You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eχειs δικιο αλλα λογω χαμηληs τιμηs σχετικα, θεωρω οτι μερικα στουντιο που ξεκινανε απο 20-30 ευρω ,μπορουμε να τα γραφουμε εδω ,απο να τα πεταμε σε ξεπεταδικα....Δηλαδη Παρασιου 20 ευρω ολεs κανουν καλο κρεβατι(Μαρθα,Μονικα,Μαρια).Οδοs Ιωαννινων 2 στουντιο Μελισσα Βραζιλιανα 20 ευρω χωριs βιασυνεs ,απιστευτα σφιχτο μουνακι.Ακομα Ευνειδών 5 η Ευα ωραιο αδυνατο μωρο, 20 ευρω με καλο κρεβατι.Η τελοs Σολωμου 32 ισογειο η μιλφ σιτεμενη Μπιανκα, 30 ευρω,την ξεσκιζα 40 λεπτα οπου φανταστειs μεσα στο δωματιο.....Γράψ'το καλύτερα στην "ενημέρωση για studio".Εδώ είναι το thread των φτωχών...
Να πουμε οτι συνηθωs ειναι πρωινη μην πατε τζαμπα....Καλησπέρα φοβερή ή Σοφία μιλφαρα με πάθος,θαυμασια διάθεση και φοβερή συμετοχη πάντα.Σέβεται και τιμάει τα λεφτά του πελατη μακάρι να της έμοιαζαν και αλλες
χθες αργά το βράδυ ( κατα τη 1.00 ) πέρασς μία γρήγορη από Τροφωνίου 11 ισόγειο με σκοπό να πετύχω την Νάντια, αντ αυτής, πέτυχα δύο μπαμπάτσικες ούτε όνομα δεν συγκράτησα... η μία με είχε στην πόρτα 5 λεπτά παρακαλώντας με α περάσω, α ρε πείνα που έχει πέσει ? γνωρίζει κανείς αν θα ναι σήμερα απογευματοβραδινή η Νάντια?
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Δεν πειράζει Dude! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Καλή είδηση ότι πρόκειται για νέο αίμα.Προφέσορα εκ παραδρομής σού απήντησα λανθασμένα στην ερώτησή σου για το αν η Σάρα που είδα σήμερα το πρωί στο Ιάσωνος 37 ισόγειο (και χθες το απόγευμα στο Ιάσωνος 20γ) είναι η γνωστή φόλα.
Η συγκεκριμένη Σάρα λοιπόν είναι καινούρια κοπέλα και σήμερα, στο πρόγραμμά της, ανακοινώθηκε τελειωτικό στο στόμα και πρωκτικό.
Η άλλη ξανθιά (παλαιά) Σάρα που ανέφερες (και που έχει περάσει από τόσα και τόσα μαγαζιά) ύστερα από πάρα πολύ καιρό επανεμφανίσθηκε σήμερα το πρωί στο Φωκαίας 24.
Οπότε να ζητήσω συγγνώμη για το μπέρδεμα που προκάλεσα.
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Ψηλή,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά προς το καρέ,φαρδιές πλάτες,λεπτά πόδια και τατού στο μπράτσο και μπροστά λίγο πιο πάνω απο το στήθος.Πρωκτικό.Το όνομα της Τζένη και είναι ημεδαπή.Λιγες παραπανω πληροφορις σχετικα με το τραβελακι
Ψηλή,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά προς το καρέ,φαρδιές πλάτες,λεπτά πόδια και τατού στο μπράτσο και μπροστά λίγο πιο πάνω απο το στήθος.Πρωκτικό.Το όνομα της Τζένη και είναι ημεδαπή.
δεν την εχω ξανακουσει, αραγε ειναι μονιμα τα απογευματα εκει ;
rotakis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Γι'αυτό που γράφεις έχεις στοιχεία και μαρτυρίες, ή πρόκειται για κουβέντα καφενείου;
Σιγά μη το είδα και στον ΑΝΤ1
Α,ωραία!Για να ξεχωρίζουμε ποιούς θα αντιμετωπίζουμε σοβαρά και ποιούς όχι...Σιγά μη το είδα και στον ΑΝΤ1
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
..σωστός..δεν ισχυει αυτο
Αυτή την ώρα live από
Διδυμου20 Πάολα ψηλή Μελαχρινή νεαρή νταρντανα ελεύθερο στοματικό
Διδυμου18Β Αννουλα το σαντουιτς επέστρεψε ήταν δωμάτιο
Διδυμου8 ισόγειο Νικόλ μια γεματουλα με καστανό σπαστό μαλλί Ρωσσιδα μάλλον δεν την έχω δει πάλι συμπαθητική τίποτα σπουδαίο
Φυλης40 Μόνικα ήταν δωμάτιο
Φυλης54Α Ξένια ψηλή αδύνατη νεαρή χωρίς διάθεση στο σαλόνι
Φυλής 66Δ Μιχαελλα ή μελαχρινη γεματουλα πιτσιρικά γυρολογος φουλ πρόγραμμα
Αυτά τα ολίγα για την ωρα
Διδυμου20 Πάολα ψηλή Μελαχρινή νεαρή νταρντανα ελεύθερο στοματικό
Διδυμου18Β Αννουλα το σαντουιτς επέστρεψε ήταν δωμάτιο
Διδυμου8 ισόγειο Νικόλ μια γεματουλα με καστανό σπαστό μαλλί Ρωσσιδα μάλλον δεν την έχω δει πάλι συμπαθητική τίποτα σπουδαίο
Φυλης40 Μόνικα ήταν δωμάτιο
Φυλης54Α Ξένια ψηλή αδύνατη νεαρή χωρίς διάθεση στο σαλόνι
Φυλής 66Δ Μιχαελλα ή μελαχρινη γεματουλα πιτσιρικά γυρολογος φουλ πρόγραμμα
Αυτά τα ολίγα για την ωρα
Διαγραμμένο μέλος 157756
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 340
- Πόντοι
- 26
Φίλτατοι συναγωνιστές δύο ερωτήσεις: η Τζούλια-Λάουρα της Τροφωνιού η βυζαρού ξέρουμε αν δουλεύει ακόμα πρωινά στο ίδιο μέρος, κάθε μέρα ή καθημερινά;
Δεύτερον, τώρα που φαίνεται ότι άνοιξε μόνιμα το στέκι στην Μυτιλήνη θα το προσθέσουμε στον κατάλογο και για κριτικές ή μπα;
Δεύτερον, τώρα που φαίνεται ότι άνοιξε μόνιμα το στέκι στην Μυτιλήνη θα το προσθέσουμε στον κατάλογο και για κριτικές ή μπα;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Υπάρχουν στούντιο με 30 ευρώ το απλό?Kαλησπερα σαs στο Κωνσταντινουπόλεως 128 εχει την Σοφια ρωσιδα λιγο γεματουλα 40αρα.Λοιπον κανει απιστευτο κρεβατι.....30 ευρω απλο προγραμμα ωραιο τσιμπουκι ,γλωσσοφιλα απιστευτα και γαμησι πολυ δυνατο ,με αγρια επιφωνηματα για προτροπη για πιο δυνατο ξεσκισμα.....Επιτελουσ βρηκα καποια που να ειναι ισωs καλυτερη απο την Πωλινα{Καλυμνου}.....
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Υπάρχουν στούντιο με 30 ευρώ το απλό?
κων92 επίσης 30 το απλό ...
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Επίσημα ή κάτω από το τραπέζι; Μήπως είναι τα λεγόμενα στουντέλα;κων92 επίσης 30 το απλό ...
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Επίσημα ή κάτω από το τραπέζι; Μήπως είναι τα λεγόμενα στουντέλα;
τελευταία φορά που είχα πάει ... επισήμως 30 το απλό, στούντιο είναι 100 τοις εκατό
Πεs το και ετσι.....πηγα σημερα πρωτη φορα στην Κατερινα, Κολωνού 30Α ,για 10 ευρω καλη επιλογη για τα ξεπεταδικα Μεταξουργειου....λοιπον ολεs oi στασειs και αντεχει δυνατο σφυροκοπημα .Για μια αλλαγη καλη ηταν.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 10K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά