Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 236 άτομα (19 μέλη και 217 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Καλημερα σε ολους
Σημερα συμπληρωνονται τρια χρονια απο την φυγη του αγαπημενου μου ξαδελφου,τρια χρονια απο τοτε που εφυγε ο αγαπημενος μου φιλος..μαζι απο μικρα παιδια στον ποδογυρο,για να γνωρισουμε κοριτσια,στη πολη,στα χωρια σαν πιτσιρικαδες,να μας παιρνουν τηλεφωνο στα μπιλιαδαρδικα τα κοριτσια και να μας λεει ο ιδιοκτητης,επιτελους παιδια τρομαξε να μας παρει τηλεφωνο στο μαγαζι του χωριου μια γυναικα,μαζι ομως και στα μπουρδελα,να ειναι 12 η ωρα το βραδι και να μου λεει,παμε ,ναι του λεω παμε,και τρεχαμε στο μεταξουργειο για να πηδηξουμε,και τα δωματιακια να ναι διπλα διπλα ,με τρυπα στον τοιχο,και να μου λεει μετα,ρε μαλακα σε εβλεπα και να του λεω και γω σε εβλεπα απο την τρυπα,και να γελαμε και οι δυο,ο pitsilistis εχει περιγραψει κατι αναλογο
Καμια φορα οταν πηγαινω σε κανα παρακμιακο μπουρδελο,οχι για να πηδηξω,ετσι απο περιεργεια η' κατα τυχη,δεν μελαγχολω,μαλλον ειμαι στα νερα μου,γιατι μου τον θυμιζει και εκεινη τη στιγμη τον κουβαλαω μεσα μου
Και το πιο παραξενο,ακομη και οταν εφυγε,την αλλαξε τη ζωη μου,μ εκανε ευτυχισμενο,το πιστευεται,γιατι μ εμαθε να βλεπω μ ενα αλλο τροπο τη ζωη..

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Καλημερα σε ολους
Σημερα συμπληρωνονται τρια χρονια απο την φυγη του αγαπημενου μου ξαδελφου,τρια χρονια απο τοτε που εφυγε ο αγαπημενος μου φιλος..μαζι απο μικρα παιδια στον ποδογυρο,για να γνωρισουμε κοριτσια,στη πολη,στα χωρια σαν πιτσιρικαδες,να μας παιρνουν τηλεφωνο στα μπιλιαδαρδικα τα κοριτσια και να μας λεει ο ιδιοκτητης,επιτελους παιδια τρομαξε να μας παρει τηλεφωνο στο μαγαζι του χωριου μια γυναικα,μαζι ομως και στα μπουρδελα,να ειναι 12 η ωρα το βραδι και να μου λεει,παμε ,ναι του λεω παμε,και τρεχαμε στο μεταξουργειο για να πηδηξουμε,και τα δωματιακια να ναι διπλα διπλα ,με τρυπα στον τοιχο,και να μου λεει μετα,ρε μαλακα σε εβλεπα και να του λεω και γω σε εβλεπα απο την τρυπα,και να γελαμε και οι δυο,ο pitsilistis εχει περιγραψει κατι αναλογο
Καμια φορα οταν πηγαινω σε κανα παρακμιακο μπουρδελο,οχι για να πηδηξω,ετσι απο περιεργεια η' κατα τυχη,δεν μελαγχολω,μαλλον ειμαι στα νερα μου,γιατι μου τον θυμιζει και εκεινη τη στιγμη τον κουβαλαω μεσα μου
Και το πιο παραξενο,ακομη και οταν εφυγε,την αλλαξε τη ζωη μου,μ εκανε ευτυχισμενο,το πιστευεται,γιατι μ εμαθε να βλεπω μ ενα αλλο τροπο τη ζωη..

Νά σαι καλά ΑΡΧΟΝΤΑ Xilnik να θυμάσαι τον ξάδερφό σου  :rockon:

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
πρωινη βολτα κατα της 10 και σχεδον ολα ανοιχτα πλυν αυτα στη διδυμου

φ54 κατω μια χοντρουλα μελαχροινη η τσατσα ελεγε οτι δεν βιαζεται καθεται 10 λεπτα αν βιαζονταν ποσο θα καθονταν;
φ40 μια αλβανιδουλα αν μου φανηκε καλα μελαχοιη με 69 στο προγραμμα
φ66δ το κατερινακι με ξανθο χρωμα μαλλιων πια
φωκ 17κατω η γνωστη αντζυ με πολυ ναζι 69 απο οτι ελεγε επειδη την εχω πατησει δεν την προτεινω
φωκ 17πανω μια που συστηθηκε ως ισπανιδα χοντρουλα
φ59κατω ψηλη ξανθια που την περιμεναμε ολυ για να ετοιμαστει και δεν εβγαινε καν στο σαλονι
φ84κατω ενα μελαχροινο μωρο πολλα υποσχομενο
φ65κατω ψηλη ξανθια τιποτα ιδιαιτερο
φ67 μια μελαχροινη μετρια
φ69 κατω η χριστινα μουφα νο2
φ69 πανω η γνωστη χριστινα
φ71 κτω μια ταυλανδοφατσα που σιγουρα πρεπει να τιμησω
φ71πανω η μπρμπαρα
φ 92 το ρωσικο θωρηκτο βυζαρες και κωλαρα αλλα και 35+
φ84 πανω ηγνωστη τουπε κυρια
φ86 πανω η μελαχροινη με το πεταχτο κωλαρακι
φ 109 κατω μια ελενη ρωσιδουλα ωραια μελαχροινη αλλα δεν την εβλεπα να ειναι καλη μεσα ισως κανω λαθος
φ134υπογειο η μελαχροινουλα με το σκουρο δερμα και με τραβηγμεν χειλια
φ134εισογειο η τανια
φ134πανω ρωσιδολα κοντη ξανθια τιποτα ιδαιτερο
αγιου πετρου ψηλη μελαχροινη με ονομα νινα
ρεμουνδου 20 μελαχοινη μαρινα στο ονομα αδυνατη που ηθελε 25 γιουρια
ρεμουνδου 21 κατω μια μελαχροινη με πιασιματα και ωτουρλα τα βυζια
ρεμουνδου 21 πανω η γνωστη μαυρουλα
φ 80 η βικυ μια μελαχροινουλασχεδον σχιστοματα νομιζω οτι πρεπει να την τιμησω και αυτην.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
επισκεψη σημερα το μεσημερι στη φυλης οπου ειδα μετ απο απουσια δεκα ημερων πεντε νεα κοματια
φυλης 65 πανω και φυλης 71 κατω δυο μελαγχροινα κοντοπουτανα με καλο σωματακι,ιδιως το πρωτο
φυλης 65 κατω μια ξανθια αρκετα σεξι και πληθωρικη,αρκετα ψιλη,δεμενο κορμι,αλλα δεν ηθελα να το ρισκαρω ακομα
φυλης 80 η βερονικα,μελαγχροινη με μακρια κατσαρα μαλια,οχι κακο κατ αναγκη
φυλης 92 η ευα, ενα πολυ δυνατο mlf με υπεροχο στηθος απο λετονια,οπου εγινε καταθεση και μπορω να πω πολυ ευχαριστα
Τελος φυλης 71 πανω η μπαρμπαρα
ΥΓ  Λοστρομε,οσον αφορα την ταυλανδοφατσα στο 71 κατω αν η κοπελα λεγεται αννι,μια μελαμψη κοπελα με κατσαρο μαλι και στητο στηθος,εχει εξαιρετικα προβληματικη συμμετοχη

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
η ιβάννα στο αλκαμενούς και η ντενίζα στο σπιτάκι στη ρεμούνδου επέστρεψαν?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
H επιστροφη στην Ελλαδα (Αθηνα), κατοχυρωθηκε απο δυο καταθεσεις.

Μεταξουργειο Ιασωνος 20Β Κορινα

&

Λιοσιων Αδανων Χριστινα

Βεβαια η τσαρκα εβγαλε και καποια αλλα κομματια για υπενθυμηση.... οπως στο

Ιασωνος 20Α Μια ξανθια γυρω 25
Ιασωνος 19 στο πανω Μια ξανθια Εντυπωσιακη γκομενα. Ρωσσιδωεφερνε
Ιασωνος 37Β στο κατω Μια ψηλη μαυρομαλλα με πολυ ωραιο σωμα.

Αυτα απο Μεταξουργειο.

Τωρα απο Λιωσιων

Η κατασταση ηταν η εξης:

Χωματιανου 11Α μια κοντη ξανθια με αρκετα πιασηματα.
Το διπλα κλειστο.

Λιοσιων (Δεν θυμαμαι νουμερο) Το Σοφακι...... Αν και εγω προτημω την Τσατσα περισσοτερο  :rolleyes:
το διπλα κλειστο.

Λιοσιων 91 Μακρια. Εκτος αν θελετε να περασετε μια νυχτο τρομου και πανικου. Κοντο χοντρο και νεο στην δουλεια? Μαλλον η τσατσα (απο τις γνωστες φυσιογνωμειες... ειναι αυτη με τις πατεριτσες που δουλευε στην Κολωνου κατω κατω) εχει κανει αυτο το παραμυθι καραμελα με το "καινουργια στην δουλεια"

Τροφωνιου 11 το κατω ειχε μια πολυ καλη Μιλφ προς γιαγιονι πηγαινε αλλα τελος παντων. Κωλλαρα ειχε η γιαγια. Θα την τημισω εν καιρω.
Τροφωνιου 11 το πανω κοντοπουτανο Ρωσσιδι αλλα πολυ κοντο για τα γουστα μου. Αν και ειχε καλο σωμα. Μαυρο στην κωλοτσατσα που θα μου πει πως πουλαω μουφες που ηρθα απο ταξιδι. RAUS  :birdman:.

Τροφωνιου 13 το κατω milf o gilf που δουλευε εκει απο τοτε που θυμαιμε τον εαυτο μου. (Καποτε ειθελα να την παρω αλλα πλεον εχει σαπισει αρκετα).
Τροφωνιου 13 το πανω Μια χοντρη μαυρη. ΕΞΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Α! Περασα και απο Φωκαιας αλλα δεν ειχε τιποτα σιμαντικο εκτως απο αυτο που ειναι στο πανω με το που στριβουμε απο αχαρνων.

Ολα τα αλλα στην Φωκαιας αισχος.

SPEED.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ξεχασα να συμπληρωσω και αυτα τα δυο στην Μαραθωνος ειχαν καλα κομματια!

Το γωνιακο ειχε μια νταρντανοΡωσσιδα με μικρα βυζια

Και το 59 μια πολυ καλη αδυνατουλα ξανθια.

Στα υπ'οψην και αυτες.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
xilnik οχι η αννι ηταν στο υπογειο 134 και μου φανηκε με επεμβαση στα χειλια σαν να τα ειχε τραβηξει.στο 71 κατω μια πετιτ με σχιστα ματακια που εμοιαζε με ταυλανδη καθως και στο 80 η βικυ πολυ ωραιο σωματακι με επεισης σχεδον σχιστα ματακια.οποιος παρει ας ενημερωση εμας που μας αρεσουν τετοια κομματια.αν βεβαια δεντα παρουμε πρωτοι εμεις

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Mινι ενημερωση σημερα μεσημερι
φυλης 65 πανω και φυλης 71 κατω, τα δυο πολυ αξιολογα μελαγχροινα κοντοπουτανα που ειδα και χτες,πολυ καλα και μετα απο δευτερη ματια,απλα δεν ειμαι λατρης του κοντοπουτανου ,στο 71 ειδα τη κοπελα του λοστρομου,πραγματι εχει  χαρακτηριστικα ταυλανδης :rockon:
φυλης 59 πανω η σοφια ,ειχε κατι αναφερει και ο xistis,εγω μια φορα που περασα,δεν ενθουσιαστηκα καθολου
φυλης 59 κατω θα ειναι η νινα μου ειπε ο τσατσος
φυλης 84 α πολυ σεξουαλικο μωρο,αλλα φοβηθηκα το ρισκο,ας ενημερωσει
οποιος παει
φ 84β η ιλιανα
φ65 η πληθωρικη ξανθια που περιεγραψα χτες,δεν τρελαθηκα αλλα και δεν εκλαψα το εικοσαρικο ειναι η αληθεια καθως δεν υπηρχε αγχος χρονου απο πλευρας της,τελικα ηταν η αμαλια γνωστη απο φυλης 66
Φυλής 67  η ξανθουλα μονικα

Επισκέπτης
καλησπερα,ξερει κανεις ποια δουλευει απογευμα αγκυρας 1?

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Σύντροφοι και συναγωνιστές
Πήγα τσάρκα εχθές απόγευμα στην Φυλής και όλα τα σπιτάκια ήταν κλειστά. Τι έγινε πάλι μπατσαρία είχαμε η οι πουτάνες κάνουν διακοπές? 

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σύντροφοι και συναγωνιστές
Πήγα τσάρκα εχθές απόγευμα στην Φυλής και όλα τα σπιτάκια ήταν κλειστά. Τι έγινε πάλι μπατσαρία είχαμε η οι πουτάνες κάνουν διακοπές? 
μπατσικά δυστυχώς .

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Χθεινή ενημέρωση κατά τις 4¨30-5 το απόγευμα. Όλα κλειστά συην φυλής και νόμιζα ότι ήταν αλλαγή βάρδιας αλλά ξαναπέρασα μετα από μισάωρο και είδα μόνο το 84Α ανοιχτό (λεει κάτι ότι μόνο αυτό??)
Τεσπα κατά τις 4 30 μόνο τα τρια στο 134 ανοιχτα όπου
134(πάνω) κοντό σχετικά ξανθό ρωσιδάκι πολύ καυλ...ρικο με υπέροχα πόδια κόντό μαλί (το χει πάρει κανείς??)
134 ισογειο μελαχροινό γκομενάκι αδύνατο βουλγαρορουμανακι κατερίνα είπε η τσατσα μηπως ειναι το μαράκι??
134υπογειο μάλλον τίνα
Χωματιανου 11 (ισόγειο) μια χριστινα καλή φαίνεται μελαχρ. ΄με πολύ ωραίο κωλαράκι
πάνω μάλλον γερμανικό προιόν πολύ μαυρισμένο άλλα μου φάνηκε pro.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.851
Πόντοι
5.975
σειρά και από εμένα συναγωνιστές για χθεσινή βραδυνή  περιήγηση προς Φυλής μεριά κατά τις 21:00, αφού προηγουμένως είχε προηγηθεί επίσκεψη σε Βριλησσού 57 & 55 και δεν επιθυμούσα να λήξει τόσο πρόορα και άδοξα η μέρα...
έχουμε και λέμε το λοιπόν:
-Φυλής 54 κάτω μια ξανθούλα εμφανίσημη σε γενικές γραμμές
-Φυλής 66 αδιάφορη κοντή μελαχρινή
-Φώκαιας 22 αρκετά ευπαρουσίαστη κοπέλα με ξανθά μαλλιά, αλλά μου έβγαζε κάτι σε στυλ ξεπέτας
-Φώκαιας 17 άνω και κάτω, άστο να μείνουμε φίλοι καλύτερα... για κλάματα
-Φώκαιας στο Αντελόσπιτο (sorry μου διαφεύγει ο αριθμός) κοντή καστανόξανθη χωρίς κάτι το ιδιαίτερο
-Φυλής 59 πάνω ψηλή καστανή - καινούργια κατά την υπηρεσία - λίαν pitsilable μπορώ να πω, ελπίζω να δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής να μας πει τη γνώμη του
-Φυλής 59 κάτω αντίστοιχη περίπτωση του προηγουμένου, αλλά σε ξανθιά έκδοση, αυτήν όμως μπορεί να την έχω πετύχει και άλλη φορά - δεν είμαι σίγουρος...
-Φυλής 65 κάτω μελαχρινούλα η οποία σίγουρα βλέπεται, από υπηρεσίες δε γνωρίζω τί λέει
-Φυλής 86 Α μια τύπισσα καστανόχρωμη με ύφος μπλαζέ, πόσο μου τη σπάει αυτό το τουπέ... :tickedoff:
-Φυλής 86 Β η Σόνια - ξανθιά, κοντή, ναζιάρα - πρέπει να κάθεται ώρα μάσα στο δωμάτιο
-Φυλής 88 καστανή κοπέλα μάλλον από Ρουμανία μεριά, μέτρια πράγματα θα έλεγα
-Φυλής 67 φτου να πάρει, ξέχασα να περάσω από αυτό το μέρος :headbang:
-Φυλής 69 πάνω, κλασικά η Χριστίνα η σχιστομάτα
-Φυλής 69 κάτω είχε πολύ κόσμο και βαριόμουν να περιμένω...
-Φυλής 71 ισόγειο κοπέλα με ιδιαιτέρως σκουρόχρωμα χαρακτηριστικά, αυτή είναι μήπως η Μπάρμπαρα;
-Φυλής 92 milf-ο-κατάσταση Νικόλ από την Τσεχία, βλαχούλα πλην όμως συμπαθητικότατη
-Φυλής 134 όροφος μια ξανθιά κοπελίτσα "άχρωμη" τελείως, δε σε παρακινεί να δοκιμάσεις
-Φυλής 134 ισόγειο, όπου και επιτέλους έγινε το ποθούμενον με την αξιαγάπητη Τάνια, ψηλή και πρόσχαρη κοπέλα που είναι value for money στο χώρο αυτό - από Πέμπτη μου είπε θα είναι κάθε πρωί
-Φυλής 109 αν είδα καλά μαυράκι, όσοι πιστοί προσέλθετε...
-Αγίου Πέτρου 7 η γνωστή και μη εξαιρετέα Έλενα που βρίσκεται συνήθως τα πρωινά στο εν λόγω οίκημα, επίσης value for money έπειτα από πρόσφατη επίσκεψη
μετά από όλα τα παραπάνω που σας περιέγραψα φίλτατοι συναγωνιστές ελπίζω πως καταλαβαίνετε το λόγο για τον οποίο δεν έκανα αυτό tο report εχθές τη νύχτα που γύρισα σπίτι και ήμουν ερείπιο...
αυτά προς το παρόν από εμένα, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλα τα μέη του site (ανδρικά και γυναικεία :dancing:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.088
Πόντοι
42.697
σειρά και από εμένα συναγωνιστές για χθεσινή βραδυνή  περιήγηση προς Φυλής μεριά κατά τις 21:00, αφού προηγουμένως είχε προηγηθεί επίσκεψη σε Βριλησσού 57 & 55 και δεν επιθυμούσα να λήξει τόσο πρόορα και άδοξα η μέρα...
έχουμε και λέμε το λοιπόν:
-Φυλής 54 κάτω μια ξανθούλα εμφανίσημη σε γενικές γραμμές
-Φυλής 66 αδιάφορη κοντή μελαχρινή
-Φώκαιας 22 αρκετά ευπαρουσίαστη κοπέλα με ξανθά μαλλιά, αλλά μου έβγαζε κάτι σε στυλ ξεπέτας
-Φώκαιας 17 άνω και κάτω, άστο να μείνουμε φίλοι καλύτερα... για κλάματα
-Φώκαιας στο Αντελόσπιτο (sorry μου διαφεύγει ο αριθμός) κοντή καστανόξανθη χωρίς κάτι το ιδιαίτερο
-Φυλής 59 πάνω ψηλή καστανή - καινούργια κατά την υπηρεσία - λίαν pitsilable μπορώ να πω, ελπίζω να δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής να μας πει τη γνώμη του
-Φυλής 59 κάτω αντίστοιχη περίπτωση του προηγουμένου, αλλά σε ξανθιά έκδοση, αυτήν όμως μπορεί να την έχω πετύχει και άλλη φορά - δεν είμαι σίγουρος...
-Φυλής 65 κάτω μελαχρινούλα η οποία σίγουρα βλέπεται, από υπηρεσίες δε γνωρίζω τί λέει
-Φυλής 86 Α μια τύπισσα καστανόχρωμη με ύφος μπλαζέ, πόσο μου τη σπάει αυτό το τουπέ... :tickedoff:
-Φυλής 86 Β η Σόνια - ξανθιά, κοντή, ναζιάρα - πρέπει να κάθεται ώρα μάσα στο δωμάτιο
-Φυλής 88 καστανή κοπέλα μάλλον από Ρουμανία μεριά, μέτρια πράγματα θα έλεγα
-Φυλής 67 φτου να πάρει, ξέχασα να περάσω από αυτό το μέρος :headbang:
-Φυλής 69 πάνω, κλασικά η Χριστίνα η σχιστομάτα
-Φυλής 69 κάτω είχε πολύ κόσμο και βαριόμουν να περιμένω...
-Φυλής 71 ισόγειο κοπέλα με ιδιαιτέρως σκουρόχρωμα χαρακτηριστικά, αυτή είναι μήπως η Μπάρμπαρα;
-Φυλής 92 milf-ο-κατάσταση Νικόλ από την Τσεχία, βλαχούλα πλην όμως συμπαθητικότατη
-Φυλής 134 όροφος μια ξανθιά κοπελίτσα "άχρωμη" τελείως, δε σε παρακινεί να δοκιμάσεις
-Φυλής 134 ισόγειο, όπου και επιτέλους έγινε το ποθούμενον με την αξιαγάπητη Τάνια, ψηλή και πρόσχαρη κοπέλα που είναι value for money στο χώρο αυτό - από Πέμπτη μου είπε θα είναι κάθε πρωί
-Φυλής 109 αν είδα καλά μαυράκι, όσοι πιστοί προσέλθετε...
-Αγίου Πέτρου 7 η γνωστή και μη εξαιρετέα Έλενα που βρίσκεται συνήθως τα πρωινά στο εν λόγω οίκημα, επίσης value for money έπειτα από πρόσφατη επίσκεψη
μετά από όλα τα παραπάνω που σας περιέγραψα φίλτατοι συναγωνιστές ελπίζω πως καταλαβαίνετε το λόγο για τον οποίο δεν έκανα αυτό tο report εχθές τη νύχτα που γύρισα σπίτι και ήμουν ερείπιο...
αυτά προς το παρόν από εμένα, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλα τα μέη του site (ανδρικά και γυναικεία :dancing:

ρεσπέκτ μέγιστο!
άψογη μπουρδελοενημέρωση εν μέσω Αυγούστου!
υποκλείνομαι!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.851
Πόντοι
5.975
ευχαριστώ πολύ φίλε μου, η γνώμη σου είναι ιδιαιτέρως τιμιτική. κάνω ό.τι μπορώ και εγώ για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των μελών! :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μινι ενημερωση σημερα απο φυλης
φυλης 80 η μικελα,μελαγχροινη,νεα αφιξη,καλο σωματακι,ηθελα να περασω ομως συναγωνιστης μου ανεφερε οτι δεν ειναι καλή μεσα και ετσι δεν μπηκα
φυλης 84 α κατερινα καταθεση,καστανομελαγχροινο, τρελο και παραξενο μωρο αρκετα συμπαθητικα μεσα,κατωτερα ομως σε σχεση με τις υποσχεσεις που αφηνει στο σαλονι.Οταν βγηκα και μιλησαμε στο σαλονι μου εξηγησε οτι κανει διπλοβαρδια εδω και τεσσερις μερες οποτε καταλαβαινετε..ισως ετσι δινεται και απαντηση στον φιλο που ανοιξε ενα thread για το 84α αφου πιθανον να ναι αυτη η κοπελα.Στο τελος ειχαμε αγκαλιες και φιλια και μαλιστα στα χειλη!
φυλης 65 πανω η ρωξανη,πιπινι με κοντο κατσαρο μαλι,γλυκο στο σαλονι,προβληματικη η συμμετοχη της μεσα ομως
φυλης 71 κατω το ιδιο μινιον μελαμψο κοριτσακι που ηταν και χτες
φυλης 71 πανω η μπαρμπαρα,καταθεση,παρολο που θα μπορουσα
να το περασω στη κριτικη και να κανω το κομματι μου,δεν εχω λογια,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ,η κοπελα με εστειλε αδιαβαστο
Ετσι ολοκληρωθηκε η πολυ ωραια  βολτα στη φυλης αυτες τις τρεις μερες με τη δοκιμη δυο καινουργιων κοριτσιων,ευα και κατερινα,και ενος που νιμιζα καινουργιου,αμαλια και τελος με την μπαρμπαρα οπου περασα υπεροχα,τα λεμε απο δευτερα
filos 78 να σαι καλα αγορινα,ωραια ενημερωση

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Η Αλεξάνδρα που ήταν στο ισόγειο του 65 και μετά στο 69 ισόγειο,με το τατουάζ στο κάτω μέρος της πλάτης,και στα μαύρα μακρυά μαλλιά,μήπως εμφανίστηκε σε κάποιο μαγαζί;Στην εποχή της αβεβαιότητας,ήταν από τις καλές κοπέλες της περιοχής...

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή λείπει για διακοπές.όσο για το καυλομωρό στο φυλήε 71 κάτω με τα δύο τατουάζ μπρος-πίσω έιναι μεν καυλιάρικο μωρό αλλ΄πολύ ξενέρωτη μέσα..Αγγαρεία έκανε όπως ο Πολύδωρας!!Στο 134 ισόγειο εγώ πέτυχα την Άννι.Έτσι κι έτσι....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom