Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 231 άτομα (30 μέλη και 201 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Και δεν φτάνει το χθεσινό 30άρι στη Φυλής, στο Μεταξουργείο η μισή Κολωνού τη νύχτα έχει πάει στο 15άρι!  >:(
Το ξέρω τύπε,το διαπίστωσα στην πρόσφατη τσάρκα μου... :hi:

μικρη ενημερωση απο μεταξουργειο πριν λιγο...εδω max price 15 ευρω...
-ιασ.27,ψηλη αθιγγανη νεαρη με αρκετα καλο κορμι,σχετικα καλο προσωπο,ελ.στοματικο τελειωτικο παρακαλω...δε μου εκανε κλικ ομως εχω δει χιλιαδες τετοιες εκει,αυτη ειναι η κορινα;
Κορίνα είναι στο Ιάσωνος 37Α... :hi: Αλλά είναι προς αποφυγήν...τα πάκια έκαναν πάρτι..... ;)
Για 27,δεν έχω ακούσει/δει Κορίνα...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Οσο αφορα το 30αρι αν το αξιζει ας το παρει μιας και προκειται για γκεστ εμφανιση.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Αλλα αμα ανεβει λιγο το επιπεδο στις υπολοιπες και γινουν ποιο περιποιητικεσ αυτη θα πηγαινει και θα φευγει χωρις κανεις να περναει

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Υπαρχουμ γυναικες που πανε και φευγουν απραγες .... Λενε οτι δεν υπαρχουν πελατες ... Και υπαρχουν και γυναικες που τετοια εποχη δεν προλαβαινουν πηγαινουμν απο τον εναν στον αλλο το γιατι ? Νομιζω οτι το αντιλαμβανεστε ολοι

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
-ιασ.19 οροφος,αλινα,κοντη μελαχροινη με αδυνατο κορμι,μετριο προσωπο,παλια καραβανα απο κολ.63,αχ.40...ανακοινωθηκε πρωκτικο
Ρε γαμώτο!Γι'αυτήν κατέβηκα κατά τις 12:30-13:00,και βρήκα μία milf με ξανθό ξεβαμμένο μαλλί,και άλλη μία καστανόξανθη με λίγο κοιλίτσα.
Επίσης στο Ιάσονος 1 μεσαίο αριστερά βρήκα δύο νεαρές,Ρωσίδια μάλλον,μία μελαχροινή με έντονα σχιστά μάτια,και μία πιο ψηλή και πιο ανοιχτόχρωμη,Ιρίνα άκουσα,και οι δύο με λίγα περιττά κιλάκια.
Τελικά,κι επειδή είχα όρεξη για ''γούτσου-γούτσου'',κατέληξα στο Ιάσονος 10 όροφο,(που τείνει να γίνει το δεύτερο σπίτι μου...),στην πιτσιρίκα την άννα,ξανθιά Ρωσίδα μάλλον,με πιασιματάκια και συνεσταλμένο χαμόγελο.Υπηρεσίες όχι επαγγελματικού επιπέδου,αλλά δεν είναι πάντοτε αυτό το ζητούμενο...
Καλό Σαββατοκύριακο μύστες! :hi:

antonisg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
17
Like
372
Πόντοι
881
Κανε το σταυρο σου και αναψε μια λαμπαδα που δε την πετυχες γιατι αν εμπαινες θα εκλαιγες με μαυρο δακρυ.
Απ τις χειροτερες φολες στην πιατσα

Αγαπητέ φίλε Κομπρα την συγκεκριμένη την έχω πάρει μερικές φορές και όντως απο υπηρεσίες μεγάλη μετριότης. Ομως επειδή είναι πολύ μούνος έχω πολύ αναγκη να την βλέπω έστω και στα τυπικά και να χύνω  :erection: :erection: :erection: :erection:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Ρε παιδιά ,η Ντενίσα η όμορφη, που δούλευε
Διδύμου 7 , ξέρετε που είναι ;

Ευτυχώς που γύρισε η Ρενάτα στο Φ66 και ήταν χτες
το απόγευμα με μαλλιά μες , για πρώτη φορά !  :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Κορίνα είναι στο Ιάσωνος 37Α... :hi: Αλλά είναι προς αποφυγήν...τα πάκια έκαναν πάρτι..... ;)

Σωστός ο Μπίλυ,σωστός και ο sore throat!

Η Κορίνα τα βράδυα δουλεύει στο 37α και εδώ και δύο ημέρες τα πρωινά την έχω πετύχει στο 27α.

dj bill

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Οποιος Κιαρατας δωσει 30 euro στη Φυλης......Να Μεινει στον Τοπο με το Πουλι στο Χερι!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
μικρη ενημερωση απο μεταξουργειο πριν λιγο...εδω max price 15 ευρω...

-μαρ.59 οροφος,μαρσελα,οποιος προλαβει παιδια...
Εντάξει μιας και λέμε για max price να προλάβει τι το υπεραπλο πρόγραμμα των20€ της κοπελιτσας που ειναι συμπαθητικη αλλά όχι για20€ Σκέψου και εγώ που περναω μαζί της νιώθω οτι είναι πολλά φυσικά δεν με έβαλε κανεις με το ζόρι αλλά η αλήθεια είναι οτι και στα δίπλα μαγαζιά παρόλο που το προγράμματακι τους είναι πιο εμπλουτισμένο οι κοπέλες δεν έχουν αποδώση έτσι δουλεύει η Μαρσέλα που δεν ειναι τίποτα ιδιαίτερο σε εμφάνιση-απόδοση απλα είναι λίγο πιο δεκτική και εύκολη στο χειρισμό μιας και είναι μικρόσωμη δεκαποντα φοράει για να φτασει 1,67
Πιστεύω οτι πρεπει να μην πατήσει κανεις σε αυτά τα μαγαζιά για λίγες μέρες δυο τρεις ωστε συμμορφωθούν στις τιμες της περιοχης και να βάλουν μυαλό προσωπικές θέσεις εκφράζω έτσι ουτε οδηγίες ουτε υποδείξεις δίνω το αναφέρω για να μην παρεξηγηθω

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
θα πω την αποψη μου για αυτο το θεμα δεν το επικροτο να δωσο 30 φυλης για δεκα λεπτα ενω υοαρχει με 20 ιδια δουλεια γινεται και στο μεταξουργειο βλακεια ειναινα  δωσεις 15 ευρω ενω υπαρχει η ιδια δουλεια με 10 ευρω να γαμησεις μαυρο στο μαγαζι του 30 ευρω πιστευω οτι δεν θα κρατησει για πολυ αυτο το μαγαζι

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Το φυλής 59 είναι ένας πολύ ιστορικός οίκος από τον οποίο έχουν παρελάσει απίστευτες γυναίκες και από την Γερμανία
Νομίζω ότι είναι ο μοναδικός οικος ίσως που έχει βάλει την τιμή των 30 ευρώ σε ορισμένες κοπέλες όπως η ξανθιά σαμπρινα-μελινα που μεταπήδησε στο στουντιακο Λιοσίων 278 αλλά και η πρώην αντζελα,νυν βάρβαρα από βουρβαχη 19 τώρα
Αυτο που περιέγραψε ο dude για την νέα κοπέλα είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο με την ξανθιά σαμπρινα την πρώτη μέρα της δουλειάς της στον ίδιο οίκο
Ολοι περιμέναμε στην ουρά και όλοι φευγαμε μ ένα χαμόγελο στα χείλη,το πρώτο ακριβώς βράδι της παρουσίας της εκει
Αφορά λοιπόν αυτόν και μόνο τον οίκο και αν οι κοπέλες που θα φέρνει είναι τόσο εντυπωσιακές όσο οι προηγούμενες που ανέφερα,ίσως σαν σκέψη αποδειχτεί σοφή
Τόσο καιρό λέμε ότι το απλό πρόγραμμα στα στούντιο θα θέλαμε να είναι στα 30 ευρώ για δεκαπέντε λεπτά περίπου,γιατί να μην ξεκινήσει αυτο να γίνεται σε κάποια μπουρδελα επιλεκτικά,από τη στιγμή που η εμφανιση των κοριτσιών θα το αξιζει
Σίγουρα το να υπάρχει μια ποιοτικη εναλλακτική μέσα στην φυλής δεν θα έβλαπτε,να επισημάνω δε ότι ακόμη και οι δυο κοπέλες που προανέφερα αργότερα επανήλθαν στη φυλής στα 20 ευρώ με την ίδια πολύ καλή ποιότητα τπηρεσιων

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το φυλής 59 είναι ένας πολύ ιστορικός οίκος από τον οποίο έχουν παρελάσει απίστευτες γυναίκες και από την Γερμανία
Άλλο λέμε αγαπητέ μου χιλνικ!
Το που βρεθήκανε τόσοι πυρφόροι και κάνανε σαν λιμασμένοι..... :hi:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Λιοσίων, Πλατεία Αττικής[/size]

11:24-12:54

Χωματιανού 11 αριστερά (ισόγειο): Η νεαρή Μαρία, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, καλογραμμένο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο ωραίο στήθος, ομορφοφτιαγμένο κορμί μ' ερωτικές καμπύλες. Σε απλό.
Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος): Η επίσης νεαρή Ανδριάνα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, όμορφο φιλήδονο πρόσωπο με κατακόκκινα ανάγλυφα χείλη, μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο αδύνατο κορμί. Σε απλό.
Λιοσίων 73Α: Κλειστό.
Εξηκίου 18 δεξιά (ισόγειο): Η μολδαβή μιλφ Τζούλια, από Λιοσίων 79Α, με ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, σώμα με πιασιματάκια. Σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Εξηκίου 18 μεσαίο (όροφος): Σταθερή η μιλφ Αλεξάνδρα. Σε «στοματικό».
Εξηκίου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η μιλφ Μαρία, από Διδύμου 20, Αχαρνών 85, με ίσιο κοκκινωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο με πίρσινγκ στο άνω χείλος, μεσαίο στήθος, μετριοχαμηλό ανάστημα, κανονικό κορμί. Ανακοινώθηκε απλό κι ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ, αλλά μέσα με ρώτησε εάν το τσιμπούκι θα το ήθελα με ή χωρίς καπότα...

DSC08307.jpg

DSC08302.jpg

DSC08311.jpg

Βέργας 3 (δεξιά πόρτα): Μία μεγαλόστηθη νταρντάνα, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους. Σε απλό.
Βέργας 3 (όροφος): Δεν λειτουργούσε.
Βέργας 3 (αριστερή πόρτα): Κλασικά η 'Ελλη, με ΦΟΥΛ και η Καίτη, με απλό.
Βέργας 2: Η ξανθιά (μαλλί μέχρι τους ώμους), φαρδομούρα, "τετράγωνη" μιλφ, «η Σοφία!», της είπα  μόλις την είδα. «Αγάπη, Πίστη, Ελπίδα!», συμπλήρωσε στο καπάκι. Η Σοφία λοιπόν από το παραδιπλανό 6. Σε απλό.
Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο): Η καλλίκορμη βυζαρού μιλφ Σόνια. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ξανθιά, μεγάστηθη μιλφ Μαριάνα. 'ΟΛΑ εκτός από πρωκτικό.
Παιωνίου 47 (το "σκυλόσπιτο"): Η ξανθιά, βυζαρού χοντρομίλφ 'Ηρα, από Αγκύρας 12 αριστερά. Ανακοίνωσε απλό...
Αδάνων 2: Κλειστό και στο πήγαινε και στο έλα.
Λιοσίων 91: Το ίδιο.
Προύσης 22: Το ίδιο.
Τροφωνίου 11 αριστερά (ισόγειο): Η μεγάστηθη Τζούλια με τα τατουάζ.
Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος): Η νεαρή Αλεξάνδρα, από το Παιωνίου 47 (για λίγο καιρό θα δουλεύει εδώ), με καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, κωλάρα και μπουτάρες με κυτταρίτιδα. Σε απλό.
Τροφωνίου 13 αριστερά (ισόγειο): Η ξανθιά, μεγάστηθη νταρντανομίλφ Κλεοπάτρα, από Ιουλιανού 71 και Περγάμου 27 υπερυψωμένο ισόγειο.
Τροφωνίου 13 δεξιά (όροφος): Κλασικά η επίσης βυζαρού Μπέτυ. Σε απλό.
Κνίδου 18: Εξωτερικά ανακαινισμένο, αλλά κλειστό.
Παρασίου 36: Σταθερές οι: Μαρία (τρελοκοτσιδού), Μπέτυ. Σε απλό και οι δύο.
Κωνσταντινουπόλεως 206: Η μιλφ 'Ερικα, με ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, παχουλά βραχιόνια, φαρδιά κωλάρα, χοντρές μπουτάρες. Σε απλό.

DSC083161.jpg

Ξανθίππης 2: Κλειστό.
Λεωφ. Ιωνίας 12: Η μιλφ 'Αννα, από Καλύμνου 48 όροφο, με ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, καλούτσικο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, νταρντανοειδές σώμα. Σε απλό.
Αλκαμένους 113: Κλειστό λόγω λαϊκής.
Αλκαμένους 117: Επίσης.
Περγάμου 27 αριστερά (ισόγειο): Κλειστό.
Ρεμούνδου 21 δεξιά (όροφος): Η ουκρανή Καίτη, με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους πιασμένο σε αλογοουρά, καλό προσωπάκι, μικρό στήθος, φαρδιά κωλάρα και μπουτάρες. Σε απλό.
Ρεμούνδου 21 αριστερά (ισόγειο): Η Καρολίνα, από Φυλής 200 και Παρασίου 36, με ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί. Η Λίζα, με ξανθό σγουρό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό προς αδύνατο κορμί. Και οι δύο πρόσφεραν: Απλό κι ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Ρεμούνδου 20: Σταθερή η νεαρή Λώρη, με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω, γλυκό προσωπάκι, μικρό στήθος, χαμηλό ανάστημα, καλοσχηματισμένο κορμάκι. Σε απλό.
Περγάμου 1 (ισόγειο και όροφος): Κλειστό.
Αγίου Πέτρου 7: Η νεαρή Ιζαμπέλλα, με μαύρο μπουκλωτό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο στρογγυλό προσωπάκι, μεγάλο στήθος, κανονικό κορμί. Υπηρεσία: «...κάνει διάφορα γούστα...». Εγώ: «Τι γούστα κάνει δηλαδή;». Υ: «Θα στα πει όταν θα μπει μέσα». Ε: «Ααα!... Χε χε». Υ: «Χε χε χε».

:sunglasses:

Κατ αρχην μπραβο σε Dude, προφεσσορα, φανουρη και ολους οσους ενημερωνουν. ουτε οι ιδιοι δεν μπορουν να φανταστουν ποσο πολυτιμες ειναι για πολυ κοσμο οι ενημερωσεις τους.
[...]
Να 'σαι καλά :hi:

[...]
ΥΓ:Εκτός από τους γνωστούς...σεσημασμένους (Φανούρης Τζούρας,Professorx,Billy13,John Fystikis,sore throat,TOMMY DEVITO,Hot Venom) να πω ένα μπράβο και στα παιδιά που μπαίνουν στον κόπο και γράφουν έστω και μία γραμμή από όσα βλέπουν και δοκιμάζουν όταν κάνουν τις βόλτες τους!
'Ενα εύγε κι από μένα!

Προσθήκη: 'Οπως και σε σένα, ένα εύγε, φυσικά!...

Επίσης μέσα στη βδομάδα πληρώθηκαν...

Η Αλίνα, από Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος), μία μέτρια εμφανισιακά, χαμηλού αναστήματος νεαρή ξανθιά, με ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, έτσι κι έτσι πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, μονοκόμματο σώμα. Σε απλό.

DSC08249.jpg

DSC08251.jpg

DSC08245.jpg

DSC08240.jpg

DSC08234.jpg

Η Φλώρη, από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, νεαρής ηλικίας αθιγγανοειδής Ρουμάνα μετριοχαμηλού αναστήματος, με μαλλί μέχρι την πλάτη, έτσι κι έτσι πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, παχουλά βραχιόνια, κοιλίτσα, κωλάρα και μπουτάρες. Σε απλό.

DSC08263.jpg

DSC08268.jpg

DSC08257.jpg

DSC08272.jpg

Διευκρίνιση: Δεν ήταν δικό μου :grin:

Η Ηλέκτρα, από Κολωνού 30 δεξιά (ισόγειο), με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο πάνω, καλό πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατο ομορφοσχηματισμένο κορμί με διάστιξη στην οσφύ και στη δεξιά ωμοπλάτη. Σε απλό.

DSC08284.jpg

DSC08288.jpg

DSC08298.jpg

DSC08283.jpg

DSC08294.jpg

Βρίσκεται στο δωματιάκι όπου έλαβε χώρα η συνεύρεση. Η πινακίδα "My Room" δείχνει προς το κρεβάτι

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Υπαρχουμ γυναικες που πανε και φευγουν απραγες .... Λενε οτι δεν υπαρχουν πελατες ... Και υπαρχουν και γυναικες που τετοια εποχη δεν προλαβαινουν πηγαινουμν απο τον εναν στον αλλο το γιατι ? Νομιζω οτι το αντιλαμβανεστε ολοι
Άστα να πάνε δραματική κασταση σε πολλά μαγαζιά δουλεύουν μονο με σταθερούς Πελάτες καποια όπως για παραδειγμα η Πωλινα καλυμνου48 Αχαρνων85 τίποτα ειδικα χτες μετα της17.00 που ηταν η Ναταλι ξανθο μιλφ αδυνατο ωραια γυναικα που δουλευε προσφατα Διδυμου16 βεβαια απο αύριο απόγευμα που επιστρέφει μάλλον το πολυβόλο η Μαρίνα βλέπω να γίνεται χαμός παλι

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Άλλο λέμε αγαπητέ μου χιλνικ!
Το που βρεθήκανε τόσοι πυρφόροι και κάνανε σαν λιμασμένοι..... :hi:
Ένα πράγμα που έχω μάθει από το σαιτ είναι να μην κρίνω επιθυμίες,προτιμήσεις και επιλογές Billy
O καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει αυτο που επιθυμεί από την στιγμή που δεν ενοχλεί τον αλλο

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
Πριν από λιγο εκανα μια μικρη βολτα στο Μεταξουργειο και ειδα τα εξης:

Λεωνιδου 28 κατω μια καστανή γλυκια γεματουλα.Ο οροφος κλειστος.
Ιασωνος 27 η μελαχροινουλα που αναφερθηκε παραπανω.Καλο το μικρο!
Κολωνου 32 κατω Αννα αδυνατη κοκινομαλλα.
Κολωνού 32 πανω Μια γεματη με σιλικονες και μια μελαχροινη με πιασιματα και γουρλωμενα ματια.
Κολωνού 15β Λαουρα και Χριστινα ωραια στυλιαρια και τα δυο
Κολωνου 15α Παολα και μια ψηλη μελαχροινη με ξινη φατσα
Κολωνου 11 κατω Βίκυ
Κολωνου 11 ισογειο Αννα η μικρη ξανθια
Κολωνου 11 πανω Λαρισα

Χθες λιγο πριν τον αγωνα σε μερικα της Φυλής

Φυλης 71 Μελαχροινη με πιασιματα ωραία φατσα
Φυλης 86 κάτω Αλινα και Μαγια που την εχω κεντραρει.
Φυλης 84 κατω Αννα ξανθια γλυκια μικρη
Φυλης 65 κατω Εμμανουελα με θυμηθηκε και μονο που δεν με ξεβρακωσε στο σαλονι!
Φυλης 65 πανω Λουιζα μικρουλι οπως μου αρεσουν αλλα μου μυριζει ξεπετα
Φυλης 59 Αλισια ωραιο κορμι και μια ξανθια με κωλαρα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ένα πράγμα που έχω μάθει από το σαιτ είναι να μην κρίνω επιθυμίες,προτιμήσεις και επιλογές Billy
O καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει αυτο που επιθυμεί από την στιγμή που δεν ενοχλεί τον αλλο
Και εμείς έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τους πυρφόρους,που έκαναν σαν τρελοί βραδυάτικα... :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom