Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 128 άτομα (10 μέλη και 118 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
dude μπραβο για την ενημερωση αυτη η ξενια μου αρεσει πολυ ωραια μαζι μια απο αυτες της μερες θα ξαναπαω μαζι της επομενος στοχος αννυ πορνοσταρ η ιονελλα ειναι κουκλα αυτη η ολοτσιτσιφη εμμανουελλα λεει τιποτα

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
dude μπραβο για την ενημερωση αυτη η ξενια μου αρεσει πολυ ωραια μαζι μια απο αυτες της μερες θα ξαναπαω μαζι της επομενος στοχος αννυ πορνοσταρ η ιονελλα ειναι κουκλα αυτη η ολοτσιτσιφη εμμανουελλα λεει τιποτα

Καλή είναι και η Εμμανουέλα-με την πρώτη ευκαιρία ρίξτης μια ματιά!  ;)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
▪56:
Η Άννα Ιλόνα ήταν σε δωμάτιο και έτσι δεν μπορεσα να δω ποιο και τι είδους δικτυωτό φορούσε απόψε...

Δε φορούσε διχτυωτό.Βγήκε από το δωμάτιο γυμνόστηθη με ένα ροζ στρινγκακι και ένα ροζ σαν παρεό.Φυσικά έδωσα τα 20 ευρώ στην τσατσά και μπήκα,μιας και γι'αυτή κατέβηκα κυρίως!

Η κοπέλα πρέπει να είναι το ομορφότερο κορίτσι στη Φυλής.Αυτές οι ματάρες της δεν παίζονται.Αλλά και μέσα είναι καλή.Ωραίο στήσιμο στα 4,υπομονετική.

Dude σ'ευχαριστώ και πάλι,με γλύτωσες από άσκοπο ποδαρόδρομο

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ευχαριστω πολυ καποια αλλη θα μου προτεινες που να αξιζει να δωσεις το 20 ευρω στο στυλ κοπελλας που μου αρεσει

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
τουμαπνο η χοντρο αννουλα φιλε dude :grin:

Τουμπανάρα!!!  :orchestra:

Ξέρεις πόσοι πιτσιρικάδες (και όχι τίποτα άσχημοι παρακαλώ!) περνάνε κάθε φορά μαζί της;;;  :zfuck: :fuck1: :fuck2:

(Η Βίκυ στο Αγκύρας 1 δουλεύει νομίζω τέσσερις ημέρες την εβδομάδα και όλες το απόγευμα!)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
τουμαπνο η χοντρο αννουλα φιλε dude :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
μεγιστε dude η βικυ τρανς μονο απογευμα δουλευει στο αγκυρας?
thanks

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
2η βαρδια μεταξι : ιασονος 43 εμμανουελλα φουλ και μια στρουμπουλη ξανθια πολυ πειραχτιρι
ιασ 46α απλο μια μελαχρινη μικρη ρουμανα
ιασ 46β φουλ μια μαυριδερι μελαχρινη ,δε με αρεσε
ιασ 46 οροφος η μαρια του φορμετ εχει ομορφινει αλλα δε με γουσταρει η οχι αρκετα
ιασ 44 μαναρομουναρος μαγδαλενα fraulein 1,78 καταξανθη αρκετα ευεξαπτη γενικα αλλα οχι ειδικα
ιασ 44 ημιοροφος μια με γυμνο τσιμπουκι με μυτη πινοκιο μελαχροινη
ιασ 31 τεκες μια χοντρη κοκκινομαλλα ,απλο
ιασ 30 υπογειο σουπερ μαυρουλα τζουλια και μια κοντη ξανθια ,αλινα ,απλο
περασμα απο αλκιβιαδου16 β η ξανθια Ζωη πολυ του γουστου μου
φυλης 40 κορινα γλυκο του κουταλιου και μονικα κουνελακι ,με φουλ.
γαμισα καποιες απ αυτες. αναμενονται κριτικες.
ξεχασα λεωνιδου 28 οροφος απλο μια ψηλη καστανοξανθη αδιαφορη
και κατω η Λιλη δυστυχως με απλο,ξανθια μολδαβα πολυ καυλα( με μια ακομα πιο καβλα λεπτη ξανθια 65αρα τσατσα με πολυ ευφραδεια). Αυτα.

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6

μεταμεσονυκτιο περασμα μεσοβδομαδα απο το σπιτι της Ξενιας στο νουμερο 66 της οδου φυλης.

ειχε εντοπιστει εδω και καιρο σαν στοχος λογω της πολυ ωραιας προσωπαρας και της φρεσκαδας που βγαζει το λικνιστο σχεδον κοριτσιστικο αλλα και ψηλο κορμακι της. αν και ημιφως στο δωματιο απο κοντα το προσωπο της φαινοταν ακομα πιο ωραιο αλλα εβγαζε μια σοβιετικη ψυχραδα. και εκει που ονειρευεσαι να τον βαλεις ολο τον πουτσο μεσα σ αυτο το θεσπεσιο στοματακι μεχρι να νιωσεις τα τοιχωματα απο το λαρυγγι και να δεις τα ωραια αυτα πρασινα ματια να πεταγονται λιγο εξω, εδω ερχεται η ανωμαλη προσγειωση σε μια τυπικοτατη συνευρεση. η παγερη αυτη ρωσιδα παιρνει πιπα σαν να εχεις τραβηξει ενα νοητο κυκλο στη μεση απο το πουτσοκεφαλο και της εχει δωσει καποιος αυστηρη οδηγια να μην περασει τα χειλια πιο κατω απο αυτον. ζητημα ειναι εαν περασε χειλακι η γλωσσα πιο κατα απο τη βαλανο. μιλαμε παντα για πιπα με καποτα γιατι η συγκεκριμενη κανει το υπεραπλο προγραμμα. στο γαμισι τωρα. δε λεω, ωραιο στησιμο στα 4 αλλα μεχρι εκει και παλι. ηταν τοσο σφιγμενη σαν να γαμουσα μια γκομενιτσα που ξεπαρθενευτηκε προχθες και εκανε πισοκωλητο για 2η φορα στη ζωη της. για καποιους αυτο μπορει να ακουγεται και ερεθιστικο αλλα γενικα δεν ανταποκρινεται στις προσδοκιες του μεσου γαμια. οποτε τι να πουμε παραπανω. αν θελει καποιος να βουτηξει την ψωλη του σε ενα ωραιο σοβιετ μπιμπελο για μια φορα καλη ειναι. αλλα για να πει περασα καλα με ενα ωραιο χορταστικο γαμισι θα πρεπει να επενδυσει ενα μπλε χαρτινο εισητηριο σε αλλο χαρτι στο χρηματιστηριο του αγοραιου ερωτα.  

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697
Το υλικό αυτό το έκανε ρομαντικό η κορασίδα..... :grin: :grin: :grin:

Ίσως στο μέλλον να υπάρξουν και άλλα τέτοια ρομαντικά ηχητικά ντοκουμέντα... Από την συλλογή μου όπως γνωρίζεις μύστη μου. :hi: :hi: :hi:

Υ.Γ.Αυτό το ηχητικό πορνογράφημα είναι αφιερωμένο στον πορνό ρεπόρτερ XILNIK
:rockon: :rockon: :rockon:

Εχουμε τεραστια και πελωρια αναγκη απο τετοια υπερομαντικα ηχητικα ντοκουμεντα μεγιστε Ζινταν!!!  :wanker: :wanker: :wanker:
Ενα θα σου πω το χθεσινο σου ητηρικο ντοκουμεντο με  :erection: τοσο πολυ που σημερα μου στοιχισε 40 ευρα, δηλ  2 πολυ ρομαντικες  καταθεσεις σε 2 στανταριακια μου!  :gay:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697
SUPER ενημερωσεις σημερα απο:

Dude007  :kneel:
gil plas  :hi:
captain mortimer 7  :sunglasses:
free :dancing:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
εχοντας χρονο για σκοτωμα, καταδρομικη σε ακρογωνιαια μπουρδελακια για να δουμε τι παιζει.

Φυλης 200, Κατερινα Ελληνιδα κοντοπουτανο πολυ γυμνασμενη μικρο βυζι μεγαλο τατου στον ωμο και το δεξι χερι και σκουλαρικι στο φρυδι, αρκετα ομορφο προσωπο κανει τα παντα και ακαπωτο και αυταρχικο για τους μερακληδες σαν τον γλιτσα.

Ευεινιδων 5, η ευτραφης τσατσα ανατολικου μπλοκ (ουκρανη μαλλον) παρουσιασε την Ευα ψιλολιγνο στυλιαρι με 2αρι στηθος και μακρυ ισιο μαλλι, τσιμπουκοχειλα, φανταστειτε την Αλιονα 30 χρονια νεοτερη και χωρις τα πλαστικα βυζια ενα πραμα. Κανει τα παντα επισης αλλα με γεωμετρικη αυξηση των τιμων αναλογα το πακετο  :uglystupid:

:rockon: :rockon: :rockon:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καταδρομικη λιγο πριν τις 11 κολωνου 32 για επαληθευση πληροφοριων για Μισελ.

Εχει αδυνατισει παρα πολυ αλλα οι βυζαρες πετανε σα τορπιλες, εχει γινει τοσο μουναρα που αν δεν ηξερα οτι πιο καλα θα περασεις αμα καψεις το παραβολο παρα αμα περασεις μαζι της δωματιο θα ακουγα τον πουτσο μου κα θα εμπαινα  :helpplea: Παντως σε αυτη τη γκομενα θα πεσει πολυς μπουρδελοκουβας απο ανυποψιαστους χιστες με την νεα της εμφανιση  :sunglasses:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Ενημέρωση και εντυπώσεις από το σημερινό... πορνοδοιπορικό,απ’όσα είδα και συγκράτησα φυσικά!Κρίνεται αποτυχημένη ,καθώς έγιναν δύο καταθέσεις με αρνητικές εντυπώσεις.Η πρώτη έγινε στην Κάτια στο Κολωνού 30 όροφο,βιαστική,με εμφανή σημάδια ξεπέτας,ξενέρωσα κι έφυγα.Τι να πω,ή την έχουν ξεπατώσει,ή ψωνίστηκε με μια-δυο καλές κριτικές,κι έπιασε τον…παππά απ’τ’αρχίδια! :offtopic:(Όταν έκανα σοβαρό και συστηματικό αθλητισμό και άκουγα μια καλή κριτική,... σκιζόμουνα να γίνω καλύτερος κι έβαζα το κεφάλι κάτω στην προπόνηση.Οι τσούρκες αντίθετα χαλάνε τις υπηρεσίες τους.Άβυσσος το μυαλό των πουτάνων...).
Η δύναμη της συνήθειας με οδήγησε στο Ιάσωνος 10 όροφο για Χριστίνα-πολεμικό σκυλί,έλλειπε μάλλον για... τεχνικούς λόγους,ήταν μια άλλη ψηλή συμπαθητική μελαχροινή γεματούλα,με μαύρο μαλλί και χαμογελαστό πρόσωπο.
Ο στόχος της βόλτας εξαρχής ήταν η Αλεξάνδρα που είχα δει στο Ιάσωνος 20 το μεσαίο,αντ’αυτής η Ελένη,μαυριδερή ασχημούλα,καλό σφιχτό κορμί,με μαλλί δεμένο κοτσίδα χωρίς… κοτσίδα όμως ,ξυρισμένο.(Όπως ο καφές χωρίς… καφέ,δηλαδή ο ντεκαφεϊνέ)!Στο 20 αριστερά η Μάρω,ψηλή με μακρύ μαύρο μαλλί,γεματούλα,καλό πρόσωπο.Στο 20 δεξιά ήταν η Σάρα,μακρύ μαλλί με μπούκλες,βγήκε χαμογελαστή από δωμάτιο που είχε,αν δεν είχα διαβάσει ότι ήταν φόλα,ίσως και  να πέρναγα.
Νωρίτερα είδα στο Ιάσωνος 43 δύο κοπέλες,μια ξανθιά μιλφογκίλφ με σφιχτό κορμί,και μια ψηλή μελαχροινή με καρέ μαλλί,και οι δύο με πρωκτικό.
Στο Ιάσωνος 46 β ήταν η Αλεξία,έχω την εντύπωση ότι ανακοινώθηκε πρωκτικό,δεν έμεινα να το επιβεβαιώσω,μην το...δένετε και κόμπο!
Στο Ιάσωνος 46 όροφο η Μαρία η… φυλακόβια,ίσως έπρεπε να περάσω για την εμπειρία,την είδα να με προκαλεί με το βλέμμα της…
Στο Ιάσωνος 44 αριστερά μια ψηλή ξανθιά γεματούλα,όχι όμορφο πρόσωπο.
Στο Ιάσωνος 44  δεξιά μία μελαχροινή με κοτσίδα και πιασιματάκια,βιαστικό σαλονάρισμα…
Στο Ιάσωνος 37 ήταν δύο νεαρές μελαχροινές,Άννα και Κατερίνα,η μία με καλούτσικο κορμί,η άλλη με κοιλίτσα.
Στο Ιάσωνος 33 ήταν η Μαρία η μαυριδερή με το κατσαρό μαλλί,και η Άντζελα που είχα δει στο 30 στον όροφο νομίζω,κοντή με μακρύ μαλλί περμανάντ.(Αν πετύχαινα το ''ξωτικό'',θα έμενα.Χάθηκε πάλι...).
Στο Ιάσωνος 30 πάνω δύο στυλιάρια,η Σουλτάνα,μαυριδερή με περίεργο πρόσωπο,και η… καινούργια κατά τον τσάτσο Ναταλία,ξανθιά με μακρύ μαλλί,την αναμέναμε αρκετή ώρα από δωμάτιο που είχε!
Στο Ιάσωνος 19 όροφο η Νατάσσα,ξανθιά,καλό σφιχτό κορμί,από συναγωνιστή κατάλαβα ότι δούλεψε στο Άργος παλιότερα.
Πριν καταλήξω στο Κολωνού 23 υπόγειο για τη δεύτερη φόλα,(λεπτομέρειες αργότερα),είδα στον όροφο μια ψηλή μελαχροινή με ωραίο στητό κορμί,Λίλη άκουσα,καινούργια είπε η τσατσά,πήρε και δωμάτιο.Αν ξέρετε κάτι,μ’ενδιαφέρει.Επίσης η Φωτεινή-Λουμινίτσα.
Στο Κολωνού 32 onlygreekάδικο ανέβηκα να δω την όντως μουνάρα Μισέλ,με αέρα top model,και τη Μάγκυ να προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις με καυλάντισμα…
Στο Κολωνού 32 υπόγειο ήταν η Άννα το στυλιάρι με τη γαμψή μύτη,με ακά.
Στο Κολωνού 15 αριστερά ήταν η ψηλή αδύνατη Λάουρα,και μια άλλη που ήταν πολλήν ώρα δωμάτιο χωρίς ενόχληση από την τσατσά,(να τα λέμε άμα συναντάμε τέτοια καλά!),γεματούλα γελαστή.
Στο Κολωνού 15 δεξιά ήταν η Σάρα,ψηλή ξανθιά νταρντάνα.
Και κατέληξα λοιπόν στη Μίκη στο Κλωνού 23 υπόγειο. Κοντούλα,μακρύ καστανόξανθο μαλλί,τσουπωτό κωλαράκι,ξεγελάστηκα από το γλυκό και σεμνό χαμόγελο,τρομάρα μου!Μέσα,εντελώς απότομη και αντιερωτική,από την αρχή κατάλαβα τι με περίμενε,αλλά δεύτερο καμμένο δεκάρικο δεν χαλάλιζα!Προσπαθούσε να αποφεύγει πλήρη διείσδυση,αλλά δεν της έγινε το χατήρι,τουλάχιστον έχυσα κι έφυγα. (Γι’αυτό δεν θέλω να βολτάρω μόνος μου,επειδή έχω τον… φολομαγνήτη!Μάλλον θέλω ακόμα πολλά χιλιόμετρα τσάρκας,και… καμμένα δεκάρικα και εικοσάρικα για να ξεχωρίζω τις φόλες)!
Καλό ξημέρωμα,αύριο θα’χει κι άλλη βόλτα,καλώς εχόντων των πραγμάτων πάντα,με τον @filos 78.

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
.

και κατω η Λιλη δυστυχως με απλο,ξανθια μολδαβα πολυ καυλα( με μια ακομα πιο καβλα λεπτη ξανθια 65αρα τσατσα με πολυ ευφραδεια). Αυτα.
[/quote]

Ελπίζω να είναι και αυριο εκει.Ωχ, τι μου εκανες νυχτιατικο ευλογημενε !

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
.

Ελπίζω να είναι και αυριο εκει.Ωχ, τι μου εκανες νυχτιατικο ευλογημενε !

Μάκη μήπως ξέρεις και την τσατσά που δουλεύει στο Ιάσωνος 43 πρωινή βάρδια  :rolleyes: :uglystupid: :grin: :grin:.Ρωτάω επειδή έχεις την φήμη του ρομαντικού μύστη  ;) ;) :rockon: :rockon:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Τουμπανάρα!!!  :orchestra:

Ξέρεις πόσοι πιτσιρικάδες (και όχι τίποτα άσχημοι παρακαλώ!) περνάνε κάθε φορά μαζί της;;;  :zfuck: :fuck1: :fuck2:

(Η Βίκυ στο Αγκύρας 1 δουλεύει νομίζω τέσσερις ημέρες την εβδομάδα και όλες το απόγευμα!)

αν εμεαν πιο κοντα θα πηγαινα 2 φορες την βδομαδα
σ ευχαριστω φιλε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Μου έστειλες π.μ...
Σου είπα να διαβάσεις τις ενημερώσεις μου/μας...
Δεν τις διάβασες...
Δεν προσφέρεις στο θρεντ...
Τράβα και δες μόνος σου,στην τελική... :hi:
......

......  :think: Σάς έπαναφέρω στα πλαίσια τής άξιοπρέπειας, τής σοφής καί χρηστής διαχείρισης του λόγου..........

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom