rotakis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Σωστοοοοοοοός παιχταρά μου!
ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΊΤΕ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Σωστοοοοοοοός παιχταρά μου!
σωπα ρε εγω την ειχα πετυχει προσφατα σχετικα στον ηλεκτρικο και τρομαξα να την γνωρισω :S
φοβερα αδυνατισμενη(λες και πινει τιποτα) και η φατσα της εχει αγριεψει παρα πολυ :S
επισης ξερει κανεις τι γινεται η ρωξανα με τα πεσμενα μεγαλα βυζια από φωκαιας 19?γιατι εχω την εντυπωση ότι την πηρε το ματι μου σε αθλια κατασταση :S ελπιζω να κανω λαθος βεβαια και να μην ηταν αυτή,γι αυτό ρωταω
Νιώθω μεγάλη ανάγκη για τσιμπούκι ΑΚΑ με τελείωμα στο [size=10pt][size=10pt][size=10pt]στόμα[/size][/size][/size].
1) Ποια κοπέλα προτείνεται ? (Να βλέπεται και λίγο)
2) Είναι αρκετά επικίνδυνο ?
Δεν θέλω απάντησεις από COBRA-Kostakis27-Killburn
Νιώθω μεγάλη ανάγκη για τσιμπούκι ΑΚΑ με τελείωμα στο [size=10pt][size=10pt][size=10pt]στόμα[/size][/size][/size].
1) Ποια κοπέλα προτείνεται ? (Να βλέπεται και λίγο)
2) Είναι αρκετά επικίνδυνο ?
Δεν θέλω απάντησεις από COBRA-Kostakis27-Killburn
ΑΛΙΟΝΑ
ΧΜΜ διάβασα κριτικές και μάλλον θα πάω στην μαντάμ ΑΛΙΟΝΑ
τα παίρνει σίγουρα στο στόμα ε?
οχι απλα τα παιρνει χουβερ τσιμπουκι κανει. ασε που προτιμαει να ρουφαει παρα να την γαμανε
δεν ισχυει αυτοοχι απλα τα παιρνει χουβερ τσιμπουκι κανει.[glow=orange,2,300] ασε που προτιμαει να ρουφαει παρα να την γαμανε
[/glow]
το οτι ζηταει ο συναγωνιστης να βλεπεται κιολας η κοπελα δεν το προσεξε κανεις ;
Και η Πωλίνα στο Καλύμνου 48 τα κάνει όλα,συν το ότι βλέπεται καλύτερα...ΑΛΙΟΝΑ
Και η Πωλίνα στο Καλύμνου 48 τα κάνει όλα,συν το ότι βλέπεται καλύτερα...
Kαλησπερα σαs στο Κωνσταντινουπόλεως 128 εχει την Σοφια ρωσιδα λιγο γεματουλα 40αρα.Λοιπον κανει απιστευτο κρεβατι.....30 ευρω απλο προγραμμα ωραιο τσιμπουκι ,γλωσσοφιλα απιστευτα και γαμησι πολυ δυνατο ,με αγρια επιφωνηματα για προτροπη για πιο δυνατο ξεσκισμα.....Επιτελουσ βρηκα καποια που να ειναι ισωs καλυτερη απο την Πωλινα{Καλυμνου}.....
Εκανα λαθοs Κωνσταντινουπόλεως 132 το εβαλα καταλαθοs στην κριτικη
Και η Πωλίνα στο Καλύμνου 48 τα κάνει όλα,συν το ότι βλέπεται καλύτερα...
Επίσης στα 10€ η Μαρίνα στο Ιάσονος 1α,με φουλ πρόγραμμα.
Τα σεβη μου-Και για τις καθημερινες ενημερωσειςΣωστός.
Γι'αυτό που γράφεις έχεις στοιχεία και μαρτυρίες, ή πρόκειται για κουβέντα καφενείου;Η Μαρίνα με 15 ευρώ πάει και σε σπίτι πακιδων και σιδερώνει και τα ρούχα αφού την πάρουν όλοι ΑΚΑ και τους κάνει και μασάζ
Kαλησπερα σαs στο Κωνσταντινουπόλεως 128 εχει την Σοφια ρωσιδα λιγο γεματουλα 40αρα.Λοιπον κανει απιστευτο κρεβατι.....30 ευρω απλο προγραμμα ωραιο τσιμπουκι ,γλωσσοφιλα απιστευτα και γαμησι πολυ δυνατο ,με αγρια επιφωνηματα για προτροπη για πιο δυνατο ξεσκισμα.....Επιτελουσ βρηκα καποια που να ειναι ισωs καλυτερη απο την Πωλινα{Καλυμνου}.....