μικρη ενημερωση απο
μεταξουργειο πριν λιγο...εδω max price 15 ευρω...
-κολ.32 ισογειο,αλεξανδρα η ψηλη μελαχοινη κορμαρα με τα γυαλακια...15 ευρω
-κολ.30 ισογειο,νταρια η γνωστη
-κολ.27 ισογειο,μπελλα,η κοκκινομαλλα με το ωραιο κορμακι,παλια μ.αλ.22 και ηταν ξανθια τοτε
-κολ.27 οροφος,κατερινα,αυτη που πλασαρεται ως ελληνιδα,ψηλη νεαρη κοπελα με μεγαλο στηθος,αδυνατο κορμι,μετριο προσωπο,μαλλι με αφελειες μαυρο μακρυ...15 ευρω λεει
-κολ.15 δεξια,2 κοπελες,λαουρα η ψηλη κατσαρομαλλα με τα ωραια ματια και η χρισιτνα,σχετικα ψηλη αθιγγανη νεαρη με ωραιο αδυνατο κορμι και ωραιο προσωπο,στα υποψην...
-κολ.15 αριστερα,παολα,ψηλη μελαχροινη με σωμα με πιασηματα,μετριο προσωπο,γενικα αδιαφορης εμφανισης
-κολ.11 οροφος,λαρισα,ψηλη αθιγγανη νεαρη με ωραιο κορμι και σχετικα καλο προσωπο,εχει και 2 tattoo στα πλαγια
-ιασ.20 δεξι,σουζη απο κολ.11 υπογειο,ξανθια νεαρη ευτραφης,ελ.στοματικο
-ιασ.19 ισογειο,ντιαννα,κοντοπουτανο μελαχροινο με κανονικο κορμι και μεγαλο στηθος
-ιασ.19 οροφος,αλινα,κοντη μελαχροινη με αδυνατο κορμι,μετριο προσωπο,παλια καραβανα απο κολ.63,αχ.40...ανακοινωθηκε πρωκτικο
-ιασ.27,ψηλη αθιγγανη νεαρη με αρκετα καλο κορμι,σχετικα καλο προσωπο,ελ.στοματικο τελειωτικο παρακαλω...δε μου εκανε κλικ ομως εχω δει χιλιαδες τετοιες εκει,αυτη ειναι η κορινα;
-ιασ.44 δεξι,αναστασια απο ιασ.46 οροφος,κοντοπουτανο με πεταχτο κωλαρακι,μετριο προσωπο
-ιασ.44 αριστερο,σαρα,κοντη ευτραφης με μεγαλο στηθος,γενικα αδιαφορη παρουσια
-ιασ.46 οροφος,2 κοπελες,η αλισια,νεαρη σχετικα ψηλη αθιγγανη με κανονικο κορμι,λιγο το χαλαει στη μεση,και μια αλλη πιο κοντη αθιγγανη,πιο αδυνατη με μετριο προσωπο,καρε μαλλι μαυρο,αυτη ειναι η μαρια η ασχημη; ανακοινωθηκε ελ.στοματικο
-ιασ.46 αριστερο,ειδα φευγαλεα τη μαρια με φουλ προγραμμα
-ιασ.43,2 κοπελες,μια ξανθια μιλφ ευτραφης,και μια αλλη ψηλη μελαχροινη με πολυ καλο κορμι,μαυριδερη,μαλλον αθιγγανη,νομιζω μιχαελλα τη λενε,καλη περιπτωση μου φανηκε,στα υποψην...
-αχ.48,μιλφ με μαυρο μαλλι,αδιαφορη παρουσια,ελ.στοματικο
-μαρ.59,τανια,ψηλη νεαρη κατσαρομαλλα,σχετικα νοστιμο προσωπο,καλο κορμι με ωραιο στηθος,ελ.στοματικο
-μαρ.59 οροφος,μαρσελα,οποιος προλαβει παιδια...
καθως εφευγα ειδα τη μαρια με τις βυζαρες απο ιασ.33,οποτε μαλλον θα παιζει τωρα εκει...
αυτα...