Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 127 άτομα (10 μέλη και 117 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μαύρο στην πατσαβουρα την τσα2 απο Αλκαμενους 117 στην πρωινή βαρδια.
Ηταν ολο ειρωνεία και ελεγε συνεχεια οτι τα κορίτσια ειναι ηδη 1 μήνα τα ιδια εκει ,οτι τα γνωριζω και αν θέλω να μπω στο δωματιο χωρίς να τα δω.
Αλλη μια φορά εχω παει εκει αυτόν τον μηνα.
Λες και ειμαι υποχρεωμένος να θυμαμαι τα κοριτσια με τα ονόματά  τους.
Φυσικα εφυγα χωρις αλλη κουβεντα.

Από τότε που δούλευε η Αθηνά-Ελένη έτσι ήταν.
Όπως τα λες πατσαβούρα, σα γεροτράβελος είναι.
Αντιπαθητική καρικατούρα.
Το παράσιτο.

:vomit:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Από τότε που δούλευε η Αθηνά-Ελένη έτσι ήταν.
Όπως τα λες πατσαβούρα, σα γεροτράβελος είναι.
Αντιπαθητική καρικατούρα.
Το παράσιτο.

:vomit:
Όλες οι τσατσαδες ετσι ειναι εκει ρε παιδια...

Ειναι απαισιες, με αυστηρο τονο και θελουν να σε πλακωσουν αμα δεν περασεις με την κοπελα που εχουν.
Ούτε για τσαρκα δεν παταω, ασε που δεν βλεπεις τη μυτη σου και στο σαλονι κ στο δωματιο. ΜΑΥΡΟ.

Jeka69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Οποίος ενδιαφέρεται για να πέραση καλά ... έχει ανοίξει στην Πιπίνου 118 μπούρδελο ... παλιά ειταν στούντιο. ... Η τιμή 20 €.... το μαγαζί τέλειο. ... και οι κοπέλες. .. !

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.775
Πόντοι
14.615
Όλες οι τσατσαδες ετσι ειναι εκει ρε παιδια...

Ειναι απαισιες, με αυστηρο τονο και θελουν να σε πλακωσουν αμα δεν περασεις με την κοπελα που εχουν.
Ούτε για τσαρκα δεν παταω, ασε που δεν βλεπεις τη μυτη σου και στο σαλονι κ στο δωματιο. ΜΑΥΡΟ.
Η εν λόγω τσατσά μάλλον εκτελεί οδηγίες του αφεντικού.
Δεν είναι τυχαίο που αυτό το μπουρδέλο είναι ένα από τα χειρότερα αχούρια.
Αν δεν υπήρχε ο χαμηλός φωτισμός στα δωμάτια, ποιος ξέρει τι θα βλέπαμε.

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
μιας και δεν απαντησε κανεις κατεβηκα το απογευμα μονος μου να δω και οντως στο φωκαιας 25 ειναι η ανκα το ζυμαρακι που δουλευε στο φωκαιας 27 παλια ,μονο που ο κωλος της εχει γινει διπλασιος .
στο φωκαιας 25 κατω ηταν η λουιζα
στο φωκαιας 17 οροφο η ξενια
στο κατω η μαρι και η τζουλιανα

αυτα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μιας και δεν απαντησε κανεις κατεβηκα το απογευμα μονος μου να δω και οντως στο φωκαιας 25 ειναι η ανκα το ζυμαρακι που δουλευε στο φωκαιας 27 παλια ,μονο που ο κωλος της εχει γινει διπλασιος .
στο φωκαιας 25 κατω ηταν η λουιζα
στο φωκαιας 17 οροφο η ξενια
στο κατω η μαρι και η τζουλιανα

αυτα.

γυρισε ανκα ? ωραιος
αντε να γυρναει και η εστελλ σιγα σιγα :grin:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Γιατι βριζεις τη τσατσα;Μη το παιρνεις προσωπικα.Η αθλια αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα ειναι καθεστως και πολιτικη του συγκεκριμενου οικου οσα χρονια πισω κι αν θυμηθω
==
Οντως - εδω συμφωνούμε ολοι -- Απο  πολυ παλια ετσι ήταν -απο τότε  που  ήταν  η .. Ιβάνα :) και η  μιλφ Σοφία  ( η μετα Αλκ 113 - Παιανιεων κλπ)

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
40
Πόντοι
1
Καλημέρα αλανια καλο μηνα με πολλα  :fuck1: :pipa2:..Ξερει κανεις κανενα καλο μιλφακι στην πρωινη βαρδια να παμε ν τιμησουμε για να μπει καλα ο μηνας...?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Χαρμόσυνα νέα για τους πελάτες της Ντιάνας από Κολωνού 30 και Ιάσονος 10.Πέρασα με τη Λώρη στον 2ο όροφο,(δουλεύει και η Νατάσα),στο φεύγα βγήκε από το κουζινάκι και με χαιρέτησε,μάλλον θα δουλεύει το 10μ.μ.-5π.μ. Και την κολλητή της την Κάτια την πέτυχα πρόσφατα στη νυχτερινή βάρδια στον 1ο όροφο.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.078
Πόντοι
1.936
Καλημέρα αλανια καλο μηνα με πολλα  :fuck1: :pipa2:..Ξερει κανεις κανενα καλο μιλφακι στην πρωινη βαρδια να παμε ν τιμησουμε για να μπει καλα ο μηνας...?

Διδυμου 8 Βερονικα
Πιπινου 118 Καιτη
Αγκυρας 12 Μαρια (ισως ειναι εκει)
Διδυμου 20 Αννα η μυστηρια (ισως ειναι εκει επισης)

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Γνωρίζει κανείς αν η Τζούλια-τζουλιανα δουλεύει ακόμα στο φ71 όροφος?? Και αν είναι πρωί ή απόγευμα???

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.780
Πόντοι
5.267
θα μου πειτε για καμια χοντροκωλα που να παω περα απο εξηκιου ιουλιανου και περιξ λιοσιων?

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω τη μικυ, τη κοντουλα με τα μακρια μαυρα μαλλια, που τελευταια δουλευε πρωι στο ιασωνος 20α και ιασωνος 20β αλλα όχι σταθερα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
σημερα  ηταν η καλυτερη μερα στην πορνοκαριερα μου   ξεκινησα τσαρκα για τα σπιτακια της φυλης και  φωκαιας   και κατα την διαρκεια της  πριν ανοιξουν τα μπουρδελλα ειδα μια  πολυ καλη φιλη μου  του χωρου πηγαινε  φιλιππιδου στο καινουργιο να παρει τα πραγματα της  οταν με ειδε να περναω απο το δρομο ηρθε με χαιρετησε  με αγκαλιασε ημασταν σε αστεια φαση  εκεινη πηγε  να παρει τα π0ραγματτσ της και εγω πηγα στον ημιωροφο της φωκαιας 27 και γαμησα την καυλα αθηνα την πειραιωτισα  πολυ καλη στο γαμησι ειχατε δικιο αξιζει τα λεφτα της την γαμησα δυο φορες  και εμεινα ευχαριστημενος ανανεωσαμε το ραντεβου μας για αλλη φορα

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ στη πρωινη βαρδια είχαμε επιλεκτικα τα εξης. ιασωνος 10 η μονικα, ο οροφος κλειστος.  Ιασωνος 20α η βανεσσα με το πλουσιο στηθος, από κολωνου 30β, Ιασωνος 20β η μαρινα από ιασωνος 1α. Ιασωνος 20γ η ντενισα. Ιασωνος 19 οροφος η Σακιρα. Κολωνου 27 ισογειο η Φλωρινα.  Κολωνου 32γ η Μπελλα. Κεραμεικου 15β η Λαουρα η φολα από κολωνου 27 ισογειο. Αυτά.                                                                                  

Επισκέπτης
σημερα  ηταν η καλυτερη μερα στην πορνοκαριερα μου   ξεκινησα τσαρκα για τα σπιτακια της φυλης και  φωκαιας   και κατα την διαρκεια της  πριν ανοιξουν τα μπουρδελλα ειδα μια  πολυ καλη φιλη μου  του χωρου πηγαινε  φιλιππιδου στο καινουργιο να παρει τα πραγματα της  οταν με ειδε να περναω απο το δρομο ηρθε με χαιρετησε  με αγκαλιασε ημασταν σε αστεια φαση  εκεινη πηγε  να παρει τα π0ραγματτσ της και εγω πηγα στον ημιωροφο της φωκαιας 27 και γαμησα την καυλα αθηνα την πειραιωτισα  πολυ καλη στο γαμησι ειχατε δικιο αξιζει τα λεφτα της την γαμησα δυο φορες  και εμεινα ευχαριστημενος ανανεωσαμε το ραντεβου μας για αλλη φορα
θα ανεβασεις κριτικη?

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Η εν λόγω τσατσά μάλλον εκτελεί οδηγίες του αφεντικού.
Δεν είναι τυχαίο που αυτό το μπουρδέλο είναι ένα από τα χειρότερα αχούρια.
Αν δεν υπήρχε ο χαμηλός φωτισμός στα δωμάτια, ποιος ξέρει τι θα βλέπαμε.
Καλιέργειες μικροβίων alien.
Αλκαμένους 117
Και να πρέπει ντε και καλά να καθήσεις στο σαλόνι.Απαγορεύεται να σταθείς στον προθάλαμο (χολ).Ρε δε πάτε στο διάολο.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Μπράβο ΓΙΩΡΓΟ! Ανέβαινε και γοήτευε!  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom