Ωραίος.Και στη Φυλής...
Κάνα βανάκι,δεν είχαμε;
Ωραίος.Και στη Φυλής...
Επίσης στα λίγα που μπήκα στην Φυλής, καθώς έψαχνα την καινούργια αδύνατη στο Φ.69 (& που τελικά ήταν στο Φωκ. 24, γαμώτο!).
Φυλ. 69 1ος: Δυστυχώς πέτυχα την Ιωάννα. Έφαγα την [size=14pt]φόλα [/size] μου και ηρέμησα. Την είχα πάρει παλιότερα με μετριοκαλές εντυπώσεις. Είπα να την ξαναπάρω, αλλά η κοπέλα είναι η προσωποποίηση της φόλας!
Ωραίος.
Κάνα βανάκι,δεν είχαμε;
Ο αμετανόητος είναι αθεράπευτος γράφει ο Αριστοτέλης στα ''ηθικά νικομάχεια''...
Μάλλον έχει δίκιο...τις ίδιες μαλακίες κάνω και εγώ πολλές φορές ...
Βανάκι πολύ κοντά στο Φυλής 71 ισόγειο...
Τουλάχιστον να σώσουμε κανέναν άλλο . . . . .
Μεταμεσονυχτια τσαρκα στην φυλης με αρκετο κοσμο,πολλα σπιτια κλειστα(65α,β 84,86) ειδα τις Αντινα στο 67 με ενα γλειφυτζουρι στο στομα μες στην καυλα ηταν
Αυτή ήταν η ξανθιά που με ελάφρυνε κατά 20 ευρώ σε χρόνο ρεκόρ...
Άκρος παρασυρμένος από την αίσθηση της όρασης, η χαμηλή ακτινοβολία του σαλονιού απεικόνιζε άλλο είδωλο στον εγκέφαλο μου από αυτό που εμφανίστηκε στο δωμάτιο με υψηλότερη ένταση φωτός...
Η εικόνα που λάμβανα με τις περισσότερες αντανακλάσεις ήταν τελείως διαφορετική..
Αποτέλεσμα; Να την διώξω μέσα σε 30 δεύτερα περίπου..
Αυτή τη μαλακία την έχω ξανά κάνει στο παρελθόν σε νεότερη ηλικία...
Και σε μένα αυτό μου ''έβγαλε'' τη μία και τελευταία φορά που πέρασα μαζί της.Πολύ ψεύτικη & διεκπεραιωτική πλαστική γκόμενα . . . . .
Δεν λέει μία . . .
Καλημερα ειναι οντως εντυπωσιακη αλλα στο δωματιο δεν...Αυτή ήταν η ξανθιά που με ελάφρυνε κατά 20 ευρώ σε χρόνο ρεκόρ...
Άκρος παρασυρμένος από την αίσθηση της όρασης, η χαμηλή ακτινοβολία του σαλονιού απεικόνιζε άλλο είδωλο στον εγκέφαλο μου από αυτό που εμφανίστηκε στο δωμάτιο με υψηλότερη ένταση φωτός...
Η εικόνα που λάμβανα με τις περισσότερες αντανακλάσεις ήταν τελείως διαφορετική..
Αυτή ήταν η ξανθιά που με ελάφρυνε κατά 20 ευρώ σε χρόνο ρεκόρ...
ακόμα με Αντίνες ασχολείστε ??
Δεν την έχω πάρει ποτέ και ούτε πρόκειται ...
Ναι γόη μου.
Εσύ ασχολείσαι μόνο με τραβελοΔεληγιωργόφατσες.
ήξερα ήδη την απάντηση πριν καν ποστάρω