Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (30 μέλη και 243 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
ενημέρωση για απογευματινη βάρδια δεν εχουμε????

ναι, Φυλής 134 κάτω η Αννούλα
Φυλής 200 η κοπέλα που δούλευε πρωινή στο Αγ. Πέτρου (χαράς το κουράγιο της) το σπίτι ανακαινίστηκε αλλά ακόμα δεν εχει αιρ κοντίσιον.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Φυλής 200 η κοπέλα που δούλευε πρωινή στο Αγ. Πέτρου (χαράς το κουράγιο της) το σπίτι ανακαινίστηκε αλλά ακόμα δεν εχει αιρ κοντίσιον.

Μου το είχε πει προχθές η ίδια ότι θα είναι πρωί στην Αγ.Πέτρου και απόγευμα στο 200.Η Ελένη,η οποία όποιος δεν την έχει δοκιμάσει χάνει!
Τι λέει το ανακαινισμένο σπίτι;

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Τι ειναι αυτο το πραμα?Παντου μετριοτητες απο Φυλης-Μεταξουργειο/πρωι-απογευμα.Λιγο πριν τις 00:00 πηρα μια μελαχρινη αδυνατη στο γωνιακο κολωνου 32 και λεωνιδου σκετο χαλι(Εγραψα κριτικη).Καμια που να παιρνει καλο τσιμπουκι και να στηνεται σωστα στα 4 υπάρχει?

BLACK LABEL

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι, Φυλής 134 κάτω η Αννούλα

την ελενη την εχω δοκιμασει, δε μου πε και πολλα, αντιθετως η Σοφη που ταν τ'απογευμα(Αγ Πετρου) -καλυτερη. Παντως για μενα οι 2 TOP αυτη τη στιγμη  ειναι η Νινα(αλλαζει συνεχεια σπιτια) και η Τινα 134(υπογειο) Η Νινα μου πε οτι θα φυγει τωρα για 2-3 βδομαδες, οποτε απο Σεπτεμβρη.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Επισης Λιοσιων 73Α ειδα πριν 3-4 μερες μετα τις 12 τα μεσανυχτα ενα πολυ ωραιο μελαχροινο γκομενακι. Το σπιτι φαινεται προσεγμενο, μονο για Ελληνες με κλασσικα βαρυα επιπλα.

Επισκέπτης
Εχουμε καΝα νεο από Φ92 για την Νικόλ πότε ειναι?

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το Χριστινάκι από Φυλής 69 ,  έκοψε τα εξτράκια, άγνωστο γιατί. Για να φάει άκυρο και αυτή και όλες όσες την ψωνίζουν . Ουστ μωρή ψωνάρα   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Οπ και δεύτερος απογοητευμένος?τι εννοεις εξτρακια??εμένα με ψιλοειρωνεύτικε και και μου λεγε κατι (προσβλητικες)μαλακιες ενώ συνηθως ηταν όλα οκ.τι να πω.δεν ξαναπηγαινω..

Επισκέπτης
κριμα παντως το χριστινακη να κλαταρε απο την δουλεια..
ηταν value for money ακομα κ γι αυτους που δεν μπορουν πλεον στο μπουρδελο.. :'(

Επισκέπτης
συναδελφοι πατε στη μονικα στο φυλης 80....δεν ξερω αν ημουν τυχερος αλλα η κοπελα αστερι,το γραψα και στην κριτικη....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
συναδελφοι πατε στη μονικα στο φυλης 80....δεν ξερω αν ημουν τυχερος αλλα η κοπελα αστερι,το γραψα και στην κριτικη....
Φιλος,εγω εχω παει και ουτε το σουτιεν δεν εβγαλε..γενικα δε μου αρεσε...
Ισως φταιει και οτι ημουν ο τελευταιος που εκλεισε τη λαμπα..

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Κανένα νέο για Νικόλ απο φ92

Επισκέπτης
αμα μ(ε) λες θα παω να την τιμησω μιας κ εμπιστευομαι το γουστο σου.. :rockon:
το εμπιστευεσαι γιατι ειμαι σαν τους 29 κατασκευαστες πλυντηριου που συνιστουν μπος...αλλα εγω ειμαι ολοι σε εναν ενα πραμα.....αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

BLACK LABEL

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
...η Τατιαννα(134ισ) εδωσε το παρον και σημερα...nice..." δε λεει οχι" χαχαχαχαχαχαχα...θα γραψω και καμια κριτικη αλλα βαριεμαι τωρα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom