nikbel2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
Παιδια Καλημερα ....Η Εστέλ Και η Αννυ η πορνοσταρ τι βαρδιες δουλευουν ?
Καλησπέρα φιλέ fystiki μήπως πρόκειται για την Μελαχρινή Ρωσσιδα μιλφ που παλιότερα δούλευε Ιασωνος1Β δεξια και τώρα τελευταια είχε παει Ιασωνος43.Πολύ καλη γυναικα αν ειναι αυτή που νομιζω και ελπίζω...Αχαρνών 85
Η μιλφ τουμπανάτη Σοφία με τις βυζάρες από το Ιάσονος 36 (τελευταίο μαγαζί αναφοράς), τα πάντα πλην πρωκτικού.
oχι,λεει για τη σοφια που δουλευε παλια τροφωνιου 13(ηταν ξανθια τοτε) και βεργας ενιοτε και μετα ειχε παει για λιγο στο κολωνου 53...γενικα γυρολόγος...και τελευταια ηταν στο ιασωνος 36 απόγευμα με κοκκινο μαλλι πλεονΚαλησπέρα φιλέ fystiki μήπως πρόκειται για την Μελαχρινή Ρωσσιδα μιλφ που παλιότερα δούλευε Ιασωνος1Β δεξια και τώρα τελευται α είχε παει Ιασωνος43.Πολύ καλη γυναικα αν ειναι αυτή που νομιζω και ελπίζω...
Ευχαριστώ πολυ Slavyanka Delicatessen για την άμεση απάντηση.Κατάλαβα ειναι αυτή που υποψιαζομουν προπερσινα ξινά σταφύλια δηλαδή αν και παλιότερα που είχα περάσει μαζί της ηταν τίμια και εργατική. Δυστυχώς μετα την απουσία της Ναταλυ Διδυμου16,Αχαρνων85 έφυγε και η Βιολέτα από Φώκαιας 24,27 το ξενερωμα μεγαλώνει από Ιασωνος43 μου ειπαν πως η Σοφία πήγε σε στούντιό αλλά δεν ήξεραν που, θα την ψαξω το απόγευμα σε κάποια μαγαζιά που παει το μυαλό μου αν μάθω κατι θα ενημέρωσω καλό απόγευμαoχι,λεει για τη σοφια που δουλευε παλια τροφωνιου 13(ηταν ξανθια τοτε) και βεργας ενιοτε και μετα ειχε παει για λιγο στο κολωνου 53...γενικα γυρολόγος...και τελευταια ηταν στο ιασωνος 36 απόγευμα με κοκκινο μαλλι πλεον
Ευχαριστώ πολυ Slavyanka Delicatessen για την άμεση απάντηση.
Γιατραρα μου σε εχουμε πελωρια αναγκη
Αν και τα περισσότερα αναφέρθηκαν στις πολύ καλές ενημερώσεις που προηγήθηκαν έκανα και εγώ μια μικρή βόλτα νωρίς το απόγευμα.
Φυλής 86 πάνω:Μια πολύ όμορφη μελαχροινή με ωραίο κορμί και ένα μελαχροινό κοντό καχεκτικό.
έχει και κρεμαστά βυζια? Σαλονικα παντως μαυριστηκε το μωρο και δούλευε με το όνομα Σιμονα η' Μονίκ!Είδες την μελαχροινή Αλίνα με το θηλυκό πρόσωπο και το ωραίο σώμα με το χαρακτηριστικό τατού όπλο στο μπούτι.
Είναι η γνωστή Αλίνα από το Μεταξουργείο (Κολωνού 15,32β κλπ) που πέρασε και από Φωκαίας 27 και εδώ και καιρό δούλευε στη Θεσσαλονίκη...