Καθυστερημένη ενημέρωση από την χθεσινή εσπερινή καταδρομική στοχευμένη επιδρομή.
Μετά την πληροφόρηση ότι εμφανίστηκαν νέα στειλιάρια στην Φυλής , κατέβηκα για δοκιμή.
Κατευθείαν στο Φ.86 ισ.: στην Μαριάνα. Τρομερό νυμφίδιο, κορμί θανατηφόρο, ματάκια παιχνιδιάρικα, ερωτεύσιμο πλασματάκι.
Αν και δεν δυσανασχέτησε με τον χρόνο , μου έδειξε σημάδια βιασύνης. Δλδ, ενώ εγώ ήθελα να γευτώ το αλαβάστρινο σωματάκι της, εκείνη συνέχεια προσπαθούσε να γυρίσει ανάσκελα (ώστε να προχωρήσουμε στο ψητό). Παρόλα αυτά ήταν συνέχεια χαμογελαστό, καθαρό, αψεγάδιαστο και θα διαφωνήσω με τον HotVenom σχετικά με το σφριγηλό κωλαράκι της και το παιδικό νινάκι της.
Όμως, το μυαλό μου ήταν και στην γειτόνισά της, οπότε δεν ήθελα να τελειώσω. Έτσι, κατευθύνθηκα στο Φ.84ισ.: στην Λώρη/Λουίζα. Κοντό καυλάκι, που ομοιάζει κάπως με την Τζωρτζιάνα από το Διδ.7 & Κολ. 30. Αν και φάνηκε κουρασμένο στο σαλόνι (υποψία διπλο-βάρδιας), μέσα στο δωμάτιο ήταν ιδιαιτέρως θερμή και δοτική. Έχει πολύ σφριγηλό κορμάκι, που νομίζεις ότι το πωπάκι της είναι από πέτρα. Με καύλωσε περισσότερο από την άλλη και εκεί παρέδωσα σπέρμα.
Αυτά τα ολίγα . . .