ιασωνος 47 και με βαση την περιγραφη πρεπει να ειναι η λωρα.καλη στο δωματιο(ρωσικο μιλφ γαρ)εχει τιμηθει με καλες εντυπωσεις.Μικρό οδοιπορικό στο Μεταξουργείο πριν από καμιά ώρα.
Μπήκα στο Κολωνού 48 με αρχικό στόχο την Άντζελα και τη Λυδία,milf και οι δύο,βρήκα τη δεύτερη και την Ντάνα,σχετικά νεαρή μελαχρινή ψηλή νταρντανοκοπέλα,η Λυδία είχε δύο δωμάτια,είπα να δοκιμάσω με την Ντάνα,ένα δεκάρικο στον… κουβά!Μπήκε στο δωμάτιο με αέρα ξεπέτας σκίζοντας το προφυλακτικό,ξενέρωσα και δεν μπορούσα να το σώσω μετά,την ευχαρίστησα,αναγνώρισε ότι δεν ήταν αυτό που έψαχνα,και αποχώρησα.
Απέναντι στο Κολωνού 47 πάνω παρουσιάστηκε μόνη της μια ξανθιά milf με αδύνατα πόδια και μεγάλα καλυμμένα κρεμαστά βυζιά,φορούσε γυαλιά με κόκκινο σκελετό,ανακοίνωσε ''69'',συμπαθητική μου φάνηκε,ξέρουμε κάτι γι’αυτήν;
Στο Ιάσονος 1α η ζουμερή κοντούλα νεαρή Βερόνικα,και η milf Μίλα,πιο ψηλή με κορμί της ηλικίας της.Έχω ακούσει καλά λόγια,μπήκε στα υπόψιν.
Απέναντι στο Ιάσονος 2 πάνω το Ρωσικό... βαρύ πυροβολικό,η ώριμη Μαργαρίτα,ξανθιά πληθωρική με μεγάλα βαμμένα εκφραστικά μάτια,οι παλιοί τηνξέρουν από μακρά θητεία στα κεντρικά και σε μασατζίδικα.Από τη θεόκοντη νεαρή υπηρεσία ανακοινώθηκε ακά,''69'',τελειωτικό στο στόμα και αυταρχικό,μπήκα να δοκιμάσω αν συνεχίζεται η ρέντα που έχω στα milf,και δεν το μετάνοιωσα!Της έκανα επίθεση με φιλιά και γλείψιμο παντού,μάλλον οι πελάτες της δεν το συνηθίζουν ζητώντας της μερακλίδικες υπηρεσίες, ;) και αιφνιδιάστηκε ευχάριστα!Διέκοψε την πίπα γιατί είπε ότι με ήθελε άμεσα ,καραγούσταρε στο σεξ και φάνηκε,τελείωσα με πίπα ακά,μια επιτυχημένη συνεύρεση που θα επαναληφθεί.
Καλό μεσημέρι και καλήν όρεξη!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Σήμερα είχα όρεξη για δοκιμή κανενός καινούργιου στηλιαρο-τεμαχίου.
Πήγα στοχευμένα σε οίκους που ξέρω ή Συναγωνιστές έχουν αναφέρει την άφιξή τους.
Φυλ. 40: Μόνικα & Εύα. Πήρα την Μόνικα, με γλυκανάλατες εντυπώσεις.
χθες βράδυ που είδα τη Μόνικα, πλέον έχει χάσει το χαμόγελο που είχε στο σαλονάρισμα και φαίνεται σα να έχει κουραστεί
ενώ ήθελα να κάνω επαναλληπτική μαζί της, τελικά απέφυγα
με την ευκαιρία, χθες βράδυ στα πέριξ Φυλής στενά σχετική ηρεμία από κόσμο, πράγμα περίεργο για Σάββατο βράδυ
Σε αντίθεση,στο Μεταξουργείο που έκανα μια περατζάδα νωρίς το βράδυ,αποφεύγοντας την κατάθεση με αυξημένες πιθανότητες ξεπέτας,υπήρχε σχετική κίνηση,όχι από ποιοτικού status κόσμο όμως... Το εικοσάρικο βγαίνει όλο και δυσκολότερα από την τσέπη...
Οικονομική και αξιόπιστη η Νίκα στο Ιάσονος 36.καλησπερα στην παρεα μπορει να προτεινει κανεις μυστης κανενα δυνατο μιλφονι απογευματινη βαρδια?
φιλε φανουρη η ανκα που λες στο φωκαιας 25 ισογειο μηπως ειναι η γνωστη που δουλευε στο φωκαιας 27 η κοντουλα ?
και κατι αλλο ρε μαγκες το ρωτησα αλλα δεν απαντησε κανεις ,ξερετε που πηγε η νικη γκμοχ απο το στουντελο λιοσιων που δουλευε φωκαιας 25 ?
και κατι αλλο ρε μαγκες το ρωτησα αλλα δεν απαντησε κανεις ,ξερετε που πηγε η νικη γκμοχ απο το στουντελο λιοσιων που δουλευε φωκαιας 25 ?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 113062
Επισκέπτης
τύποι η Καρολίνα διδύμου έχει γυρίσει?
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
καλησπερα καβλωμενοι συναγωνιστες .....
απορια: στο ρεμουνδου πανω ειναι διδυμο η ολγα μικρη με αντρικο κουρεμα και η ιλονα (ετσι καταλαβα το ονομα) αδυνατη η οποια μοιαζει πολυ ή ειναι ιδια η Ευα απο αλκιβιαδου βεργας αλλα και Ιωαννινων>???
επισης να πω πως τωρα κατα την γνωμη μου τα καλύτερα VFM ειναι η
κατερινα απο φωκαις 24
καρολινα στο ιδιο αλλα και 27 οροφος και οπως ανεφερε και ο σμυρνης φιλιππιδου,
και βεβαια η βιολετα στο 27 υπογειο πρωι
η ολγα που προανεφερα ειναι πιπινακι που δεν διαμαρτυρεται σε ανωμαλες ορεξεις....
απορια: στο ρεμουνδου πανω ειναι διδυμο η ολγα μικρη με αντρικο κουρεμα και η ιλονα (ετσι καταλαβα το ονομα) αδυνατη η οποια μοιαζει πολυ ή ειναι ιδια η Ευα απο αλκιβιαδου βεργας αλλα και Ιωαννινων>???
επισης να πω πως τωρα κατα την γνωμη μου τα καλύτερα VFM ειναι η
κατερινα απο φωκαις 24
καρολινα στο ιδιο αλλα και 27 οροφος και οπως ανεφερε και ο σμυρνης φιλιππιδου,
και βεβαια η βιολετα στο 27 υπογειο πρωι
η ολγα που προανεφερα ειναι πιπινακι που δεν διαμαρτυρεται σε ανωμαλες ορεξεις....
Σεξοσφώρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Σήμερα ήταν πρωινήτύποι η Καρολίνα διδύμου έχει γυρίσει?
[video][/video]:Συναγωνιστές καλησπέρα. Περνώντας χθες στην απογευματινή βάρδια απέναντι ακριβώς από το Ιάσωνος 1(δε θυμάμαι το νούμερο του οίκου σορρυ ) είδα τη ξανθιά νταρτανα υπηρεσία με το βαριέστημενο ύφος να δουλεύει ως τανα ..... Ξέρουμε κάτι υπηρεσίες κτλ?? Ευχαριστώ καλή συνέχεια.
lopedelmozo
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
το ελευσινιων 22 εχει κλεισει η ειναι ανοιχτο συγκεκριμενες βαρδιες???
το τελευταίο δίμηνο για να μην πω τρίμηνο το πετυχαίνω πάντα κλειστό, μεγάλο μέρος πάντως, του περιεχομένου (Βανέσσα και Υπηρεσία) του έχει πάει στο κοντινό σπιτάκι Ιωαννίνων όροφος
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.171
- Πόντοι
- 7.885
Μύστη φανούρη νομίζω ότι διάλεξες λάθος ώρα να κάνεις την τσάρκα :S :S.Κι έτσι όπως το γράφεις δεν καταλαβαίνουμε σε ποια τσαρδιά μπήκες 2η βάρδια και σε ποια 3η .Τέλος πάντων έχει και την καλτίλα της όμως η ενημέρωσή σου
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
χθες βράδυ που είδα τη Μόνικα, πλέον έχει χάσει το χαμόγελο που είχε στο σαλονάρισμα και φαίνεται σα να έχει κουραστεί
ενώ ήθελα να κάνω επαναλληπτική μαζί της, τελικά απέφυγα
όντως. Έχω την εντύπωση ότι την είχα πάρει παλιότερα στο Φ.84 ΙΣ. και ήταν πολύ GFE φάση.
Σήμερα που την ξαναπήρα, ήταν αρκετά απόμακρη. Κατα την διάρκεια της συνεύρεσης , έβγαζε ψεύτικα βογγητά και κουνούσε το κεφάλι της δεξιά/αριστερά, με βλέμμα σουφρωμένο, αποφεύγοντας να με κοιτάξει.
Πάει, έφυγε το Χριστινάκι από το Φ.67 που δούλευε με το χαμόγελο στα χείλη και πέσαμε στις μαύρες πλερέζες.
Ωραίες γιορτές θα περάσουμε . . . ! ! !
Επισκέπτης
Σήμερα στην πρωινή βάρδια:
Κολωνού 27 όροφος: Μπιάνκα
Ιάσωνος 20 δεξιά: Γκαμπριέλα
Ιάσωνος 1 αριστερά: Βερόνικα και Μίλα
Κολωνού 27 όροφος: Μπιάνκα
Ιάσωνος 20 δεξιά: Γκαμπριέλα
Ιάσωνος 1 αριστερά: Βερόνικα και Μίλα
Επισκέπτης
και οι κριτικες του εγιναν συντετμημενες :-Μύστη φανούρη νομίζω ότι διάλεξες λάθος ώρα να κάνεις την τσάρκα :S :S.Κι έτσι όπως το γράφεις δεν καταλαβαίνουμε σε ποια τσαρδιά μπήκες 2η βάρδια και σε ποια 3η .Τέλος πάντων έχει και την καλτίλα της όμως η ενημέρωσή σου
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.749
- Πόντοι
- 201
Μαύρο στην πατσαβουρα την τσα2 απο Αλκαμενους 117 στην πρωινή βαρδια.
Ηταν ολο ειρωνεία και ελεγε συνεχεια οτι τα κορίτσια ειναι ηδη 1 μήνα τα ιδια εκει ,οτι τα γνωριζω και αν θέλω να μπω στο δωματιο χωρίς να τα δω.
Αλλη μια φορά εχω παει εκει αυτόν τον μηνα.
Λες και ειμαι υποχρεωμένος να θυμαμαι τα κοριτσια με τα ονόματά τους.
Φυσικα εφυγα χωρις αλλη κουβεντα.
Ηταν ολο ειρωνεία και ελεγε συνεχεια οτι τα κορίτσια ειναι ηδη 1 μήνα τα ιδια εκει ,οτι τα γνωριζω και αν θέλω να μπω στο δωματιο χωρίς να τα δω.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Γιατι βριζεις τη τσατσα;Μη το παιρνεις προσωπικα.Η αθλια αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα ειναι καθεστως και πολιτικη του συγκεκριμενου οικου οσα χρονια πισω κι αν θυμηθω.Το αν θα τους επιβραβευσεις δινοντας τα χρηματα σου εκει ειναι στο χερι σου.Η επιλογη δικη σου και σωστα αποχωρησες.Εξαλλου τα τοσα κρουσματα απο διαφορετικους συναγωνιστες μιλανε απο μονα τους.Μαύρο στην πατσαβουρα την τσα2 απο Αλκαμενους 117 στην πρωινή βαρδια.
...και πέρα από το ''δικαίωμα'' του πελάτη να δει την κοπέλα πριν αποφασίσει να περάσει ή όχι,είναι και ''δικαίωμα'' της κοπέλας να ξέρει με ποιόν έχει να κάνει πριν μπει στο δωμάτιο,με την καλή ή με την κακή έννοια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις