Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 308 άτομα (26 μέλη και 282 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Φωκαίας 17Α χτες βράδυ ήταν η Μαρία και η Ρωξάννη. Η Ρωξάννη γνώριμη φάτσα, κοντοπούτανο με μικρό στήθος μελαχρινή, έσπασα το κεφάλι μου να θυμηθώ και θυμήθηκα. Την είχα πάρει πριν χρόνια στο Φωκαίας 27. Τότε εργαζόταν ως Ελένη και δούλευε παρέα με μια ψηλή βλαχόφατσα την Μπέλλα. Είχα ανεβάσει κριτική, είναι κάπου στο βάθος υου χρόνου.

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
καλημερα
περασα την Τεταρτη απο Φωκαιας 27 αλλα η Αθηνα δεν ηταν εκει...
αν παει καποιος σημερα ας ενημερωσει...

υγ. Γαμω τον Ολαν με την κινηση...

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Μια λαρισά λρί στο Facebook ειναι η βανεσσα που δούλευε φυλής ; Τωρα που δουλεύει αυτή ;

dark_avenger

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
καλημερα
περασα την Τεταρτη απο Φωκαιας 27 αλλα η Αθηνα δεν ηταν εκει...
αν παει καποιος σημερα ας ενημερωσει...

υγ. Γαμω τον Ολαν με την κινηση...
Πέμπτη Παρασκευή είχε πει η υπηρεσία ότι δεν θα είναι εκεί. Πήγαινε Σάββατο. Κυριακή κάθεται. Και σιγά τη γκόμενα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Τελικά τι γίνεται με το καινούριο τεμάχιο την Σάντρα(φυλής 40 υπόγειο)......???????????

Δίνει κολαράκι η όχι...????????? :zfuck:

δεν νομίζω να έδωσε ποτέ. αν κάποιος το πήρε να μας το πει. εγώ πάντως που πήγα πρώτη μέρα πριν πονέσει όταν τη ρώτησα μου είπε fa male...

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.201
Πόντοι
3.091
Ούτε εγώ το πήρα τελικά. Δεν ήθελε. Επιδόθηκα όμως σε θερμή αιδοιολειχία διαρκείας, απαλό κωλοδαχτύλιασμα και πιπίλισμα στα όμορφα στήθη της. Όμορφη κοπέλα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Νομίζω ότι το πρόγραμμα ήταν μαϊμού.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
ίσως ήταν μαϊμού. εγώείχα πάει το Σάββατο το βράδυ και η τσατσά είχε πει για κώλο σιγά - σιγά γιατί είναι καινούργια.
τελικά δεν μου έδωσε, την έδιωξα και πήρα τα λεφτά μου πίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Κατα την γνωμη μου, το θεμα πρωκτικου στο προγραμμα ηταν παραπλανητικο για να τραβηξει πελατεια, το οποιο το πετυχε. Δεν εγραψε κανεις οτι εκανε πρωκτικο με την κοπελα, το δουλεμα παει συνεφο. Αλλη μια φουσκα που εσκασε... Κριμα γιατι με την εμφανιση που εχει θα εβγαζε πολλα ευρωπουλακια...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Ξαναδουλεύει η Γωγώ στο Κολωνού 27 το υπόγειο,μελαχροινή milf με κανονικό κορμί και φουλ πρόγραμμα,μετά από απουσία δύο εβδομάδων.Πέρασα κι έμεινα και πάλι ευχαριστημένος
Στο ισόγειο η ξανθιά γυρολόγος Αντελίνα,στο "συνεδριακό" μια μελαχροινή νταρντάνα milf με κατσαρό μαλλί.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Πολύ ρομαντική και η χθεσινή βραδιά με την βροχή να πέφτει ασταμάτητα και την πιάτσα έρημη  :rockon: :rockon: ήταν ότι έπρεπε για μια απαξιωτική βόλτα στο καλτ μεταξουργείο  :erection: :erection:.Μπαίνω στο Ιάσωνος 10 όροφος και αυτοπαρουσιάζεται μια ψηλή πόρνη με καλές αναλογίες και μου λέει ''πολύ καλό σεξ,νορμάλ πρόγραμμα,έλα θα περάσουμε καλά'',με βλέπει που ξενερώνω,με πλησιάζει,με αγκαλιάζει και με ρωτάει ''χωρίς καπότα'',αμέσως χαμογελάω και είμαι έτοιμος να βγάλω το 10αρικο όμως μου πετάει το εξής '' χωρίς καπότα μόνο μαλακία''  :jerking: :jerking: :jerking: :tickedoff: :headbang:.Την τραμπουκίζω,της πετάω την πόρτα στα μούτρα και φεύγω ενώ εκείνη έχει βγει στις σκάλες και με βρίζει  :2funny: :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Άνοιξε πάλι το αγαπημένο μου μπουρδέλο;  :dancing:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Πολύ ρομαντική και η χθεσινή βραδιά με την βροχή να πέφτει ασταμάτητα και την πιάτσα έρημη  :rockon: :rockon: ήταν ότι έπρεπε για μια απαξιωτική βόλτα στο καλτ μεταξουργείο  :erection: :erection:.Μπαίνω στο Ιάσωνος 10 όροφος και αυτοπαρουσιάζεται μια ψηλή πόρνη με καλές αναλογίες και μου λέει ''πολύ καλό σεξ,νορμάλ πρόγραμμα,έλα θα περάσουμε καλά'',με βλέπει που ξενερώνω,με πλησιάζει,με αγκαλιάζει και με ρωτάει ''χωρίς καπότα'',αμέσως χαμογελάω και είμαι έτοιμος να βγάλω το 10αρικο όμως μου πετάει το εξής '' χωρίς καπότα μόνο μαλακία''  :jerking: :jerking: :jerking: :tickedoff: :headbang:.Την τραμπουκίζω,της πετάω την πόρτα στα μούτρα και φεύγω ενώ εκείνη έχει βγει στις σκάλες και με βρίζει  :2funny: :2funny:

καλα σου εκανε ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι συνευρεσεις ανευ προφυλακτικου !

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
καλα σου εκανε ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι συνευρεσεις ανευ προφυλακτικου !

Kι εγώ καλά της έκανα που την τραμπούκησα και της πέταξα την πόρτα στην σάπια μάπα της  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:.Τύπε εσύ μ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Kι εγώ καλά της έκανα που την τραμπούκησα και της πέταξα την πόρτα στην σάπια μάπα της  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:.Τύπε εσύ μ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

απαγορευονται ειπαμε ! τελος συζητησης και οποιος ζητα σεξ χωρις προφυλακτικο απο εκδιδομενη απλα δεν στεκει στα λογικα του !

Επισκέπτης
Στο Κολωνού 30 πρώτος όροφος πριν από 2 ώρες Έλενα και Αντριάνα. Μ' αρέσει να της φιλάω το τατουάζ στο κουντεπιέ και να της λέω: "Κι εγώ σ' αγαπώ".

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Οι... πουτάνες οι Ρουμανομολδαβέζες έχουν πιάσει τον παλμό του Έλληνα μπουρδελιάρη,και μαζεύουν όλο το χαρτί!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο Κολωνού 30 πρώτος όροφος πριν από 2 ώρες Έλενα και Αντριάνα. Μ' αρέσει να της φιλάω το τατουάζ στο κουντεπιέ και να της λέω: "Κι εγώ σ' αγαπώ".
Picker,έχεις καεί τελείως εγκεφαλικά... :kneel: :kneel: :kneel:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom