Στη πρωινη βαρδια σημερα προς το τελος της
-Διδυμου 20 Η Ιωαννα μπαμπατσικη κοπελα,σε καμια περιπτωση χοντρη,με βυζαρες και τεραστια ρογα,εμφανιστηκε χαμογελαστη με βουνισια χαρακτηριστικα που λενε.Πιστευω για τους βυζολαγνους οτι πρεπει να τη δουν οπωσδηποτε.Και σαν εμφανιση ειναι καλη.Στο αρνητικο οτι φοραγε ενα σταυρο με μακρια αλυσιδα που εφτανε λιγο πανω απ τις βυζαρες της.Δε μπορει να τον βγαλει ενω εργαζεται;δε το καταλαβαινει;Μαζι της η ξανθια τσατσα απο Αλκιβιαδου α,Δροσοπουλου υπογειο και σε αλλα σπιτακια που δουλευε με τη Ρωσιδα Φωτεινη.Σε ερωτηση μου πως και σταματησε η Φωτεινη ,μου ειπε οτι παντρευτηκε Ελληνα.Το διπλα Διδυμου 22 κλειστο,φαινεται δε μακροημερευσε.
-Αγκυρας 12α το δεξια.Η Λανα και η Καιτη.Τη Λανα δε την ειδα καθοτι σχολαγε αν και ηταν μονο 15.30 η ωρα.Ειχα παει για καταθεση σ αυτην αλλα δε τη προλαβα αφου ετοιμαζοταν να φυγει,οποτε περιμενα να βγει απ το δωματιο η Καιτη οπου ηταν για πολυ ωρα.Τελικα δε με ενθουσιασε καθολου αφου προκειται για μια τελειως αδιαφορη κοπελα.Παντα εχω γνωμονα εκτος τις καλες υπηρεσιες να μ αρεσει και η κοπελα.Η προσποιητα ευγενικη αλλοδαπη βρωμοτσατσα 4 ατομα στο σαλονι που φυγαμε ολοι μας την ειπε λεγοντας με αγανακτηση,Τι ψαχνετε και δε περνατε στο δωματιο;
-Αγκυρας 12β αριστερα.Μια Ελληνιδα με μακρια μαλλια,τατουαζ στο πελμα του ποδιου,τυλιγμενη σε ολοσωμο κομπινεζον,ευγενικη παρουσια τουλαχιστον στο σαλονι.Μαζι της Ελληνιδα υπηρεσια μας ξεπροβοδισε με ευγενεια.Περιεργο παντως ο συγκεκριμενος οικος να μη ρωσιδοκρατειται,σημεια των καιρων.
-Περγαμου 27 ισογειο Μια Ρωσιδα θειτσα,ξανθια,ασχημο προσωπο,βαρεων βαρων,με μεγαλα βυζια,οχι και τοσο μεγαλα για το σωματοτυπο της.Δεν ηταν η Ευα η οποια απο Παρασκευη παλι.
-Βιργινιας Μπενακη 31 Μια Ελληνιδα μεγαλοκοπελα ξανθια με μεγαλο στηθος.Με πληροφορησε οτι η Λιζα απο τις 17.00 και μετα.Αυτο το σπιτι ειναι τελειως απομερο,φωτακι δεν εχει απεξω.Αν δεν ηξερα οτι ηταν εκει να μπω στην αυλη να ανοιξω την εσωτερικη πορτα με το σφουγγαρι ουτε θα περνουσε απ το μυαλο οτι ειναι μπουρδελο.
-Βεργας 6β ανω Μαριαννα.Καταθεση.Η γνωστη βυζαρου απο Περγαμου που ειναι κλειστο πλεον.Την εχω παρει αρκετες φορες αλλα πλεον αρχιζει να σπαει και στο προσωπο και στο σωμα αλλα και στο δωματιο βιαζεται λιγο για τη κατηγορια της,ισως ειναι λιγο αδιαφορη.