Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 271 άτομα (22 μέλη και 249 επισκέπτες)

antonisg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
17
Like
372
Πόντοι
881
Το 1%,θέλει να γαμήσει με την ησυχία του...
Το υπόλοιπο 99% είναι πυρφόροι...που μερικοί δεν γαμάνε καθόλου...άλλοι πάνε δώρα και θέλουν να μιλάνε με την κορασίδα κτλ... :hi:

Δεν έχεις και άδικο... τώρα που το λες, τις προάλες είχα ένα μωρό για 2 ώρες σκέτο κουκλάκι, μου αποκάλυψε οτι κάποιος την έκλεισε απο τις 10 το βράδυ μέχρι 4 ή 5 το πρωί την πήδηξε μια φορά και τις υπολοιπες ώρες την κοιτούσε. Μαλιστα αυτη επειδή κάποια στιγμή νύσταξε γιατί το να σε κοιτἀει ο άλλος χωρις να σου λέει η κάνει κάτι για τόσο πολλές ώρες, απορίας άξιον.... Και εμείς παραπονιόμαστε γιατί η μια ή δυο ώρες περνάνε τόσο γρήγορα επειδή θέλομε να τα κάνουμε όλα.........

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Καλησπέρα μάγκες,

να ρωτήσω τους παλαιότερους. Υπάρχουν διαθέσιμες κορασίδες, που να χαρακτηρίζονται και από μια σχετική καθαριότητα σώματος,  που προσφέρουν στο πρόγραμμά τους ελεύθερο στοματικό και τελείωμα σε σώμα? Ανφέρομαι πάντα σε μπουρδέλα στις τιμές των 20-30 € και όχι σε studio που με τα εξτραδάκια ανεβάζουν το κόστος στα 80-100 €.
Αν ναι, παρακαλώ να αναφέρεται σε ποια μέρη.

ευχαριστώ

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε γαμώτο!Γι'αυτήν κατέβηκα κατά τις 12:30-13:00,και βρήκα μία milf με ξανθό ξεβαμμένο μαλλί,και άλλη μία καστανόξανθη με λίγο κοιλίτσα.
κανουν αλλαγη εκει στις 12,πιο πριν θα τη πετυχαινες

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εντάξει μιας και λέμε για max price να προλάβει τι το υπεραπλο πρόγραμμα των20€ της κοπελιτσας που ειναι συμπαθητικη αλλά όχι για20€ Σκέψου και εγώ που περναω μαζί της νιώθω οτι είναι πολλά φυσικά δεν με έβαλε κανεις με το ζόρι αλλά η αλήθεια είναι οτι και στα δίπλα μαγαζιά παρόλο που το προγράμματακι τους είναι πιο εμπλουτισμένο οι κοπέλες δεν έχουν αποδώση έτσι δουλεύει η Μαρσέλα που δεν ειναι τίποτα ιδιαίτερο σε εμφάνιση-απόδοση απλα είναι λίγο πιο δεκτική και εύκολη στο χειρισμό μιας και είναι μικρόσωμη δεκαποντα φοράει για να φτασει 1,67
Πιστεύω οτι πρεπει να μην πατήσει κανεις σε αυτά τα μαγαζιά για λίγες μέρες δυο τρεις ωστε συμμορφωθούν στις τιμες της περιοχης και να βάλουν μυαλό προσωπικές θέσεις εκφράζω έτσι ουτε οδηγίες ουτε υποδείξεις δίνω το αναφέρω για να μην παρεξηγηθω
η αχιλλεως και η μαραθωνος παντα 20 ευρω ηταν φιλε,ανεξαρτητως εμφανισης και υπηρεσιων κοπελας

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Το πρωι ημουν με πατερα μου Βαρβάκειο αγορα και είδα την Λίλιαν απο διδύμου 16 να ψωνίζει ! Είχαμε ένθερμη χειραψία !

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο που περιέγραψε ο dude για την νέα κοπέλα είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο με την ξανθιά σαμπρινα την πρώτη μέρα της δουλειάς της στον ίδιο οίκο
μιλας για τη σμαπρινα που αργοτερα κατεληξε ιασ.44; :)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
η αχιλλεως και η μαραθωνος παντα 20 ευρω ηταν φιλε,ανεξαρτητως εμφανισης και υπηρεσιων κοπελας
Ναι έτσι είναι εχεις δίκιο απλα παλιά θυμάμαι έφερναν και καμια ωραία κοπελα.Η ένσταση μου είναι πως το επίπεδο απο τις κοπέλες που είναι εκεί δεν αντιστοιχεί στο20€ που θέλουν σε καμια περιπτωση κατα την προσωπική μου άποψη παντα κάποιοι μπορεί να θεωρουν οτι είναι καλες εγώ πιστεύω οτι πρεπει να δουλέψουν στα Ιασωνος1Α,Β,2Α,Β στο 10€.Αν δεν φέρουν πραγματικές Ρωσίδες μάλλον το ξεχνάμε αυτό εγω20€ εκεί ποτε ξανά και ας είχα φραγκα

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι έτσι είναι εχεις δίκιο απλα παλιά θυμάμαι έφερναν και καμια ωραία κοπελα.Η ένσταση μου είναι πως το επίπεδο απο τις κοπέλες που είναι εκεί δεν αντιστοιχεί στο20€ που θέλουν σε καμια περιπτωση κατα την προσωπική μου άποψη παντα κάποιοι μπορεί να θεωρουν οτι είναι καλες εγώ πιστεύω οτι πρεπει να δουλέψουν στα Ιασωνος1Α,Β,2Α,Β στο 10€.Αν δεν φέρουν πραγματικές Ρωσίδες μάλλον το ξεχνάμε αυτό εγω20€ εκεί ποτε ξανά και ας είχα φραγκα
κανονικα,αμα το σκεφτεις χαλανε τη πιατσα γιατι ειναι μεταξουργειο και χρεωνουν 20,δεν αντιλεγω
σε αυτο,απλα νομιζω οτι η μαρσελα δικαιολογει το 20αρι απο αποψη υπηρεσιων,εμφανισιακα ειναι
οντως μετρια...αν σου φερουν δηλαδη μια ρωσιδα μουναρα και φολα μεσα θα ειναι καλυτερα;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.276
Πόντοι
7.885
Καλησπέρα μάγκες,

να ρωτήσω τους παλαιότερους. Υπάρχουν διαθέσιμες κορασίδες, που να χαρακτηρίζονται και από μια σχετική καθαριότητα σώματος,  που προσφέρουν στο πρόγραμμά τους ελεύθερο στοματικό και τελείωμα σε σώμα? Ανφέρομαι πάντα σε μπουρδέλα στις τιμές των 20-30 € και όχι σε studio που με τα εξτραδάκια ανεβάζουν το κόστος στα 80-100 €.
Αν ναι, παρακαλώ να αναφέρεται σε ποια μέρη.

ευχαριστώ

Mύστη και τα 20-30 πολλά είναι γι αυτό που ζητάς  :o :o :S :S,σου εγώ πρόταση  ;) :grin:,μεταξουργείο,Κωλοκυνθούς 38 όροφος μ'ένα 10 ευρω  :rockon: :rockon:.Πιο καθαρά δεν θα βρεις και απ'ότι ξέρω όλες οι κοπέλες εκεί κάνουν ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό όπου γουστάρεις  :2funny: :2funny:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
κανονικα,αμα το σκεφτεις χαλανε τη πιατσα γιατι ειναι μεταξουργειο και χρεωνουν 20,δεν αντιλεγω
σε αυτο,απλα νομιζω οτι η μαρσελα δικαιολογει το 20αρι απο αποψη υπηρεσιων,εμφανισιακα ειναι
οντως μετρια...αν σου φερουν δηλαδη μια ρωσιδα μουναρα και φολα μεσα θα ειναι καλυτερα;
Δεν ξέρω αν θα είναι καλλίτερα αλλά απο αυτή την κοροϊδία ίσως είναι προτιμότερο να φύγουν αυτές οι μετριότητες και να ερθει μια μουναρα που χλωμό το βλέπω.Όσο για τη Μαρσέλα εντάξει απο την ωρα που το πρόγραμμα της είναι υπεραπλο δεν αξίζει όχι σε καμια περιπτωση πλεον μπορω να σου φέρω σε αντιδιαστολή κοπέλες στο10€ που αν βαλεις την Μαρσέλα δίπλα τους ουτε θα την <<κατουραγες>> α)Ηλέκτρα κολωνου30ισογειο,β)ΑντριαναΙασωνος20Α,γ)Λεϊλά Λεωνιδιου28οροφος και μια σειρα ακόμα κοπέλες πολύ καλλίτερες οποτε ας παει και αυτή στο10€ακι προς αποκατάσταση της πραγματικοτητας

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Αν είχαμε την απάντηση στο αίτημα "και πολύ καλά,και πολύ φθηνά", θα είχαμε ολοκληρώσει την Οικονομική Θεωρία...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Live...

Αχιλλέως 48Β

Κλειστό.

Μαραθώνος

59
Η σχετικά νεαρή Βίκυ, μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο και ωραίο κανονικό ψηλό κορμί, παρουσιάστηκε τσίτσιδη και έκρυβε το αιδοίο της με κάτι σαν μακρύ πορτοφόλι, απλό πρόγραμμα.

59Α
Η νεαρή Ντιάνα, ξανθιά με ίσιο μακρύ μαλλί, γλυκό προσωπάκι αν και λίγο τραχύ, κανονικό σώμα με 2αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι παρά την ελάχιστη κυτταρίτιδα, ελεύθερο στοματικό - τελειωτικό στα βυζάκια.

Βιργινίας Μπενάκη 31

Μια μελαχρινή μιλφ με συμπαθητικό πρόσωπο αν και λίγο σπασμένο περίπου 45αρα, κανονικό και πολύ καλό σώμα για την ηλικία της, 2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, φορούσε μαύρα εσώρουχα, μόνο κώλο δεν δίνει.

Παιανιέων 24

Η μιλφγκιλφ και μάλλον Ελληνίδα Αλεξάνδρα, ξανθιά με κοντό μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο, κοντή και ελαφρώς γεματούλα με κομπινεζόνι, και αυτή κάνει τα "πάντα" πλην πρωκτικού.

Κωνσταντινουπόλεως

166Β
η νεαρή μουνάρα Νικόλ, δεν είναι άλλη από την Νέλυ της σπασμένης πλέον αλυσίδας του Φ.71Β, μελαχρινή με ξυρισμένο το κεφάλι από την δεξιά πλευρά, ωραίο πρόστυχο και συνάμα γλυκό πρόσωπο, "δυνατό" κορμί με 2αρι βυζί και φοβερό κώλο. Η Ρωσίδα ξανθιά ψηλή υπηρέτρια μου είπε απλό αλλά ρώτα καλύτερα την κοπέλα... για την ιστορία έκανε φουλ αλλά με απατεωνιές εντός...

166Α
Η μιλφ Ρωσίδα Ναταλί από Βιργινίας Μπενάκη 31 σχετικά προσφάτως και άλλα αλλά κατά βάση εργαζόμενη στο εν λόγο, ξανθιά με μακρύ μαλλί, επιεικώς μέτριο πρόσωπο, σχετικά ψηλή και αδυνατισμένη πλέον με 2,5-3αρι βυζί και κώλο που πάντά τουρλώνει γυρνόντας πλάτη στο σαλόνι, ελεύθερο στοματικό - τελειωτικό στο στόμα.

Ελευσινίων 22

Η μιλφγκιλφ, μάλλον Ελληνίδα, Άννα που έχω πετύχει και παλιότερα κάπου στην Λιοσίων, ξανθιά με μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, νταρντάνα με 3αρι βυζί, κοιλιά και κώλος με πιασίματα, απλό πρόγραμμα.

Τα Ιωαννίνων 3/3Α ανοιχτά αλλά δεν μπήκα.
Μόλις τώρα που πέτυχα τυχαία τον φίλο asslacta περνώντας από εκεί μου είπε πως επάνω στο στούντιο δούλευε η μιλφ Βραζιλιάνα Μελίσα.

Επίσης μόλις πριν λίγο αποχώρησαν από τις Πυραμίδες της Αιγύπτου η μιλφ Άννα με το σκυλί του πολέμου για το μεροκάματο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.668
Πόντοι
41.129
live μεταξι

ιασωνος 19 κατω: βαλερια
ιασωνος 19 πανω: κλαουντια και νατασσα
ιασωνος 20α:αντελινα
ιασωνος 20β:παολα
ιασωνος 20γ :αννα με πιασιματακια. 
ιασωνος 30 οροφος:βανεσα και λολα
ιασωνος 30 υπογειο:λαρισα χοντρουλα και τζουλια
ιασωνος 33 αντζελα και μαρια σχιστοματα
κολωνου 23 ισογειο: φωτεινη
          υπογειο: ελενη
κολωνου 30:ντανα ψηλο μελανουρη
κολωνου 27:φλωρη
κολωνου 30 1ος:αννα μιλφ
          2ος:αννα ρωσσιδα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Δεν ξερω για σας, εγω παντως με τα παρανομα εξτραδακια στο Μεταξι μια χαρα την εχω ολοκληρωσει την Οικονομικη θεωρια :2funny:
Μαζί σου μύστη μου,ο κόσμος όλος είναι αυτό που νοιώθουμε και βλέπουμε,οι θεωρίες είναι για τους αργόσχολους...
(Συγχωρήστε μου το ύφος, είμαι με τα κρασάκια μου σε τραπέζι γάμου,"και στα δικά μας " για τους ανύπαντρους...
.
[/quote]

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Αυτή την ωρα live απο

Διδυμου22 Αννα η μυστηρια μελαχρινός μιλφ με καλό σωμα έχει κέφια σήμερα βγήκε χαμογελαστή στο σαλόνι
Διδυμου20 Μαρια ξανθιά με φουντωτο μαλλί μέτριο πλαδαρο σωμα φουλ πρόγραμμα
Διδυμου8οροφος Νατάσα μελαχρινή μάλλον ηταν δωμάτιο δεν την είδα
Φυλης54A Ξένια νεαρή καστανοξανθη συνεσταλμένη Ρωσσιδουλα
Φυλης54Β Ωρορα το νεαρό Βυζοτουμπανο ηταν δωμάτιο και Βαλερία προμιλφ Ρωσίδα καστανοξανθη ωραίο σωμα

Αυτά για την ωρα πάω μια αναγνωριστική μεταξι να δω καλό Σαββατόβραδο παιδια

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Bόλτα στην απογευματινή βάρδια σε ποικίλες περιοχές.'Εγιναν 3 καταθέσεις ή μάλλον να πω αναλήψεις συνολικού κόστους 55 ευρώ.
Ξεκίνημα απο το αρχέγονο Μεταξουργείο.
Τα Μ.Α 20 παραμένουν κλειστά και σφραγισμένα.
Το Μ.Α 22 ισόγειο φιλοξενούσε μία γεματούλα ημεδαπή,με κοντά καστανά μαλλιά σε απλό πρόγραμμα.
Στο Μ.Α 22 στον όροφο ήταν μία αθίγγανη,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Πρόκειται μάλλον για την Φαίη απο το Λεωνίδου 28 όροφος.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Μ.Α 15 ήταν η Μαρία η Όρκα υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους μαζί με την Φωτεινή Γκμοχ.Σε γυμνό τσιμπούκι αμφότερες.
Στο Μ.Α 28 ήταν η σχετικά καινούρια κοπέλα.Γεματούλα με τραχύ πρόσωπο και μαύρα μαλλιά κάτω απο του ώμους.Σε γυμνό τσιμπούκι.
Στο Μ.Α 25 στο δεξιό όπως ανεβαίνουμε ήταν 2 κοπέλες.Η υπέρβαρη Ανδριάννα,με καστανά μακριά μαλλιά απο το Ιάσωνος 46 όροφος σε απλό και η Μαρία καινούρια κοπέλα κοντούλα,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους κανονικών κιλών μέτριας εμφανίσεως.Σε απλό αμφότερες.Στο αριστερό μαγαζί η Ντόνα καινούρια κοπέλα που είδα και την προηγούμενη εβδομάδα,ελαφρώς γεμάτη,με κοντά καστανοκόκκινα μαλλιά.Κώλος στο δεκάρικο.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ήταν η Σόνια η οποία εμφανίστηκε με κεκαλυμένο στήθος.Σπάνιο για Σόνια.Απλό.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό κλασσικά η διαδικαστική Μανταλένα.Ψηλή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,με αρμονικά κατανεμημένα κιλά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν η Αλίσια,αθίγγανη,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά σγουρά κάτω απο τους ώμους.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 μεσαίο ισόγειο η Αλέξια,παλιά καραβάνα,γεματούλα με μακριά μαύρα μαλλιά σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό η Βέρα-Αλίνα παλαιολιθικός δεινόσαυρος με απλό πρόγραμμα.Κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω και μάτια "κλαμμένα".
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα η Γαβριέλλα.Ψηλή,λεπτή,με σώμα κάπως απότομο,κοντά καστανόξανθά μαλλιά.Σε απλό πρόγραμμα.Νοστιμούλα σχετικά αλλά με ατέλειες.
Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο πέτυχα την Κορίνα απο Μεταξουργείο που αναφέρατε.Η κοπέλα είναι σχετικά καινούρια και είναι αυτή που είχε πρωτοεμφανιστεί στο Φυλής 61 υπόγειο και είχα πάρει προσφάτως.Εδώ στο δεκάρικο με γυμνό τσιμπούκι.Η κοπέλα είναι κάτι σαν την Τζένη το γυφτάκι και δουλεύει με εξτραδάκια.Την πήρα δεύτερη φορά και για να μου κάνει ελεύθερο στοματικό μου ζήτησε πέντε ευρώ εξτρά χρήματα ενώ είχε ανακοινώθει στο δεκάρικο.Χαλάστηκα αλλά της τα έδωσα και τότε μου έκανε για αρκετή ώρα. Στάση μία η ιεραποστολική και μόλις την φώναξε η υπηρεσία η Κορίνα άρχισε να ντύνεται και έγινε μπουχός εγκαταλείποντας με με την πούτσα στο χέρι.Σηκώθηκα και έφυγα χωρίς να κάνω φασαρία.Μαύρο οριστικό απο εμένα για την πονηρή τσιγγάνα.Ας δουλέψει με τους Πακιστανούς.Εμφανισιακά είναι λεπτή,με μελαμψό δέρμα,μαλλιά μαύρα μέχρι τους ώμους,νόστιμη αρκετά αλλά ταυτόχρονα και κουτοπόνηρη όπως η Τζένη το γυφτάκι και η Μπιάνκα.
Στο Ιάσωνος 30 στον όροφο τρείς κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Τζέσικα,αθίγγανη,μάλλον ημεδαπή η απο Αλβανία,λεπτή,με μελαμψό δέρμα και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Νοστιμή.Η δεύτερη μία καινούρια προσωπικά  δεν την έχω ξαναπετύχει,κοντή,λεπτή,με μακριά καστανόξανθα μαλλιά.Νόστιμη και αυτή.Και η τρίτη ήταν η Λόλα η φόλα γνωστότερη παλιά και σαν Αιμιλία,λεπτή με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Όλες σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο ήταν μία μαύρη λεπτή γαζέλα.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο ήταν η Ντιάνα,κοντή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών.Απλό πρόγραμμα.Ο όροφος κλειστός.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο ενώ μπήκα δεν θυμάμαι τι είδα.Πρέπει να ήταν κάτι καλό πάντως.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο καινούρια κοπέλα η Βαλέρια.Γεματούλα με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 2 στο ισόγειο τον τελευταίο καιρό εργάζεται η Ανδριάννα.Κανονικών κιλών,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 2 στον όροφο η Εύα απο Φυλής 40,Μ.Α 25,αυτό το σπιτάκι και Ιάσωνος 33 όροφος.Λεπτή,αθίγγανη με μαύρα μακριά μαλλιά,τραχύ πρόσωπο,μελαμψό δέρμα.Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο στο δεκάρικο.
Στο Ιάσωνος 1 στο μεσαίο αριστερό μαγαζί η Ρίτα,ψηλή,λεπτή,προμίλφ,με ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Απλό πρόγραμμα.
Αλλάγη ρότας.
Στο Βέργας 3 στο αριστερό μαγαζί η Βικτώρια απο τα Μαραθώνος και Αχιλλέως.Κανονικών κιλών,με καστανοκόκκινα μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,μάγουλα με λακάκια.Γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα.
Στο Βέργας 3 στο δεξιό ισόγειο η Γιούλια,ψηλή,κανονικών κιλών,άχαρη κοπέλα,με κοντά καστανά μαλλιά.Σε γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα.
Στο Βέργας 3 στον όροφο η Εύα,κοντή,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω.Γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα.Αδιάφορη.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο η Αλεξάνδρα γνωστή και ως Μόνικα όταν εργάζεται Φυλής 40.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια,καστανά μαλλιά ως τους ώμους,βυζάρες.Στο μαγαζί αυτό ανακοινώνεται μόνο κωλαράκι σαν εξτρά.
Στο Φώκααις 19 η Αλίνα,κανονικών κιλών με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά και λευκό δέρμα.Είχε εργαστεί και σαν Ντάνα στο Διδύμου 8 ισόγειο.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα.
Στο Φώκαιας 27 στο υπόγειο η Χριστίνα η "Ελληνοουκρανέζα" λεπτή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,νοστιμούλα με χαρακτηριστικό ψεύδισμα.Δεύτερη κατάθεση σε αυτήν την κοπέλα την οποία και έχω για στανταράκι.Με αναζωογόνησε μετά την φόλα που έφαγα.Ας είναι καλά.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Η κοπέλα είναι δύναμη.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο η Σιμόνα το φίδι.Γνωστή και σαν Αλίνα-Κλαούντια απο Χωματιανού 11 όροφος,Φυλής 71 και Φυλής 69 ισόγειο.Εμπλούτισε το πρόγραμμα της σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό μπας και καταφέρει και σταυρώσει πελάτη απο την αναδουλεία και πρόσεξε και περαιτέρω την εμφάνιση της.Αλλά αυτά δεν επαρκούν αν δεν διορθώσει και την απόδοση της.Μαύρα μαλλιά πλέον ως τους ώμους,κανονικών κιλών.
Στο Φώκαιας 27 στον όροφο ήταν η Μαξίμ η "Τσέχα" που στην χώρα της εργάζεται σαν μοντέλο.Καλά για μαλάκες μας περνούν θα ήθελα να ήξερα.Άκου Τσέχα! Χα!Χα!Χα! Λεπτή,με ανανεωμένη εμφάνιση,ξανθά μαλλιά πλέον ως τους ώμους,σιλικονάτα βυζιά.Νόστιμη.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι στο σώμα και κώλο.
Στο Φυλής 61 στο υπόγειο ήταν μόνη της η Αλεξάνδρα σε απλό αφού η Κορίνα μετατέθηκε στο Μεταξουργείο όπως είδαμε.
Το Φυλής 59 όροφος κλειστό και έτσι δεν μπόρεσα να τσεκάρω την καινούρια άφιξη που αξιώνει και 30 ευραίους τρομάρα της.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ενημερώνω ότι η Αλεξάνδρα με το τατού πεταλούδα απο Φώκαιας 24&27,Διδύμου 8 και αυτό το μαγαζί επέστρεψε ξανά για όσους την ψάχνουν.Κανονικών κιλών έχει προσθέσει ελάχιστα κιλάκια,με μακριά ξανθά μαλλιά και τατού πεταλούδα πίσω στον ώμο.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα.Δεν ανακοινώθηκε κώλος.Η τρίτη κατάθεση σε αυτήν την κοπέλα με αρκετά καλές εντυπώσεις.Την έχω πάρει και παλιότερα άλλες 3 φορές.Πολύ καλό τσιμπούκι και γλύψιμο αρχιδιών.
Στο Φυλής 109 στο ισόγειο προσοχή ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ.Η Σάρα,με ξανθά καρέ μαλλιά,κανονικών κιλών και βυζάρες.Την είχα πάρει στην Αλκιβιάδου με πολύ κακές εντυπώσεις.Απλό πρόγραμμα ανακοίνωσε.'Εχει εργαστεί και Διδύμου 20 η συγκεκριμένη και παλιότερα είχε περάσει και απο Ιάσωνος 1.
Στο Πιπίνου και Φυλής δίπλα απο το μανάβικο τέλος εργαζόταν η Μάντα απο το Φυλής 74.Αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα και μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω.Σώμα με λίγα πιασιματάκια.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Αυτά τα ολίγα! Καλό βράδυ!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο πέτυχα την Κορίνα απο Μεταξουργείο που αναφέρατε.Η κοπέλα είναι σχετικά καινούρια και είναι αυτή που είχε πρωτοεμφανιστεί στο Φυλής 61 υπόγειο και είχα πάρει προσφάτως.Εδώ στο δεκάρικο με γυμνό τσιμπούκι.Η κοπέλα είναι κάτι σαν την Τζένη το γυφτάκι και δουλεύει με εξτραδάκια.Την πήρα δεύτερη φορά και για να μου κάνει ελεύθερο στοματικό μου ζήτησε πέντε ευρώ εξτρά χρήματα ενώ είχε ανακοινώθει στο δεκάρικο.Χαλάστηκα αλλά της τα έδωσα και τότε μου έκανε για αρκετή ώρα. Στάση μία η ιεραποστολική και μόλις την φώναξε η υπηρεσία η Κορίνα άρχισε να ντύνεται και έγινε μπουχός εγκαταλείποντας με με την πούτσα στο χέρι.Σηκώθηκα και έφυγα χωρίς να κάνω φασαρία.Μαύρο οριστικό απο εμένα για την πονηρή τσιγγάνα.Ας δουλέψει με τους Πακιστανούς.Εμφανισιακά είναι λεπτή,με μελαμψό δέρμα,μαλλιά μαύρα μέχρι τους ώμους,νόστιμη αρκετά αλλά ταυτόχρονα και κουτοπόνηρη όπως η Τζένη το γυφτάκι και η Μπιάνκα.
Αγαπητέ,αν έβλεπες σε ποιους έκανε ακά τσιμπούκια στο δεκάρικο και πόση ώρα έκανε στο δωμάτιο - όταν την είχα δει εγώ-...θα έκανες φασαρία.
Σας είχα προειδοποιήσει 2 φορές,ότι η κορασίδα είναι "υγειονομική βόμβα" και προς αποφυγήν. :hi:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Πηγες αναφερουν οτι στο φ59 η γερμανιδα μπορεις την πηδηξεις και να χρεωσεις τον λογαριασμο στο ΔΝΤ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom