haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2011
- Κριτικές
- 54
- Like
- 642
- Πόντοι
- 361
sorry αλλά γράφω απο κινητό και κολαειΚάνε έναν κόπο παραπάνω να παραθέτεις σωστά,είναι πιο ωραίο αισθητικά!
sorry αλλά γράφω απο κινητό και κολαειΚάνε έναν κόπο παραπάνω να παραθέτεις σωστά,είναι πιο ωραίο αισθητικά!
αυτή η Ντιάνα είναι απόγευμα την ειδα γύρω στις 5 και σκέφτομαι να την πάρω είναι καλή η θα φάω φόλα παντος είναι μουναρος
Πήγαινε δίπλα στο Φυλής 67 στο Χριστινάκι από το Καζακστάν.Δεν θα το μετανοιώσεις... ;)αυτή η Ντιάνα είναι απόγευμα την ειδα γύρω στις 5 και σκέφτομαι να την πάρω είναι καλή η θα φάω φόλα παντος είναι μουναρος
Καλησπερα παιδια. Αυριο πρωι πρωι φτανω Αθηνα και θελω να παω για ενα γρηγορο στη Φωκαιας και Φυλης( πολλες φολες ακουω Φυλης). Τι προτεινεται?? Dude σε εχω σε εκτιμηση και σε παρακολουθω αν μπορεις πες μου το αστερι
mini scouting πριν λίγο
Φωκ17Α με τσατσα την Ευα, η Ιονέλα, φουλ, χρόνια στο κουρμπέτι κ οι δυο
Φωκ17 με σκαλάκια με τσατσα την Νατασα που παλιά εργαζόταν κ ως ιερόδουλη στο Αλκιβιάδου(μόνο για πίπα είχα μπει), η Ξένια, μελαγχροινή
Φωκ27ισόγειο Σιμόνα, με ωραίο κωλαράκι
Φωκ27 όροφος, Καμέλια, με καραφούλ, κατάθεση με anal/facial
ευχαριστώ πολύ φίλε ίσως την πάρω αύριο αλλά κολαω στο απλό πρόγραμμα πριν λίγο πήρα σιμονα απο φωκαιας 27 με κάτω του μετρίου εντυπώσεις θα γράφει κριτική μέσα στην εβδομάδαMουναρομούναρος η Ντιάνα!
Φίλε μου οι τρεις πρώτες κριτικές είναι για την συγκεκριμένη κοπέλα:
ευχαριστώ πολύ φίλε ίσως την πάρω αύριο αλλά κολαω στο απλό πρόγραμμα πριν λίγο πήρα σιμονα απο φωκαιας 27 με κάτω του μετρίου εντυπώσεις θα γράφει κριτική μέσα στην εβδομάδα
..χθες μεσημεράκι βολτίτσα με καλό φίλο,σε Μοναστηράκι-Πλάκα..πολλά Σκανδιναυά αγαλματένια κορμιά ολούθε,κι αφού καταναλώσαμε μερικά μπυρόνια συνοδεία κεμπάπ,ο φίλος ήθελε απεγνωσμένα να πιτσιλίσει..γι'αυτόν άγνωστα μέρη τα ροζ σπιτάκια,ένεκα στουντιάκιας..επέμενα να με ακούσει τυφλά και τον έριξα στα δίχτυα της Καμέλιας,Φωκαίας 27 όροφος..μετά από ώρα βγήκε τρεκλίζοντας κι ανεβαίνοντας στο πορνοδίκυκλο αναφώνησε εκστασιασμένος ''κάνει και κώλο και ακαπέλα τσιμμπουκάκι!!"..
κοίτα λίγο τα PM σουΕνδιαφέρουσα η πληροφορία σου για τη Σιμόνα,μάλλον επιβεβαιώνει το ασταθές της απόδοσής της στα ενδότερα...
Αναμένουμε και την κριτική σου.
..καλημέρα φίλτατε..η επιλογή έγινε κατόπιν δικών σου ''υποδείξεων''..τον πήγαινα για Χριστίνα Οουκρανέζα ή Άννυ πορνοστάρ που έχω δοκιμάσει πανεπιτυχώς,μα ήταν κι οι 2 στα πίτς..οπότε βασιζόμενος στα πορνοοδοιπορικά σου τον αμόλησα στην Καμέλια..
Και μόνο η εικόνα του...τρεκλίζοντος και παραμιλούντος φίλου σου (καθοδηγούμενου βεβαίως από εσένα...) είναι απολαυστική Magaret!
Καταθεση πριν λιγο στην Ειρηνη , Φυλης 71 νομιζω , ειναι ασπρο απεξω και δεν εχει αριθμο. Βουλγαρακι πανεμορφο με μειον το βυζι και το τελιωτικο μονο στο προφυλακτικο που κανει. Κωλαρααα, ποδαρες, προσωπο υπεροχο και παρα πολυ καλη κοπελα φαινεται! Α! Δινει και κωλαρακι. Οι αλλες ρε παιδια δεν βλεποταν ( προσωπικη αποψη) Η Τζινα που ηθελα αλλα δεν προλαβαινα, πιανει τωρα νομιζω στο φωκαιας 24, ο τσατσος ειπε οτι δεν ξερει αν θα ερθει.
Dude ευχαριστω για τις πληροφοριες!
Θα γραψω κριτικη για το μωρο.