Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 270 άτομα (18 μέλη και 252 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Το θρεντ τους μαζεψε όλους να δουν τη "μουνάρα" στη Ρεμούνδου ενω αλλά θρεντ σαν αυτο του μαυρισματος πέθαναν και ετσι καταφερνουν και δουλευουν ακόμα κάτι μαλακιστηρια σα την ηλιθια σκιπταροβουκολοφατσα "Ρομπέρτα"

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στη πρωινη βαρδια σημερα προς το τελος της

-Διδυμου 20 Η Ιωαννα μπαμπατσικη κοπελα,σε καμια περιπτωση χοντρη,με βυζαρες και τεραστια ρογα,εμφανιστηκε χαμογελαστη με βουνισια χαρακτηριστικα που λενε.Πιστευω για τους βυζολαγνους οτι πρεπει να τη δουν οπωσδηποτε.Και σαν εμφανιση ειναι καλη.Στο αρνητικο οτι φοραγε ενα σταυρο με μακρια αλυσιδα που εφτανε λιγο πανω απ τις βυζαρες της.Δε μπορει να τον βγαλει ενω εργαζεται;δε το καταλαβαινει;Μαζι της η ξανθια τσατσα απο Αλκιβιαδου α,Δροσοπουλου υπογειο και σε αλλα σπιτακια που δουλευε με τη Ρωσιδα Φωτεινη.Σε ερωτηση μου πως και σταματησε η Φωτεινη ,μου ειπε οτι παντρευτηκε Ελληνα.Το διπλα Διδυμου 22 κλειστο,φαινεται δε μακροημερευσε.

-Αγκυρας 12α το δεξια.Η Λανα και η Καιτη.Τη Λανα δε την ειδα καθοτι σχολαγε αν και ηταν μονο 15.30 η ωρα.Ειχα παει για καταθεση σ αυτην αλλα δε τη προλαβα αφου ετοιμαζοταν να φυγει,οποτε περιμενα να βγει απ το δωματιο η Καιτη οπου ηταν για πολυ ωρα.Τελικα δε με ενθουσιασε καθολου αφου προκειται για μια τελειως αδιαφορη κοπελα.Παντα εχω γνωμονα εκτος τις καλες υπηρεσιες να μ αρεσει και η κοπελα.Η προσποιητα ευγενικη αλλοδαπη βρωμοτσατσα 4 ατομα στο σαλονι που φυγαμε ολοι μας την ειπε λεγοντας με αγανακτηση,Τι ψαχνετε και δε περνατε στο δωματιο;

-Αγκυρας 12β αριστερα.Μια Ελληνιδα με μακρια μαλλια,τατουαζ στο πελμα του ποδιου,τυλιγμενη σε ολοσωμο κομπινεζον,ευγενικη παρουσια τουλαχιστον στο σαλονι.Μαζι της Ελληνιδα υπηρεσια μας ξεπροβοδισε με ευγενεια.Περιεργο παντως ο συγκεκριμενος οικος να μη ρωσιδοκρατειται,σημεια των καιρων.

-Περγαμου 27 ισογειο Μια Ρωσιδα θειτσα,ξανθια,ασχημο προσωπο,βαρεων βαρων,με μεγαλα βυζια,οχι και τοσο μεγαλα για το σωματοτυπο της.Δεν ηταν η Ευα η οποια απο Παρασκευη παλι.

-Βιργινιας Μπενακη 31 Μια Ελληνιδα μεγαλοκοπελα ξανθια με μεγαλο στηθος.Με πληροφορησε οτι η Λιζα απο τις 17.00 και μετα.Αυτο το σπιτι ειναι τελειως απομερο,φωτακι δεν εχει απεξω.Αν δεν ηξερα οτι ηταν εκει να μπω στην αυλη να ανοιξω την εσωτερικη πορτα με το σφουγγαρι ουτε θα περνουσε απ το μυαλο οτι ειναι μπουρδελο.

-Βεργας 6β ανω Μαριαννα.Καταθεση.Η γνωστη βυζαρου απο Περγαμου που ειναι κλειστο πλεον.Την εχω παρει αρκετες φορες αλλα πλεον αρχιζει να σπαει και στο προσωπο και στο σωμα αλλα και στο δωματιο βιαζεται λιγο για τη κατηγορια της,ισως ειναι λιγο αδιαφορη.

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
φίλε Νέαρχε πολύ καλή ενημέρωση, αναφορικά με το Β. Μπενάκη θα δες σίγουρα την μιλφογκίλφ Βίκυ η οποία είναι στανταράκι μου, η άλλη από τις 17 00 και μετά η μιλφολιζάρα το κατέχει επίσης καλά το άθλημα. Σε ότι αφορά την άλλη ημεδαπή από το Ακύρας 12 την Νίκη θα δοκιμαστεί σύντομα μιας και φαίνεται και προδιαθέτει για κάτι ευχάριστο μέσα στο δωμάτιο όταν κάνει το σαλονάρισμα της!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
φίλε Νέαρχε πολύ καλή ενημέρωση, αναφορικά με το Β. Μπενάκη θα δες σίγουρα την μιλφογκίλφ Βίκυ η οποία είναι στανταράκι μου, η άλλη από τις 17 00 και μετά η μιλφολιζάρα το κατέχει επίσης καλά το άθλημα. Σε ότι αφορά την άλλη ημεδαπή από το Ακύρας 12 την Νίκη θα δοκιμαστεί σύντομα μιας και φαίνεται και προδιαθέτει για κάτι ευχάριστο μέσα στο δωμάτιο όταν κάνει το σαλονάρισμα της!

φιλε lopedelmozo φαινεται πως το εχεις κτισει το Βιργινιας Μπενακακη!!!
μεταξυ των 2 μιλφογκιλφ ποια προτεινεις Βικη ή Λιζα?

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
για τα γούστα μου την Βικάρα δεν την αλλάζω εδώ και χρόνια στον συγκεκριμένο οίκο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
Στη πρωινη βαρδια σημερα προς το τελος της

Το διπλα Διδυμου 22 κλειστο,φαινεται δε μακροημερευσε.

Δεν εχουν κοπελες φιλε
-Περγαμου 27 ισογειο Μια Ρωσιδα θειτσα,ξανθια,ασχημο προσωπο,βαρεων βαρων,με μεγαλα βυζια,οχι και τοσο μεγαλα για το σωματοτυπο της.Δεν ηταν η Ευα η οποια απο Παρασκευη παλι.

ειδες το Ρωσικο τριαξονικο Βικτωρια. Ξεδοντιαρα με τα βυζια και την κοιλια να κρεμονται

-Βεργας 6β ανω Μαριαννα.Καταθεση.Η γνωστη βυζαρου απο Περγαμου που ειναι κλειστο πλεον.Την εχω παρει αρκετες φορες αλλα πλεον αρχιζει να σπαει και στο προσωπο και στο σωμα αλλα και στο δωματιο βιαζεται λιγο για τη κατηγορια της,ισως ειναι λιγο αδιαφορη.

Νομιζω την αδικεις την Μαριαννα, εχει αδυνατισει λιγο και της παει και γενικα στο δωματιο ειναι οκ
Την καλησπερα μου!  :hi:

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
και μια μικρή συνεισφορά από εμένα

Φωκαίας 27 υπόγειο η μουναροπιπίνα Μάγια με πολύ επιθετικό σαλονάρισμα και χιούμορ.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο σε δίδυμο η Φωτεινή Γκμοχ με την μίλφ Λίζα με την εκφυλόφατσα.

Μαγνησίας 11 η ΠΡΩΗΝ μεταξουργειοτισσα Μπάρμπαρα

Έλλης 3 το γκίλφ με την μπάσα φωνή τζοάννα παρουσιάστηκε με άλλο όνομα εδώ γνωστή από διδύμου και αλκιβιάδου

Ιάσωνος 1 μια μίλφ γεροδεμένη Αλεξάνδρα την οποία εχω πετύχει και σαν υπηρεσία

Ιάσωνος 30α η εύσωμη μίλφ Τζώρτζια ξανθιά με έκφυλο πρόσωπο γνωστή πλέον στον οίκο σε πρωιν΄΄η βάρδυα

ΣΗΜ αυτά κατά τις 11¨30 το πρωί

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ βάρδια, Λεωνίδου 28 επάνω, η ξανθιά Χριστίνα με τις βυζάρες ,
που πριν ήταν σε Φωκ27 ,η φίλη της Άννας Κου , σε πολύ καλή φόρμα ! :rockon:

Ζητάει 15 ευρώ, αλλά τα αξίζει.

Θυμίζει στο πρόσωπο την

968full-raquel-welch.jpg

539full-raquel-welch.jpg

Κάποιος συναγωνιστής την είχε εντοπίσει
πριν λίγες ημέρες  :hi:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Regina Rosa amat . Μπήκα με την ρεγγινα την Αλβανίδα με την απίστευτη κωλαρα της απο φυλής . Μου εκανε ενα απίστευτο κλαρίνο ,ακαποτο. Την γαμησα στα 4 οπου και έχυσα . Πολυ καλη περίπτωση  θα ξαναπάω σίγουρα !

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ βάρδια, Λεωνίδου 28 επάνω, η ξανθιά Χριστίνα με τις βυζάρες ,
που πριν ήταν σε Φωκ27 ,η φίλη της Άννας Κου , σε πολύ καλή φόρμα ! :rockon:

Ζητάει 15 ευρώ, αλλά τα αξίζει.

Θυμίζει στο πρόσωπο την

968full-raquel-welch.jpg

539full-raquel-welch.jpg

Κάποιος συναγωνιστής την είχε εντοπίσει
πριν λίγες ημέρες  :hi:

Συναγωνιστη αυτη ουτε πλασιε νατανε τετοια γυρα  :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Χθες βράδυ πέρασα με την Γκαμπριέλα,τη μελαχροινή Μολδαβή πιπινομούνα στο Ιάσονος 19 πάνω.Εν γνώσει μου δεν περίμενα κάτι ιδιαίτερο σε υπηρεσίες,και όντως έχει ακριβώς το ίδιο στυλ με τα άλλα πιπίνια από τη χώρα αυτή που κατά καιρούς εμφανίζονται,δηλαδή μηδέν καυλάντισμα,χωρίς προκαταρκτικά και βιαστικές κινήσεις,και λόγω άγνοιας της Γλώσσας,και λόγω πίεσης από την υπηρεσία να "βγάλουν" πολλά δωμάτια μέχρι να τις σκαντζάρουν με άλλες καινούργιες... Μου θύμιζε όμως μια γκόμενα που δεν μου "έκατσε" στο παρελθόν,και πέρασα...
Μαύρο στην ξανθιά μεσήλικη τσατσά με τα γυαλιά,χτύπησε πόρτα πολύ νωρίτερα από το δεκάλεπτο,πάνω που το μωράκι είχε καυλώσει,μας την "έσπασε" και στους δύο... Στο ψήσιμο στο σαλόνι πρώτη και καλύτερη,(πέταξε κι ένα "ίντα κάνουν τα παλληκάρια"   :think:),στην αποχώρηση εξαφανισμένη...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι
Λεωνιδου
28 ισόγειο ντιανα,μελαγχροινη με τσιγγανορουμανικα χαρακτηριστικά,σχετικά ψηλή με φυσικο ελκυστικό θηλυκό κορμι με καμπυλες
Αρκετά καβλιαρα και πρόσχαρη στο σαλόνι
28 όροφος η ξανθιά κοντοπουτανη Barbie σε παχουλή χορταστική έκδοση

Ιάσωνος
19 ισόγειο ντιανα, το λεπτό μινιόν μελαγχροινο κοριτσακι
20α ισόγειο Αντζελίνα,η λεπτή ξανθιά κοπέλα μέτριου ύψους με τ όμορφο κορμί αλλά και ενδιαφέρον προσωπο,γυρολόγος του μεταξουργειου
20γ βανεσσα ,η μελαγχροινη κοπελα κανονικού ύψους με τα γυαλάκια και το  τουμπανατο κορμι
27α υπόγειο ναταλια,το μελαγχροινο μινιόν πολύ αδύνατο πιπινι

Ακομινάτου 2 όροφος μαιρη,η ξανθιά γλυκιά όμορφη κοπέλα απο Ιάσωνος 1 δεξιά στον όροφο με το χαρακτηριστικο tattoo στον δεξιο μηρο
Αν και πάντα αμίλητη,σημερα σε πολύ καλα ελληνικά είπε μονη της το πρόγραμμα που κάνει
Φαίνεται ωστόσο από το ύφος της ότι δεν περνάει καλά σ αυτή τη δουλειά

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Κολωνού
30 ισόγειο νταρια,η ψηλή ξανθιά κοπέλα με το τουμπανατο κορμί
30 πρώτος όροφος δυο κοπέλες,η ψιλολιγνη μελαγχροινη αντριαννα με τα γυαλάκια και η λεπτή μελαγχροινη κοντοπουτανη ελενη,όμορφο κορμί
30 δεύτερος όροφος δυο κοπέλες επισης,η λωρη,μελαγχροινη busty κοπελα,πληθωρική και δυνατή παρουσία,πολύ σέξι και χυμώδης και η νατασα η οποία ήταν δωματιο
Προφανώς η καστανή κοπέλα με το κανονικό κορμί και τα γυαλάκια με τα οποία συνοδεύει το γλυκό της πρόσωπο

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Mαραθωνος
Αχιλλέως γωνια ειρήνη,η λεπτή ξανθιά κοπέλα με χαρακτηριστικό tattoo στο στήθος
Ωραίο σεξι κορμι,πιθανον προmlf,δουλευε το καλοκαιρι σταθερα σ αυτο τον οικο και προφανως επανηλθε
59 με την σκάλα μαρσελα,η σέξι μελαγχροινη κατσαρομαλλα κοπέλα
59 ισόγειο γιαννα ,η γνωστή ουκρανεζα απο φωκαιας με τ ωραίο λεπτό σέξι κορμι

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Regina Rosa amat . Μπήκα με την ρεγγινα την Αλβανίδα με την απίστευτη κωλαρα της απο φυλής . Μου εκανε ενα απίστευτο κλαρίνο ,ακαποτο. Την γαμησα στα 4 οπου και έχυσα . Πολυ καλη περίπτωση  θα ξαναπάω σίγουρα !

Μύστη λες μια ρεγγίνα από Φ59 μεταμεσονύχτια βάρδια  :rolleyes: :think:.Εγώ πάντως κατέθεσα προχτές κατά τις 04:30 στην Βανέσσα το στυλιάρι στον ίδιο οίκο με πολύ καλές εντυπώσεις  :grin: :grin:.Γενικά φάνηκε να υπάρχει χημεία μεταξύ μας και προβλέπω σύντομα ρομαντικές καταστάσεις  :knockinb: :zfuck: :fuck2: :2funny: :2funny:.Προσοχή οι παντρεμένοι με το κραγιόν της γιατί εγώ πήρα ενθύμιο για το σπίτι  :S :S

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ωραιος ο kostakis
Συνεχεια επι της αλκιβιαδου το μεσημερι
Αλκιβιαδου 16
Α ιζαμπελα,η μελαγχροινη νταρντανε αξιόπιστη και πολύ ερωτικη mlf,πληθωρική γυναικα
Β τζοανα,καστανόξανθη με κορμί με πιασίματακια,κανονικό ύψος,μικρή κοιλίτσα,φουλ πρόγραμμα
Αρκετά διαχυτικη στο σαλονι,κατάφερε να με κάνει να αισθανθώ πολύ όμορφα στο σαλονι με τον τρόπο που με προσεγγισε
Γ ντενισα,σέξι μελαγχροινη πολύ γοητευτική γυναίκα με φουλ πρόγραμμα,σχετικα λεπτό ερωτικό κορμί

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Διδυμου
16 υπόγειο δυο παρουσιες,η ξανθιά γοητευτική μιλφαρα Αναστασία με το πλούσιο στήθος και το μελαγχολικό βλέμμα  και η ξανθιά κοντοπουτανη παχουλή gilf Βικτώρια
18 υπόγειο Καρολίνα ,η ψηλή ξανθιά κοπέλα που εργάζεται το τελευταίο διάστημα σ αυτο τον οίκο μ ελεύθερο στοματικό
Αρκετά μονοκόμματο κορμί και με το ίδιο αμήχανο ύφος να εξακολουθεί να διατηρήται στο σαλοναρισμα
18 ισόγειο η αννα με τα γαλάζια ματια απο το υπόγειο
Πληθωρική mlf με πλούσιες καμπύλες,ζουμερό στήθος φοβερό πρόσωπο
20 ιωαννα ,καστανόξανθη κοντοπουτανη ζουμερή κοπέλα
22 Εβελινα,η ξανθια σέξι και πολύ γοητευτική κοπελα του οίκου με το κοντό καρέ μαλλί πλεον

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ρεμουνδου 21
Ισογειο δυο κοπελες,η ξανθια κοντοπουτανη καρλα με φουλ προγραμμα και η σχετικα ψηλη κατριν με νταρντανε κορμι και πληθωρικη περιφερεια
Οροφος αλιονα,λεπτη μελαγχροινη κοπελα μετριου υψους,αχρωμη παρουσια διχως νευρο και σεξουαλικοτητα

Φυλης
109 οροφος η λεπτη ξανθια κοντοπουτανη τζουλια απο αλκιβιαδου με φουλ προγραμμα εκει
134 οροφος τζεσικα,λεπτη ξανθια κοπελα με ομορφο κορμι
Κoπελα με μεγαλη παρουσια στον χωρο,σωμα με προοπτικες αλλα διχως ποτε να καταφερει να ξεχωρισει
Ενδεικνυται για σταθερη και μονιμη σχεση περισσοτερο παρα για τον χωρο του αγοραιου ερωτα αν κρινω απο το ηρεμο και μειλιχιο παρουσιαστικο της ολ αυτα τα χρονια
56 ναντια,η μελαγχροινη τουμπανατη κοπελα με την χαρακτηριστικη κωλαρα
54 οροφος ξενια,η  ψηλη λεπτη πολυ γλυκια και χαριτωμενη κοπελα
Και σε αυτη την περιπτωση ισχυουν τα ιδια με την τζεσικα απο αλλη οπτικη γωνια
Ενα χαριτωμενο ομορφο νεο κοριτσι που  η ευγενικη της φυσιογνωμια και η φρεσκαδα της νιοτης  της δεν φαινεται να κολλαει στον χωρο του αγοραιου ερωτα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
τα έχεις σαρώσει όλα xilnik  :thumbsup: :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom