Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 180 άτομα (2 μέλη και 178 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλημερα τυποι μου γραφο εδω γιατι εχω κριτικες για τις κορασηδες...2 καταθεσης φυλης 84 κατω υπερ;πλο μαγια  δευτερη βαρδια οπου εχει κολαρακη ποιημα...ειναι για τα πολυ χοντρα και ναχεις ορεξη αλλιως δεν χυνης..εντυποση μουκανε οι ορδες απο αλοδαπους κινεζους ιρακινους συριους που παρακαλαγαν να γαμησουν και να δωσουν χρηματα...ενο ηττσα δεν τους αφηνε καν να μπουν στον οικο...Δευτερη καταθεση χτες μεσημερακι με λαουρα τατουαζατη οπου ενας δεν της φερθηκε και τοσο καλα...και επεσε σε μενα ο κληρος να της βγαλο τα νευρα και να της κανω τρυφερο ερωτα..καλαμμουκατσε παντος...κατακαυλοσε...λεμε..και ενο εχυνα φωναζαμε μαζι ειχε βγαλη πολλα υγρα...τελικα οταν βλεπουν αγριους συναγωνηστες..εκτιμουν τους ηρεμουν...γλυκους εραστες συναγωνηστες...Βαρατε εσεις να γαμαμε καλα εμεις καλο μας κανετε χαχα..αλλα με μετρο οχι ακροτητες...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
xilnik, Tommy de vito, kareklokentavros1980 & Formet  :thumbsup:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
λαουρα τατουαζατη απο φυλης,ξερει κανεις σε ποιο νουμερο ειναι?και περιγραφη?
:hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Καμια σχεση.Εσυ λες για την μουναρα Ρωξανη που δουλευε στη μεταμεσονυχτια αλλαγη Φωκαιας 17α και ειχε κανει ενα μικρο περασμα απο Τροφωνιου 11 ισογειο.Ξαφνικα χαθηκε και απο τοτε δεν την εχω ξαναδει σε κανενα μπουρδελο!

ναι ρε μαγκα αυτη λεω την ειχα κανει στανταρακι εκεινη την περιοδο περσυ,και ο ντουντ που ειχα ξαναρωτησει τα ιδια μου χε πει ,κριμα ωραια μουναρα παντως :hi:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
η λώρη από Λιοσίων 73 στουντέλο ... αγωνίζεται και σε disney είχα ενημερωθεί από τον Καπελάκια, ξέρουμε σε ποιο ίδρυμα ??

jupriest

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Πρωινο ξυπνημα με καυλες,και φυγαμε για φυλης(ωρα 12:30 περιπου) σε αναζητηση της Ξενιας και της Πατριτσιας (double belly,δηλαδη ).
Φυλης 56:δεν ηταν η Ξενια, ειχε μια μελαχρινη μετρια φατσα με μπολικα πιασιματα.Φευγω κατευθειαν για  
Φυλης 66Α:μπας και πετυχω την Πατριτσια.Εκει ομως βρηκα τελικα την Ξενια οπου και τιμηθηκε :knockinb: στο 20ευρω.Τι γλυκο μωρο η Ξενια  :erection: για τελειως gfe.Ομως ρε Ξενια πες μου για το κραγιον που μου αφησες στα μαγουλα, και μη με αφηνεις να φυγω ετσι σαν κλοουν  :S.
Φυλης 65Β:Ειπαμε ομως ξεκινησαμε για double belly,και στα καπακια αφου δεν ειχε Πατριτσια το μενου,θα ειχε Ατζελινα που τοσα πολλα ειχα διαβασει για την ομορφια της,οκ ενταξει.Η Ατζελινα λοιπον μια τσεχα, ψηλη, ξανθια με κανονικο προς ομορφο προσωπο,σωμα πραγματικα ωραιο και στητο φτιαχτο βυζι :tits2:.Ετσι και ετσι το ολο γαμησι στο 20αρικο.Αν εχω χρονο και δε βαριεμαι μπορει να γραψω κριτικη.

jupriest

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
λαουρα τατουαζατη απο φυλης,ξερει κανεις σε ποιο νουμερο ειναι?και περιγραφη?
Την ειχα παρει πριν μιαμιση βδομαδα στη φυλης 71Α. Ειχα γραψει και κριτικη αν θες να δεις για περιγραφη.

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν είναι και τόσο απλό να φτιάξεις νέα στανταράκια ... αυτά που έχουμε τα φτιάξαμε αφιερώνοντας  χρόνο και χρήμα .
Τα χρυσά στανταράκια και οι δυνατές καβάντζες είναι μια πραγματική επένδυση - όταν εξαφανίζονται ή σταματούν είναι μαχαιριά κανονική .
Κανονικά μια κοπέλα ή είναι καλή ή δεν είναι.
Τα ονόματα που έγραψαν ιστορία στο χώρο σάρωναν από το πρώτο ραντεβού και όχι μετά από κάποιο αριθμό καταθέσεων

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Φυλης 65Β:Ειπαμε ομως ξεκινησαμε για double belly,και στα καπακια αφου δεν ειχε Πατριτσια το μενου,θα ειχε Ατζελινα που τοσα πολλα ειχα διαβασει για την ομορφια της,οκ ενταξει.Η Ατζελινα λοιπον μια τσεχα, ψηλη, ξανθια με κανονικο προς ομορφο προσωπο,σωμα πραγματικα ωραιο και στητο φτιαχτο βυζι :tits2:.Ετσι και ετσι το ολο γαμησι στο 20αρικο.Αν εχω χρονο και δε βαριεμαι μπορει να γραψω κριτικη.

Η Αντζελίνα είναι Ρουμάνα .Δουλεύει πάνω από ένα χρόνο σε Φυλής-Φωκαίας
απλά τώρα έβαψε ξανθά τα μαλλιά της και μαυρισε.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Στην μιλφοπαρεα του ρεμουνδου 21 προστεθηκε και η Μαρια με τα κοντα μαλλια και τις βυζαρες(αγκυρας 12,διδυμου 16)οπου συμφωνα με τα λεγομενα της θα εργαζεται καθε απογευμα

NoRulez

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς η Λωρα από Κολωνού 47 τι έχει απογίνει ?

Επισκέπτης
η αννα η μυστηρια που ειναι γνωριζει καποιος?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
η αννα η μυστηρια που ειναι γνωριζει καποιος?

στην πατριδα της
λογικα συντομα θα επιστρεψει, παντα ερχεται με τουριστικη βιζα λιγων μηνων δουλευει  και γυριζει πισω να την ανανεωσει

giorgos568

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ποιο ή ποια  ιδρυματα  στο μεταξουργειο φερνουν κυριως νεες νεες κοπελες προτοεμφανιζομενες στον χωρο ?
Εχει να προτεινει καποιος κανενα ή ακομη και αν ξερει καποια κοπελα καονουρια και που θα την βρω .

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
καμια προταση για φυλης αυτη την ωρα?με βυζους!!!  :boobies:  :boobies:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom