Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (8 μέλη και 115 επισκέπτες)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ξέρω οτι πολύς κόσμος γουστάρει τη Ντενίζα, αλλά εμένα
δεν είναι του γούστου μου, δεν μου αρέσει ρε παιδί μου  :grin:

Υ.Γ. Ουσιαστικά δεν με νοιάζει να σχολιάσω τη Ντενίζα,
αλλά επειδή παίζω με το security στο pc μου, είπα, ας
γράψω μια μαλακία να δώ εάν θα φανεί πλάι στο πόστ η IP μου  :2funny:

Υ.Γ.2. Και για τους περίεργους σαν εμένα, φαίνεται μια IP
αλλά έχω την εντύπωση οτι είναι κουκουρούκου  :2funny:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Σημερα, πρωϊνη βάρδια:
Φυλης 92
Ευα
Milf (35-38)
Λιθουανη
Μαλλον νταρντάνα
Βυζι 4 σιγουρα
Καλο στησιμο
Καλη πιπα
Φιλοτιμη σε ολα
Και κουλουρακι με κατι εξτρα (10)

Γενικως στα "+" της περιοχης.

Μειονεκτημα: κομπλεξικος και ενοχλητικος τσατσος

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Σημερα, πρωϊνη βάρδια:
Φυλης 92
Ευα
Milf (35-38)
Λιθουανη
Μαλλον νταρντάνα
Βυζι 4 σιγουρα
Καλο στησιμο
Καλη πιπα
Φιλοτιμη σε ολα
Και κουλουρακι με κατι εξτρα (10)

Γενικως στα "+" της περιοχης.

Μειονεκτημα: κομπλεξικος και ενοχλητικος τσατσος

Συναγωνιστή πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, θα ήθελα να ρωτήσω
το Μαλλον νταρντάνα σε σχέση με τον κόλο της γκόμενας,
έχει καλό κόλο ή χλαπατσοκόλο ?

Γενικά κρατιέται καλά ή έχει κυτταρίτιδες ?

Ευχαριστώ, κυρίως ενδιαφέρθηκα μόλις άκουσα για κουλουράκι  :dancing:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια καλησπερα.θελω μια βοηθεια.καποιο φιλαρακι μου κατεβηκε αθηνα και μου ειπε οτι εχει ενα μαγαζι οπου η τσατσα διαφημιζει την κοπελα ως πολυ καλη και αν δεν  μας αρεσει, παιρνουμε τα λεφτα μας πισω. ξερει κανεις ποιο μαγαζι ειναι αυτο και με ποια κοπελα?αξιζει να παει κιανεις?
οι εξυπνακηδες ας μην απαντησουν παρακαλω
αν μπορει καποιος να  με βοηθησει με το ονομα της κοπελα θα του ημουν ευγνομων
ευχαριστω

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
παιδια καλησπερα.θελω μια βοηθεια.καποιο φιλαρακι μου κατεβηκε αθηνα και μου ειπε οτι εχει ενα μαγαζι οπου η τσατσα διαφημιζει την κοπελα ως πολυ καλη και αν δεν  μας αρεσει, παιρνουμε τα λεφτα μας πισω. ξερει κανεις ποιο μαγαζι ειναι αυτο και με ποια κοπελα?αξιζει να παει κιανεις?
ευχαριστω

Περιμενε να παρεις λεφτα πισω εσυ.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Περιμενε να παρεις λεφτα πισω εσυ.
και να πω οτι δεν το ειπα.......
το ειπα."οι εξυπνακηδες ας μην απαντησουν παρακαλω"
ειδα αυτη τη σκηνη με τα ματια μου φιλε.εδωσε η τσατσα στον τυπο τα λεφτα του πισω.
αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. εγω θελω να μαθω ποια ειναι η κοπελα.
καταλαβες?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Επειδή λεφτά πίσω δεν πρόκειται να πάρεις σε κανένα μπουρδέλο,για να μην χάσεις τα 20 ευρώ σου,πέρνα το πρωί από την Αγίου Πέτρου που είναι κάθετη στην Αχαρνών,μετά τον Άγιο Παντελεήμονα (αν ανεβαίνεις  από την Ομόνοια),να βρεις την Ελένη.Θα περάσεις καλά.Είναι σίγουρο αυτό.

Μήπως ο τύπος δεν είχε γαμήσει,και για κάποιο λόγο τον απέρριψε η κοπέλα;Αυτό συμβαίνει συχνά.Αν γάμησε δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει πίσω ούτε ευρώ.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή λεφτά πίσω δεν πρόκειται να πάρεις σε κανένα μπουρδέλο,για να μην χάσεις τα 20 ευρώ σου,πέρνα το πρωί από την Αγίου Πέτρου που είναι κάθετη στην Αχαρνών,μετά τον Άγιο Παντελεήμονα (αν ανεβαίνεις  από την Ομόνοια),να βρεις την Ελένη.Θα περάσεις καλά.Είναι σίγουρο αυτό.

Μήπως ο τύπος δεν είχε γαμήσει,και για κάποιο λόγο τον απέρριψε η κοπέλα;Αυτό συμβαίνει συχνά.Αν γάμησε δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει πίσω ούτε ευρώ.
παιδια εγω το ανεφερα μονο ως στοιχειο  μηπως και καταλαβετε ποιο μπουρδελο ειναι για να μου πειτε και εμενα.ο φιλος μου μου ειπε οτι ειναι απεναντι απο το φυλης 88. λαθος δικο μου. ξεχασα να αναφερω σε ποιο φρομο ειναι.οχι ομως στο 88. αλλα απεναντι. εχει 3 μαγαζια απο τα 3 τπ πρωτο δεξια.και μου ειπε οτι του αρεσε πολυ. καπου στο Φυλής 67 ειναι. μηπως βοηθησα λιγο τωρα?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ευχαριστω
Φυλής 69 κάτω Λαρίσσα ( απογευματινή βάρδια ) . Αξίζει είναι καλό μουνάκι κάνει και 69 και ισπανικό από τα λεγόμενα της τσατσάς .

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ευχαριστω
Μια τσατσά κοντομάλλα ξανθιά γύρω στα 50 πρέπει να λες στο 69 κάτω αν δεν κάνω λάθος όντως έτσι λέει και τους πελάτες που τελειώσανε καθώς αποχωρούν απο τον οίκο τους ρωτάει αν περάσανε καλά και αν ξανάρθουν για να ακούνε οι υπόλοιποι.

aswtoss

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω
Φιλε παοκτζη αν και εγω απεχθανομαι τους εξυπνακηδες, το post σου ειναι ''μανα'' για ξυπνητζηδικες απαντησεις, γαργαλαει βρε παιδι μου πως να το κανουμε. Απαντω λοιπον...  Εγω ξερω ενα μπουρδελο που αν δεν σου αρεσει η πουτανα στο κρεβατι, η τσατσα φευγοντας σου κοβει ενα πιστωτικο για την πουτανα της επομενης βαρδυας....  χαχα  ελπιζω να αρεσε!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Φιλε παοκτζη αν και εγω απεχθανομαι τους εξυπνακηδες, το post σου ειναι ''μανα'' για ξυπνητζηδικες απαντησεις, γαργαλαει βρε παιδι μου πως να το κανουμε. Απαντω λοιπον...  Εγω ξερω ενα μπουρδελο που αν δεν σου αρεσει η πουτανα στο κρεβατι, η τσατσα φευγοντας σου κοβει ενα πιστωτικο για την πουτανα της επομενης βαρδυας....  χαχα  ελπιζω να αρεσε!

Γαργαλιέμαι και γώ!
Δεν μπορώ, να μην απαντήσω, και δεν θέλω να κάνω τον εξυπνο-εξυπνάκια!!

Φίλε Παοκτζή για το γκαραντί που δίκαια ζητάς ,  προσυμφωνείς με την τσατσά αν δεν μένεις ικανοποιημένος να σου κάνει αυτή ότι προλάλησε και δεν τηρησε η κοπέλλα. ( Ελέυθερα πιασίματα, πισοκολητό, όλες τις στάσεις λεωφορείου τραμα τρόλευ μετρό, πρωκτικό κλπ κλπ)
Ειμαι σίγουρος ότι οι περισσότερες κυρούλες ( Λόγω επαγγελματισμού βεβαίως προς ικανοποίηση του πελάτη θα έλθουν τρέχοντας!!!)
Ετσι θα είσαι value for money και όλα καλά!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Παιδιά η Άννα που δούλευε στο Αχιλλέως 51 στο Μεταξουργίο ξέρετε που δουλεύει τώρα;

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλησπερα βολτα σημερα κατω το μεσημερακι στην φυλης:

ρεμουνδου 21 ηταν η γνωστη αννουλα απο το 134
περγαμου 1 η μονικα μια ωραια κοπελα αλλα νομιζω ειχε ξυνησμενη μουρη
αγ.πετρου η γνωστη ελενη
φ 134 υπογειο μια κοντουλα μελαχροινη τιοποτα το ιδαιτερο
φ 134 ισογειο η τανια
φ 134 ανωθεν μια κοντη ξανθουλα μετρια+
φ 109 κατω η νατασσα μετρια κοπελα που η τσατσα ελεγε οτι εκανε και εξτρα
φ 92 ψηλη ξανθια +35
φ 71 κατω ενα κντοπουτανο μετριοτατο
φ 84 κατω μια ωραια κοπελιτσα αλλα σημερα τουλαχιστον την ειδα χωρις πολυ διαθεση
φ 80 η ελενα ωραιο παιδι μεσα δεν ξερω πως τα παει γιατι οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος
διδ 8 κατω η επιστροφη αννα the milf
διδ 8 πανω η μαιρουλα γνωστοτατη

κατα τα αλλα τα περισσοτερα κλειστα εκτος απο 84πανω και 86 κατω και ανω κα κατι ελαχιστα στο τελος τςφωκαιας που δεν εξερευνησα.απο οτι φαινεται κουραστηκαν οι κοπελες και ειπαν να ρεπαρουν την πρωινη βαρδια

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Το Χριστινάκι από Φυλής 69 ,  έκοψε τα εξτράκια, άγνωστο γιατί. Για να φάει άκυρο και αυτή και όλες όσες την ψωνίζουν . Ουστ μωρή ψωνάρα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα βολτα σημερα κατω το μεσημερακι στην φυλης:

ρεμουνδου 21 ηταν η γνωστη αννουλα απο το 134
οταν λες η γνωστη αννουλα???αυτην που λεγαμε τις προαλλες?κανει διπλοβαρδια δηλαδη??

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
δεν ξερω γιατι κατεβαινω ελαχιστα πια και μονο πρωι αλλα μαλλον ετσι ειναι η απλα σημερα διαλεξε την πρωινη βαρδια.

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
ενημέρωση για απογευματινη βάρδια δεν εχουμε????

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Oσον αφορα το Μεταξουργειο προχθες μετα τα μεσανυχτα πετυχα μια απιστευτη μελαχροινη στο σπιιτ που ειναι πανω στη γωνια Κολωνου και Λεωνιδου με 15 ευρω. Το σπιτι ειναι ψιλοαθλιο.
Επισης μια ψηλη καλη στο σπιτι στην Ιασωνος διπλα στο 37 (με τις πολλες σιδερενιες σκαλες).
Αν καποιος παει ας μας πει εντυπωσεις.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom