Σημερινη επισκεψη στο Ρεμουνδου 21 να δω κι εγω την νεαρα Λαρισα, καθως τα site πηραν φωτια για παρτυ της.
Πηγα πρωτος στην βαρδια της, μαλλον στην προηγουμενη βαρδια κ πριν ερθει το κοριτσι, ημασταν ηδη 6 ατομα. Οταν εφτασε εν τελει πρεπει να φτασαμε τους 10, κ ολοι περιμεναν αυτην.
Οι προηγουμενες κοπελες, τις πρωτης βαρδιας ειχαν σαστισει απο το σκηνικο. Μαζι με την Λαρισα ηρθε κ η Υβον, αλλα ολοι περιμεναν το νεο ουκρανικο ατι.
Με τα πολλα περασα πρωτος ευτυχως, γιατι για λιγο πηγε να χαθει η μπαλα κ να χασουμε την σειρα. Μπηκα χωρις να δω καθολου την κοπελα γιατι αλλιως θα εμπαινε αλλος.
Μπηκε λοιπον η κοπελα κ μπορω να πω οτι μου σρεσε σε αρκετα μεγαλο βαθμο σαν συνολο. Ενταξει στο προσωπο δεν την λες κ θεα, αλλα ειναι ενα γλυκο κοριτσι, με κορμι "φωτια", γεννημενο για γαμησι. Με πολυ ομορφο κ στητο στηθος (φυσικο), κωλαρα για σφαλιαρες κ ποδαρες. Νταρντανα γκομενα αλλα σε λογικα πλαισια, με πολυ σεξυ καμπυλες. Εχει ενα πολυ ωραιο τατου, που ξεκιναει απο ψηλα κ πλαγια του αριστερου μηρου, κ καταληγει μεχρι τον ασταγαλο.
Λοιπον, στο "κυριως" τωρα, ξεκιναει καποια χαδακια γενικα κ καταληγει στο πεος οπου εκανε μια σχετικα καλη πιπα με αρκετο γλυψιμο στις μπαλες. Ενταξει οχι το τελειο, αλλα ικανοποιητικα θα ελεγα. Αλλα με τετοιο μωρο να σε γλυφει δεν θες κ πολυ να γινεις πυραυλος οπως κ εγινε.
Της ζητησα 69 κ δεν αρνηθηκε. Το μουνακι της ειχε τελεια αισθηση στο στομα, μοσχομυριζε κ η ανταποκριση ηταν εμφανης. Βαλαμε προφυλακτικο κ ανεβηκε αρχικα απο πανω, οπου η τεχνικη της ηταν αριστη κ με πολυ συμμετοχη εκ μερους της, εδειξε να καβλωνει αρκετα, κ οι παλμοι της ειχαν παρει φωτια. Βαριανασαινε κ μου αρεσε πολυ η ολη φαση.
Μετα το γυρισα σε ιεραποστολικο οπου κι εκει η κοπελα συμετειχε ενεργα στο γαμησι με ωραιες κινησεις κ εκφρασει του σωματος. Μου αρεσε που σε καποια φαση με ρωτησε στα αγγλικα do you like it? Φυσικα ηταν η απαντηση μου, ειχα σεληνιαστει με την παρτυ της κ παραλιγο να "τελειωσω" εκει.
Τραβηχτηκα πισω κ της ειπα να γυρισει για πισωκολητο, ενοειτε δεν θα το εχανα αυτο. Κι εκει το κοριτσι εδωσε ρεστα, καθως η θεα κ η αισθηση να σκιζεις τετοιο μωρο ειναι το κατι αλλο.
Για μενα ειναι top αυτη την στιγμη σαν "πακετο" εμφσνισης κ υπηρεσιων. Σιγουρα υπαρχουν κοπελες με καλυτερες υπηρεσιες, αλλα με τετοια εμφανιση σιγουρα οχι.
Επισης να τονισω οτι ηταν πολυ ηρεμη σαν χαρακτηρας κ δεν αρνηθηκε η δυσανασχετησε σε οτι της ζητησα. Για μενα ειναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ η κοπελα κ δεν βλεπω την ωρα να την ξαναεπισκευτω..