You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
+ κ απο μενα για Φανουρη.Σταθερος, συνεπης, ποιοτικος και ρομαντικος.
Τα σεβη μου
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.716
- Πόντοι
- 3.656
Οποιος Κιαρατας δωσει 30 euro στη Φυλης......Να Μεινει στον Τοπο με το Πουλι στο Χερι!
ειπαμε οχι κι ετσι ρε τυπε :S
comeinsideus
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλώς σας βρήκα, διαβάζω εδώ και καιρό κριτικές αλλά σήμερα ποστάρο πρώτη φορά.
Ξέρετε αν θα παίζει καμιά ώριμη μέχρι 40 στην περιοχή της Φυλής;
Ξέρετε αν θα παίζει καμιά ώριμη μέχρι 40 στην περιοχή της Φυλής;
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.716
- Πόντοι
- 3.656
Το φυλής 59 είναι ένας πολύ ιστορικός οίκος από τον οποίο έχουν παρελάσει απίστευτες γυναίκες και από την Γερμανία
Νομίζω ότι είναι ο μοναδικός οικος ίσως που έχει βάλει την τιμή των 30 ευρώ σε ορισμένες κοπέλες όπως η ξανθιά σαμπρινα-μελινα που μεταπήδησε στο στουντιακο Λιοσίων 278 αλλά και η πρώην αντζελα,νυν βάρβαρα από βουρβαχη 19 τώρα
Αυτο που περιέγραψε ο dude για την νέα κοπέλα είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο με την ξανθιά σαμπρινα την πρώτη μέρα της δουλειάς της στον ίδιο οίκο
Ολοι περιμέναμε στην ουρά και όλοι φευγαμε μ ένα χαμόγελο στα χείλη,το πρώτο ακριβώς βράδι της παρουσίας της εκει
Αφορά λοιπόν αυτόν και μόνο τον οίκο και αν οι κοπέλες που θα φέρνει είναι τόσο εντυπωσιακές όσο οι προηγούμενες που ανέφερα,ίσως σαν σκέψη αποδειχτεί σοφή
Τόσο καιρό λέμε ότι το απλό πρόγραμμα στα στούντιο θα θέλαμε να είναι στα 30 ευρώ για δεκαπέντε λεπτά περίπου,γιατί να μην ξεκινήσει αυτο να γίνεται σε κάποια μπουρδελα επιλεκτικά,από τη στιγμή που η εμφανιση των κοριτσιών θα το αξιζει
Σίγουρα το να υπάρχει μια ποιοτικη εναλλακτική μέσα στην φυλής δεν θα έβλαπτε,να επισημάνω δε ότι ακόμη και οι δυο κοπέλες που προανέφερα αργότερα επανήλθαν στη φυλής στα 20 ευρώ με την ίδια πολύ καλή ποιότητα τπηρεσιων
πραγματι τυπε,απο παλια εχει παραδοση το 59.τις εποχες που η ταριφα ηταν 6000 η 7000 δραχμες,το 59 ηταν το πρωτο σπιτι που το ειχε παει 10000 δραχμες,για πολυ καλες γκομενες οπως λεγανε.και παλι ουρες γινονταν απ'εξω :S
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Αγαπητε μου συναγωνστη καταρχας τα σεβη μου....Πιστευω πως αυτο που ηθελε να πει ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΜΠΙΛΥ ειναι γιατι εμμεσως μας επηρεαζει και τους υπολοιπους πορνους οσο αφορα στην τιμη των τσαρδιων...Ένα πράγμα που έχω μάθει από το σαιτ είναι να μην κρίνω επιθυμίες,προτιμήσεις και επιλογές Billy
O καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει αυτο που επιθυμεί από την στιγμή που δεν ενοχλεί τον αλλο
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
RESPECTΝταξει ρε συ, αν τα αξιζει τα λεφτα της η κοπελα, δεν θεωρειται απαραιτητα πιρφορια το 30αρι...
Την πιρφορια την κρινεις με βαση το Value for money και οχι το money αυτο καθαυτο.
Για παραδειγμα καποιος που δινει 20 ευρω σε μια φολα/ξεπετα, ειναι πολυ μεγαλυτερος πιρφορος απο καποιον που δινει 30 σε μια μουναρα με πολυ καλες υπηρεσιες. ;)
Βεβαια αυτο ειναι θεμα που σηκωνει πολυ κουβεντα και δυσκολα βγαζεις ακρη, διοτι το Value ειναι κατι υποκειμενικο και διαφορετικο για τον καθε ανθρωπο.
One man's trash is another man's treasure που λενε...
Π.χ. αν ξαναεσκαγε η Σακιρα και 200 ευρω να μου ζηταγε, θα τα εδινα (με την προυποθεση βεβαια οτι θα μου παρειχε παλι ρομαντικο και αισθησιακο προγραμματακι)
Το έπιασες αδερφέ... ;)Αγαπητε μου συναγωνστη καταρχας τα σεβη μου....Πιστευω πως αυτο που ηθελε να πει ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΜΠΙΛΥ ειναι γιατι εμμεσως μας επηρεαζει και τους υπολοιπους πορνους οσο αφορα στην τιμη των τσαρδιων...
Απλά καυτηρίασα,την πυρφοριά συγκεκριμένων ατόμων που έκαναν σαν λιμασμένοι....
Τις προάλλες κάποιος έκλεισε 30 λεπτά την Εμμανουέλα και την επόμενη μέρα με 20€ που έδωσα εγώ έφαγα φόλα....που την έχω τιμήσει πάνω από 30 φορές.
Τα ίδια έχουν γίνει με πολλές κορασίδες αλλά δεν τα γράφω όλα....απλά ξεκόβω μαζί τους... ;)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.716
- Πόντοι
- 3.656
Νταξει ρε συ, αν τα αξιζει τα λεφτα της η κοπελα, δεν θεωρειται απαραιτητα πιρφορια το 30αρι...
Την πιρφορια την κρινεις με βαση το Value for money και οχι το money αυτο καθαυτο.
Για παραδειγμα καποιος που δινει 20 ευρω σε μια φολα/ξεπετα, ειναι πολυ μεγαλυτερος πιρφορος απο καποιον που δινει 30 σε μια μουναρα με πολυ καλες υπηρεσιες. ;)
Βεβαια αυτο ειναι θεμα που σηκωνει πολυ κουβεντα και δυσκολα βγαζεις ακρη, διοτι το Value ειναι κατι υποκειμενικο και διαφορετικο για τον καθε ανθρωπο.
One man's trash is another man's treasure που λενε...
Π.χ. αν ξαναεσκαγε η Σακιρα και 200 ευρω να μου ζηταγε, θα τα εδινα (με την προυποθεση βεβαια οτι θα μου παρειχε παλι ρομαντικο και αισθησιακο προγραμματακι)
τυπε αυτος που δινει τα 20 ευρω σε μια φολα,που δεν την ξερει,δεν ειναι πιρφορος,γκαντεμης ειναι :S
απο την αλλη αμα την ξερει και συνεχειζει και πηγαινει ειναι μαλακας
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Εμεις οι σκορπιοι καταλαβαινομαστε ΠΟΡΝΕ ΜΟΥΤο έπιασες αδερφέ... ;)
Απλά καυτηρίασα,την πυρφοριά συγκεκριμένων ατόμων που έκαναν σαν λιμασμένοι....
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
να τα λεμε κ αυτα παιδια.τυπε αυτος που δινει τα 20 ευρω σε μια φολα,που δεν την ξερει,δεν ειναι πιρφορος,γκαντεμης ειναι :S
απο την αλλη αμα την ξερει και συνεχειζει και πηγαινει ειναι μαλακας
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
χθεσυνοβραδυνη τσαρκα στη Φυλλης
στο 59 ακριβως οπως τα ειπε ο ντουντ μονο που το μωρακι κανει και ελ στοματικο στα 30.Η αληθεια ειναι οτι τα δωματια ηταν γεματα και περιμεναν στο σαλονι για να περασουν καποιοι.
Εγω παντως περασα με μια καινουργεια απο Φωκαιας 27πανω, την Καρινα απο Βουλγαρια μελαχροινη ψηλη σκουρο δερμα μικρο βυζακι.Ηταν η πρωτη μερα στη δουλεια κατα δηλωση της, παντως αψογη στο δωματιο και καθολου βιαστικη εκατσα αρκετο χρονο, απο προγραμμα απλο ανακοινωνεται αλλα το μουνακι της το γλειφεις και της αρεσει κιολας.Θα ξαναεπισκεφτω σιγουρα γιατι εκανε καλη εντυπωση.
υγ. ευχαριστω το παιδι που μου εδωσε τον αναπτηρα του στη Φωκαιας οταν του ζητησα φωτια
στο 59 ακριβως οπως τα ειπε ο ντουντ μονο που το μωρακι κανει και ελ στοματικο στα 30.Η αληθεια ειναι οτι τα δωματια ηταν γεματα και περιμεναν στο σαλονι για να περασουν καποιοι.
Εγω παντως περασα με μια καινουργεια απο Φωκαιας 27πανω, την Καρινα απο Βουλγαρια μελαχροινη ψηλη σκουρο δερμα μικρο βυζακι.Ηταν η πρωτη μερα στη δουλεια κατα δηλωση της, παντως αψογη στο δωματιο και καθολου βιαστικη εκατσα αρκετο χρονο, απο προγραμμα απλο ανακοινωνεται αλλα το μουνακι της το γλειφεις και της αρεσει κιολας.Θα ξαναεπισκεφτω σιγουρα γιατι εκανε καλη εντυπωση.
υγ. ευχαριστω το παιδι που μου εδωσε τον αναπτηρα του στη Φωκαιας οταν του ζητησα φωτια
κομπρακο μου το ίδιο λέμεΟυτε και εδω μπορεις να εισαι απολυτος ρε μυστη...Αν καποιος για 30 λεπτα πληρωσε 60ευρω και για απλο προγραμμα μαλιστα, τοτε ναι ειναι τεραστιος πιρφορος και οντως χαλαει την πιατσα.
Το "30λεπτα" απο μονο του, δε λεει τιποτα...
Αν απο την αλλη ομως εδωσε 40ευρω και κανονησε και κανα εξτραδακι, τοτε μια χαρα μου ακουγεται το ντιλ.
Και γω με τα ρομαντικα στανταρακια μου συχνα κανονιζω με 40ευρω, για τουλαχιστον μιση ωρα ομως.
Δεν ειναι πιρφορια. Ισα ισα κερδισμενος βγαινω απ ολες τις αποψεις
για την πρώτη κατηγορία που αναφέρεις
μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
Σου εχω πει την ιστορια με τον γνωστο μου τον κοσμηματοπωλη που ειχε ρευστο 6 δις δραχμες(18,000,000 ευρω)και τωρα ζει στο υπογειο ε?Αυτος φιλε να δεις πιρφορος αυτα τα νουμερα που λες ειναι ενα τιποτε.Προσκυνω πιρφορους 60 ευρω/μιση ωρα απλο προγραμμα με την ποντικοφατσα
Να ξερεις παντως οτι η ζωη τιμωρει τους πιρφορους γιατι διαπρατουν μια υβρι.Νομιζουν οτι με τα πολλα λεφτα μπορουν να εξαγορασουν την αγαπη.Και οπου υπαρχει υβρις ακολουθει η νεμεσης
Προσκυνω πιρφορους 60 ευρω/μιση ωρα απλο προγραμμα με την ποντικοφατσα
Συγνώμη ρε παιδιά, αν κάποιος πληρώνει και κλείνει για μισή ώρα σε ίδρυμα, επειδή δεν το πιάνω το κάνει γιατί θέλει να τον έχει μέσα μισή ώρα
ή γιατί θέλει να ρίξει περισσότερα μανίκια?
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.716
- Πόντοι
- 3.656
Σου εχω πει την ιστορια με τον γνωστο μου τον κοσμηματοπωλη που ειχε ρευστο 6 δις δραχμες(18,000,000 ευρω)και τωρα ζει στο υπογειο ε?Αυτος φιλε να δεις πιρφορος αυτα τα νουμερα που λες ειναι ενα τιποτε.
Να ξερεις παντως οτι η ζωη τιμωρει τους πιρφορους γιατι διαπρατουν μια υβρι.Νομιζουν οτι με τα πολλα λεφτα μπορουν να εξαγορασουν την αγαπη.Και οπου υπαρχει υβρις ακολουθει η νεμεσης
τι εγινε τυπε; :S
Το 1%,θέλει να γαμήσει με την ησυχία του...Συγνώμη ρε παιδιά, αν κάποιος πληρώνει και κλείνει για μισή ώρα σε ίδρυμα, επειδή δεν το πιάνω το κάνει γιατί θέλει να τον έχει μέσα μισή ώρα
ή γιατί θέλει να ρίξει περισσότερα μανίκια?
Το υπόλοιπο 99% είναι πυρφόροι...που μερικοί δεν γαμάνε καθόλου...άλλοι πάνε δώρα και θέλουν να μιλάνε με την κορασίδα κτλ...
dark_avenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Η Εστέλ θα γυρίσει;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.276
- Πόντοι
- 7.885
Πριν την κρίση αυτά γινόντουσαν πολύ συχνά στα στούντιο όπου πήγαινε ο πιρφόρος και έκλεινε με τις ώρες την κοπέλα και ζήτημα να γαμούσε μια φορά :o :o .Τώρα το κάνει στο μπουρδελάκιμε την ίδια φιλοσοφία.Θα εξομολογηθεί τον έρωτα του,θα υποσχεθεί ότι πάντα θα είναι κοντά στην κοπέλα ακόμα κι αν αυτή τον απορρίψει για σχέση,θα διηγηθεί πόσο σκάρτα του φέρθηκαν οι προηγούμενες γυναίκες που είχε ερωτευθεί και γενικότερα πόσο τον έχει αδικήσει η ζωή και όσο ο πιρφόρος θα τα λέει αυτά,η τσατσάρα με το σιχαμερό ύφος της θα απομακρύνει από το τσαρδί τους μπουρδελιάρηδες που περνάνε για την καθιερωμένη δόση καλτίλας και ρομαντισμού
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις