Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 157 άτομα (15 μέλη και 142 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Αν δεν έχεις πρώτη προτεραιότητα τα μοντελέ κορμιά,συστήνεται ανεπιφύλακτα!Πολύ θερμή και ερωτική μέσα,τίμια και δουλευταρού,ευσυνείδητη επαγγελματίας,θα γίνει για μένα,αλλά και για πολύν κόσμο απ'ότι τσεκάρω,ένα βασικό στανταράκι στη β',και μερικές φορές στη γ' βάρδια.

Φίλε μου αυτήν τίμησα χθες  :grin:
Ακριβώς όπως τα περιγράφεις  :thumbsup: :cool2:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Επειδή νομίζω ότι τα παραλές, κάνε τον κόπο και κάνε μια καταγγελία και για τις υπόλοιπες 90% ιερόδουλες του Μεταξιού/Φυλής/Λιωσίων, γιατί ΔΕΝ νομίζω όλες τους να κάνουν αυτήν την δουλεια οικειοθελώς. Οπότε θεωρείται βιασμος.

Παρακαλάνε, όχι απλώς οικιοθελώς την κάνουν αυτή τη δουλειά.
Ειδικά Φυλής και Μετάξι.
Λιοσίων μόνο κάτι προπολεμικοί παπούδες γαμάνε κι αν.
Εκεί κι αν παρακαλάνε.
Εδώ μιλάμε, Ιάσωνος 2, για μία καθυστερημένη κοπέλα.
Μην προσπαθείς να γενικεύσεις για να θολώσεις τα νερά.
Έβγαλες και ποσοστό 90% ...Έκανες και δημοσκόπηση!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ειδικά Φυλής και Μετάξι.
Εκεί κι αν παρακαλάνε.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγώ πάντως έχω δει τσούρκα του Μεταξουργείου με σύζυγο και παιδί
σε συναυλία στη Τεχνόπολις  :2funny:  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1

Και;Τί σημαίνει αυτό;
Και εγώ έχω δει στουντιακή τσούρκα να την περιμένει ο σύζυγός της να σχολάσει και να την κάνει μαύρη στο ξύλο για θέμα δουλειάς.
Και την επόμενη ημέρα να είναι πάλι μαζί σαν να μην έγινε τίποτα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω κάποια άλλη διανοητικά καθυστερημένη που να μου έρχεται πάντα μπανιαρισμένη και αρωματισμένη,χωρίς ύποπτες μυρωδιές από στόμα και μουνί!Μάλλον κακώς χρησιμοποιούμε τον όρο ''καθυστερημένη'' στις όποιες διαβαθμίσεις του,περισσότερο ταιριάζει το ''μειωμένης από τον μέσον όρο ευφυίας'',και χαμηλής μόρφωσης.
(Την πουτανιά με την ευρεία έννοια πάντως την έχει,θα προσπαθήσει να σου τσιμπήσει κανένα ταληράκι,κλαιγόμενη πως δεν έχει δουλειά!  ;) )

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Ρε πάτε καλά;;;Εδώ μιλάμε περί ενημέρωσης και όχι περι πνευματικού και νοητικού επιπέδου των εκδιδομένων.Κάποιες χάνουν και φαίνεται,σε άλλες δεν φαίνεται και οι περισσότερες είναι καπάτσες.Δεν είναι τυχαία η φράση "Στην πουτάνα πουτανιές"...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι ειναι η τσούρκα ρε παιδια :think:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Και γω μια Ρουμανα στη λαικη.Παλι καλα που δε της μιλησα αφου μετα ειδα οτι ειχε μαζι ενα παιδι και τη μ ανα της.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ειδικά Φυλής και Μετάξι.
Εκεί κι αν παρακαλάνε.

Έχεις απόλυτο δίκιο.
Συγνώμη κύριε ψυχίατρε που έκανες και διάγνωση. . . . . .

:offtopic:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μιας και είχε κα(υ)λό καιρό, βουρ στην Φυλής για ένα γρήγορο . . .

Λόγω έλλειψης χρόνου, μπήκα σε ελάχιστα:

Φωκ. 19: μια τσίτσιδη ανθυπομέτρια μεγαλοκοπέλα.
Φωκ. 9αρια: κλειστά
Φωκ. 7 υπ: Δεξ.: μια ξανθούλα γεματούλα
          Αρ.: η Έλενα

Φυλ. 59 1ος: η ξανθιά Βανέσα & η μαυρομάλλα πανέμορφη Κατερίνα.
Φυλ. 74: Δεξ. μια μετριοκαλή ξανθούλα με φουλ πρόγραμμα  
        Αρ. η γνωστή Άννα που έχει παχύνει αρκετά
Φυλ. 84 ισ.: 2 κοπέλες. Η ξανθοκοκκινομάλλα Λάουρα η γνωστή & μια καινούργια λευκόδερμη μαυρομαλλούσα νεαρή μέτριας εμφάνισης.
Φυλ. 65 1ος: η Νατάσσα
Φυλ. 65 ισ.: η Ντιάνα. Τέτοιο σωματάκι δεν το αφήνεις. Οπότε το περιποιήθηκα. Μαύρο στην τσα2, που ενώ λέει ότι η κοπέλα δεν βιάζεται στο δωμάτιο, τελικά βιάζεται αυτή, μιας και μας βάραγε τον τοίχο από το κουζινάκι. Την άλλη φορά θα μπώ στο δωμάτιο δίπλα στην είσοδο και τότε ας έρθει να μου ξαναχτυπήσει, η κάργια !  

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Φυλ. 59 1ος: η ξανθιά Βανέσα

ωραίο μωρό...τι λέει μεσα?
btw, οι κριτικές που υπάρχουν στον οίκο αυτό αφορούν την Βανέσσα του ισογείου.

επίσης, πέρασα με την Καίτη στο στουντιοντέλο της Πιπίνου, πριν λίγο στην 2η βάρδια.
τσιμπουκάρα deep και ακα, απο πάνω, στα τέσσερα και τελειωτικό τσιμπούκι στα όρθια.
καλή όπως πάντα αλλά σήμερα είχε τα νεύρα της...πρώτος πελάτης και με άδειο σαλόνι άρχισε να βιάζεται και να εκνευρίζεται μετά το 10λεπτο.
στον πάγο απο εμένα γτ ενώ είχα όρεξη στην αρχή, μετά μου το χάλασε.

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
1
επίσης, πέρασα με την Καίτη στο στουντιοντέλο της Πιπίνου, πριν λίγο στην 2η βάρδια.
τσιμπουκάρα deep και ακα, απο πάνω, στα τέσσερα και τελειωτικό τσιμπούκι στα όρθια.
καλή όπως πάντα αλλά σήμερα είχε τα νεύρα της...πρώτος πελάτης και με άδειο σαλόνι άρχισε να βιάζεται και να εκνευρίζεται μετά το 10λεπτο.[size=15pt]στον πάγο απο εμένα γτ ενώ είχα όρεξη στην αρχή, μετά μου το χάλασε.[/size]
Σωστός.Την είχα πάρει στο Ρεμούνδου 21 όροφος.Ειχε έναν αέρα βιασύνης αλλά έκανε καλή βαθιά πίπα.

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
1
βραδυ 8.30.........ιασωνος 33 οροφος.....κανονικου αναστηματος μελαχρινη με μικρο στηθος και ισορροπημενες αναλογιες...αυτοπαρουσιαστηκε και δεν ειπε ονομα
κολωνου 47 οροφος δυο ψηλες ρωσιδες.....κατερινα και ελενη...αν ενθυμουμαι....κανουν και παρτουζα....η μια μελαχρινη με ωραιο στηθος νταρντανα η αλλη ξανθια χοντρουλα φορουσε ενα διχτυωτο
στο ισογειο μια ογκωδης ρωσιδα ξανθια με baby doll δεν ειπε ονομα

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
ωραίο μωρό...τι λέει μεσα?
btw, οι κριτικές που υπάρχουν στον οίκο αυτό αφορούν την Βανέσσα του ισογείου.

Δεν ξέρω αν είναι η ίδια.

Αυτή που είδα εγώ ήταν μια ξανθιά με κανονικό σωματάκι, δεν με εντυπωσίασε.

Ενώ η Κατερίνα, πιο εντυπωσιακή, με όμορφο πρόσωπο, πιο καλλίγραμμη (αν και είναι εμφανής η πλαδαρότητα).

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια.

Αυτή που είδα εγώ ήταν μια ξανθιά με κανονικό σωματάκι, δεν με εντυπωσίασε.

Ενώ η Κατερίνα, πιο εντυπωσιακή, με όμορφο πρόσωπο, πιο καλλίγραμμη (αν και είναι εμφανής η πλαδαρότητα).

Είναι δύο διαφορετικές κοπέλες.
Η Βανέσσα του ισογείου είναι πιο μικροκαμωμένη, με σγουρά μαλλιά και σίγουρα όχι τόσο ωραίο πρόσωπο σαν την Βανέσσα του 1ου.
Και η Κατερίνα μου άρεσε :erection:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα,
Ενημέρωση απο την απογευματινή βάρδια.
Ξεκίνημα απο Αλκιβιάδου 16Γ όπου και εργαζόταν η Πωλίνα απο το Φωκαίας 19.Ψηλή,με πιασιματάκια και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό. Το Αλκιβιάδου 16Β ήταν κλειστό.
Στο Ιουλιανού 71 ήταν δύο καινούριες κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Κατερίνα απο Πολωνία,γεματούλα,με ξανθά μαλλιά προς το καρέ,λευκό δέρμα,μεγάλα στήθη.Φουλ πρόγραμμα.Η δεύτερη ήταν η μιλφ Αλέξια,Ελληνίδα,γεματούλα,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά η οποία κάνει τα πάντα εκτός απο πρωκτικό.
Στο Διδυμου 27 για όσους την ψάχνούν ενημερώνω ότι επέστρεψε η Βίκη,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό το οποίο και κάνει καλά.
Στο Διδύμου 22 ήταν η μιλφ Μαίρη Ελληνίδα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,σώμα γεμάτο με τατού και κοντά καστανοκόκκινα μαλλιά.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδύμου 16 ήταν η ώριμη Βικτώρια,γεματούλα,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά γνωστή απο Μ.Α 22, Διδύμου 16 και Περγάμου 27.Μαζί της η επίσης ώριμη Ειρήνη απο Πολωνία,κανονικών κιλών με κοντά ξανθά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο ήταν καινούρια κοπέλα Ρωσόφωνη η Βαλεντίνα.Κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά,σγουρά στο ύψος των ώμων.Νοστιμούλα σχετικά.Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της.Δοκιμάστηκε με πολύ καλές εντυπώσεις.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο ήταν η Βερόνικα,μιλφ,παλιά καραβάνα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδύμου 8 στον όροφο σε ντουέτο η μιλφ Κρίστυ απο το Αλκαμένους 117,ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Μαζί της η Νατάσα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανά σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Ελεύθερο στοματικό και για τα 2 κορίτσια.
Στο Φυλής 40 υπόγειο σε ντουέτο η Εύα,αθίγγανη,λεπτή,με μελαμψό δέρμα και καστανόξανθα μαλλιά πλέον στο ύψος των ώμων της.Η Εύα έχει εργαστεί και παλιότερα στο μαγαζί και τελευταία εργαζόταν και στο Ιάσωνος 2 στον όροφο.Μαζί της η Μόνικα,κανονικών κιλών με καμπύλες,καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Επίσης η Μόνικα εργάζεται και στο Ιάσωνος 33.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος και για τα δύο κορίτσια.
Στο Φυλής 72 ήταν η Ελένη,κοπέλα ψηλή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 9 στο δεξιό μαγαζί ήταν η Σόνια απο Αλβανία,λεπτή,με καστανά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Απλό ανακοινώνει και επιλεκτικά και ελεύθερο στοματικό.
Στο Φώκαιας 9 στο αριστερό μαγαζί δύο κοπέλες η Λάουρα και η δεύτερη νομίζω την είπαν Μάγδα.Η πρώτη κανονικών κιλών,κοντή με μακριά καστανά μαλλιά,η δεύτερη κοπέλα ελαφρώς ψηλότερη,με καστανα μαλλιά κοντά και τραχύ πρόσωπο.Απλό ανακοινώθηκε.
Στο Φωκαίας 7 στο υπόγειο δεξιά ήταν η Έμυ,κοπέλα κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,σε ελεύθερο στοματικό.Στο ευθεία μπροστά η Έλενα,νοστιμούλα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,όμορφο στητό κωλαράκι και ξανθά μακριά μαλλιά τα οποιά και είχε πιασμένα σε αλογοουρά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο σε ντουέτο η Ειρήνη,με μαύρα μαλλιά,στο ύψος των ώμων,κανονικών κιλών,με όμορφα τριάρια στήθη.Μαζί της ένα μελανούρι με όνομα Μαρία,κανονικών κιλών,με όμορφα κρεμαστά τριάρια στήθη και μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό και τα 2 κορίτσια.
Το Φωκαίας 19 καθώς και το Φωκαίας 25 όροφος κλειστά.
Στο Αγκύρας 12 το δεξιό ήταν σε ντουέτο η Μαρία,μιλφ,με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά,κανονικών κιλών με βυζάρες.Έχει εργαστεί και στα Διδύμου 16,Αλκαμένους 113.      Το αριστερό μαγαζί κλειστό.
Στο Φυλής 134 υπόγειο η Τζούλια απο το Φυλής 61 υπόγειο.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανά σγουρά μαλλιά αφάνα.Πρωκτικό.
Στο Φυλής 134 στο ισόγειο ήταν η Άννα,μιλφ,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Σε απλό.
Στο Φυλής 134 στον όροφο ήταν η Κατερίνα,ψηλή,λεπτή,με καστανά μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά σε απλό πρόγραμμα.
Στο Μαγνησίας 11 ήταν η Σοφία,μιλφ,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων,ελαφρώς γεματούλα σε απλό πρόγραμμα.
Στο Περγάμου 1 ήταν η Γαβριέλλα γνωστή παλιότερα απο τα Φωκαίας 27,μιλφ,αθίγγανη,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μελαμψό δέρμα,βυζάρες και μαύρα μακριά μαλλιά σε απλό πρόγραμμα.
Στο Περγάμου 27 στο ισόγειο ήταν σε ντουέτο η γκράννυ Εύα γνωστή σε όλους πιστεύω μαζί με την γκράνυ Αλίκη με μακρά θητεία στο Προύσσης 22 και παλιότερα και στα Διδύμου 16 και Περγάμου 27.Η Αλίκη είναι κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και καστανά κοντά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Αλκαμένους 113 ήταν σε ντουέτο η ώριμη Νίκη,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Μαζί της η ώριμη Ειρήνη,ελαφρώς γεματούλα,με κοντά ξανθά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αμφότερες.
Το Αλκαμένους 117 ήταν κλειστό.
Στο Πιπίνου 118 στο οποίο και γινόταν εργασίες ήταν δύο κοπέλες η Καίτη απο το Ρεμούνδου 21 στόν όροφο και Αγκύρας 12 δεξιό και η Λάνα απο Αγκύρας 12 δεξιό.          Η Καίτη με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων ,πιασιματακια και κωλάρα και η Λάνα με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,λίγο πιο γεμάτη απο την Καίτη.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αμφότερες,
Στο Ρεμούνδού 21ισόγειο σε ντουέτο η Κάρλα και η Λάουρα.Η πρώτη κοντή,με καστανόξανθα μακριά μαλλιά κάτω απο τους ώμους και η δεύτερη κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά.Μιλφ αμφότερες.Ελεύθερο στοματικό η Κάρλα,κανονικό η Λάουρα.
Στο Ρεμούνδου 21 στον όροφο ήταν η γκράνυ Βερόνικα την οποία και είχα πετύχει προσφάτως και στο Διδύμου 16.Ρωσόφωνη,με πιασιματάκια,ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η δεύτερη συνεύρεση μαζί της με σχετικά καλές εντυπώσεις.Μεγάλο ατού το γλύψιμο της.
Καλό βράδυ να έχετε!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom