Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 275 άτομα (23 μέλη και 252 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πήγα το απογευματάκι να δω τη Λαρίσσα, που είναι καινούργιο αίμα και που το παρουσιαστικό της είχε ενθουσιάσει κάποιους συναγωνιστές. Υπήρχε αρκετός κόσμος στο σαλόνι της αναμονής. Φαίνεται είχε πέσει σήμα. Στην αρχή η κυρία τσατσά μας παρουσίασε την Κάρλα, την γνωστή ξανθούλα μιλφ του οίκου. Στη συνέχεια βγήκε από το δωμάτιο η Λαρίσσα και όλοι βουβάθηκαν. Η συνέχεια επί της κριτικής...

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πήγα το απογευματάκι να δω τη Λαρίσσα, που είναι καινούργιο αίμα και που το παρουσιαστικό της είχε ενθουσιάσει κάποιους συναγωνιστές. Υπήρχε αρκετός κόσμος στο σαλόνι της αναμονής. Φαίνεται είχε πέσει σήμα. Στην αρχή η κυρία τσατσά μας παρουσίασε την Κάρλα, την γνωστή ξανθούλα μιλφ του οίκου. Στη συνέχεια βγήκε από το δωμάτιο η Λαρίσσα και όλοι βουβάθηκαν. Η συνέχεια επί της κριτικής...
ξερει κανεις αν αυτη η Λαρισσα παιζει παντα απογευμα?πχ,τωρα δουλευει?

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445

πήγα χθες βράδυ. δούλευε μόνη της εκείνη την ώρα και περίμεναν 2 άτομα για δωμάτιο.
σκάει μύτη το κορίτσι. είναι ψηλή με καλό πρόσωπο και σώμα καλό, ούτε αδύνατο αλλά ούτε και χοντρό. εγώ την θεωρώ νταρντάνα γκόμενα για τα δικά μου γούστα. επαναλαμβάνω όχι χοντρή.
περίμενα και εγώ στην σειρά για να δοκιμάσω ....
πίπα με προφυλακτικό ζήτησα, απλή χωρίς να μπορεί dt. αρκετή ώρα και χωρίς γλύψιμο της γύρω περιοχής.
την έστησα στα 4 και είσοδος στο μουνί της αφού πρώτα έβαλε μία δόση κρέμας στον πούτσο μου.
με υπομονή δέχθηκε αρκετή ώρα το γαμήσι χωρίς να διαμαρτυρηθεί και χωρίς να φωνάξει η τσατσά παρά τον κόσμο που περίμενε.
εν κατακλείδι για μένα δεν είναι ο μούναρος που θα τον δω και θα πάθω πλάκα. ούτε στο γαμήσι κάνει παπάδες!!!
π.χ. την Αντζελίνα στο Φυλής 65 την θεωρώ πολύ καλύτερη εμφανισιακά για τα γούστα μου. και στο γαμήσι δεν έχουν διαφορά.

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
πήγα χθες βράδυ. δούλευε μόνη της εκείνη την ώρα και περίμεναν 2 άτομα για δωμάτιο.
σκάει μύτη το κορίτσι. είναι ψηλή με καλό πρόσωπο και σώμα καλό, ούτε αδύνατο αλλά ούτε και χοντρό. εγώ την θεωρώ νταρντάνα γκόμενα για τα δικά μου γούστα. επαναλαμβάνω όχι χοντρή.
περίμενα και εγώ στην σειρά για να δοκιμάσω ....
πίπα με προφυλακτικό ζήτησα, απλή χωρίς να μπορεί dt. αρκετή ώρα και χωρίς γλύψιμο της γύρω περιοχής.
την έστησα στα 4 και είσοδος στο μουνί της αφού πρώτα έβαλε μία δόση κρέμας στον πούτσο μου.
με υπομονή δέχθηκε αρκετή ώρα το γαμήσι χωρίς να διαμαρτυρηθεί και χωρίς να φωνάξει η τσατσά παρά τον κόσμο που περίμενε.
εν κατακλείδι για μένα δεν είναι ο μούναρος που θα τον δω και θα πάθω πλάκα. ούτε στο γαμήσι κάνει παπάδες!!!
π.χ. την Αντζελίνα στο Φυλής 65 την θεωρώ πολύ καλύτερη εμφανισιακά για τα γούστα μου. και στο γαμήσι δεν έχουν διαφορά.
Πέρασα Κ εγω σήμερα μετά από ώρα μπήκα μια απ τα ίδια έχω να πω ωραίο ψηλό μωρό όχι με τρελό πρόσωπο γι 1 φορά καλή είναι δε νομίζω να τιμηθεί ξανά, συμφωνώ σε όλα τα σημεία με xarisma

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
σημερα μπουρδελοτσαρκα μετα απο καιρο!θα σας αναφερω 1-2 περιστατικα. εκανα μια βολτα προς διδυμου οπου απεναντι απο τα μπουρδελα σε μια πολυκατοικια στον δευτερο βγηκε ενα cross και ψαρευε πελατες με 30 ευρω. μου εκανε εντυπωση και μου ειπε φωναχτα το τηλ της για να την παρω αλλη φορα αφου εκεινη την στιγμη εφευγα! η πολυκατοικια αυτη ειναι στο διδυμου 17. μετα κατηφορησα στο Διδυμου 27 οπου η υπηρεσια μου παρουσιασε 2 κοπελες!ομως εγω επα8α πλακα με την μουναρα τσατσα την οποιαν κυριολεκτικα την παρακαλουσα για ενα τσιμπουκακι με 20 ευρω. μετα της προτινα απλως να μου τον παιξει! δεν δεχοταν με τιποτα αλλα το απεφευγε με εναν τροπο σαν να σου ελεγε αν με πιεσεις λιγο παραπανω 8α παω να στον ρουφιξω. τελικα δεν κα8ησε αλλα ισως ξαναπροσπα8ησω . να προσ8εσω οτι στο αγγυρας ψηλα στο τελευταιο ειχε μια ελληνοτσιγγανα την νικη η οποια φανηκε καυλιαρα αλλα δεν περασα

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Πέρασα Κ εγω σήμερα μετά από ώρα μπήκα μια απ τα ίδια έχω να πω ωραίο ψηλό μωρό όχι με τρελό πρόσωπο γι 1 φορά καλή είναι δε νομίζω να τιμηθεί ξανά, συμφωνώ σε όλα τα σημεία με xarisma
Ομοίως κ γω μόλις τωρα! Δε κατάφερα να μπω καθώς ειχε 4 αναμονή κ 3 δωματιο! Θα παω ομως οπως κ δήποτε γιατι μου άρεσε πολυ

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Σημερινη επισκεψη στο Ρεμουνδου 21 να δω κι εγω την νεαρα Λαρισα, καθως τα site πηραν φωτια για παρτυ της.

Πηγα πρωτος στην βαρδια της, μαλλον στην προηγουμενη βαρδια κ πριν ερθει το κοριτσι, ημασταν ηδη 6 ατομα. Οταν εφτασε εν τελει πρεπει να φτασαμε τους 10, κ ολοι περιμεναν αυτην.

Οι προηγουμενες κοπελες, τις πρωτης βαρδιας ειχαν σαστισει απο το σκηνικο. Μαζι με την Λαρισα ηρθε κ η Υβον, αλλα ολοι περιμεναν το νεο ουκρανικο ατι.

Με τα πολλα περασα πρωτος ευτυχως, γιατι για λιγο πηγε να χαθει η μπαλα κ να χασουμε την σειρα. Μπηκα χωρις να δω καθολου την κοπελα γιατι αλλιως θα εμπαινε αλλος.

Μπηκε λοιπον η κοπελα κ μπορω να πω οτι μου σρεσε σε αρκετα μεγαλο βαθμο σαν συνολο. Ενταξει στο προσωπο δεν την λες κ θεα, αλλα ειναι ενα γλυκο κοριτσι, με κορμι "φωτια", γεννημενο για γαμησι. Με πολυ ομορφο κ στητο στηθος (φυσικο), κωλαρα για σφαλιαρες κ ποδαρες. Νταρντανα γκομενα αλλα σε λογικα πλαισια, με πολυ σεξυ καμπυλες. Εχει ενα πολυ ωραιο τατου, που ξεκιναει απο ψηλα κ πλαγια του αριστερου μηρου, κ καταληγει μεχρι τον ασταγαλο.

Λοιπον, στο "κυριως" τωρα, ξεκιναει καποια χαδακια γενικα κ καταληγει στο πεος οπου εκανε μια σχετικα καλη πιπα με αρκετο γλυψιμο στις μπαλες. Ενταξει οχι το τελειο, αλλα ικανοποιητικα θα ελεγα. Αλλα με τετοιο μωρο να σε γλυφει δεν θες κ πολυ να γινεις πυραυλος οπως κ εγινε.

Της ζητησα 69 κ δεν αρνηθηκε. Το μουνακι της ειχε τελεια αισθηση στο στομα, μοσχομυριζε κ η ανταποκριση ηταν εμφανης. Βαλαμε προφυλακτικο κ ανεβηκε αρχικα απο πανω, οπου η τεχνικη της ηταν αριστη κ με πολυ συμμετοχη εκ μερους της, εδειξε να καβλωνει αρκετα, κ οι παλμοι της ειχαν παρει φωτια. Βαριανασαινε κ μου αρεσε πολυ η ολη φαση.

Μετα το γυρισα σε ιεραποστολικο οπου κι εκει η κοπελα συμετειχε ενεργα στο γαμησι με ωραιες κινησεις κ εκφρασει του σωματος. Μου αρεσε που σε καποια φαση με ρωτησε στα αγγλικα do you like it? Φυσικα ηταν η απαντηση μου, ειχα σεληνιαστει με την παρτυ της κ παραλιγο να "τελειωσω" εκει.

Τραβηχτηκα πισω κ της ειπα να γυρισει για πισωκολητο, ενοειτε δεν θα το εχανα αυτο. Κι εκει το κοριτσι εδωσε ρεστα, καθως η θεα κ η αισθηση να σκιζεις τετοιο μωρο ειναι το κατι αλλο.

Για μενα ειναι top αυτη την στιγμη σαν "πακετο" εμφσνισης κ υπηρεσιων. Σιγουρα υπαρχουν κοπελες με καλυτερες υπηρεσιες, αλλα με τετοια εμφανιση σιγουρα οχι.

Επισης να τονισω οτι ηταν πολυ ηρεμη σαν χαρακτηρας κ δεν αρνηθηκε η δυσανασχετησε σε οτι της ζητησα. Για μενα ειναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ η κοπελα κ δεν βλεπω την ωρα να την ξαναεπισκευτω..

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Απόβαση στο Μεταξουργείο [/size][/size][/size][/size][/size]  :uzi:
Ώρα: 22:30

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Μ.Αλεξ. 22Α Τζούλια

Μ.Αλεξ. 25  δεξιά Σάντρα Αριστερά Ντόνα

Ιάσωνος 46  Ιωάννα

Ιάσωνος 44  δεξιά Ελένη

Ιάσωνος 36  Ζωή

Ιάσωνος 31  Ελένη Πετράκη, Άνναμπελ

Ιάσωνος 30Β Χριστίνα

Ιάσωνος 30Α Μαρίνα, Αντζελίνα

Ιάσωνος 20Γ Αντριάννα

Ιάσωνος 19  κάτω Κατερίνα

Ιάσωνος 19  πάνω Γκαμπριέλλα

Ιάσωνος 10  κάτω Αλίνα

Ιάσωνος 10  πάνω Ντιάνα

Λεωνίδ. 28  κάτω Ντενίσα
[/size][/size][/size]
[size=10pt]ΙΑΣΩΝΟΣ 10 ΟΡΟΦΟΣ

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[size=10pt]Πριν κάτι μέρες δοκίμασα την Γκαμπριέλλα από Ιάσωνος 19 όροφος. Λένε πως είναι καινούργια (δεν το γνωρίζω).
Χαμογελαστό κοριτσάκι από Μολδαβία. Κανονικό σώμα, μαυρομάλλα, χαμογελαστή, ωραίος κώλος, σφιγμένη στο δωμάτιο, δεκτική σε οδηγίες. Την έβαλα στα 4 και την είχα γραπώσει από το σβέρκο και τον ώμο σαν άγριο θηρίο  :grin: Τον έφαγε με πολύ δύναμη αδιαμαρτύρητα.

Επίσης πήρα την Ντιάνα από Ιάσωνος 10 όροφος. Νταρντάνα, καστανή, πολύ καλά προκαταρκτικά, καλούτσικη πίπα, άνεση χρόνου, και κάποια γλωσσόφιλα. Πολύ καλή επιλογή στο 10ευρω  :grin: Τον έφαγε με πολύ δύναμη αδιαμαρτύρητα.
[/size]

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
γυρω στις 6

φωκαιας 27 ισογειο μια ξανθια ψηλη δε συγκρατησα ονομα που λετε οτι εχει γυρισει ολο το μεταξουργειο Η γυρολογος και φολαρα Τζανινα!

φωκαιας 27 οροφος ρομπερτα ,τιμηθηκε καλες εντυπωσεις ,καυλιαρα κανεις οτι θες ,αλλα σαν εμφανιση δε λεει και πολλα. λεει απο ρουμανια οτι ειναι τωρα αν προσαραξε η αλβανια στη ρουμανια τοτε μπορει  :-
Οντως αν κρινω απο το προσωπο της Ρομπερτας ειναι Αλβανιδα.Ειναι νοστιμουλα! :erection: Συμπαθητικη εμφανισιακα.Αν θελεις γραψε κριτικη :hi:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Σημερινη επισκεψη στο Ρεμουνδου 21 να δω κι εγω την νεαρα Λαρισα, καθως τα site πηραν φωτια για παρτυ της.

Πηγα πρωτος στην βαρδια της, μαλλον στην προηγουμενη βαρδια κ πριν ερθει το κοριτσι, ημασταν ηδη 6 ατομα. Οταν εφτασε εν τελει πρεπει να φτασαμε τους 10, κ ολοι περιμεναν αυτην.
...
Κύριοι, ένας - ένας, μη σπρώχνεστε, όλοι θα γαμήσετε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
Κύριοι, ένας - ένας, μη σπρώχνεστε, όλοι θα γαμήσετε.

Και που να βλέπατε τι γινόταν στην αιθουσα αναμονης-επιδείξεων του studio Caroline μετά την κριτική του "από μηχανής Θεού" για την δ. Ναομι!!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Γεια σας φιλοι μου!
Παρακολουθω καιρο το σαιτ και αποφασησα να κανω εγγραφη για να προσφερω και γω στο ιερο καθηκον της ημερησιας ενημερωσης.  :rockon:

Πριν λιγα λεπτα κατεθεσα Φωκαίας 27Β οροφο στη Ρομπερτα μια μελαχρινη πιτσιρικα αλβανιαρα, με απαξιωμενη αλβανοφατσα και πολυ ωραιο σωματακι.
Η κοπελα ειναι εντελως ΑΧΡΗΣΤΗ!
Παναθλια ακα ψευτοαεροπιπα των 30 δευτερολεπτων, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ στησιμο, 0 συμμετοχη και στο δεκαλεπτο με παρατησε και εφυγε.
Ουτε απ εξω, ουτε τσαμπα.
ΜΑΚΡΙΑ!!!  :shit:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Ευχαριστούμε Κύριε Κρεμπιέ για την σημαντική ενημέρωση. Καλή αρχή.

marios kolotoumbas

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Γεια σας φιλοι μου!
Παρακολουθω καιρο το σαιτ και αποφασησα να κανω εγγραφη για να προσφερω και γω στο ιερο καθηκον της ημερησιας ενημερωσης.  :rockon:

Πριν λιγα λεπτα κατεθεσα Φωκαίας 27Β οροφο στη Ρομπερτα μια μελαχρινη πιτσιρικα αλβανιαρα, με απαξιωμενη αλβανοφατσα και πολυ ωραιο σωματακι.
Η κοπελα ειναι εντελως ΑΧΡΗΣΤΗ!
Παναθλια ακα ψευτοαεροπιπα των 30 δευτερολεπτων, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ στησιμο, 0 συμμετοχη και στο δεκαλεπτο με παρατησε και εφυγε.
Ουτε απ εξω, ουτε τσαμπα.
ΜΑΚΡΙΑ!!!  :shit:

την έχω πάρει και γω με χειρότερες εντυπώσεις

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Οντως αν κρινω απο το προσωπο της Ρομπερτας ειναι Αλβανιδα.Ειναι νοστιμουλα! :erection: Συμπαθητικη εμφανισιακα.Αν θελεις γραψε κριτικη :hi:
σιγουρα παντως δεν κανει οτι θες...την διαλεξα την δευτερα, με το που μπηκε στο δωματιο, πριν καν την αγγιξω, μου ξεκαθαρισε πως δεν κανει γλωσσοφιλα.
δουλευε σε κωλομπαρο καπου στον πυργο.
την εστειλα αμεσως, ζητησα την αλλη κοπελα, την ξανθια, δεν θυμαμαι ονομα και πηδηξα αυτη, με μετριες ωστοσο εντυπωσεις...

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
Καλησπέρα σε ολους τους φιλους κ ενημερωτες...παρακολουθω κ εγω πολυ καιρο το σαιτ κ συγκεκριμενα απο οταν ηρθα Αθήνα...
Για να πω την αληθεια μου ειχα 2 στανταρ και λιγο με ενοιαζαν αλλες κοπελες...Τζινα και Αιηνα φυσικα οπως κ αλλοι συναγωνιστες αλλωστε... Εμαθα οτι η Αθηνουλα μας γυρισε αλλα η ερωτηση μου ειναι ποτε θα γυρισει το Τζινακι αν γνωριζει καποιος φιλος ευχαριστω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom