Παιδιά διάβασα αυτό:
Έχει συνάδελφος προσωπική άποψη?
Έχει συνάδελφος προσωπική άποψη?
Πρωινές ορέξεις και σύντομο πέρασμα από Φυλής.
Δυστυχώς, κάτι μου έτυχε και δεν τα είδα όλα, αλλά & δεν γ . . . . .
Φυλ. 65 ισ.: Αντζελίνα
Φυλ. 65 1ος: η Νατάσα, μια κοντούλα κοπελίτσα που έχει ξαναδουλέψει εκεί παλιότερα.
Φυλ. 84 ισ.: η Λώρη, ένα καλύγραμμο μουνέτο , με υπέροχο κωλαράκι, αλλά ψιλοπεσμένο στηθάκι & αδιάφορη φάτσα.
Φυλ. 84 1ος: κλειστό
Φυλ. 86 ισ.: κλειστό
Φυλ. 86 1ος: η Λαβίνια
Λαβινια η ψηλη με καλο βυζι και καστανα μαλλια;;;;
Δεν είδα τα άλλα . . . . .
Ρομαντικε μου Χιλνικ πραγματι αναμενω τραμπουκα απ το ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ :S Απ τις 10 καταθεσεις του τελευταιου τριημερου, οι 7 ηταν υπεραπλο προγραμμα , η μια ειχε πρωκτικο και οι αλλες 2 ηταν παρανομοι κρεμπιεδες που τους ειχα τεραστια αναγκη...
Ειχα τεραστια αναγκη ρομαντισμο, αλλα εχει καθυστερησει ο καφες και δεν ρομαντζαρω οσο θα ηθελα :S
2007_2010 ηταν φυλης 69...καλοκαιρι του 2008 ηταν Φυλής 67 με τα σκαλακια...μετα χαθηκε...βεβαια εργαζοταν σεσε στουντιο..2012-2013.... δεν θυμαμε πιο...αλλα ηταν σε επαρχια...επεστρεψε περυση...στο φυλη69... μεταφερθηκε μαζι με την τσα...στο 71 π;νο...και μετα Φυλής 67 με την ιδια τσα....Ηταν παντα καλη...αλλα οχι οπως τωρα...ειχαμε τσακοθι κιολας δεν της μειλ;γα για 2 χρονια...οσπου εκαυψε κ;ι με φιλισε στα χερια...οταν ειχα παει να την σπροξη πιο παλια ενας φιλος...ταχω ξαναπει...την εχω στο που και που αλλα δινο πονο..οταν παω...τωρα που λειπη λεω να περιμςνο να παρη ολα τα γαλατα αυτη...αξιζη...Αναροτιεμε ομως...η αλαγη της..ειν;ι απο την εμπςιρια η απο την τσατσα...πολλς φορες η τσατσαδες λειτουργουν ος μεντορες στης τανες...ΟΚ, την εχω πετυχει κι εγω μια φορα στο 71, αλλα ηταν, επι πολλα χρονια, στο 69.
Παρακαλώ μια μετάφραση από τους ειδικούς καθότι έμπλεξα τα μύδια με τα κρεμμύδια... :S2007_2010 ηταν φυλης 69...καλοκαιρι του 2008 ηταν Φυλής 67 με τα σκαλακια...μετα χαθηκε...βεβαια εργαζοταν σεσε στουντιο..2012-2013.... δεν θυμαμε πιο...αλλα ηταν σε επαρχια...επεστρεψε περυση...στο φυλη69... μεταφερθηκε μαζι με την τσα...στο 71 π;νο...και μετα Φυλής 67 με την ιδια τσα....Ηταν παντα καλη...αλλα οχι οπως τωρα...ειχαμε τσακοθι κιολας δεν της μειλ;γα για 2 χρονια...οσπου εκαυψε κ;ι με φιλισε στα χερια...οταν ειχα παει να την σπροξη πιο παλια ενας φιλος...ταχω ξαναπει...την εχω στο που και που αλλα δινο πονο..οταν παω...τωρα που λειπη λεω να περιμςνο να παρη ολα τα γαλατα αυτη...αξιζη...Αναροτιεμε ομως...η αλαγη της..ειν;ι απο την εμπςιρια η απο την τσατσα...πολλς φορες η τσατσαδες λειτουργουν ος μεντορες στης τανες...
Πριν λίγο...
Φωκαίας
Η Σιμόνα και η Λαρίσα.
Πριν λίγο...
Φυλής
Φωκαίας
Αχαρνών 85
Διδύμου
Άγκυρας
Συνοπτικά στην δεύτερη βάρδια στο Μεταξουργείο...
Πρέπει να την τιμήσω την κορασίδα...▪Κολωνού 30 ισόγειο:
Η ξανθιά Ηλέκτρα με το θηλυκό πρόσωπο και το ωραίο κορμί.
Οχι.Η συγκεκριμενη ξεκινησε προσφατα απο Κολωνου 11 οροφοςωραια κυριακατικη ενημερωση! Για ποια Λαρισα προκειται;;; την πιτσιρικα τη μελαχροινη που επαιζε και διδυμου 8 κλπ;;
Πέρασα με την καινούργια Άννα στο Κολωνού 30 β' όροφο,ξανθιά με σλαβικά χαρακτηριστικά,σκιστά μάτια,πεσμένο βυζί,καλούτσικο κορμί και ωραίο χαμόγελο.Την είχα δοκιμάσει από μία φορά στα Ιάσωνος 10 ισόγειο και 1β. Τότε ήταν πιο δεκτική σε θωπείες,σήμερα ήταν πιο βιαστική.Τουλάχιστον συμμετείχε ικανοποιητικά στο...κυρίως πιάτο!