block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αυτη που δηλωνει απο σφακια?ας μην ξεχνάμε και την μουναροπιπίνα την Πετράκη στην Ιάσωνος
αυτη που δηλωνει απο σφακια?ας μην ξεχνάμε και την μουναροπιπίνα την Πετράκη στην Ιάσωνος
ναι κρητικιά είναι και έχει καλές κριτικές μέχρι τώρα, επίσης δεν την έχω δει να παίρνει πακιααυτη που δηλωνει απο σφακια?
σαν υπηρεσια κατι κανει αλλα απο εμφανιση αν αφαιρεσεις τη φατσα με τουσ ψευτικους φακους δε εχει ωραιο σωμαναι κρητικιά είναι και έχει καλές κριτικές μέχρι τώρα, επίσης δεν την έχω δει να παίρνει πακια
ας μην ξεχνάμε και την μουναροπιπίνα την Πετράκη στην Ιάσωνος
όντως από τα πολύ δυνατα σε εμφάνιση ... και παίζει να είναι 100 τοις εκατο Ελληνίδα
αυτη που δηλωνει απο σφακια?
ιασωνος αριθμο?ναι κρητικιά είναι και έχει καλές κριτικές μέχρι τώρα, επίσης δεν την έχω δει να παίρνει πακια
Στο Ιάσονος 31 το ανακαινισμένο.Μου είχε υποσχεθεί ότι θα βάλει "69" στο πρόγραμμά της.[size=10pt]Σίγουρα,από κάποιες οσμές που διέκρινα,κάνει εξτράκια... ;)[/size]Καλό,λεπτό αλλά πλαδαρό κορμί έχει,με πεσμένα βυζιά λόγω θηλασμού,φοβάται και αποφεύγει τη νύχτα λόγω υποκόσμου που κυκλοφορεί,δεν θέλει να γράφουν γι αυτήν στο νετ,αλλά απορούσε πώς το έμαθα πού και πότε δουλεύει...
εγω αυτη την ειχα πετυχει πριν πιασει βαρδυα τησ πιανω κουβεντα σε πιο μαγαζι ειναι κ τετοια εκανα κ την επισκεψη την ιδια μερα
αυτα ειναι ενημερωσεις...!!!!Δεν ειχα σκοπο να σταματησω σε σπιτι χθες αλλα καθως γυρναγα απο τη δουλεια στην αχαρνων εκανα μια παρακαμψη να δω φυλης 40 τη Σαντρα που εχουν γραφτει τοσα...
οσο περιμενα συναγωνιστες εμπαιναν και οσο περιμεναμε να βγει απο το δωματιο ολοι ρωταγανε το ονομα της κοπελας που δουλευει .. (Κανει δουλεια το σαιτ)
τελοςπαντων βγηκε μια αδιαφορη νεαρη για τα γουστα μου εφυγα χωρις καν να ακουσω προγραμμα οπως και οι υπολοιποι συναγωνιστες
τι εννοεις?Θα επαναληφθεί το φαινόμενο της Ρεμούνδου 21 με την Λαρίσα;
στο φωκαιασ 17 νομιζω ενα καινουργιο ρουμανακι 20 χρονων μετριο κατα την αποψη μου προχθες ειχε φουλ δωματια,τωρα η λαρισα δουλευει αν θυμαμαι καλα 2 φορες τη βδομαδαΠου έπεσε πανικός,με κοσμοσυρροή στα δωμάτια και στο σαλόνι για μερικές μέρες!
Είπαμε , σε εννέα ημέρες θα σταματήσει να πονάει.
ωραια ενημερωση μαν