Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (29 μέλη και 244 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
μικρη βολτα μιας που με φερε ο δρομος στο μεταξουργειο
ιασωνος 19α κατω μια νοστιμη κοπελιτσα με κοντο μαλακι και καλο σωματακι,15 ευρω
ιασωνος 19α  πανω η σοφια απο αγ πετρου 7,θα ναι εκει το πρωι,καταθεση ,πολυ ωραια
κολωνου 27α μια ψιλη μελαγχροινη
κολωνου 27β μετριο αναστημα,μελαγχροινη,μετρια παρουσια
ιασωνος 20 μια κοντη ξανθουλα,επισης μετρια

Επισκέπτης
Ρε αδέρφια ελεος κανα νέο από Νικόλ στο Φ92? Κανεις ?

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Φυλής 69 κάτω Λαρίσσα ( απογευματινή βάρδια ) . Αξίζει είναι καλό μουνάκι κάνει και 69 και ισπανικό από τα λεγόμενα της τσατσάς .
ευχαριστω πολυ φιλε. να εισαι καλα.και παντα καλα γαμησια.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Μια τσατσά κοντομάλλα ξανθιά γύρω στα 50 πρέπει να λες στο 69 κάτω αν δεν κάνω λάθος όντως έτσι λέει και τους πελάτες που τελειώσανε καθώς αποχωρούν απο τον οίκο τους ρωτάει αν περάσανε καλά και αν ξανάρθουν για να ακούνε οι υπόλοιποι.
ευχαριστω επισης και εσενα φιλε.απλα υθελα να δω ποια κοπελα ειναι και οχι να παρω τα λεφτα μου πισω.ευχαριστω

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε παοκτζη αν και εγω απεχθανομαι τους εξυπνακηδες, το post σου ειναι ''μανα'' για ξυπνητζηδικες απαντησεις, γαργαλαει βρε παιδι μου πως να το κανουμε. Απαντω λοιπον...  Εγω ξερω ενα μπουρδελο που αν δεν σου αρεσει η πουτανα στο κρεβατι, η τσατσα φευγοντας σου κοβει ενα πιστωτικο για την πουτανα της επομενης βαρδυας....  χαχα  ελπιζω να αρεσε!
Γαργαλιέμαι και γώ!
Δεν μπορώ, να μην απαντήσω, και δεν θέλω να κάνω τον εξυπνο-εξυπνάκια!!

Φίλε Παοκτζή για το γκαραντί που δίκαια ζητάς ,  προσυμφωνείς με την τσατσά αν δεν μένεις ικανοποιημένος να σου κάνει αυτή ότι προλάλησε και δεν τηρησε η κοπέλλα. ( Ελέυθερα πιασίματα, πισοκολητό, όλες τις στάσεις λεωφορείου τραμα τρόλευ μετρό, πρωκτικό κλπ κλπ)
Ειμαι σίγουρος ότι οι περισσότερες κυρούλες ( Λόγω επαγγελματισμού βεβαίως προς ικανοποίηση του πελάτη θα έλθουν τρέχοντας!!!)
Ετσι θα είσαι value for money και όλα καλά!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δυστυχως οι μαλακες δεν κρατηθηκαν και απαντησαν σαν....εξυπνακηδες και"βλακηδες"(οπως ειπε και ενας φιλος).
ευτυχως ομως αυτοι οι  μαλακες ηταν μονο 2.
και να το επαναλαβω. ΔΕΝ ειχα σκοπο να ζητησω τα λεφτα μου πισω αλλα να μαθω ποια κοπελα ειναι αυτη.
καταλαβατε 'η να το ξαναπω για να το εμπεδωσετε?

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Επειτα από πληροφορία συναγωνιστή ότι επέστρεψε η milf Βίκυ είπα να το διαπιστώσω καθώς είχα να την πάρω από την εποχή της Αλκαμένους, κιέτσι πέρασα χτές το πρωί κατά τις 11 από Καλύμνου 48.
Η Βίκυ λοιπόν επέστρeψε λίγο πιο ξανθια, λίγο πιο γεματούλα (κυρίως στα χέρια, πρόσωπο και κοιλίτσα) και λίγο πιο επαγγερλματική στη συμπεριφορά (όσο πάει θυμίζει τη Ζάννα μου φαίνεται). Στο δωμάτιο ήταν πρόσχαρη και έκανε ότι της ζήτησα, γλύψιμο, εναλλαγή στάσεων και τελείωμα με τσιμπουκάκι. Στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται πρωκτικό .. ωστόσο η ίδια όταν τη ρώτησα μου είπε ότι με +20 κάνει ... επίσης η τιμή είναι 25.
Τη βρήκα πρωινή βάρδια, η τσατσά αδιάφορη ... με το ζόρι τα έλεγε όλα ... κόσμος αρκετούτσιος θα έλεγα ... αλλά για την αναμονή έχει και τσοντούλα στο δωμάτιο (υποφερτό για επίπεδο μπουρδέλου ... έχει και παντοφλίτσες πάντως!!!).

Kostas1500

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίζει τίποτα καλό Φυλής? μόλις γύρισα από διακοπές και καταλαβαίνετε.. πάντως είχα παει πριν 2 εβδομάδες όλα κλειστά πλήν ελάχιστων εξαιρέσεων και γύρισα  :jerking:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
επισκεψη σημερα μεσημερι φυλης 80 η ξενια η γνωστη,καταθεση,και οι δυο ορθιοι στο τελος με μενα  απο πισω,ονειρο

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Καλησπέρα παίζει τίποτα καλό Φυλής? μόλις γύρισα από διακοπές και καταλαβαίνετε.. πάντως είχα παει πριν 2 εβδομάδες όλα κλειστά πλήν ελάχιστων εξαιρέσεων και γύρισα  :jerking:

Φυλής 200 να βρεις την Ελένη.Θα περάσεις καλά!

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η μαύρη γαζέλα στο Φωκαίας27 κάτω δουλεύει?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σημερινή απογευματινή τσάρκα στην Φυλής και πέριξ με μία κατάθεση στο τσεπάκι μου .

Ρεμούνδου 20 μία μιλφ που είχε βγεί από το σολάριουμ
Ρεμούνδου 21 κάτω εδώ έγινε η κατάθεση μία καλή ξανθιά από τα λεγόμενα της Ιταλίδα και ονόματι Λάνα ήταν πολύ καλή στο δωμάτιο το μύον το μικρό και ανύπαρκτο βυζί αλλά δεν με χάλασε επειδή ήταν κάβλα μέσα με της κραγούλες της και την αισθησιακή της πιπούλα . Θα την σύστηνα ανεπιφύλαχτα αλλά για το είναι Ιταλίδα ήταν ψέμα μου κάνει για χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ .
Ρεμούνδου 21 πάνω Μαύρη και πολύ ορμητική
Φυλής 134 υπόγειο η γνωστή Άννα στο μεσαίο μία Κατερίνα ξανθιά και στο πάνω πάλι μία Κατερίνα καστανή
Φυλής 109 κάτω μελαχρινή με καλό βυζί αλλά από φάτσα ψιλομπάζο
Φυλής 92 κάτω μελαχρινή αδύνατη με μικρό βυζί
Φυλής 71 κάτω μελαχρινή που φόραγε διχτυωτό και καλό βυζάκι πάνω ξανθιά Ισπανίδα που που ήταν στο Φωκαίας 17 πάνω
Φυλής 69 πάνω Χριστίνα που βγήκε εντελώς γυμνή έξω και μας έκανε στριπτίζ κάτω Λαρίσσα με τής ίδιες μαλακίες της τσατσάς για τα χρήματα
Φυλής 67 μελαχρινή με καλό βυζάκι
Φυλής 65 κάτω Αλεξάνδρα πάνω μελαχρινή με καλό βυζί αλλά απο πρόσωπο μπάζο
Φυλής 86 κάτω Τζούλι πάνω Σοφία Τσέχα με το καρεκλάτο
Φυλής 84 κάτω Άννα πάνω μελαχρινή
Φυλής 80 Μόνικα
Φυλής 59 κάτω ένα αδύνατο καστανό καλούτσικο
Φυλής 66δ Ρωξάνη μελαχρινή
Φυλής 54 κάτω Στέλλα
Φωκαίας 17 κάτω μελαχρινή με σγουρό μαλλί αλλά μπάζο πάνω μελαχρινή καλύτερη απο το κάτω
Φωκαίας 25 πάνω καλό καστανό αλλά με μικρό βυζί
Φωκαίας 22 Αλεξάνδρα ή Μαρία η δεν ξέρω εγώ τι από Λετονία
Φωκαίας 27 μετά από πολύ καιρό το είδα να ανοίγει είχε μία μαύρη
Διδύμου 8 πάνω μια ξανθιά με ανταύγειες και καλό βυζάκι και κάτω ένα αδύνατο μπάζο .

Αυτά και από εμένα στο δρόμο είδα και έναν συναγωνιστή και τα είπαμε λίγο .

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε συναγωνιστη,η Αλεξάνδρα που είδες στο 65 κάτω ήταν η γνωστή με το ταττού στη μέση?

Επισκέπτης
Παρακαλώ τις ομάδες εξόρμησης να δουν πότε θα είναι η Νικόλ στο Φ92 βάρδια.

Μέχρι τώρα εχω πάει 6 φορές σε πρωινή και απογευματινή βάρδια και τιποτα.Οποιος αγωνιστής την πετύχει ας ενημερωσει και ας τη ρωτήσει πότε θα είναι πάλι

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Τις προάλες, κατάθεση στην Σόνια (ξανθό κοντοπούτανο ψιλονταρντάνικο) φυλής 86Α πρωινή βάρδια. Πιπούλα ικανοποιητική προς αρκετά καλή σφυροκόπημα πισοκώλα και μετά σταόρθια στον νιπτήρα. 6.5/10 καλή για μια φορά. Πάντως όχι τόσο σεξυ όσο φαίνεται στο σαλόνι....
Αλήθεια η έλλη γύρισε στο φ 67??

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Τις προάλες, κατάθεση στην Σόνια (ξανθό κοντοπούτανο ψιλονταρντάνικο) φυλής 86Α πρωινή βάρδια. Πιπούλα ικανοποιητική προς αρκετά καλή σφυροκόπημα πισοκώλα και μετά σταόρθια στον νιπτήρα. 6.5/10 καλή για μια φορά. Πάντως όχι τόσο σεξυ όσο φαίνεται στο σαλόνι....
Αλήθεια η έλλη γύρισε στο φ 67??
Η Έλλη δεν έχει γυρίσει .

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Στελλα στην Φωκαιας ειναι εκει το 25 με τις σκαλες το πανω τα πρωινα?

Επισκέπτης
Ρε Νικόλ που είσαι και σε ψάχνουν όλοι? Εδω αλλος ηρθε από Koρινθο και δεν σε βρήκε .Πες μας πότε θα είσαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom