black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
τα έχεις σαρώσει όλα xilnik
Πάντα ουσιαστικές ενημερώσεις.
τα έχεις σαρώσει όλα xilnik
Τωρα το μεσημερι
Λεωνιδου
Κολωνού
Mαραθωνος
Συνεχεια επι της αλκιβιαδου το μεσημερι
Διδυμου
Ρεμουνδου 21
ναι πολυ καλη . Λεω να ξαναπάω απόψεΜύστη λες μια ρεγγίνα από Φ59 μεταμεσονύχτια βάρδια .Εγώ πάντως κατέθεσα προχτές κατά τις 04:30 στην Βανέσσα το στυλιάρι στον ίδιο οίκο με πολύ καλές εντυπώσεις .Γενικά φάνηκε να υπάρχει χημεία μεταξύ μας και προβλέπω σύντομα ρομαντικές καταστάσεις .Προσοχή οι παντρεμένοι με το κραγιόν της γιατί εγώ πήρα ενθύμιο για το σπίτι :S :S
ναι πολυ καλη . Λεω να ξαναπάω απόψε
[size=10pt]Άμα κερδίσει ο Παναθηναικός[/size] .
στο φ.104 σας κόβω να το γιορτάζετε
Μύστη είναι πολλοί οι συναγωνιστές που κάθε φορά που τρώει πούτσα η κόκκινη ποοτάνα πάνε και γαμάνε,ανεξαρτήτως ποια ομάδα τους γαμάει .Παράδειγμα μετά το 0-3 από την Μπάγερν γεμάτη η Φυλής και σήμερα αν χάσει κάι ανάλογο θα γίνει
ΓΥΡΙΣΕ Η ΡΕΝΑΤΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ...και μου έχει λείψει
πολύ, την έχω τεράστια ανάγκη!!!
ρεμουνδου 21! ενταξει εχει καταντησει αηδια με τη λαρισα!πριν ξεκινησω κατα τις 17.30 παιρνω κ ρωταω το εξυπνοπουλι τη τσατσα αν θα ειναι κ τι ωρα!ναι μου λεει σιγουρα σημερα μετα τις 18.00! 18.15 ημουν εκει κ βλεπω κοσμο να φευγει!ωχ λεω καποια μαλακια εγινε!μπαινω κ μου λεει το ζωον η τσατσα οτι ειναι αρρωστη!μη σας τα πολυλογω!μαυρο στη τσατσα κ για το κοριτσι ακομα μια ευκαιρια πηγε χαμενη....
Γιατί δεν υπάρχουν πουθενά μαυρούλες πλέον στα σπιτια;
Σταμάτησε η Τζούλια στο μετάξι ?
ρεμουνδου 21! ενταξει εχει καταντησει αηδια με τη λαρισα!πριν ξεκινησω κατα τις 17.30 παιρνω κ ρωταω το εξυπνοπουλι τη τσατσα αν θα ειναι κ τι ωρα!ναι μου λεει σιγουρα σημερα μετα τις 18.00! 18.15 ημουν εκει κ βλεπω κοσμο να φευγει!ωχ λεω καποια μαλακια εγινε!μπαινω κ μου λεει το ζωον η τσατσα οτι ειναι αρρωστη!μη σας τα πολυλογω!μαυρο στη τσατσα κ για το κοριτσι ακομα μια ευκαιρια πηγε χαμενη....
την ξεμουνιασανε οι ορδες πεινασμενων μπουρδελιαρηδων που πηγαινανε και στηνοντουσαν σε αναμονη τοσες ημερες
και μια μικρή συνεισφορά από εμένα
Φωκαίας 27 υπόγειο η μουναροπιπίνα Μάγια με πολύ επιθετικό σαλονάρισμα και χιούμορ.
ΣΗΜ αυτά κατά τις 11¨30 το πρωί