Ενημέρωση και εντυπώσεις από το σημερινό... πορνοδοιπορικό,απ’όσα είδα και συγκράτησα φυσικά!Κρίνεται αποτυχημένη ,καθώς έγιναν δύο καταθέσεις με αρνητικές εντυπώσεις.Η πρώτη έγινε στην Κάτια στο Κολωνού 30 όροφο,βιαστική,με εμφανή σημάδια ξεπέτας,ξενέρωσα κι έφυγα.Τι να πω,ή την έχουν ξεπατώσει,ή ψωνίστηκε με μια-δυο καλές κριτικές,κι έπιασε τον…παππά απ’τ’αρχίδια!
(Όταν έκανα σοβαρό και συστηματικό αθλητισμό και άκουγα μια καλή κριτική,... σκιζόμουνα να γίνω καλύτερος κι έβαζα το κεφάλι κάτω στην προπόνηση.Οι τσούρκες αντίθετα χαλάνε τις υπηρεσίες τους.Άβυσσος το μυαλό των πουτάνων...).
Η δύναμη της συνήθειας με οδήγησε στο Ιάσωνος 10 όροφο για Χριστίνα-πολεμικό σκυλί,έλλειπε μάλλον για... τεχνικούς λόγους,ήταν μια άλλη ψηλή συμπαθητική μελαχροινή γεματούλα,με μαύρο μαλλί και χαμογελαστό πρόσωπο.
Ο στόχος της βόλτας εξαρχής ήταν η Αλεξάνδρα που είχα δει στο Ιάσωνος 20 το μεσαίο,αντ’αυτής η Ελένη,μαυριδερή ασχημούλα,καλό σφιχτό κορμί,με μαλλί δεμένο κοτσίδα χωρίς… κοτσίδα όμως ,ξυρισμένο.(Όπως ο καφές χωρίς… καφέ,δηλαδή ο ντεκαφεϊνέ)!Στο 20 αριστερά η Μάρω,ψηλή με μακρύ μαύρο μαλλί,γεματούλα,καλό πρόσωπο.Στο 20 δεξιά ήταν η Σάρα,μακρύ μαλλί με μπούκλες,βγήκε χαμογελαστή από δωμάτιο που είχε,αν δεν είχα διαβάσει ότι ήταν φόλα,ίσως και να πέρναγα.
Νωρίτερα είδα στο Ιάσωνος 43 δύο κοπέλες,μια ξανθιά μιλφογκίλφ με σφιχτό κορμί,και μια ψηλή μελαχροινή με καρέ μαλλί,και οι δύο με πρωκτικό.
Στο Ιάσωνος 46 β ήταν η Αλεξία,έχω την εντύπωση ότι ανακοινώθηκε πρωκτικό,δεν έμεινα να το επιβεβαιώσω,μην το...δένετε και κόμπο!
Στο Ιάσωνος 46 όροφο η Μαρία η… φυλακόβια,ίσως έπρεπε να περάσω για την εμπειρία,την είδα να με προκαλεί με το βλέμμα της…
Στο Ιάσωνος 44 αριστερά μια ψηλή ξανθιά γεματούλα,όχι όμορφο πρόσωπο.
Στο Ιάσωνος 44 δεξιά μία μελαχροινή με κοτσίδα και πιασιματάκια,βιαστικό σαλονάρισμα…
Στο Ιάσωνος 37 ήταν δύο νεαρές μελαχροινές,Άννα και Κατερίνα,η μία με καλούτσικο κορμί,η άλλη με κοιλίτσα.
Στο Ιάσωνος 33 ήταν η Μαρία η μαυριδερή με το κατσαρό μαλλί,και η Άντζελα που είχα δει στο 30 στον όροφο νομίζω,κοντή με μακρύ μαλλί περμανάντ.(Αν πετύχαινα το ''ξωτικό'',θα έμενα.Χάθηκε πάλι...).
Στο Ιάσωνος 30 πάνω δύο στυλιάρια,η Σουλτάνα,μαυριδερή με περίεργο πρόσωπο,και η… καινούργια κατά τον τσάτσο Ναταλία,ξανθιά με μακρύ μαλλί,την αναμέναμε αρκετή ώρα από δωμάτιο που είχε!
Στο Ιάσωνος 19 όροφο η Νατάσσα,ξανθιά,καλό σφιχτό κορμί,από συναγωνιστή κατάλαβα ότι δούλεψε στο Άργος παλιότερα.
Πριν καταλήξω στο Κολωνού 23 υπόγειο για τη δεύτερη φόλα,(λεπτομέρειες αργότερα),είδα στον όροφο μια ψηλή μελαχροινή με ωραίο στητό κορμί,Λίλη άκουσα,καινούργια είπε η τσατσά,πήρε και δωμάτιο.Αν ξέρετε κάτι,μ’ενδιαφέρει.Επίσης η Φωτεινή-Λουμινίτσα.
Στο Κολωνού 32 onlygreekάδικο ανέβηκα να δω την όντως μουνάρα Μισέλ,με αέρα top model,και τη Μάγκυ να προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις με καυλάντισμα…
Στο Κολωνού 32 υπόγειο ήταν η Άννα το στυλιάρι με τη γαμψή μύτη,με ακά.
Στο Κολωνού 15 αριστερά ήταν η ψηλή αδύνατη Λάουρα,και μια άλλη που ήταν πολλήν ώρα δωμάτιο χωρίς ενόχληση από την τσατσά,(να τα λέμε άμα συναντάμε τέτοια καλά!),γεματούλα γελαστή.
Στο Κολωνού 15 δεξιά ήταν η Σάρα,ψηλή ξανθιά νταρντάνα.
Και κατέληξα λοιπόν στη Μίκη στο Κλωνού 23 υπόγειο. Κοντούλα,μακρύ καστανόξανθο μαλλί,τσουπωτό κωλαράκι,ξεγελάστηκα από το γλυκό και σεμνό χαμόγελο,τρομάρα μου!Μέσα,εντελώς απότομη και αντιερωτική,από την αρχή κατάλαβα τι με περίμενε,αλλά δεύτερο καμμένο δεκάρικο δεν χαλάλιζα!Προσπαθούσε να αποφεύγει πλήρη διείσδυση,αλλά δεν της έγινε το χατήρι,τουλάχιστον έχυσα κι έφυγα. (Γι’αυτό δεν θέλω να βολτάρω μόνος μου,επειδή έχω τον… φολομαγνήτη!Μάλλον θέλω ακόμα πολλά χιλιόμετρα τσάρκας,και… καμμένα δεκάρικα και εικοσάρικα για να ξεχωρίζω τις φόλες)!
Καλό ξημέρωμα,αύριο θα’χει κι άλλη βόλτα,καλώς εχόντων των πραγμάτων πάντα,με τον @filos 78.