Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 152 άτομα (11 μέλη και 141 επισκέπτες)

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
τότε δε γαμάς πουθενά στο μετάξι και πέριξ
άσε που η φυλής πλέον ανήκει στο κράτος της Συρίας
μετάξι δεν πατάω εδώ και πολύ καιρό αλλά είναι τόσο άσχημα και φυλής;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
μία μίλφ προς ώριμη με όνομα Άννα.Με ξανθά μακριά μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια χωρίς να θεωρείται γεματούλα όπως της Αθηνάς απο το Φωκαίας 27,βυζάρες,κωλάρα.Καλά Ελληνικά.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Η Άννα πρέπει να είναι πρώην μασαζοκόριτσο.Οι μύστες που την γνωρίζουν ας κάνουν τον κόπο να αναφέρουν ένα ιστορικό της και αν είναι καλή μέσα.
====
Mήπως  η  ξανθοκάστανη Αννα με τις  :tits:- πολυ παλιά Πατ 131, μετά Καιτόσπιτο (οπου και υπηρεσία)  και κυρίως   Μπουμπουλινας 4 (και υπηρεσία)-  οπου  ως εγκυος και είχε σταματήσει να δουλέυει ? ….(Γεωργιανη νομιζω.. )

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
προκειται για την βανεσα που δουλευε παλαιοτερα στο αλκαμενους 113 και διδυμου 16.Πολυ προθυμη κοπελα,τιμαει το 20ρικο.Παλαιοτερα εργαζοταν σε μασαζ,αλλα επειδη εχω αγνοια περι αυτου του χωρου ας αναφερει συναγωνιστης πιο αρμοδιος
Έχεις δίκιο η Βανέσσα είναι.Είχα πολύ καιρό να την δώ.Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ.Αλλά αφού λες ότι είναι καλή μέσα ίσως περάσω να την δοκιμάσω.Ευχαριστώ για την απάντηση.

όταν λες σε ντουέτο, εννοείς ότι ήταν με άλλη κοπέλα ?
Κάνει 69, από όσο γνωρίζω . . .
Έχεις δίκιο ήταν με άλλη κοπέλα την οποία και ξέχασα να αναφέρω.Εργαζόταν με μία Τζέσσικα ψηλή και αυτή και κάπως νταρντάνα με μαλλιά καστανά πιασμένα σε αλογοουρά.Εμφανισιακά ήταν πολύ υποδεέστερη της Ελένης.Με απλό πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπολεως 166 ισογειο.
Η επιστροφη της ξανθιας Ρωσιδας Σονιας. Πρωην μασατζου και αυτη απο Χευδεν 15Α. Καλες αναλογιες, μακρυ μαλλι ξανθο, φυσικο τεσσαρι στηθος (το μεγαλο ατου της) , ηταν σε δωματιο και ετρωγε ξυλιες στα πισινα. :s&m_1: Ελευθερο στοματικο

Ιωαννινων 3 ισογειο.
Η μιλφ ανατολικια νταρτανα με τα μεγαλα βυζια και τα πολλα κιλα Σοφια. Αδιαφορη. Το δυνατο χαρτι  η μολδαβη Ναταλια- Ελενη (πρωην Αλκιβιαδου 16 β,γ, Βεργας 3) πηγε στην πατριδα και θα επιστρεψει σε 3 μηνες... :'(
H Ρωσίδα Σόνια που γράφεις αγαπητέ zero δεν μου λέει τίποτε πάντως φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση. Για την Ναταλία-Ελένη που την είχα στανταράκι έχω να πω ότι προσφάτως είχα περάσει απο το στουντέλο αυτό που εργαζόταν και κατέβαλλα το ποσό των είκοσι ευρώ.Με αυτό το αντίτιμο δεν προσφέρει ελεύθερο στοματικό πλέον και παρόλο που ήμουν καλός πελάτης της έχει πάρει οδηγίες να μην το προσφέρει σε κανένας άνευ της καταβολής του πρόσθετου δεκάρικου.Παρόλη την αναδουλεία που είχαν δεν μπορούν να καταλάβουν ότι με είκοσι ευρώ θα είχαν περισσότερη πελατεία και θα κερδίζαν περισσότερα απότι με τριάντα.Επιπλέον στο εικοσάρικο παραμένει καλή αλλά περισσότερο φειδωλή σε υπηρεσίες απότι το Αλκιβιάδου 16Β και Βέργας 3.'Έκτοτε δεν την ξαναπήρα λόγω διαφοράς στην τιμή.Ίσως της δώσω όμως μία δεύτερη ευκαιρία.Πάντως πιστεύω ότι πλέον δεν είναι τόσο vfm και ότι αυτή η μετακίνηση που έγινε ουσιαστικά την έκαψε απο στανταράκι πολλών.

μία μίλφ προς ώριμη με όνομα Άννα.Με ξανθά μακριά μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια χωρίς να θεωρείται γεματούλα όπως της Αθηνάς απο το Φωκαίας 27,βυζάρες,κωλάρα.Καλά Ελληνικά.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Η Άννα πρέπει να είναι πρώην μασαζοκόριτσο.Οι μύστες που την γνωρίζουν ας κάνουν τον κόπο να αναφέρουν ένα ιστορικό της και αν είναι καλή μέσα.
====
Mήπως  η  ξανθοκάστανη Αννα με τις  :tits:- πολυ παλιά Πατ 131, μετά Καιτόσπιτο (οπου και υπηρεσία)  και κυρίως  Μπουμπουλινας 4 (και υπηρεσία)-  οπου  ως εγκυος και είχε σταματήσει να δουλέυει ? ….(Γεωργιανη νομιζω.. )
Κλίνω ως προς την άποψη του Chris μιας και την Βανέσσα την έβλεπα παλιά στα σπίτια που είπε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.521
Πόντοι
42.697
H Ρωσίδα Σόνια που γράφεις αγαπητέ zero δεν μου λέει τίποτε πάντως φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση. Για την Ναταλία-Ελένη που την είχα στανταράκι έχω να πω ότι προσφάτως είχα περάσει απο το στουντέλο αυτό που εργαζόταν και κατέβαλλα το ποσό των είκοσι ευρώ.Με αυτό το αντίτιμο δεν προσφέρει ελεύθερο στοματικό πλέον και παρόλο που ήμουν καλός πελάτης της έχει πάρει οδηγίες να μην το προσφέρει σε κανένας άνευ της καταβολής του πρόσθετου δεκάρικου.Παρόλη την αναδουλεία που είχαν δεν μπορούν να καταλάβουν ότι με είκοσι ευρώ θα είχαν περισσότερη πελατεία και θα κερδίζαν περισσότερα απότι με τριάντα.Επιπλέον στο εικοσάρικο παραμένει καλή αλλά περισσότερο φειδωλή σε υπηρεσίες απότι το Αλκιβιάδου 16Β και Βέργας 3.'Έκτοτε δεν την ξαναπήρα λόγω διαφοράς στην τιμή.Ίσως της δώσω όμως μία δεύτερη ευκαιρία.Πάντως πιστεύω ότι πλέον δεν είναι τόσο vfm και ότι αυτή η μετακίνηση που έγινε ουσιαστικά την έκαψε απο στανταράκι πολλών.

φιλε προφεσορα η Σονια ειναι καλη περιπτωση, δοκιμασε την μια φορα
ο καλος φιλος orinosleon μου ειπε για ακομα μια καλη μιλφ που εργαζεται εκει την 3βαρδια μια Ρωσιδα Νικολ

οσον αφορα την Ελενη-Ναταλι, εχεις εν μερη δικιο αλλα νομιζω δεν φταιει αυτη καθως ακολουθει την πολιτικη του καταστηματος οπου το ελευθερο στοματικο κανει 30 ευρω...παντως να ξερεις με δικη της πρωτοβουλια εμενα στο 20αρικο μου ειχε κανει καποιες φορες ελευθερο στοματικο χωρις να της το ζητησω, ειναι φιλοτιμη γενικα , αν της το φερεις με ωραιο τροπο δεν το αρνειται νομιζω

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
φιλε προφεσορα η Σονια ειναι καλη περιπτωση, δοκιμασε την μια φορα
ο καλος φιλος orinosleon μου ειπε για ακομα μια καλη μιλφ που εργαζεται εκει την 3βαρδια μια Ρωσιδα Νικολ

οσον αφορα την Ελενη-Ναταλι, εχεις εν μερη δικιο αλλα νομιζω δεν φταιει αυτη καθως ακολουθει την πολιτικη του καταστηματος οπου το ελευθερο στοματικο κανει 30 ευρω...παντως να ξερεις με δικη της πρωτοβουλια εμενα στο 20αρικο μου ειχε κανει καποιες φορες ελευθερο στοματικο χωρις να της το ζητησω, ειναι φιλοτιμη γενικα , αν της το φερεις με ωραιο τροπο δεν το αρνειται νομιζω
Για τα καινούρια μιλφ θα περάσω να δω και αν μου αρέσουν θα τσεκάρω. Για την Ελένη-Ναταλύ το ξέρω ότι δεν είναι δική της πρωτοβουλία αλλά του καταστήματος που ακολουθεί λανθασμένη τακτική.Επειδή την δοκίμασα αρχικά θα ξαναπεράσω μήπως και έχουν γίνει πιο ελαστικοί με το θέμα αυτό.Και ασφαλώς η κοπέλα είναι αρκετά φιλότιμη και δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
:kissass2: ξερουμε αν τωρα βραδυ εργαζετε η καζαξτανη?

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.696
Πόντοι
266
Πόσο φτωχο είναι το σιτε χωρις ΝΤΟΥΝΤΕ-ΜΠΙΛΛΥ........ :S :S

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Πάντως , πάρα πολλοί αλλοδαποί στη Φυλής .... Δεν μιλώ μόνο για τις γνωστές πλατείες όπου έχουν βουλιάξει . Σχεδόν σε κάθε δρόμο , στενό , σοκάκι , έβλεπες αλλοδαπούς ξαπλωμένους να τρώνε και να κοιμούνται . Γυναίκες και παιδιά ....

Tenshi

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
300
Πόντοι
21
Την χριστινα στην φωκαιας ποτε θα μπορω να την βρω?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Επηδη μουκανε παραπονα η λαουρα η τατουαζατη θα παω 6 μερες σερυ  :rockon:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
Μαγκες αν γουσταρεται να γαμησεται '' καινουριο τεμαχιο-φρεσκο κρεας ''  τοτε πρεπει να πατε μια βολτα απο ρεμουνδου 21(ισογειο).

Πρωινη βαρδυα: Εχει μια τσεχα γυναικαρα με ελευθερο στοματικο!!!(Αν θυμαμαι καλα την λενε  Κατρίν).

Απογευματινη βαρδυα: Μουναρα διμετρη μελαχρινη με τουμπανο βυζι(μοντελο playmate) ουκρανεζα με ονομα Λαρίσα,εχει μεγαλο χρωματισμενο τατουαζ στο αριστερο ποδι και εχει και ενα σκουλαρικι τυπου μπαρα στη γλωσσα!(δεν ξερει ελληνικα μονο κατι λιγα αγγλικα).
Κανει και αυτη ελευθερο στοματικο!!!

;)
ωραιος jon!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μαγκες αν γουσταρεται να γαμησεται '' καινουριο τεμαχιο-φρεσκο κρεας ''  τοτε πρεπει να πατε μια βολτα απο ρεμουνδου 21(ισογειο).

Πρωινη βαρδυα: Εχει μια τσεχα γυναικαρα με ελευθερο στοματικο!!!(Αν θυμαμαι καλα την λενε  Κατρίν).

Απογευματινη βαρδυα: Μουναρα διμετρη μελαχρινη με τουμπανο βυζι(μοντελο playmate) ουκρανεζα με ονομα Λαρίσα,εχει μεγαλο χρωματισμενο τατουαζ στο αριστερο ποδι και εχει και ενα σκουλαρικι τυπου μπαρα στη γλωσσα!(δεν ξερει ελληνικα μονο κατι λιγα αγγλικα).
Κανει και αυτη ελευθερο στοματικο!!!

;)

την είδα χθες το απόγευμα την λαρίσα ... στο σαλόνι του ρεμούνδου 21 είχε 6 άτομα και ήρθαν και άλλα 3 πρωτη φορά ήταν φουλ το σαλόνι αυτό ....

ψηλή, μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο κωλάρα και ωραία βυζιά, τατουάζ στα πλάγια στο μπούτι ... επίπεδο στούντιο

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.110
Πόντοι
19.505
Πέρασμα πρωινή βάρδια στο Ρεμούνδου 21 ισόγειο. Η μαγευτική Υβόννη και η Κατρίν, ξανθιά παχουλή με αφράτη κωλάρα. Ωραίο πρόσωπο.

jvas1968

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Πολλά μπράβο στους μέγιστους professorx, Ψωριάρη και Φανούρη Τζούρα, ZeroTolerance,  :kneel: :kneel: :kneel:
καθώς και σε όλα τα παιδιά που ενημερώνουν!!!  :kneel:
μακάρι να επανέλθουν και τα υπόλοιπα μέλη που απέχουν...

κάπου πήρε το μάτι μου για Αθηνά και Φωκαίας....θα το επιβεβαιώσω από κοντά και θα ενημερώσω πάραυτα!!! :orchestra:

:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom