ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.097
- Πόντοι
- 506
ισχυειθα περασουμε να δουμε
ισχυειθα περασουμε να δουμε
ευχαριστώ φίλτατεφίλε μου η κάρλα είναι vfm...κάνει φουλ πρόγραμμα , δεν βιάζεται, είναι δεκτική σε ό,τι ζητήσεις και με πολύ ωραίο δερματάκι...πρόσφατα έβαλε και σιλικονάτα ...ηλικιακά την κόβω 35-340... προσωπικά θα γούσταρα και να φιλάει αλλά δεν το κάνει..ο χώρος επίσης καθαρός και με ντουζ..
Στη διασταύρωση Ρεμούνδου και Περγάμου, έχει έναν σκουπιδοτενεκέ.
Εκεί είδα τον Dude007 ή Eric Castel, ή Beverly (διαζευκτικά στα ονόματα, όπως οι κακοποιοί).
Πέταγε μέσα στο σκουπιδοτενεκέ ένα χαρτί σκισμένο σε κομματάκια.
Μου εξήγησε ότι κάθε μέρα γράφει σε χαρτί ενδελεχείς ενημερώσεις για τα μπουρδέλα, και τριγυρίζει στην πιάτσα μήπως δει κανα γνωστό από το site, για να του τα δώσει και να δημοσιευθούν.
Όταν δεν βρει κάποιον, σκίζει την ενημέρωση σε πολλά μικρά κομματάκια και την πετάει σε κάδους απορριμμάτων που είναι έξω από μπουρδέλα.
Μου είπε κι άλλα:
Μου είπε ότι το μπουρδέλο Αλκα117, κάποτε ήταν σταθμός του ΙΚΑ και εκεί είχε κάνει όλα του τα εμβόλια όταν ήταν παιδί.
(Χύσια, μουνόζουμα, εμβόλια… Πολλή βιολογία σε αυτό το σπίτι).
Μου είπε ότι τον διέγραψαν από το site, επειδή τον κόντραρε κάποιος Χούης…
Μέσα από αυτήν διαγραφή, κατάλαβε ότι πάσχει στην επικοινωνία του μέσω του internet: Αλλιώς όταν μιλάς δια ζώσης, αλλιώς με το τηλέφωνο, αλλιώς με το πληκτρολόγιο.
Κατάλαβε ότι τόσο ό ίδιος, όσο και πολλοί άλλοι χρήστες σε διάφορα forums στο Internet, ενώ στην πραγματική ζωή δεν έχουν αξιόλογη κοινωνική παρουσία, ξαφνικά μέσα από το πληκτρολόγιο αποκτούν αξία, κύρος, προβολή, και ισότιμο λόγο με τα άλλα μέλη,
Τότε είναι που μπερδεύονται και βγάζουν όλη τη σαβούρα του μυαλού τους στο πληκτρολόγιο.
Κατάλαβε ότι τα sites είναι δημόσιοι χώροι και όχι ιδιωτικοί, άρα κάθε χρήστης έχει όχι μόνο δικαιώματα, αλλά και υποχρεώσεις, σύμφωνα με τους κανόνες και την ηθική του κάθε site.
Τα κατάλαβε μεν, δεν ξέρω αν τα ενστερνίζεται δε.
ισχυει
την γεματουλα λες τυπε?που δουλευει μαζι με καρλα?τις σαπιες παντοφλες τις ειδες?καλή φάση σημερα πήγα 20 χωρίς πετσέτα το ντούζ ... λογικό είχε άφθονο χαρτί.
Οι κοπέλες μια χαρά εγώ πήρα την ξανθιά.
Απογευματινή έφοδος στο μελαγχολικό Μετάξι.
Μπήκα σε ελάχιστα και δεν ξέρω τα ονόματα των κοριτσιών που είδα.
Μεγ. Αλεξ.22 1ος: Μάλον το νεαρό πορνίδιο γαζέλα Άλα, που δυστυχώς έχει κακές κριτικές στο Ιασ. 19.
Μην πετάτε τα λεφτά σας σε Μολδαβάκια που δεν δείχνουν διάθεση βελτίωσης! Είπα να δοκιμάσω την Άλα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 πάνω,που είχα να την πάρω από το καλοκαίρι στο Ιάσονος 19 πάνω,χειρότερη την βρήκα!Κανένα προκαταρκτικό,πέρασμα προφυλακτικού σε πεσμένο πέος και προσπάθεια ανόρθωσης με άγαρμπη μαλακία,έσπρωξα λίγο αλλά είχα ήδη ξενερώσει και το παράτησα να σώσω το σπέρμα για άλλη κατάθεση που να αξίζει τον κόπο... Νομίζουν ότι με μια ωραία εμφάνιση θα κάνουν δουλειά,σε κανέναν καυλωμένο φαντάρο μπορεί...
την γεματουλα λες τυπε?που δουλευει μαζι με καρλα?τις σαπιες παντοφλες τις ειδες?
Οι Ρουμάνες και οι Μολδαβές είναι η Δ Εθνική του πρώην ανατολικού μπλόκΜην πετάτε τα λεφτά σας σε Μολδαβάκια που δεν δείχνουν διάθεση βελτίωσης! Είπα να δοκιμάσω την Άλα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 πάνω,που είχα να την πάρω από το καλοκαίρι στο Ιάσονος 19 πάνω,χειρότερη την βρήκα!Κανένα προκαταρκτικό,πέρασμα προφυλακτικού σε πεσμένο πέος και προσπάθεια ανόρθωσης με άγαρμπη μαλακία,έσπρωξα λίγο αλλά είχα ήδη ξενερώσει και το παράτησα να σώσω το σπέρμα για άλλη κατάθεση που να αξίζει τον κόπο... Νομίζουν ότι με μια ωραία εμφάνιση θα κάνουν δουλειά,σε κανέναν καυλωμένο φαντάρο μπορεί...
Κατά μέσον όρο ναι,δεν φέρονται επαγγελματικά,τζογάρεις στο αν τις πετύχεις στα φεγγάρια τους,ή τύχει να σε γουστάρουν προσωπικά....Οι Ρουμάνες και οι Μολδαβές είναι η Δ Εθνική του πρώην ανατολικού μπλόκ
Κατά μέσον όρο ναι,δεν φέρονται επαγγελματικά,τζογάρεις στο αν τις πετύχεις στα φεγγάρια τους,ή τύχει να σε γουστάρουν προσωπικά....
Το έχω καθιερώσει μια φορά στο τόσο να περνάω για λίγο χαβαλέ με την Εύα στο Ιάσονος 2 πάνω,την αδύνατη μελαχρινή ψιλοκαθυστερημένη,(χθες την είδα με βαμμένο καστανόξανθο μαλλί),με το φουλ πρόγραμμα.Επειδή από την αρχή την έμαθα στο γλείψιμο,δεν μ’αφήνει να την γαμήσω πριν τελειώσει πρώτα η ίδια με σπατουλάρισμα και ''πινελάκι'',κι αναρωτιέμαι εν τέλει ποιά είναι η πουτάνα και ποιός είναι ο πελάτης... Έχει την πλάκα της πάντως αν δεν την πάρεις στα σοβαρά,στα όρια του σεβασμού προς τις ιδαιτερότητες του άλλου πάντα!
καλή φάση σημερα πήγα 20 χωρίς πετσέτα το ντούζ ... λογικό είχε άφθονο χαρτί.
Όταν δεν βρει κάποιον, σκίζει την ενημέρωση σε πολλά μικρά κομματάκια και την πετάει σε κάδους απορριμμάτων που είναι έξω από μπουρδέλα.
ΕιρηνηΑπογευματινή έφοδος στο μελαγχολικό Μετάξι.
Μπήκα σε ελάχιστα και δεν ξέρω τα ονόματα των κοριτσιών που είδα.
Ιας. 44 δεξιά: μαι γνωστή από την Φυλής που κάποτε έδινε και κώλο. Παίζει χρόνια εκεί. Είχε χαλάσει εμφανισιακά, αλλά τώρα ξαναέστρωσε. Πολύ ωραίο σώμα. Από δωμάτιο σε δωμάτιο.
Η μία πλευρά του νομίσματος είναι αυτή,η άλλη είναι ότι της φέρομαι καλύτερα κι απ'τον γκόμενό της,χωρίς καμία βία και εξαναγκασμό να μου κάνει το πρόγραμμα που ανακοινώνεται έξω,το αφήνω να κυλήσει όπως έρθει.Και πίστεψέ με,περνάω καλύτερα από άλλα πουτανάκια που νομίζουν ότι σε κοροϊδεύουν... Τουλάχιστον αυτή έχει εν μέρει το ακαταλόγιστο,και με λίγον έξυπνο και ανθρώπινο χειρισμό βγαίνουμε κερδισμένοι και οι δύο... ;)Ε οχι και να γαμαμε γυναικες με διανοητικη υστερηση ή ψυχιατρικα προβληματα ρε παιδια! Λιγη συνειδηση σαν ανθρωποι!