Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 213 άτομα (17 μέλη και 196 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Έκτακτη κατάθεση για γνωριμία-δοκιμή πριν από λίγο στη Ρωσόφωνη Νίκα στο Ιάσονος 36,μετά από βόλτα στο Μετάξι με παλιό μέλος του site,κοντούλα ξαθιά γεματούλα με σλαβικά χαρακτηριστικά,γνωστή στους παλιούς με μεγάλη θητεία σε κεντρικούς οίκους.Μες στο χαμόγελο,πολύ καλή διάθεση,της έκανα γνωστό ότι έχω μια ανωμαλία,αγχώθηκε για αυτό,της φανέρωσα ότι ''τρελαίνομαι να γλείφω μουνάκια'' και χαλάρωσε,και αυτή από τη μεριά της μου... εκμυστηρεύτηκε ότι ''οι πούτσες είναι μπαταρίες και της δίνουν ενέργεια!  :kneel: Βρήκα ένα στανταράκι σε πολύ δελεαστική τιμή!
Για τους λάτρεις των εγχρώμων πιπινιών,μαζί της η Σακίρα με το άψογο λεπτό κορμί και τις τσιμπουκοχειλάρες!

Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Στην τρίτη βάρδια που ξεκίνησε πριν από  μία ώρα στα γνωστά τρία σπιτάκια.

Μαραθώνος 59α...είναι η Ντιάνα...Πρόκειται για ξανθιά κοπέλα με βουκολική φάτσα...
Έχει σώμα με πιασίματα μεν που τοπικά ξεφεύγουν λίγο αλλά δεν παύει να είναι ελκυστικό/προκλητικό!
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της απόψε οι τιγρέ μπότες που φορούσε και οι οποίες έφταναν ως το γόνατό της ενώ από πάνω ήταν μισογυμνη!
Μαραθώνος 59...είναι η Τάνια...Ψηλή καστανή μικρούλα,αθώα φατσούλα αλλά...ένοχο κορμι με κύριο χαρακτηριστικό  του τις νεανικές βυζάρες της...
Δυστυχώς ήταν ντυμένη σαν καλόγρια!
Αχιλλέως 48 και Μαραθώνος...είναι η Βαλέρια...Ξανθιά σγουρομάλλα με ωραία μάτια και περίεργη πονηρόφατσα...
Έχει καλό σωματάκι με μικρό στήθος και σκουροχρωμες ρώγες.
Στα πιο κάτω έχει πολύ καλό ολοστρόγγυλο κωλαράκι.
Προσοχή σε όσους περάσουν μαζί της και είναι δεσμευμένοι γιατί το άρωμά της...μένει και προδίδει!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Δύο δύσμορφες χονδρές, που επειδή κανένας δεν τις γαμάει, έχουν αποθρασυνθεί, βγαίνουν έξω από την πόρτα, και πειράζουν τα μαστόρια από τα απέναντι συνεργεία.
Ιδού…

Θεός...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Δηλαδή εάν εμφανιστεί κανένας ήρωας,και κάνει το κομαντιλίκι να τις πάρει και τις δύο σε μισάωρο ας πούμε πρόγραμμα,θα τον κρατήσουνε και θα ανοίξουνε φύλλο να του φτιάξουνε σπανακόπιτα,και για επιδόρπιο θα τον τρατάρουνε υποβρύχιο;  :2funny: :2funny:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Μετακινηση της μιλφ Ριτας απο Λιοσιων 76 στο Τροφωνιου 13 κατω τα πρωινα,και της Βερονικας απο Διδυμου 16 στο Ρεμουνδου 21 οροφος την βραδινη βαρδια,μετα τις 11 το βραδυ

l1t0h0r0

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα φιλε που ειναι αυτο το μωρο και το ονομα?

Καστανη με ισιο μακρυ μαλλι. Ομορφο προσωπο, βυζαρες(σιλικονατες), αλλα πολυ καλες και στην αφη και στην εικονα, κωλαρα, σωματαρα. Γενικα κοπελα στουντιακης εμφανισης. Μπορει αυριο να ανεβασω κριτικη για την τελευταια συνευρεση μας, περιπου προ δεκαπενθημερου.

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια!!!ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να πετυχω την αουρορα στην 3η βαρδια?

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
:s&m_2:
Καλησπερα παιδια!!!ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να πετυχω την αουρορα στην 3η βαρδια?
Καλησπέρα για μια Σοφη στο Φωκαίας 27 ισόγειο τι ξερουμε;
Πιπινάκι μελαχροινο φουλ πρόγραμμα ανακοινώθηκε...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
2η βάρδια

Λίγα μπουρδέλα από τη Λιοσίων
Σε όποιο μπουρδέλο και να μπήκαμε εκτός από το εμπορικό κέντρο του Βέργας 3, δεν υπήρχε πελάτης!!!
Ίσως θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές ή ίσως και οι τιμές να αλλάξουν.

Εξηκίου 18Γ: Αλεξάνδρα ξανθιά προ-μιλφ ελεύθερο στοματικό
Θετική αύρα εξέπεμπε στο σαλόνι, ίσως στο μέλλον να δοκιμαστεί.
Εξηκίου 18Α: Σακίρα την είπε η τσατσά ξανθιά κοπέλα με καλό σώμα σε απλό πρόγραμμα
Μας καυλάντησε αρκετά αλλά δεν με έπεισε.
Βέργας 3 κάτω αριστερά: Ντέλια κοντό πιπίνι με μαύρα σγουρά μαλλιά με ελεύθερο στοματικό
Χαρούμενη κοπέλα που δείχνει να της αρέσει αυτό που κάνει.
Τροφωνίου 13: Μπαρμπόρα  :grin:
εγώ και ο μύστης ZoReN είχαμε πελώρια ανάγκη το βραχυκυκλωμένο chat μαζί της.

Μεταξουργείο

Ιάσωνος 27Α: Ελένη ξανθιά νταρντάνα με κάποια παραπάνω κιλά, απλό πρόγραμμα
ξεπέτα μου φαίνεται.
Ιάσωνος 19 ισόγειο: Σιμόνα μιλφ με ελεύθερο στοματικό
Λεωνίδου 28 ισόγειο: Ντενίσα μαυρομάλλα κοπέλα στυλιάρη με ωραίο κώλαράκι αλλά άσχημο πρόσωπο
Λεωνίδου 28 όροφος: Οι κοπέλες του Ιάσωνος 31 υπόγα Ελπίδα και Μαρία
Ελπίδα τσιγγάνα κοκκινομάλλα με άσχημο σώμα σε απλό πρόγραμμα στο οποίο με έξτρα 5 ευρώ προστίθεται και ο κώλος
Μαρία πολύ χοντρή κοπέλα με μεγάλα βυζιά που τα προσφέρει μαζί με ισπανική μαλακία
Μ. Αλεξ. 25: Ντόνα μαυρομάλλα κοπέλα με κοντά μαλλιά λίγο πάνω από τους ώμους, στο πρόγραμμα περιλαμβανόταν και ο κώλος.

Αυτά από εμένα, καλό σας βράδυ  :sunglasses:

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Πως και νυχτοπερπατάς μύστη  :rolleyes: :think:.Δοκίμασα πρόσφατα αυτή την ρουμούνα ειρήνη στο Φωκαίας 17  μιας και είχα τεράστια ανάγκη έναν ακα κρεμπιέ και φάνηκε στο σαλόνι ότι τον αναζητούσε και αυτή  :wanker: :wanker:.Στο δωμάτιο όμως φάνηκε η απειρία της και δίστασε να ολοκληρώσει τις κινήσεις της και να χώσει το καυλί μου ακα στην μουνάρα της  :S :S :headbang: :headbang:.Πάντως αντέχει το δυνατό σφυροκόπημα,και γούσταρα που είχε και κάτασπρο δερματάκι  :cum: :cum:.

Ειναι πολυ ρομαντικα το βραδυ μυστη μου.για την ειρηνη πιστευω αν γνωριστειτε καλυτερα θα ενδωσει  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Η βολτα συνεχιστηκε με επιρρεπονι στην ντισνευ και δοκιμαστηκε για 3ηφορα η νικα στο ιασωνος 36,με πολυ καλες εντυπωσεις μου τον πηρα ακα,με δυνατη περιποιηση στις μπαλες και τελειωσα στο στοματακι της τρεμοντας απο ηδονη  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Έκτακτο Ανακοινωθέν. Αθήνα 24.11.2015 και ώρα 16:00

Το πάλαι ποτέ κραταιό στούντιο Πιπίνου 118 εξέπεσε σε μπουρδελάκι του εικοσάρικου. Τα κομφόρ και η πολυτέλεια όμως παραμένουν. Στην κλινοπάλη δυο γνωστές κυρίες, η Λάνα και η Καίτη ξ ουκρανέζα από Αγκύρας. Βασιλικά τσιμβούκια καθώς και παρτούζα με 40 ευρώ. Έτοιμος ήμουν να τιμήσω το στοματάκι της Καίτης, αλλά συγκρατήθηκα διότι ως καλός ψωλαρμενιστής με έτρωγε να δω ποιές ήταν στο Αγκύρας εν τη απουσία αυτών των δύο. Στο 12Α λοιπόν η Έλενα και η Μαρία, βασιλικά τσιμβούκια επίσης, και με ανανεωμένη ενδυματολογική παρουσία. Δίχτυα, τρυπητά καλσόν, ωραίες γόβες. Η χαρά του ανώμαλου.
Δίπλα δε στο Αγκύρας12Β μια γεματούλα μιλφ με βυζάρες και όμορφο πρόσωπο και χαμόγελο. Σώμα νοικοκυράς. Ελεύθερο στοματικό. >Αυτά προς το παρό.

Υ.Γ. Κύριοι Mods μεταφέρατε το Πίπίνου 118 και στην λίστα των μπουρδέλων. Θα γαμήσουμε σύντομα την Καιτούλα και θα πρέπει να ανεβάσουμε κριτική. 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
δευτερη  μερα  που  γαμησα  εχθες  γαμησα  στην πρωινη  μια πολυ ομορφη  γνωστη κορασιδα.  σημερα  γαμησα  την γνωστη  καμελια    πολυ  καλη  καταθεση. αυριο εχει και συνεχεια  κατα το μεσημερι τρεις  το μεσημερι  θα ειμαι φυλης  και φωκαιας. αυριο θα παω για διπλη καταθεση.

fastanfurius

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
2
Πόντοι
0
δευτερη   μερα   που   γαμησα   εχθες  γαμησα   στην πρωινη  μια πολυ ομορφη  γνωστη κορασιδα.   σημερα   γαμησα  την γνωστη   καμελια    πολυ  καλη   καταθεση. αυριο εχει και συνεχεια  κατα το μεσημερι τρεις  το μεσημερι   θα ειμαι φυλης  και φωκαιας. αυριο θα παω για διπλη καταθεση.
Ομορφη η Καμελια. Η αλλη κορασις ποια ηταν ?

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
:s&m_2:Καλησπέρα για μια Σοφη στο Φωκαίας 27 ισόγειο τι ξερουμε;
Πιπινάκι μελαχροινο φουλ πρόγραμμα ανακοινώθηκε...

ε όχι και πιπινάκι, τα έχει τα χρονάκια της.

μία φορά που την πήρα, μέτρια............

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Έκτακτο Ανακοινωθέν 2.
Επέστρεψα χτες μετα από 2 ώρες στο Πιπίνου 118 για να πάρω την Καίτη.
Ω του θαύματος η Καίτη είχε αντικατασταθεί από τη Χριστίνα, ενώ η Λάνα παρέμενε στην θέση της.
Η Χριστίνα είναι ένα νεαρό 19άρικο ρωσσιδάκι με πολύ πικάντικο μουτράκι, φορούσε ωραίο μαύρο λάτεξ και ροζ τακουνάκια. Έχει μακρυά ως τους ώμους καστανοκόκκινα μαλλιά. Μικρό στήθος, και σωματάκι αρμονικό. Λίγες μέρες στη δουλειά αλλά φαίνεται έχει καλές δασκάλες. Αφού ξεκίνησε γλείψιμο από τα αφτιά μου, στο στήθος μου, πέρασμα από τα καλαμπαλίκια, τελικά τον ρούφηξε πολύ ωραία και ήρεμα, ενώ εγώ άλλαζα συνέχεια στάσεις για να χαζεύω το προσωπάκι της. Τελειωμα στο στοματάκι της ακαπέλα με εμένα στα γόνατα. Με στράγγιξε, χαμογέλασε, τα έφτυσε σε ένα χαρτάκι και πήγε για πλύσριμο. Πολύ καλή περίπτωση. Θα δοκιμαστεί και σε πλήρε πρόγραμμα για πιο σφαιρική άποψη. Το δωμάτιο α΄ψογο με ντουσιέρα κι ένα τεράστιο καθρέφτη.

ΠΚαποτας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2015
Κριτικές
5
Like
62
Πόντοι
1
Παιδες καλησπερα ξερει κανεις αν η ΜΑΡΙΑ η ΤΡΕΛΟΚΟΤΣΙΔΟΥ δουλευει ακομα στο ΠΑΡΑΣΙΟΥ 36 γιατι εχω καιρο να τη δω.Τελευταια φορα ηταν καπου τον Ιουλιο που πηγα μετα πηγα αλλη μια φορα τελη Οκτωβρη και δεν ανοιγαν την πορτα (αυτος ο οικος κλεινει στις 20.00) και ειχα παει 19.15.Πιο παλια η Μαρια ηταν και στο Αλκαμενους 113 οπου εκει τη γνωρισα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom