Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (24 μέλη και 217 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
σωπα ρε :think: εγω την ειχα πετυχει προσφατα σχετικα στον ηλεκτρικο και τρομαξα να την γνωρισω :S

φοβερα αδυνατισμενη(λες και πινει τιποτα) και η φατσα της εχει αγριεψει παρα πολυ :S

επισης ξερει κανεις τι γινεται η ρωξανα με τα πεσμενα μεγαλα βυζια από φωκαιας 19?γιατι εχω την εντυπωση ότι την πηρε το ματι μου σε αθλια κατασταση :S ελπιζω να κανω λαθος βεβαια και να μην ηταν αυτή,γι αυτό ρωταω

δεν είναι απίθανο να πίνει και τίποτα, κοινό μυστικό για όλες αυτές εξάλλου, γενικά όμως έχει αδυνατίσει σε σχέση με παλιά, αλλά τα βυζιά διατηρούνται σε καλή κατάσταση ...

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Νιώθω μεγάλη ανάγκη για τσιμπούκι ΑΚΑ με τελείωμα στο [size=10pt][size=10pt][size=10pt]στόμα[/size][/size][/size].

1) Ποια κοπέλα προτείνεται ? (Να βλέπεται και λίγο)
2) Είναι αρκετά επικίνδυνο ?

Δεν θέλω απάντησεις από COBRA-Kostakis27-Killburn  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Νιώθω μεγάλη ανάγκη για τσιμπούκι ΑΚΑ με τελείωμα στο [size=10pt][size=10pt][size=10pt]στόμα[/size][/size][/size].

Δεν θέλω απάντησεις από COBRA-Kostakis27-Killburn  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΛΙΟΝΑ

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0

Δεν θέλω απάντησεις από COBRA-Kostakis27-Killburn  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ορμα στην αλιονα διδυμου 18α και αννα μυστηρια διδυμου 22.  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
ΧΜΜ διάβασα κριτικές και μάλλον θα πάω στην μαντάμ ΑΛΙΟΝΑ  :rolleyes:
τα παίρνει σίγουρα στο στόμα ε?  :2funny:

οχι απλα τα παιρνει χουβερ τσιμπουκι κανει. ασε που προτιμαει να ρουφαει παρα να την γαμανε  :erection: :erection: :wanker: :wanker: :wanker:

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
οχι απλα τα παιρνει χουβερ τσιμπουκι κανει. ασε που προτιμαει να ρουφαει παρα να την γαμανε  :erection: :erection: :wanker: :wanker: :wanker:

ε τότε θα την τιμήσω σίγουρα... ενα ΑΚΑ με τελείωμα στο στόμα μπορώ να πω ότι μου αρέσει πιο πολύ από γαμήσι σε μπουρδέλο

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
το οτι ζηταει ο συναγωνιστης να βλεπεται κιολας η κοπελα δεν το προσεξε κανεις ; :)

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
319
Πόντοι
26
Kαλησπερα σαs στο Κωνσταντινουπόλεως 128 εχει την Σοφια ρωσιδα λιγο γεματουλα 40αρα.Λοιπον κανει απιστευτο κρεβατι.....30 ευρω απλο προγραμμα ωραιο τσιμπουκι ,γλωσσοφιλα απιστευτα και γαμησι πολυ δυνατο ,με αγρια επιφωνηματα για προτροπη για πιο δυνατο ξεσκισμα.....Επιτελουσ βρηκα καποια που να ειναι ισωs καλυτερη απο την Πωλινα{Καλυμνου}.....

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
319
Πόντοι
26
Kαλησπερα σαs στο Κωνσταντινουπόλεως 128 εχει την Σοφια ρωσιδα λιγο γεματουλα 40αρα.Λοιπον κανει απιστευτο κρεβατι.....30 ευρω απλο προγραμμα ωραιο τσιμπουκι ,γλωσσοφιλα απιστευτα και γαμησι πολυ δυνατο ,με αγρια επιφωνηματα για προτροπη για πιο δυνατο ξεσκισμα.....Επιτελουσ βρηκα καποια που να ειναι ισωs καλυτερη απο την Πωλινα{Καλυμνου}.....
Εκανα λαθοs Κωνσταντινουπόλεως 132 το εβαλα καταλαθοs στην κριτικη

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Γράψ'το καλύτερα στην "ενημέρωση για studio".Εδώ είναι το thread των φτωχών...

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Και η Πωλίνα στο Καλύμνου 48 τα κάνει όλα,συν το ότι βλέπεται καλύτερα...
Επίσης στα 10€ η Μαρίνα στο Ιάσονος 1α,με φουλ πρόγραμμα.

Η Μαρίνα με 15 ευρώ πάει και σε σπίτι πακιδων και σιδερώνει και τα ρούχα αφού την πάρουν όλοι ΑΚΑ και τους κάνει και μασάζ

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Η Μαρίνα με 15 ευρώ πάει και σε σπίτι πακιδων και σιδερώνει και τα ρούχα αφού την πάρουν όλοι ΑΚΑ και τους κάνει και μασάζ
Γι'αυτό  που γράφεις έχεις στοιχεία και μαρτυρίες, ή πρόκειται για κουβέντα καφενείου;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Νομίζω ότι πρόκειται για την Σοφία την γνωστή μιλφ από το Μεταξουργείο-ξεκίνησε από Ιάσωνος 1α.

Στις αρχές Ιούνη την εντόπισε στο συγκεκριμένο στούντιο ο Αόρατος!  :hi:

Η γυναίκα είναι εγγύηση-ακόμη και στο Μεταξουργείο με το 10άρικο έκανε παπάδες οπότε φαντάζομαι τώρα τί θα κάνει σε ένα ακόμη καλύτερο χώρο και με μεγαλύτερο αντίτιμο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom