Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 191 άτομα (23 μέλη και 168 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ναι όμως εδώ μού τα χαλάς Βασίλειε... :woldman:

ΒυζΆννα η Κου!  :tits2:

Μαυρισμένη και με φάτσα που σε προκαλεί για αμείλικτη τιμωρία...  :2on1: :pipa3:
Αυτά πες τα στο μυστη που έριχνε τις παναγίες την άλλη φορά που έφαγε φόλα... :kneel:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Το μεσημερη περασα με μαγια φυλης 86β ,Μονο για ενα στα γρηγορα αν εχεις πολυ ορεξη...ειναι εντελος ξενεροτη αλλά συναμα ευγενικη ανεβασα και κριτικη για τα περετερο τυποι μου  :rockon: Να προσθεσο οτι στο ακριβος απεναντη οικο...καθος περημενα μαζι με εναν συναγωνηστη βγαινει μια αρκετα ευτραφης αλλα ωραια χοντρη....μαυρομαλλα οπου με σπροχνη με την κολαρα της και με κολησε λιγο στο τζαμι ...καθος εβγαινα μου λεει θες συνοδεια Της λεω για σοματοφυλακα χαχαχα στραβοσε και καραμουζιαζε καθος εφυγα

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.839
Πόντοι
5.975
σωραιοςςςςςςςςςςςςς

μμμμ μενει ανοιχτο και τη νυχτα αυτο ; θα κανω μια βολτα σημερα να δω τι παιζει  :erection:
Αυτή είναι εξερεύνηση που πρέπει να πραγματοποιηθεί από τον Βανάκια!!!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.709
Πόντοι
14.615
Καλύμνου 48 άνω, χθες βράδυ.

Φαίνεται πως η σοβιετική μιλφ Άννα έχει περιέλθει μονίμως σε έξαλλη και ανισόρροπη ψυχική κατάσταση:
Τη γαμούσα στα 4 με μέτρια διάθεση, αλλά όταν της ζήτησα να στήσει μουνί σε κλασική στάση, μου επιτέθηκε φραστικά με απίστευτη αγριάδα.
Ταυτόχρονα εκτινάχθηκε προς το συρτάρι του κομοδίνου, από όπου ευτυχώς δεν έβγαλε σταλινικό μπιστόλι, αλλά μια εφεδρική καπότα, γιατί - λέει - είχα "πειράξει" την πρώτη καπότα  :idiot:

Αυτή είναι η διανοητική κατάντια όποιας νεαρής πιστεύει ότι με το μουνί της θα εδραιωθεί στην κομμουνιστική νομενκλατούρα.
Οι αδαείς νεαρές, αγνοούν ότι ο Στάλιν περιοδικά εκκαθάριζε (δηλ. δολοφονούσε) τα πρόσωπα της σοβιετικής νομενκλατούρας.
Ποια τύχη μπορούν λοιπόν να έχουν οι αφελείς κομμουνίστριες - σπερματοδέκτες;

Αυτό φαίνεται ότι έπαθε και η εν λόγω μιλφ: Πίστεψε ότι με το μουνί της θα κατακτούσε τα κομμουνιστικά ρετιρέ της Σοβιετίας, αλλά κατέληξε να τη γαμάνε μελάτες ψωλές μπαρμπάδων στην Αθήνα, εν μέσω αράπικης ζέστης.

Μακρυά!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Πέρα από τους αφορισμούς σου για την προέλευση των εκδιδομένων και την κατάληξή τους,είναι σε μεγάλο βαθμό πονηρεμένες επειδή κάποιοι ''πονηρίδηδες'' χύστες τρυπάνε με τα νύχια τους την καπότα σε ανύποπτη στιγμή,(συνήθως στα 4),για να πετύχουν έναν κρεμπιέ δήθεν από ατύχημα! :jerking: Αυτό που γράφω το'χω ακούσει από ιερόδουλη που είμαι πελάτης της,οπότε,ψυχραιμία και διπλωματία! ;)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Καλύμνου 48 άνω, χθες βράδυ.

Φαίνεται πως η σοβιετική μιλφ Άννα έχει περιέλθει μονίμως σε έξαλλη και ανισόρροπη ψυχική κατάσταση:
Τη γαμούσα στα 4 με μέτρια διάθεση, αλλά όταν της ζήτησα να στήσει μουνί σε κλασική στάση, μου επιτέθηκε φραστικά με απίστευτη αγριάδα.
Ταυτόχρονα εκτινάχθηκε προς το συρτάρι του κομοδίνου, από όπου ευτυχώς δεν έβγαλε σταλινικό μπιστόλι, αλλά μια εφεδρική καπότα, γιατί - λέει - είχα "πειράξει" την πρώτη καπότα  :idiot:

Αυτή είναι η διανοητική κατάντια όποιας νεαρής πιστεύει ότι με το μουνί της θα εδραιωθεί στην κομμουνιστική νομενκλατούρα.
Οι αδαείς νεαρές, αγνοούν ότι ο Στάλιν περιοδικά εκκαθάριζε (δηλ. δολοφονούσε) τα πρόσωπα της σοβιετικής νομενκλατούρας.
Ποια τύχη μπορούν λοιπόν να έχουν οι αφελείς κομμουνίστριες - σπερματοδέκτες;

Αυτό φαίνεται ότι έπαθε και η εν λόγω μιλφ: Πίστεψε ότι με το μουνί της θα κατακτούσε τα κομμουνιστικά ρετιρέ της Σοβιετίας, αλλά κατέληξε να τη γαμάνε μελάτες ψωλές μπαρμπάδων στην Αθήνα, εν μέσω αράπικης ζέστης.

Μακρυά!
τα χουμε ξαναγραψει κι εγω κι ο αορατος69!η αννα από ιωνιας 12 είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΛΑ και με συμπεριφορα που μπορει να σε βγαλει εκτος εαυτου!ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα πρόκειται για μια κυκλοθυμική ηλιθια κακοπροαίρετη γυναίκα που δεν είναι στα καλά της σιγουρα στο σαλόνι εμφανίζεται υποκρινομενη ως ευγενεστατη και μετά στο δωματιο αποκαλύπτει το πραγματικό της προσωπο μια σκυλα.Αν θες φιλέ Γράψε κριτική για την κακή εμπειρία σου μαζί της ώστε να μην την πατήσει και άλλος που ίσως δεν γνωριζει...

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
768
Πόντοι
81
ξερουμε κανα πιπινακι απογευματινη βαρδια που να κανει καλα τσιμπουκια τελειωτικα?

captain mortimer 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
μαγκες μια ελενη πετρακη π δουλευει ιασωνος 31 δουλευε πριν κανα χρονο στο στουντιο στη βριλισσου 60 ;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
μαγκες μια ελενη πετρακη π δουλευει ιασωνος 31 δουλευε πριν κανα χρονο στο στουντιο στη βριλισσου 60 ;
Οχι, εκεινη που περασε απο το 60 η "κρητικια¨ ισχυριζοταν πως την λεγανε Ιωαννα Επιτροπακη! :P
Και εκτος απο αυτη τη ¨διαφορα¨  δεν ειχε και καμια σχεση εμφανισιακα με αυτη που δουλευει τωρα στην Ιασωνος

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
ξερουμε κανα πιπινακι απογευματινη βαρδια που να κανει καλα τσιμπουκια τελειωτικα?
Και πιπινάκι και τελειωτικό στο στόμα μάλλον απίθανο να βρεις σε μπουρδέλο!Να'σαι σίγουρος ότι αν υπήρχε,θα φτιάχναν στάση λεωφορείου απ'έξω...  :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ωραία τα λέτε εδώ αλλά σε λίγο ανεβαίνουν βανάκια...κ.τ.λ.  :wanker:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.839
Πόντοι
5.975
Ωραία τα λέτε εδώ αλλά σε λίγο ανεβαίνουν βανάκια...κ.τ.λ.  :wanker:
Έχω ανάγκη από τρυπάτα βανάκια!!!  :erection: :erection: :erection:

11828795_819402698157166_3930510190297435522_n.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επαγγελματικές υποχρεώσεις με έφεραν αναγκαστικά κοντά στις πιάτσες...τι να έκανα άνθρωπος είμαι και εγώ...υπέκυψα.  :sunglasses:
Τα πειστήρια των υποχρεώσεων που με έφεραν στην περιοχή! :)

ivR3BIA.jpg

MM8HA9a.jpg

Πρωινή βάρδια και λίγο μετά τις 5 σε μερικά...

JS4EzUJ.jpg

iB46UxE.jpg

Ιάσωνος

33 Χριστίνα στυλιάρι (Φρου φρου και ο ξυλουργός)  :cheesy:

2k2CWqd.jpg

19 πάνω Χριστίνα η γνωστή με ακα μπούκι-τσι

Κολωνού

15 αριστερά Νικόλ απλό πρόγραμμα (σε ερώτηση αν κάνει 69 όπως πριν,μου ζήτησε 5€ παραπάνω  :birdman: :birdman: :birdman: ,φυσικά πήρε τα @@ μου...μαύρο στο ζώον  :o)

15 Δεξιά Έλενα στυλιάρι με απλό πρόγραμμα,ωραίο πιπίνι  :cum:

Μετά τις 5... 15 αριστερά Άννα & Δεξιά Μόνικα

30 πάνω Έλενα Το ζώο,βγήκε με τουπέ πάλι  :helpplea: :headbang: :uglystupid:...φυσικά πήρε και αυτή τα αρχίδια μου....έδιωξα και ένα παιδί που θα έτρωγε το κεφάλι του με τη σαβούρα.... Δρόμο κυρία μου,είσαι άχρηστη πλέον... :sunglasses:

7TqXPOZ.jpg

23 Αντελίνα (η ξανθιά Ρουμούνα,με το πίρσινγκ στο χείλος....αδυνάτησε αρκετά και ετιμήθη από εμένα με καλές εντυπώσεις....ποιος να το περίμενε...θα ανέβει κριτική! :pipa1:

32 & Λεωνίδου Τζέσικα με γυαλάκια,αναβαθμισμένη...αλλά ακόμα την έχω στο ψυγείο  ;)

mkNKQ4w.jpg

Συνεχίζουμε με επαγγελματικές υποχρεώσεις... :orchestra:

3zVNIym.jpg

Φυλής 65 κάτω  Ντιάνα το πιπίνι...

Πολλά κλειστά,αλλά αναβαθμισμένα τσαρδιά.... :rockon: :rockon: :rockon:

tIBYAWm.jpg

Διδύμου 7Β Τζωρτζιάννα....2η σημερινή κατάθεση,η κοπέλα ήταν κατάκοπη....
Καλό θα ήταν να λυσει η ίδια το θέμα....εχθές μέχρι 2 το βράδυ εκεί ήταν...όπως και την Παρασκευή...είναι δυνατόν;
Θα πέσει κάτω στο τέλος...

bSGbCBs.jpg

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Επαγγελματικές υποχρεώσεις με έφεραν αναγκαστικά κοντά στις πιάτσες...τι να έκανα άνθρωπος είμαι και εγώ...υπέκυψα.  :sunglasses:
Τα πειστήρια των υποχρεώσεων που με έφεραν στην περιοχή! :)

ivR3BIA.jpg

30 πάνω Έλενα Το ζώο,βγήκε με τουπέ πάλι  :helpplea: :headbang: :uglystupid:...φυσικά πήρε και αυτή τα αρχίδια μου....έδιωξα και ένα παιδί που θα έτρωγε το κεφάλι του με τη σαβούρα.... Δρόμο κυρία μου,είσαι άχρηστη πλέον... :sunglasses:
Οι "επαγγελματικές υποχρεώσεις" ανέκαθεν αποτελούσαν το καλύτερο... ξεκάρφωμα για πάσης φύσεως μπουρδελοϊστορίες...  ;)
Τι έπαθε αυτή τώρα τελευταία και "ψωνίστηκε";  :think: Άβυσσος η ψυχή των γυναικών,και δη των πουτάνων...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οι "επαγγελματικές υποχρεώσεις" ανέκαθεν αποτελούσαν το καλύτερο... ξεκάρφωμα για πάσης φύσεως μπουρδελοϊστορίες...  ;)
Τι έπαθε αυτή τώρα τελευταία και "ψωνίστηκε";  :think: Άβυσσος η ψυχή των γυναικών,και δη των πουτάνων...
Μου αρέσει στο τέλος να επιβεβαιώνομαι...
Τα είχα γράψει... :hi:
Μπα τίποτα,θα έχει κανά Αλβανιάρη αυτή και την είδε αλλιώς... ;)

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
642
Πόντοι
361
Επαγγελματικές υποχρεώσεις με έφεραν αναγκαστικά κοντά στις πιάτσες...τι να έκανα άνθρωπος είμαι και εγώ...υπέκυψα.  :sunglasses:

Φυλής 65 κάτω  Ντιάνα το πιπίνι...
αυτή  η Ντιάνα είναι  απόγευμα την  ειδα γύρω στις 5 και σκέφτομαι να την πάρω είναι καλή η θα φάω φόλα παντος είναι μουναρος

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Κάνε έναν κόπο παραπάνω να παραθέτεις σωστά,είναι πιο ωραίο αισθητικά!  :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom