Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 324 άτομα (29 μέλη και 295 επισκέπτες)

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Ερωτηση : εκτος απο τις γνωστες μιλφ καποια καλη πιτσιρικα για cim  θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει?

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
Άλλη μια αποτυχημενη προσπάθεια να πετύχω την Τζώρτζια στο Διδύμου 7β,απουσίαζε λόγω περιόδου .... Σε ερώτηση προς την τσατσα αν θα είναι την Παρασκευή, ή απάντηση ήταν ότι δεν ξέρει .... Στο χωλ βγήκε ή χοντρουλα ή Αλεξάνδρα ή οποία παρακαλούσε για είσοδο .... Ούτε με σφαίρες όμως ...

Πέρασα κ από Φυλής 40 να δω την Σάντρα, παρά πολύ ωραίο σωμα κ πρόσωπο, με αρκετή τσαντίλα όμως .... Ή τσατσα έλεγε ότι είναι καινούργια κ πρέπει να την στρώσει .... Κ ότι πάει να τρελαθεί .... Κ κάτι αλλά κουλά ...

Ενταξει ρε σεις,είναι πολύ παιδάκι το κορίτσι, δεν ... 
22 ετών Ρουμάνα δήλωσε ...
Mήπως η Σάντρα εκδίδεται με τη  βία  παρά τη θέλησή της?  << Πέρασα κ από Φυλής 40 να δω την Σάντρα, παρά πολύ ωραίο σωμα κ πρόσωπο, με αρκετή τσαντίλα όμως .... Ή τσατσα έλεγε ότι είναι καινούργια κ πρέπει να την στρώσει .... Κ ότι πάει να τρελαθεί .... Κ κάτι αλλά κουλά ... >> Μήπως Η Σάντρα  εκδίδεται   επειδή της το επιβάλουν  τα  αφεντικά της και δεν μπορεί  να αμυνθεί  η κοπέλα?  Δεν ξέρω  μπορεί να  λέω και  μαλακίες. Μήπως  υπάρχει πρόβλημα  και  η  τσατσά  και τα αφεντικά  δεν  το εχουν  καταλάβει? Λέω  μήπως.Δεν  ενοώ  κάτι  ούτε θέλω να  θίξω  κανέναν.

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Mήπως η Σάντρα εκδίδεται με τη  βία  παρά τη θέλησή της?  << Πέρασα κ από Φυλής 40 να δω την Σάντρα, παρά πολύ ωραίο σωμα κ πρόσωπο, με αρκετή τσαντίλα όμως .... Ή τσατσα έλεγε ότι είναι καινούργια κ πρέπει να την στρώσει .... Κ ότι πάει να τρελαθεί .... Κ κάτι αλλά κουλά ... >> Μήπως Η Σάντρα  εκδίδεται   επειδή της το επιβάλουν  τα  αφεντικά της και δεν μπορεί  να αμυνθεί  η κοπέλα?  Δεν ξέρω  μπορεί να  λέω και  μαλακίες. Μήπως  υπάρχει πρόβλημα  και  η  τσατσά  και τα αφεντικά  δεν  το εχουν  καταλάβει? Λέω  μήπως.Δεν  ενοώ  κάτι  ούτε θέλω να  θίξω  κανέναν.
Εύλογοι οι προβληματισμοί σου.Μπορείς να κάνεις ανώνυμη καταγγελία στο 1109.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 1109:

Για να αναφέρετε κάποια ύποπτη συμπεριφορά ή ύποπτη δράση εμπορίας ανθρώπων.

Για να ζητήσετε βοήθεια και να συνδεθείτε με τις κατάλληλες υπηρεσίες, εάν είστε θύμα εμπορίας ανθρώπων.

Για πληροφορίες σχετικά με την εμπορία ανθρώπων και τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Επίσης μπορείτε να αναφέρετε κάποια πληροφορία που γνωρίζετε ή να συνδεθείτε μαζί μας μέσα από την ιστοσελίδα μας, εμπιστευτικά και ανώνυμα.

Οι πληροφορίες που θα αναφέρετε θα εξεταστούν από την Γραμμή 1109 και θα προωθηθούν, εφόσον αυτό κριθεί χρήσιμο, στις Αρχές ή και σε υπηρεσίες βοήθειας. Για άμεση εξυπηρέτηση ή για να μιλήσετε απευθείας με έναν εξειδικευμένο τηλεφωνητή μας, παρακαλώ καλέστε την 24ωρη Γραμμή μας στο 1109.

Για να συνδεθείτε μαζί μας μέσω ίντερνετ ή να αναφέρετε κάποια πληροφορία ηλεκτρονικά,πατήστε εδώ.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν από λίγο στην φυλής
40 μονικα
Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα ενώ στο σαλονι εμφανίστηκε με χάρη και χαμόγελο θυμίζοντας αμυδρά την Χριστίνα την καζακστανη
Προσωπικά η ανεση,τα κατάμαυρα μαλλιά της σε αφελειες,τα τσιγγανορουμανικα χαρακτηριστικά και το όμορφο σχετικά λεπτό σώμα της μου την θύμισαν λιγο παραπάνω
54 όροφος ξενια,η ψηλή λεπτή καστανόξανθη γαλιδουλα με τα ευγενικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο
54 ισόγειο φλωρα,μελαγχροινη κοπέλα με ωραίο θηλυκό κορμι με καμπύλες
56 ναντια η μελαγχροινη τουμπανατη κοπέλα με την χαρακτηριστική κωλαρα
66α ναταλι,ξανθια κοπελα με ζουμερό χυμώδες κορμί,πολύ σέξι και ενδιαφέρουσα μ έντονη θηλυκοτητα
66δ αντζελα,σχετικά λεπτή μελαγχροινη κοπέλα με ωραίο σώμα και φουλ πρόγραμμα
72 ειρήνη,η γνωστή λεπτη εδώ και αρκετό καιρό κοπελα απο Φώκαιας αλλα και στούντιο με φουλ πρόγραμμα

Φωκαιας
7 υπόγειο δυο κοπέλες,δεξιά η μονικα,καστανή παχουλή παντελώς αδιάφορη κοπελα και ευθεία αριστερά στο βάθος η ελενη
Εδώ είχαμε τ ωραιότερο μωρο της βόλτας απο πλευράς κορμιού τουλάχιστον
Λεπτό αψεγάδιαστο κορμί με ωραίο πισινο,μια μικρή αντιλόπη,υπέροχο πλάσμα
7 ισόγειο δυο κοπέλες επίσης,εκ διαμέτρου αντίθετες
Η σχετικά ψηλή χυμώδης busty μελαγχροινη λιλυ,φοβερή γυναίκα ως κορμι,άκρως ερεθιστικό και καβλωτικο και η νεαρή πολύ αδύνατη σιμονα

Διδυμου
8 όροφος η μελαγχροινη κατσαρομάλλα νατασα με ωραίο θηλυκό κορμί με καμπύλες
8 ισόγειο δυο κοπέλες,η ξανθια ελενη με ζουμερό κορμι,γλυκό πρόσωπο και η καστανόξανθη mlf Βερόνικα,πρώην νικά από αγκυρας και δίδυμου επισης με ωραίο θηλυκό κανονικό κορμί

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
κάνα πιπίνι 2η βάρδια

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
κάνα πιπίνι 2η βάρδια
κολωνου 32α γωνια ειχε 2 μελαχροινες η μια με γυαλια ιδιο υψος κ οι 2 οτι πιο ομορφο ειχε το μεταξι τωρα πριν λιγο...βεβαια θα μου πεις δεν ειναι 2η βαρδυα,κοστος 15ευρω

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
κολωνου 32α γωνια ειχε 2 μελαχροινες η μια με γυαλια ιδιο υψος κ οι 2 οτι πιο ομορφο ειχε το μεταξι τωρα πριν λιγο...βεβαια θα μου πεις δεν ειναι 2η βαρδυα,κοστος 15ευρω
φχαριστω μαν  :hi: :hi: :hi:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
παιδες ευχαριστω
θα παω να ελεγξω  :wanker: :wanker: :wanker:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
ποιες κοπελες αξιζουν για τριο?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom