Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 291 άτομα (17 μέλη και 274 επισκέπτες)

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
ναι κρητικιά είναι και έχει καλές κριτικές μέχρι τώρα, επίσης δεν την έχω δει να παίρνει πακια
σαν υπηρεσια κατι κανει αλλα απο εμφανιση αν αφαιρεσεις τη φατσα με τουσ ψευτικους φακους δε εχει ωραιο σωμα

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
ας μην ξεχνάμε και την μουναροπιπίνα την Πετράκη στην Ιάσωνος
όντως από τα πολύ δυνατα σε εμφάνιση ... και παίζει να είναι 100 τοις εκατο Ελληνίδα
αυτη που δηλωνει απο σφακια?
ναι κρητικιά είναι και έχει καλές κριτικές μέχρι τώρα, επίσης δεν την έχω δει να παίρνει πακια
ιασωνος αριθμο?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Στο Ιάσονος 31 το ανακαινισμένο.Μου είχε υποσχεθεί ότι θα βάλει "69" στο πρόγραμμά της.Σίγουρα,από κάποιες οσμές που διέκρινα,κάνει εξτράκια... ;) Καλό,λεπτό αλλά πλαδαρό κορμί έχει,με πεσμένα βυζιά λόγω θηλασμού,φοβάται και αποφεύγει τη νύχτα λόγω υποκόσμου που κυκλοφορεί,δεν θέλει να γράφουν γι αυτήν στο νετ,αλλά απορούσε πώς το έμαθα πού και πότε δουλεύει... :think:

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
σωστός ο επιρρεπής και πολύ καλή και κατατοπιστική και η κριτική που χε ανεβάσει.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Στο Ιάσονος 31 το ανακαινισμένο.Μου είχε υποσχεθεί ότι θα βάλει "69" στο πρόγραμμά της.[size=10pt]Σίγουρα,από κάποιες οσμές που διέκρινα,κάνει εξτράκια... ;) [/size]Καλό,λεπτό αλλά πλαδαρό κορμί έχει,με πεσμένα βυζιά λόγω θηλασμού,φοβάται και αποφεύγει τη νύχτα λόγω υποκόσμου που κυκλοφορεί,δεν θέλει να γράφουν γι αυτήν στο νετ,αλλά απορούσε πώς το έμαθα πού και πότε δουλεύει... :think:

:erection:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Δεν ειχα σκοπο να σταματησω σε σπιτι χθες αλλα καθως γυρναγα απο τη δουλεια στην αχαρνων εκανα μια παρακαμψη να δω φυλης 40 τη Σαντρα που εχουν γραφτει τοσα...

οσο περιμενα συναγωνιστες εμπαιναν και οσο περιμεναμε να βγει απο το δωματιο ολοι ρωταγανε το ονομα της κοπελας που δουλευει .. (Κανει δουλεια το σαιτ)

τελοςπαντων βγηκε μια αδιαφορη νεαρη για τα γουστα μου εφυγα χωρις καν να ακουσω προγραμμα οπως και οι υπολοιποι συναγωνιστες

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ειχα σκοπο να σταματησω σε σπιτι χθες αλλα καθως γυρναγα απο τη δουλεια στην αχαρνων εκανα μια παρακαμψη να δω φυλης 40 τη Σαντρα που εχουν γραφτει τοσα...

οσο περιμενα συναγωνιστες εμπαιναν και οσο περιμεναμε να βγει απο το δωματιο ολοι ρωταγανε το ονομα της κοπελας που δουλευει .. (Κανει δουλεια το σαιτ)

τελοςπαντων βγηκε μια αδιαφορη νεαρη για τα γουστα μου εφυγα χωρις καν να ακουσω προγραμμα οπως και οι υπολοιποι συναγωνιστες
αυτα ειναι ενημερωσεις...!!!!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Θα επαναληφθεί το φαινόμενο της Ρεμούνδου 21 με την Λαρίσα; :think:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Που έπεσε πανικός,με κοσμοσυρροή στα δωμάτια και στο σαλόνι για μερικές μέρες!

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Που έπεσε πανικός,με κοσμοσυρροή στα δωμάτια και στο σαλόνι για μερικές μέρες!
στο φωκαιασ 17 νομιζω ενα καινουργιο ρουμανακι 20 χρονων μετριο κατα την αποψη μου προχθες ειχε φουλ δωματια,τωρα η λαρισα δουλευει αν θυμαμαι καλα 2 φορες τη βδομαδα

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Ξερεις καποιος ποιες ειναι 3η βραδινη στα μοντελαδικα? ή γενικα καποιο καλο μωρο στη φυλης και φωκαιας τωρα το βραδυ?  :erection:

dark_avenger

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
[quote author=Alex Tonchev  link=topic=26.msg6577666#msg6577666 date=1445471827]
παιδιά χτες μετά τις 12 τα μεσάνυχτα δούλευε στη Φώκαιας 27Β μια και κοπέλα εν ονόματι Maya(Μάια,Μάγια) κανονικά δουλεύει η Αλέξια εκεί τέτοια ώρα, μήπως ξέρει κανείς που μπορούμε να τη βρούμε τη Μαγιά γενικά? Ή ξέρει κανείς να προτείνει κοπέλες 20-25 ετών με ωραίο λεπτό σώμα; Ευχαριστώ.
[/quote] Μάγια, πρώην Λάουρα και Μπάρμπαρα. Φόλα είναι.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[size=10pt]3η ΒΑΡΔΙΑ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ  :cool2:[/size]

Κων/πόλεως 166Α: Νικόλ (μαυρομάλλα, με ωραία γεμάτα βυζιά και περίεργο πρόσωπο - ΚΩΛΟΣ)
Κων/πόλεως 166Β: Νικόλ (ξανθό γκιλφ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ)
                         Ζακλίν(μαυρομάλλα μπαμπάτσικη - ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ)

Ιάσωνος 37Β: Σάρα (στο δωμάτιο δεν την είδα)
Ιάσωνος 36:  Νίκα (ξανθό μιλφ με άσχημο σώμα)
Ιάσωνος 31:  Άναμπελ (ξαθιά με κοντό μαλλί)

Λεωνίδου 28 ισόγειο: Κατερίνα (ξανθιά συγκαμένη με άσχημο σώμα) Η τσατσά με την ρομποτική φωνή με γράπωσε από το μπράτσο και έκλεισε την πόρτα με δύναμη  :helpplea:

Ιάσωνος 19 ισόγειο: Σιμόνα ( καστανό μεταμιλφ με καλό σώμα - ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ)

Κολωνού 48: Φωτεινή(ξανθό μεταμιλφ θηρίο - ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ)
                  Ελένη  (ξανθό μεταμιλφ που καλά κρατιέται - ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ)

Κολωνού 53: Ναταλία ( καστανό γκιλφ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ)

Μ. Αλεξάνδρου 15: Βαλέρια (ξανθό μιλφ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ)   :pipa1: Κάπου εδώ η τσάρκα τελείωσε  :grin: και εγώ πρέπει να ακούστηκα μέχρι την Αχιλλέως  :2funny:

Καλό ξημέρωμα σε όλους και καλό ΠΣΚ !!! :thefinge:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom