Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 110 άτομα (11 μέλη και 99 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.595
Πόντοι
41.129
μολις κατεθεσα στη διδυμου στην ξενια,μηπως να ονομαστει και αυτη μυστηρια ? πολυ μυστηρια ρε παιδι μου! καλα περασα παντως ...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρωινές ορέξεις και σύντομο πέρασμα από Φυλής.
Δυστυχώς, κάτι μου έτυχε και δεν τα είδα όλα, αλλά & δεν γ . . . . .

Φυλ. 65 ισ.: Αντζελίνα
Φυλ. 65 1ος: η Νατάσα, μια κοντούλα κοπελίτσα που έχει ξαναδουλέψει εκεί παλιότερα.
Φυλ. 84 ισ.: η Λώρη, ένα καλύγραμμο μουνέτο , με υπέροχο κωλαράκι, αλλά ψιλοπεσμένο στηθάκι & αδιάφορη φάτσα.
Φυλ. 84 1ος: κλειστό
Φυλ. 86 ισ.: κλειστό
Φυλ. 86 1ος: η Λαβίνια

Δεν είδα τα άλλα . . . . .

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Mετα απο αυτο αν ημουν kostakis θα σε διεγραφα απο κολλητο
Ειναι σαν να βλεπω τον σουπερ λαικο μαγκα Σταυρο Παραβα να προσπαθει να κανει την κρυοκωλη Μπετυ Αρβανιτη να νοιωσει γυναικα στην ταινια το Κοροιδακι της Πριγκηπεσας
Μοναδικη ομοιοτητα που μπορω να φανταστω ειναι ο τιτλος του Πορνολορδου
Φοβερη στιγμη στο ποστ,η παρομοιωση του χαιδεματος στην πλατη με το ξεσκονισμα του τραπεζιου :cheesy:
Υ.Γ Ωραιος και παλι

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Πρωινές ορέξεις και σύντομο πέρασμα από Φυλής.
Δυστυχώς, κάτι μου έτυχε και δεν τα είδα όλα, αλλά & δεν γ . . . . .

Φυλ. 65 ισ.: Αντζελίνα
Φυλ. 65 1ος: η Νατάσα, μια κοντούλα κοπελίτσα που έχει ξαναδουλέψει εκεί παλιότερα.
Φυλ. 84 ισ.: η Λώρη, ένα καλύγραμμο μουνέτο , με υπέροχο κωλαράκι, αλλά ψιλοπεσμένο στηθάκι & αδιάφορη φάτσα.
Φυλ. 84 1ος: κλειστό
Φυλ. 86 ισ.: κλειστό
Φυλ. 86 1ος: η Λαβίνια

Λαβινια η ψηλη με καλο βυζι και καστανα μαλλια;;;;
Δεν είδα τα άλλα . . . . .

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ρομαντικε μου Χιλνικ πραγματι αναμενω τραμπουκα απ το ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ  :cheesy: :S Απ τις 10 καταθεσεις του τελευταιου τριημερου, οι 7 ηταν υπεραπλο προγραμμα  :shit: , η μια ειχε πρωκτικο  :zfuck: και οι αλλες 2 ηταν παρανομοι κρεμπιεδες που τους ειχα τεραστια αναγκη... :wanker:
Ειχα τεραστια αναγκη ρομαντισμο, αλλα εχει καθυστερησει ο καφες  :headbang: και δεν ρομαντζαρω οσο θα ηθελα :S

ωωωω ο γνωστος παρανομος κρεμπιες ξαναχτυπα !

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ΟΚ, την εχω πετυχει κι εγω μια φορα στο 71, αλλα ηταν, επι πολλα χρονια, στο 69.
2007_2010 ηταν φυλης 69...καλοκαιρι του 2008 ηταν Φυλής 67 με τα σκαλακια...μετα χαθηκε...βεβαια εργαζοταν σεσε στουντιο..2012-2013.... δεν θυμαμε πιο...αλλα ηταν σε επαρχια...επεστρεψε περυση...στο φυλη69... μεταφερθηκε μαζι με την τσα...στο 71 π;νο...και μετα Φυλής 67 με την ιδια τσα....Ηταν παντα καλη...αλλα οχι οπως τωρα...ειχαμε τσακοθι κιολας δεν της μειλ;γα για 2 χρονια...οσπου εκαυψε κ;ι με φιλισε στα χερια...οταν ειχα παει να την σπροξη πιο παλια ενας φιλος...ταχω ξαναπει...την εχω στο που και που αλλα δινο πονο..οταν παω...τωρα που λειπη λεω να περιμςνο να παρη ολα τα γαλατα αυτη...αξιζη...Αναροτιεμε ομως...η αλαγη της..ειν;ι απο την εμπςιρια η απο την τσατσα...πολλς φορες η τσατσαδες λειτουργουν ος μεντορες στης τανες...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
2007_2010 ηταν φυλης 69...καλοκαιρι του 2008 ηταν Φυλής 67 με τα σκαλακια...μετα χαθηκε...βεβαια εργαζοταν σεσε στουντιο..2012-2013.... δεν θυμαμε πιο...αλλα ηταν σε επαρχια...επεστρεψε περυση...στο φυλη69... μεταφερθηκε μαζι με την τσα...στο 71 π;νο...και μετα Φυλής 67 με την ιδια τσα....Ηταν παντα καλη...αλλα οχι οπως τωρα...ειχαμε τσακοθι κιολας δεν της μειλ;γα για 2 χρονια...οσπου εκαυψε κ;ι με φιλισε στα χερια...οταν ειχα παει να την σπροξη πιο παλια ενας φιλος...ταχω ξαναπει...την εχω στο που και που αλλα δινο πονο..οταν παω...τωρα που λειπη λεω να περιμςνο να παρη ολα τα γαλατα αυτη...αξιζη...Αναροτιεμε ομως...η αλαγη της..ειν;ι απο την εμπςιρια η απο την τσατσα...πολλς φορες η τσατσαδες λειτουργουν ος μεντορες στης τανες...
Παρακαλώ μια μετάφραση από τους ειδικούς καθότι έμπλεξα τα μύδια με τα κρεμμύδια...  :S

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν λίγο...

Φυλής

136

Η νεαρή μελαμψή Μανταλίνα, μελαχρινή με πιασιματάκια, απλό πρόγραμμα.

109Β

Η νεαρή petit γυρολόγος Χριστίνα, μελαχρινή με ωραίο κορμάκι, έκανε φουλ αλλά τώρα νομίζω δεν δίνει κώλο.

Τα 134αρια και το 109Α κλειστά.

74

αριστερά
Η νεαρή καστανόξανθη που μου διαφεύγει το όνομά της, νοστιμούλα με ωραίο κορμάκι, με κώλο στο πρόγραμμα.

δεξιά
Η νεαρή μελαχρινή Μαρία, μπάζο... ούτε για Μεταξουργείο.

Φωκαίας

17Α

Η Ιονέλα. Το σαλόνι φουλ και η κ. Εύα γάζωνε.  

17Β

H skinny και ασχημούλα Νίκη, με απλό.

25Β

η νεαρή λίγο μελαμψούλα Λουίζα με απλό.

27Β ισόγειο

Η Σιμόνα και η Λαρίσα.

Αχαρνών 85

Η μιλφ τουμπανάτη Σοφία με τις βυζάρες από το Ιάσονος 36 (τελευταίο μαγαζί αναφοράς), τα πάντα πλην πρωκτικού.

Διδύμου

16Α

Η μελαχρινή μιλφ Άννα με το κοντό μαλλί, ελεύθερο στοματικό - τελειωτικό.

27

Η νόστιμη μιλφ Σέρβα Μελίνα. Ανακοινώθηκε: τα πάντα πλην πρωκτικού.

Άγκυρας

12Α

Η θηριώδες γκιλφ Εύα, ελεύθερο στοματικό -τελειωτικό στο στόμα.

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Κατάθεση προ δυο ωρών στο Κολοκυνθούς 38 όροφος στην μιλφογκίλφ Μαρία, μελαχρινή με κοντό μαλλί από Βουλγαρία με ελληνικά αρκετά καλά.

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Πέρασα με την καινούργια Άννα στο Κολωνού 30 β' όροφο,ξανθιά με σλαβικά χαρακτηριστικά,σκιστά μάτια,πεσμένο βυζί,καλούτσικο κορμί και ωραίο χαμόγελο.Την είχα δοκιμάσει από μία φορά στα Ιάσωνος 10 ισόγειο  και 1β. Τότε ήταν πιο δεκτική σε θωπείες,σήμερα ήταν πιο βιαστική.Τουλάχιστον συμμετείχε ικανοποιητικά στο...κυρίως πιάτο!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.177
Πόντοι
506
η βανεσα απο φωκαιας 9 επεστρεψε?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Συνοπτικά στην δεύτερη βάρδια στο Μεταξουργείο...

▪Κολωνού 11 όροφος:
Η Άννα η πολύ αδύνατη μελαχροινή πιτσιρίκα.

▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η Άννα το ξανθό πιπινομαϊμουδάκι με ωραία κόκκινα εσώρουχα να κάνουν αντίθεση με το λευκό κωλαράκι της.

▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η Βίκυ και η Ζωή.

▪Κολωνού 15α:
Η Πάολα η ψηλή μελαχροινή με το όμορφο πρόσωπο και τα ωραία μάτια.

▪Κολωνού 15β:
Η κοντούλα Μόνικα με το στρογγυλό κωλαράκι και η ξανθιά Σάρα με τις βυζάρες και την κωλάρα.

▪Κολωνού 32β:
Η μελαχροινή Άννα η Μολδαβή έφευγε και ερχόνταν η βυζοΜισέλ.

▪Κολωνού 30 ισόγειο:
Η ξανθιά Ηλέκτρα με το θηλυκό πρόσωπο και το ωραίο κορμί.

▪Κολωνού 32α:
Η μελαχροινή Μελίσα,η πρώην Άννα,η πιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο(και με γυαλάκια) ενώ ερχόνταν η όμορφη Αλεξάνδρα.

Ιάσωνος 19α:
Η ξανθιά Αμέλια με την τραβελόφατσα.

▪Ιάσωνος 19β:
Δύο καινούριες κοπέλες.
Η μελαχροινή πιτσιρίκα Άλα.
Σχετικά ψηλή,με κοριτσίστικο προσωπάκι και με αδύνατο σώμα...
Με μικρό στήθος και με ελαφρώς ζουμερό κωλαράκι...
Και η Δόμνα...
Καστανή πιτσιρίκα,με γλυκό πρόσωπο...
Με ζουμερό σώμα αυτή - με κάποια ατσούμπαλα πιασίματα ιδίως στον κώλο.

▪Ιάσωνος 20γ:
Η Καρίνα.
Ψηλή,μελαχροινή σκουρόδερμη κοπέλα...
Με μέτριο πρόσωπο (με χαρακτηριστική μυτόγκα) αλλά με ωραίο κορμί και με καλό κώλο.
Με πέρασμα και από Φωκαίας 27.

▪Ιάσωνος 20β:
Η καστανή Ελένη,η πρώην Χριστίνα από Φυλής 84 και Φωκαίας 25.
Με περίεργο πρόσωπο και με σχετικά καλό κορμάκι.

▪Ιάσωνος 20α:
Η γνωστή πλατινέ Τζανίνα.

stogian 13 thai

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Σήμερα το απόγευμα γύρω στις 8 Φυλης 71 οροφος τζουλια Φυλης 65Β εμμανουελα την εχει κοψει την πολυ καυλαντα στο σαλονι  Φυλής 65Α όροφος η ντιάνα 25 ετών από ρουμανία,πολύ όμορφη, και τα 3 δωμάτια γεμάτα ....                                                                                                     

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.869
Πόντοι
456
Πέρασα με την καινούργια Άννα στο Κολωνού 30 β' όροφο,ξανθιά με σλαβικά χαρακτηριστικά,σκιστά μάτια,πεσμένο βυζί,καλούτσικο κορμί και ωραίο χαμόγελο.Την είχα δοκιμάσει από μία φορά στα Ιάσωνος 10 ισόγειο  και 1β. Τότε ήταν πιο δεκτική σε θωπείες,σήμερα ήταν πιο βιαστική.Τουλάχιστον συμμετείχε ικανοποιητικά στο...κυρίως πιάτο!

Μια κοκκινομάλλα ειναι αυτη παίκτη ? Αν λεμε την ιδια την ειχα πάρει και εγώ στο Ιάσωνος 10 πάνω.

Ποια βάρδια την πετυχες στο κολωνου 30 ?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Όχι,δεν είναι αυτή που λες,αυτή συνεχίζει τα πρωινά εκεί που τη βρήκες.Το λέω γιατί το Σάββατο το πρωί προχθές πέρασα από εκεί.Η συγκεκριμένη είναι όντως καινούργια και ψάχνει μάλλον τσαρδί να εγκατασταθεί.
Πέρασα χθες κατά τις 10μ.μ.,εκεί αλλάζουν στις 8μ.μ. νομίζω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom