Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 212 άτομα (26 μέλη και 186 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
έχει και κρεμαστά βυζια? :tits: Σαλονικα παντως μαυριστηκε το μωρο και δούλευε με το όνομα Σιμονα η' Μονίκ! :hi:

Ως Σιμόνα δούλευε στη Θεσσαλονίκη.

Ως προς τις επιδόσεις της εν Αθήναις οι εντυπώσεις είναι ανάμεικτες...

captain mortimer 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
σημερα απογευμα δουλευε φωκαιας 25 β ενα μελαχρινο αδυνατο πιπινακι... ξερουμε ονομα ;  :huh:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Και τελικα στην αλλη ερωτηση που δεν θυμαμαι καποια απαντηση η Αλεξανδρα η κοκκινομαλα λεπτη στο Κωλονου με το φουλ ειναι χαζη--ψιλοφολα οπως φαινεται απο την σμυπεριφορα της?Η μες στο δωματιο ειναι τιμια και εστω κανει αυτα που λεει?Και σημερα τελικως για λιγο δεν περασα μιας και οταν δεν ειδα κατι αλλο και ειπα να μπω δεν ειχε μπει σε δωματιο που ειχε και επρεπε να φυγω σχετικα γρηγορα.

Φίλε μου λεπτή,κοκκινομάλλα και με φουλ πρόγραμμα στην Κολωνού υπάρχει η Άννα- εάν δεν την βάπτισαν Αλεξάνδρα!

Εάν-εν τέλει-αναφερόμαστε στην ίδια κοπέλα αρμοδιότερος όλων να σε ενημερώσει για τις (ρομαντικές) επιδόσεις της είναι ο Κόμπρας.

Όσο για την (μουνάρα) Χριστίνα στο Κολωνού 23β,δεν είναι νέα κοπέλα.

Είναι της γνωστής δυναστείας των Κου με θητεία στη Φωκαίας για να καταλήξει πριν από λίγο διάστημα στο Μεταξουργείο.

johnnakos25

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Ναι ναι λαθος δικο μου την Αννα εννοω,, Αλεξανδρα ηταν πιο πανω και ηταν αλλη μια απο τις τιμιες που ειδα για Κολωνου.

Και για την Χριστινα το γυφτοειδες στυλιαρι που αναφερθηκε το σκεφτηκα και γω για λιγο αλλα ρε παιδι μου αυτο ηταν οντως ΣΤΥΛΙΑΡΙ.Υπερβολικο μου φανηκε απο λιγο που ειδα.Και φαντασου μου αρεσει γενικα το στυλιαρι δεν εχω κανενα θεμα.Αν υπηρχαν καλες εντυπωσεις ισως να το ξανατσεκαρω να το χω υποψιν.

johnnakos25

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Αυτο το η γνωστη δυναστεια των Κου ειναι κατι που μου εχει ξεφυγει παντως η εννοια του :grin: Μαθαινω πραματακια,, σιγα σιγα..

Κατατοπιστικοτατος παντως παλι thank u

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ευχαριστω dude ξερεις αν αξιζει μιας και δεν παιζουν κριτικες  :hi:

Προσωπική γνώμη-εμπειρία για την κοπέλα δεν έχω.

Αλλά υπάρχει για τη Λουίζα-και ίσως σε βοηθήσει να σχηματήσεις μια εικόνα-η παρακάτω κριτική:

captain mortimer 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
2007_2010 ηταν φυλης 69...καλοκαιρι του 2008 ηταν Φυλής 67 με τα σκαλακια...μετα χαθηκε...βεβαια εργαζοταν σεσε στουντιο..2012-2013.... δεν θυμαμε πιο...αλλα ηταν σε επαρχια...επεστρεψε περυση...στο φυλη69... μεταφερθηκε μαζι με την τσα...στο 71 π;νο...και μετα Φυλής 67 με την ιδια τσα....Ηταν παντα καλη...αλλα οχι οπως τωρα...ειχαμε τσακοθι κιολας δεν της μειλ;γα για 2 χρονια...οσπου εκαυψε κ;ι με φιλισε στα χερια...οταν ειχα παει να την σπροξη πιο παλια ενας φιλος...ταχω ξαναπει...την εχω στο που και που αλλα δινο πονο..οταν παω...τωρα που λειπη λεω να περιμςνο να παρη ολα τα γαλατα αυτη...αξιζη...Αναροτιεμε ομως...η αλαγη της..ειν;ι απο την εμπςιρια η απο την τσατσα...πολλς φορες η τσατσαδες λειτουργουν ος μεντορες στης τανες...
Τωρα που το λες,  τη θυμαμαι σε ολα, τα σπιτια ολες τις χρονιες ( κ εννοειται οτι την ειχα τιμησει) μονο που τοτε ηταν εντελως τρελιαρα, ενω τωρα κ εχει σοβαρεψει κ εχει γινει καλυτερη πολυ.
Εχω την εντυπωση οτι ενα φεγγαρι πρεπει να περασε κ απο το 65 επανω στον οροφο με τη σκαλα ... μπορει πριν το 2007 ... (δεν ειμαι σιγουρος)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
LEEVANCLEEF billy13  DAVEMURRAY  captain mortimer 7
:thumbsup:
:grouphug:

Και για την Χριστινα το γυφτοειδες στυλιαρι που αναφερθηκε το σκεφτηκα και γω για λιγο αλλα ρε παιδι μου αυτο ηταν οντως ΣΤΥΛΙΑΡΙ.Υπερβολικο μου φανηκε απο λιγο που ειδα.Και φαντασου μου αρεσει γενικα το στυλιαρι δεν εχω κανενα θεμα.Αν υπηρχαν καλες εντυπωσεις ισως να το ξανατσεκαρω να το χω υποψιν.
Ανέβασα κριτική... ;)
Άσε φίλε έχει και πιο στυλιάρια...
Κάνε μια βόλτα από Ιάσωνος 37Α,που είναι το τσουρκοειδές με όνομα Μαρία ή την γνωστή Άννα στυλιάρι στην Κολωνού...11...!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.134
Πόντοι
22.785
Η Άννυ πορνοστάρ συνέχισε Φωκαίας 27Β απόγευμα  :fuck2:

Χριστίνα με φουλ/κώλο Φωκαίας 27Α υπόγειο

Ιονέλα στο Φωκαίας 17Α,φουλ/κώλο

Κολωνού 30 πάνω 1ος όροφος Ανδριάνα (κατάθεση νο1....καλή ακόμα μια φορά)  :fuck2:

Κολωνού 30 πάνω 2ος όροφος Έλενα

Κολωνού 27Β (υπόγειο) Χριστίνα (γυφτοειδές στυλιάρι,κατάθεση 2η...με καλές εντυπώσεις...έχει πολύ στενό μουνί)  :2on1:

Η Aurora  ;) επιστρέφει στο Φ.54 κάτω την Πέμπτη... :tits2:
.......

..... Χριστίνα με φουλ/κώλο Φωκαίας 27Α υπόγειο

Τή βάρδια billy ??

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μικρή πρωινή περιήγηση...

▪Αλκαμένους 113:
Η όμορφη πλατινέ Σύλβια με ωραίο λαχανί μαγιουδάκι και η Ειρήνη.

▪Ρεμούνδου 21 ισόγειο:
Η μελαχροινή Χριστίνα,η ψηλή πιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο και τα ωραία καπούλια (με το κλασσικό λωριδάτο φορεματάκι της...) και η Καρολινάρα που βγήκε από δωμάτιο με τις βυζάρες της ξέμπαρκες...

▪Ρεμούνδου 21 όροφος:
Η Φωτεινή το ξανθό μιλφογκιλφ με το κατσαρό μαλλί και το ωραίο αδύνατο κορμί από το Λεωφ.Ιωνίας.
Η Καίτη είναι απογευματινή ενώ για τους ενδιαφερόμενους θα απουσιάζει το Σαββατοκύριακο.

▪Ρεμούνδου 20:
Η Λώρα η μινιόν γνωστή κοπελίτσα.

▪Αχαρνών 85:
Η Αλίσια το ξανθό αδύνατο μιλφογκίλφ με το ίδιο λευκό ημιδιαφανές φορεματάκι της και η Σοφία η κοκκινομάλλα βυζαρού μιλφ που τελευταία ήταν στο Ιάσωνος 36.

▪Αγκύρας 12 δεξιά:
Η Έλενα η ξανθιά γεματούλα με το γλυκό πρόσωπο.

▪Αγκύρας 1:
Η σέξυ Μπάρμπι,με ωραίο σχετικά κοντό μαλλί και με προκλητικό ροζ μαγιουδάκι!

Τα Περγάμου 27 και Αγ.Πέτρου κλειστά εδώ και καιρό όπως και το Αγκύρας 12 αριστερά ενώ κλειστό ήταν και το Περγάμου 1.

anasp

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο Φυλής 86 στον όροφο η Πολωνέζα Λαβίνια.Λεπτή,ψηλή,με όμορφο σώμα,μακριά μαύρα μαλλιά τα οποία και είχε πιασμένα πίσω.Απλό πρόγραμμα.
@professorx,η κορασίδα είναι μισή Πολωνέζα/μισή Ρουμάνα... :hi:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καθυστερημένη ενημέρωση από την χθεσινή εσπερινή καταδρομική στοχευμένη επιδρομή.

Μετά την πληροφόρηση ότι εμφανίστηκαν νέα στειλιάρια στην Φυλής , κατέβηκα για δοκιμή.

Κατευθείαν στο Φ.86 ισ.: στην Μαριάνα. Τρομερό νυμφίδιο, κορμί θανατηφόρο, ματάκια παιχνιδιάρικα, ερωτεύσιμο πλασματάκι.
Αν και δεν δυσανασχέτησε με τον χρόνο , μου έδειξε σημάδια βιασύνης. Δλδ, ενώ εγώ ήθελα να γευτώ το αλαβάστρινο σωματάκι της, εκείνη συνέχεια προσπαθούσε να γυρίσει ανάσκελα (ώστε να προχωρήσουμε στο ψητό). Παρόλα αυτά ήταν συνέχεια χαμογελαστό, καθαρό, αψεγάδιαστο και θα διαφωνήσω με τον HotVenom σχετικά με το σφριγηλό κωλαράκι της και το παιδικό νινάκι της.

Όμως, το μυαλό μου ήταν και στην γειτόνισά της, οπότε δεν ήθελα να τελειώσω. Έτσι, κατευθύνθηκα στο Φ.84ισ.: στην Λώρη/Λουίζα. Κοντό καυλάκι, που ομοιάζει κάπως με την Τζωρτζιάνα από το Διδ.7 & Κολ. 30. Αν και φάνηκε κουρασμένο στο σαλόνι (υποψία διπλο-βάρδιας), μέσα στο δωμάτιο ήταν ιδιαιτέρως θερμή και δοτική. Έχει πολύ σφριγηλό κορμάκι, που νομίζεις ότι το πωπάκι της είναι από πέτρα. Με καύλωσε περισσότερο από την άλλη και εκεί παρέδωσα σπέρμα.

Αυτά τα ολίγα . . .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom