Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (16 μέλη και 253 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Χθες κατέβηκα βόλτα στη Φυλής χωρίς σκοπό να κάνω κατάθεση, απλά να δω τι παίζει, μιας και δεν είχα να κάνω κάτι καλύτερο. Ακούστε σκηνικό:

Στο 65Β, νομίζω, ήταν μια ξανθιά, μέτρια στη φάτσα. Συνηθίζω να καυλαντίζω λίγο με τις πουτάνες, μπαλαμουτιάζοντάς τες μέσα στο σαλόνι, για να τις ψυχολογήσω πόσο δεκτικές είναι. Αυτή λοιπόν κάτι έπαθε λες και με ερωτεύτηκε. Με τράβαγε, με έσπρωχνε, με έπιανε από τον πούτσο να περάσω μαζί της, τα πάντα, μόνο στο σαλόνι που δε με βίασε. Της λέω να κάνω πρώτα τη βόλτα μου και μετά ίσως ξαναπεράσω. Τίποτα αυτή. Λέω στην τσατσά να της πει να με αφήσει, στα @@ της. Της κάνω "δεν έχω κάνει μπάνιο και θα βρωμάω, οπότε άστο". Τίποτα... Μπαίνει μέσα ένας πελάτης, της λέω "ωραία ασχολήσου με αυτόν τώρα και άσε με εμένα". Το βιολί της. Πως μου στρόφαρε και της λέω ότι δεν έχω χρήματα και καλά χρήματα πάνω μου. Ήταν απλά σαν να ξεστόμισα τη μαγική λέξη. :P

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
Πρωινή καταθεση... Αλκιβιαδου 17Γ Ντενισσα .. μιλφάκι μέ σφιχτούλι κωλαρακι.....

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
Πρωινή καταθεση... Αλκιβιαδου 17Γ Ντενισσα .. μιλφάκι μέ σφιχτούλι κωλαρακι.....

Μωρέ κ 'γω Ντενίσσα θέλω, αλλά αυτή απο Χωματιανού 11 / Φυλής 54.. Ξέρει κανείς πότε επιστρέφει!; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χθες κατέβηκα βόλτα στη Φυλής χωρίς σκοπό να κάνω κατάθεση, απλά να δω τι παίζει, μιας και δεν είχα να κάνω κάτι καλύτερο. Ακούστε σκηνικό:
Στο 65Β, νομίζω, ήταν μια ξανθιά, μέτρια στη φάτσα. Συνηθίζω να καυλαντίζω λίγο με τις πουτάνες, μπαλαμουτιάζοντάς τες μέσα στο σαλόνι, για να τις ψυχολογήσω πόσο δεκτικές είναι. Αυτή λοιπόν κάτι έπαθε λες και με ερωτεύτηκε.
Τύπε και εγώ νόμιζα,σε ερωτεύθηκε... >:( :rockon:

:kneel: :kneel: :kneel: :hi: :hi: :hi:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι
Βεργας
3 αριστερα η καιτη με την ελλη,καταθεση στη καιτη φυσικα μετα από απουσια μιας εβδομαδας περιπου
Μια καταθεση που κρατησε αρκετη ωρα,καθως ηθελα να με θυμηθει  ξανα
Τρεις στασεις,οι δυο πρωτες με δικη της πρωτοβουλια,από πανω η καιτουλα και πισωκολλητα και τελευταια σταση ιεραποστολικα οπου επηλθε το τελος
Μαζι της και η ελλη,η ετερη  μελαγχροινη πολύ αξιοπιστη mlf του οικου
Στον οροφο μια νεα αλλα πολύ μετρια παρουσια,η γκαμπριελα
Μελαγχροινο κοντοπουτανο με κανονικο κορμι και ζουμερα καπουλια,απλο προγραμμα
6 υπογειο η σονια,παντα στα λευκα,πολύ περιποιημενη και προσεγμενη παντα με φοβερο κορμι για την ηλικια της
Εξηκιου 18γ μαρια,η γνωστη μελαγχροινη κοπελα από διδυμου 20 μ ελευθερο στοματικο και 69
Μαραθωνος  δυο εκφυλα μωρα διαφορετικου στυλ
59 ισογειο η γιαννα ,σεξι λεπτο κορμι και εκφυλο μωρο μεσα στο δωματιο
59 με την σκαλα βικυ,ο ορισμος της γυναικας,εκφυλη μελαγχροινη μουναρα όπως παρουσιαζεται στο σαλονι

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
1
H Καρίνα είναι άλλη κοπέλα Dude ψηλή,κανονικών κιλών,με όμορφο σώμα και μακρία μαύρα μαλλιά.Την έχω πάρει 2 φορές και έκτοτε δεν την έχω ξαναπετύχει.Έχει εργαστεί στα ίδια μαγαζιά με την Μανταλένα και είναι ίδιας ΕΣΣΟ Μπουρδέλων. Η Μανταλένα είναι κανονικού ανασήματος και πιο κοντή απο την Καρίνα,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,κανονικών κιλών αλλά με πιασιματάκια ιδίως στον κώλο.Λιγότερο φανταχτερή απο την Καρίνα και πιο νωχελική στο σαλονάρισμα.

Με βάση τις περιγραφές σου πρόκειται για την Λαβίνια-Λάουρα ίδιας ΕΣΣΟ Μπουρδέλων με Αντελίνα και Λαρίσα.Δεν είναι καλή μέσα στο δωμάτιο.
Εκεί το Σάββατο στην δεύτερη βάρδια δούλευε τραβεστί,ημεδαπή με λεπτά πόδια και όνομα Τζένη.
Για την αποκατάσταση της τάξης,όπως βλέπεις για την Μόνικα έχω ανεβάσει κριτική πριν απο σένα και ήμουν ο δεύτερος κατά σειρά.Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πρέπει να έρθουν καινούριες μιας και η Μόνικα και η Κορίνα έχουν κουράσει.
Ελπίζω να έβαλε πράγματι μυαλό σε αυτό το μαγαζί γιατί στο άλλο στα δέκα λεπτά χρονομετρημένα έβαζε τα φωτορυθμικά για σινιάλο.
Δεν πιστεύω να λες την μιλφ Σάρα απο τα Ιάσωνος 1,Διδύμου 20 για λίγο, Αλκιβιάδου 16Γ για λίγο, Φυλής 109 ισόγειο για λίγο,την ξανθιά με τις βυζάρες;Αυτή είναι μεγάλη φόλα.Ελπίζω να είναι καινούρια κοπέλα.

Dude! Θερμά συγχαρητήρια απο μένα! Κρατάς τον πήχυ της ενημέρωσης πολύ ψηλά!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Λιγες παραπανω πληροφορις σχετικα με το τραβελακι  :idiot:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Μαραθωνος  δυο εκφυλα μωρα διαφορετικου στυλ
59 ισογειο η γιαννα ,σεξι λεπτο κορμι και εκφυλο μωρο μεσα στο δωματιο
59 με την σκαλα βικυ,ο ορισμος της γυναικας,εκφυλη μελαγχροινη μουναρα όπως παρουσιαζεται στο σαλονι
Για τη Γιάννα δεν ξέρω κάτι,αλλά οι αναφορές είναι προς το θετικό πρόσημο για να χαλαλίσεις 20ρικο.Για τη Βίκυ,τουλάχιστον όπως την ξέρω από το Ιάσωνος 2 πάνω,μέχρι το δεκάρικο είναι,αν έχει αλλάξει πρόγραμμα και νοοτροπία,(περισσότερο το δεύτερο),ας μας το πει όποιος την έχει δοκιμάσει εκεί.

salal

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες θυμάται κανείς την Νάνσυ με τις βυζάρες από Φυλής 74; Ξέρει κάποιος αν δουλεύει ακόμα εκεί;

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Χθες βράδυ 5 παρά μπαίνω με μεταξιολόγο συναγωνιστή για παρτούζα με τη Συλβάνα. (Ιάσωνος 37Α )
Η απόλυτη ξενέρα. Σουτιέν δεν έβγαλε όλη την ώρα μίλαγε και γκρίνιαζε αλλά εμείς κοινώς την γράφαμε στα @@ μας. Στο 15λεπτο  :think:
αφού ακόμα δεν έχει βγάλει το σουτιέν της μας γκρινιάζει ότι της έρχεται περίοδος της λέω ΟΚ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ φεύγουμε.
Βγαίνουμε έξω και πάμε στην τσατσά με μεγάλο τραμπουκισμό. Φωνές και ιστορίες μέστο τσαρδί με άλλες πόρνες να έχουνε βγει στο σαλόνι και να προσπαθούν να την υπερασπιστούν. Επειδή όμως [size=10pt][size=10pt]ΕΜΕΙΣ[/size][/size]
δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια πήραμε τα 10 ευρώ πίσω (εντάξει είχα κάτσει και 15 λεπτά) και την κάναμε.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΦΟΛΑ που νομίζει ότι την έχουμε και ανάγκη

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πολύ σωστά ξηγηθήκατε. Δε γίνεται όποτε η άλλη έχει τα ψυχολογικά της εμείς να πετάμε στα σκουπίδια 10ρικα και 20ρικα.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μάγκες θυμάται κανείς την Νάνσυ με τις βυζάρες από Φυλής 74; Ξέρει κάποιος αν δουλεύει ακόμα εκεί;

δουλεύει στο στούντιο επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 94 με άλλο όνομα θα την βρεις απογευματινές ώρες συνήθως  :hi:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα θα ήθελα να καταθεσω την γνώμη μου για την Γιάννα μιας και εγινε ή σχετική αναφορά. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι απόλυτα τυπική διαικπεραιωτικη,βιαστική παρέχοντας υπηρεσιες10€ και σε καμία περιπτωση 20€ δύο φορές σε διαφορετικές χρονικές περιόδους που δοκιμασα μαζί της μια όταν είχε πρωτοεμφανιστεί Φώκαιας και μια πριν κάτι μήνες Αχιλλέως&Μαραθώνος ήταν το ίδιο τυπική και μέτρια φυσικά δεν θα ξανάδοκιμασω ποτέ.Επίσης μεταφέρω και την μαρτυρία δύο φίλων που δεν μπορούν να καταθέσουν άποψη εδώ καθώς δεν είναι μέλη και δοκίμασαν μου είπαν ακριβώς τα ίδια δηλαδή τίποτα το ιδιαίτερο για να ξανάπεράσουν.Θυμάμαι σε κάποια φάση είχε τολμήσει με απόλυτη αποτυχία φυσικά να δοκιμάσει την τύχη της και σε στούντιο Τατοιου58 αιώνια ή μνήμη του.Το έχω ξαναπει ότι αυτά τα τρία μαγαζιά Μαραθωνος πρέπει να απαξιωθουν γιατί ενώ είναι μετάξι έχουν εμφανισιακά εφάμιλλες και κατώτερες κοπέλες από όλες τις άλλες που δουλεύουν στην περιοχή θελουν20€ σε καμία περιπτωση δεν αξίζει το αντίτιμο.  

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Χθες βράδυ 5 παρά μπαίνω με μεταξιολόγο συναγωνιστή για παρτούζα με τη Συλβάνα. (Ιάσωνος 37Α )
Η απόλυτη ξενέρα. Σουτιέν δεν έβγαλε όλη την ώρα μίλαγε και γκρίνιαζε αλλά εμείς κοινώς την γράφαμε στα @@ μας. Στο 15λεπτο  :think:
αφού ακόμα δεν έχει βγάλει το σουτιέν της μας γκρινιάζει ότι της έρχεται περίοδος της λέω ΟΚ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ φεύγουμε.
Βγαίνουμε έξω και πάμε στην τσατσά με μεγάλο τραμπουκισμό. Φωνές και ιστορίες μέστο τσαρδί με άλλες πόρνες να έχουνε βγει στο σαλόνι και να προσπαθούν να την υπερασπιστούν. Επειδή όμως [size=10pt][size=10pt]ΕΜΕΙΣ[/size][/size]
δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια πήραμε τα 10 ευρώ πίσω (εντάξει είχα κάτσει και 15 λεπτά) και την κάναμε.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΦΟΛΑ που νομίζει ότι την έχουμε και ανάγκη

καλα κανατε!! Ετσι! Τραμπουκισμος σε αυτο το βρωμοτσαρδι που εχει μαζεψει ολες τις φολες με τα ψυχολογικα!! Μαυρο και στις τσατσαδες που μας το παιζουν τρελιτσες δηθεν οτι κανενας πελατης δεν ειχε ποτε παραπονο και εχει μονο ο νυν!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!

Δεν εχουμε αναγκη καμια σας! και αν δε σας αρεσει, να πατε να καθαριζετε σκαλες!! σκουπιδια της κοινωνιας!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.839
Πόντοι
5.975
καλα κανατε!! Ετσι! Τραμπουκισμος σε αυτο το βρωμοτσαρδι που εχει μαζεψει ολες τις φολες με τα ψυχολογικα!! Μαυρο και στις τσατσαδες που μας το παιζουν τρελιτσες δηθεν οτι κανενας πελατης δεν ειχε ποτε παραπονο και εχει μονο ο νυν!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!

Δεν εχουμε αναγκη καμια σας! και αν δε σας αρεσει, να πατε να καθαριζετε σκαλες!! σκουπιδια της κοινωνιας!
Σωστοοοοοοοός παιχταρά μου!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καλημέρα θα ήθελα να καταθεσω την γνώμη μου για την Γιάννα μιας και εγινε ή σχετική αναφορά. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι απόλυτα τυπική διαικπεραιωτικη,βιαστική παρέχοντας υπηρεσιες10€ και σε καμία περιπτωση 20€ δύο φορές σε διαφορετικές χρονικές περιόδους που δοκιμασα μαζί της μια όταν είχε πρωτοεμφανιστεί Φώκαιας και μια πριν κάτι μήνες Αχιλλέως&Μαραθώνος ήταν το ίδιο τυπική και μέτρια φυσικά δεν θα ξανάδοκιμασω ποτέ.Επίσης μεταφέρω και την μαρτυρία δύο φίλων που δεν μπορούν να καταθέσουν άποψη εδώ καθώς δεν είναι μέλη και δοκίμασαν μου είπαν ακριβώς τα ίδια δηλαδή τίποτα το ιδιαίτερο για να ξανάπεράσουν.Θυμάμαι σε κάποια φάση είχε τολμήσει με απόλυτη αποτυχία φυσικά να δοκιμάσει την τύχη της και σε στούντιο Τατοιου58 αιώνια ή μνήμη του.Το έχω ξαναπει ότι αυτά τα τρία μαγαζιά Μαραθωνος πρέπει να απαξιωθουν γιατί ενώ είναι μετάξι έχουν εμφανισιακά εφάμιλλες και κατώτερες κοπέλες από όλες τις άλλες που δουλεύουν στην περιοχή θελουν20€ σε καμία περιπτωση δεν αξίζει το αντίτιμο. 
Απο το τατοιου ειχε φυγει λογω ανωτερας βιας νομιζω και οχι απο το αν ειχε δουλεια...
Όπου ανωτερα βια=προβλημα με το νόμο...

Όσο για τα μαραθώνος 59, καλυτερα παιδια να πηγαινετε στο μεταξουργειο.
Στο 10ρικο παρεχουν πολυ καλυτερες υπηρεσιες, απο οτι παρεχει το μαραθωνος στα 20ευρω.

Για εμενα ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ στο μαγαζι Αχιλλεως κ μαραθωνος γωνια.
Να μην υπαρχει ανθρωπος εξω και ο σκατοτσατσος στο 10λεπτο να βαραει τις πορτες χωρις σταματημό.

Και ειναι πολυ κριμα γιατι κατα καιρους εφερνε-φερνει ωραιες κοπελες και θα μπορουσαν να δουλευουν καλά, αν το καταστημα δεν ειχε την πολιτικη της αρπαχτης και του 10λεπτου.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.568
Πόντοι
266
ρε παίδες κανένα καινουριο πολύ αδύνατο έχει πα΄ρει το μάτι σας?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Σωστό και πρέπον είναι να μαυρίζονται οι κακές επαγγελματίες και να διαφημίζονται οι καλές, αλλά ο τραμπουκισμός δεν συνιστά πολιτισμό....

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
δουλεύει στο στούντιο επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 94 με άλλο όνομα θα την βρεις απογευματινές ώρες συνήθως  :hi:
σωπα ρε :think: εγω την ειχα πετυχει προσφατα σχετικα στον ηλεκτρικο και τρομαξα να την γνωρισω :S

φοβερα αδυνατισμενη(λες και πινει τιποτα) και η φατσα της εχει αγριεψει παρα πολυ :S

επισης ξερει κανεις τι γινεται η ρωξανα με τα πεσμενα μεγαλα βυζια από φωκαιας 19?γιατι εχω την εντυπωση ότι την πηρε το ματι μου σε αθλια κατασταση :S ελπιζω να κανω λαθος βεβαια και να μην ηταν αυτή,γι αυτό ρωταω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom