Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (10 μέλη και 124 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα αύριο θα περάσω απο εκεί σίγουρα μπράβο dude ευχαριστώ και Σορυ για την εν μερη επανάληψη της ενημέρωσης
Έγραφα χωρίς να έχω δει τα προηγούμενα.Τελικά η κοπελίτσα που δούλευε Φώκαιας 19 είναι η Μαίρη απο Ρεμουνδου21?η κάνω λαθος

Σε όλους μάς έχει τύχει αυτό με το γράψιμο της ενημέρωσης οπότε μη λες σόρυ-δεν έγινε κάτι.

Τώρα που το λες μοιάζει αρκετά με τη Μαίρη-αν και με την δεύτερη επιστροφή της(ύστερα από αρκετό καιρό) στη Ρεμούνδου δεν την είχα ξαναδεί για να διαπιστώσω αν είχε πάρει κιλά όπως έχει τώρα αυτή η Τζούλια.

Αλλά πρέπει να έχεις δίκιο!

Μπράβο και σε εσένα για την ενημέρωσή σου με αυτό το κρύο!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ενημέρωση από την τρεχουσα βάρδια με την θερμοκρασία στους 2 βαθμούς και με ελάχιστο κόσμο...

Στο Φυλής 69 όροφος, είναι η ξανθιά Μαρία η επονομαζόμενη Τσέχα.
Με γλυκό πρόσωπο και με ζουμερό σώμα-δίχως ατσουμπαλοσύνες.
Αρκετά καλή στα ενδότερα...

Στο Φυλής 56, είναι η ξανθιά μουναροπιπίνα Πατρίτσια...
Ρε παιδιά, εσείς πού την έχετε πάρει, στο δωμάτιο όταν λέει(αν λέει...) "γάμα με, σκίσε με" και όλα τα σχετικά τα λέει με αυτή την νια νια νια φωνή;;;;

Στο Φωκαίας 27 υπόγειο, η μελαχροινή Μαρίνα.
Με περίεργο πρόσωπο και με σχετικά ωραίο κορμί και με καλό κώλο τον οποίο σήμερα δεν έδινε, αύριο όμως θα τον δίνει...
Περίεργο...Μπήκε δακτύλιος και στον κώλο;
Μαζί της η μελαχροινή Κλαούντια.
Με θηλυκό, πρόστυχο πρόσωπο με μεγάλο στόμα και με ωραία τσιμπουκόχειλα.
:hi:
Η Μαρια η '' Τσεχα '' μου φαινεται τελειως αδιαφορη!
Πως και εχεις αντισταθει στον πειρασμο που ακουει στο ονομα Πατριτσια?!!! :smitten: :cum: :wanker: Καλα μην περιμενεις προστυχολογα απο την συγκεκριμενη στο δωματιο! :rockon: Μιλαει σιγα και χαμηλοφωνα σαν ''γατακι''! :rockon: Πεταει μερικα '' Μου αρεσει''! :rockon:
Καλα την Μαρινα μονο με ελευθερο στοματικο δεν την παιρνω! :shit: Αν εδινε το κωλι της τοτε θα το σκεφτομουν! Τουλαχιστον να μετατρεψει το τελειωτικο στα βυζια σε τελειωτικο στο στομα! :pipa2: :pipa1: :pipa3: :2on1:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Καλησπέρα πριν καμια ωρα απο την άδεια απο κοσμο φυλής συντομο περασμα
Φωκαιας19 έχω την εντύπωση οτι η κοπελα που δούλευε νεαρή ξανθιά είναι η μικρη Μαίρη απο Ρεμουνδου21 μέχρι προσφατα
Δεν νομιζω να ειναι η ιδια! Χωρις βεβαια να ειμαι σιγουρος! Θυμαμαι η Μαιρη ηταν τελειως στυλιαρι!!! Τωρα φατσα δεν πολυθυμαμαι!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν νομιζω να ειναι η ιδια! Χωρις βεβαια να ειμαι σιγουρος! Θυμαμαι η Μαιρη ηταν τελειως στυλιαρι!!! Τωρα φατσα δεν πολυθυμαμαι!

Η Μαίρη ήταν όντως εντελώς στυλιάρι και είχε κοριτσίστικο προσωπάκι!

Έφυγε και επέστρεψε ύστερα από αρκετό χρονικό διάστημα στην Ρεμούνδου-μετά την επιστροφή της δεν την είδα για να διαπιστώσω αν πήρε κιλά όπως η Τζούλια.

Επειδή το θέμα είναι σοβαρό θα συζητηθεί στην προσεχή Έκτακτη Σύνοδο του Γιουρογκρουπ όπου ο aoratos θα τεθεί προ των ευθυνών του!  :rockon:  :orchestra:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Η Μαρια η '' Τσεχα '' μου φαινεται τελειως αδιαφορη!
Πως και εχεις αντισταθει στον πειρασμο που ακουει στο ονομα Πατριτσια?!!! :smitten: :cum: :wanker: Καλα μην περιμενεις προστυχολογα απο την συγκεκριμενη στο δωματιο! :rockon: Μιλαει σιγα και χαμηλοφωνα σαν ''γατακι''! :rockon: Πεταει μερικα '' Μου αρεσει''! :rockon:
Καλα την Μαρινα μονο με ελευθερο στοματικο δεν την παιρνω! :shit: Αν εδινε το κωλι της τοτε θα το σκεφτομουν! Τουλαχιστον να μετατρεψει το τελειωτικο στα βυζια σε τελειωτικο στο στομα! :pipa2: :pipa1: :pipa3: :2on1:

Η Μαρία η Τσέχα δίχως να είναι κάτι το εντυπωσιακό δύο φορές που την έχω πάρει ήταν αρκετά καλή και ερωτιάρα!  :erection:

Η Πατρίτσια ενώ είναι μουναροπίπινο,με απίστευτο προσωπάκι,μοναδικό βυζάκι και απίθανο κωλαράκι μού βγάζει κάτι απροσδιόριστα ψυχρό και με φρενάρει γαμώτο!  :-

Όσο για την Μαρίνα,από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε έκανε και κώλο (όπως και χθες) ενώ απόψε όχι!

Τι στο διάολο,πρόλαβαν και την τον έκαναν σουρωτήρι και δεν άντεξε άλλο;  :think:

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Ο τυπος που επαιρνε ματι την κατερινα απο φυλης 134 τοτε..
Μονο που δεν υπηρχε τρυπα στο δωματιο
Αν διαβαστει και ολη η σελιδα που εχει σημειωθει η παραθεση,νομιζω βγαινουν αρκετα συμπερασματα οσον αφορα την αξιοπιστια του μελους
..σωστος.Πεταξε μια τροχιοδεικτικη ο αλλος και μετα μουγγα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Ενημέρωση από την τρεχουσα βάρδια με την θερμοκρασία στους 2 βαθμούς και με ελάχιστο κόσμο...

Τα λόγια είναι περιττά!!! Τεράστιο http://[URL unfurl="true"]www.bestemoticon.com/smiley/respect/0028.gif[/img[/URL]] για την ενημέρωση κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες, χωρίς να παραλείπονται και τα εύστοχα σχόλια!!!

Άξιος συγχαρητηρίων, επίσης, και ο aoratos19!

Many thanks guys!

[IMG]http://[URL unfurl="true"]www.bestemoticon.com/smiley/respect/applaudissements-185.gif[/img[/URL]]

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Αν θα δούλευε δίδυμο με κάποια θα ήταν με την Αλίκη.
Σε κουβεντα με συναγωνιστη εγω απελθων απο δωματιο, μου ειπε οτι η Αλικη ειναι καλη στο δωματιο πολυ δεκτικη και υπακοη αλλα με τετοιο συναγωνισμο την εχει πιασει η στεναχωρια γιατι δε την προτιμαει κανεις... το λυπηθηκα το κοριτσακι...

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Καλησπερα
σε ολους τους συαγωνιστες ξερουμε ποια/ες θα το απογευμα Ρεμουνδου 21?
ευχαριστω

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπερα
σε ολους τους συαγωνιστες ξερουμε ποια/ες θα το απογευμα Ρεμουνδου 21?
ευχαριστω

Αν δεν αλλάξει κάτι ή δεν προκύψει κάτι έκτακτο η Αντζέλικα και η Ιβάννα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Kαλησπερα παιδιά πριν λιγα λεπτα φυλής μιας και πέρασα απο 69A μετην Χριστίνα μελάμψη Απο Βουλγαρία που επέστρεψε μετα από απουσία τριων μηνών και αφού  είχε ενημερωσει χτες ο dude
Φυλης84Α Αννα νεαρή ξανθιά κοπελα με ωραίο σωματακι καινούργια όπως είπε η τσατσά
Φυλης65Β Άντζελα η ψηλή ξανθιά με το μακρί μαλλί και την σωματαρα λαμπάδα αλλά στο δωμάτιο ψυγείο όπως έχουν αναφέρει συναγωνιστές
Φυλης61Μαρια η αλβανιδα με το κοντο μαυρο μαλλι που έχει δουλέψει σε διαφορα μαγαζιά στο μετάξι όπως Ιασωνος30Α και παλιά που την είχα πάρει πριν τρια χρόνια Ιάσωνος1Γ αυτή την κοπέλλα λέτε ξωτικό παιδιά?
Φυλης66Δ Άντζελα μελαχρινή προμιλφ με σχετικα καλό σωμα μακρί μαυρο μαλλι φουλ πρόγραμμα
Φυλης54Α Αλινα η νεαρή και πολύ όμορφη κοπελα με καστανοξανθο μαλλί και ορεξατη στο σαλόνι για καυλαντισμα με έβαλε σε σκέψεις η σπαστική Ελληνίδα τσατσά που ενω στην αρχή είναι ευγενική όταν δεν περνάς αρχίζει το Κράξιμο καλά αυτή τη φορά την έστειλα όταν της είπα οτι πάω τράπεζα μου είπε χαιρετά μου τον πλάτανο δεν πειράζει κατα βάθος δεν είναι κακη γυναίκα
Διδυμου7Β Τζώρτζια κλασικά που απόρουσε γιατί κάνουμε βόλτα με τέτοια κρύο
Διδυμου7Α Μια μελαχρινή ψηλή κοπελα μέτρια σε φάτσα απλό πρόγραμμα
Διδυμου8Β Βερόνικα η γνωστή μιλφ που είχε δουλέψει παλιότερα ως Νικά στα Άγκυρας12A,B και Διδυμου20 και έλειπε για καιρό επαρχία δοκιμασμένη στο παρελθον και εγώ τις είχα δώσει ευκαιρίες που δεν ειχε αξιοποιησει τώρα που έχει σπάσει με τίποτα και ας προσπάθησε να με πείσει δελεαζοντας με ελεύθερο στοματικό απορριπτέα

Αυτά τα ολίγα για την ωρα καλό απόγευμα να εχετε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φυλης61Μαρια η αλβανιδα με το κοντο μαυρο μαλλι που έχει δουλέψει σε διαφορα μαγαζιά στο μετάξι όπως Ιασωνος30Α και παλιά που την είχα πάρει πριν τρια χρόνια Ιάσωνος1Γ αυτή την κοπέλλα λέτε ξωτικό παιδιά?

Ναι. :hi:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Οκ billy επιτέλους μου λύθηκε η απορία για την Μαρια-ξωτικο εγώ την μπερδευα με αυτό το κοντο ανθρωποιδες δείγμα απο γυναικα που μοιάζει με Κινέζα και έχει δουλεψει στα περισσότερα μαγαζιά στο μετάξι.Καμία σχέση βέβαια είναι πολύ καλη η Μαρια το ξωτικό και χαμογελαστή

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οκ billy επιτέλους μου λύθηκε η απορία για την Μαρια-ξωτικο εγώ την μπερδευα με αυτό το κοντο ανθρωποιδες δείγμα απο γυναικα που μοιάζει με Κινέζα και έχει δουλεψει στα περισσότερα μαγαζιά στο μετάξι.Καμία σχέση βέβαια είναι πολύ καλη η Μαρια το ξωτικό και χαμογελαστή

Όχι αυτή η ποντικομούρα που λες,είναι φόλα...την έχω πατήσει και εγώ.... :rolleyes:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την πρώτη βάρδια στην Κολωνού...

▪Κολωνού 11 όροφος: Η μελαχροινή Άντζελα.
Κοντή πιτσιρίκα, με θηλυκό πρόσωπο και με αδύνατο κορμί, με ωραίες ρώγες και μικρό κώλο.
Δούλευε και παλαιότερα στα συγκεκριμένα μαγαζιά, έλειπε αρκετό καιρό και εμφανίστηκε ξανά.
Φόλα.

▪Κολωνού 11 ισόγειο: Η καστανή Μιρέλα δίχως τα γυαλάκια της εδώ και καιρό...
Με συμπαθητικό πρόσωπο και με γεμάτο κορμί με ωραίο στήθος.
Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος σαλονάρει με τον ανάλογο αέρα...

▪Κολωνού 11 υπόγειο: Η γνωστή μελαχροινή γυρολόγος Έσρα.
Με μέτριο πρόσωπο και με σώμα με πιασίματα.
Μέχρι και στη Φυλής έχει φτάσει η χάρη της...

▪Κολωνού 15 αριστερά: Η κοντή ζουμερή Μάγδα η επονομαζόμενη και Ιταλίδα με τις ρώγες στιλέτο και μαζί της η μικρή Μόνικα.
Η γνωστή πιτσιρίκα με το πονηρό-παιχνιδιάρικο προσωπάκι και με ωραίο αδύνατο σώμα.

▪Κολωνού 15 δεξιά: Δύο καινούριες κοπέλες.
Η μελαχροινή σκουρόδερμη Τζούλια, με γλυκό πρόσωπο και με σώμα με πιασίματα όχι όμως ατσούμπαλα. Τις προάλλες δούλευε νύχτα στο ισόγειο.
Μαζί της η μελαχροινή σκουρόδερμη τσιγγανοπιπίνα Μαρία.
Με κοριτσίστικο προσωπάκι και με αρκετά αδύνατο κορμάκι-με πολύ μικρό στήθος και ολοστρόγγυλο κωλαράκι.

▪Κολωνού 23 ισόγειο: Η γνωστή Λουμινίτσα ή Φωτεινή όπως συστήνεται τελευταία...

▪Κολωνού 23 υπόγειο: Η ξανθιά μιλφογκιλφ Ναταλία που διαφημίζει το λαρυγγωτό τσιμπούκι της...

▪Κολωνού 27 όροφος: Η μελαχροινή Μίκη.
Πιτσιρίκα με όμορφο πρόσωπο και με ωραίο αδύνατο σώμα, με μικρό στήθος και με προκλητικό κωλαράκι.

▪Κολωνού 27 υπόγειο: Η μελαχροινή,παλαιά και αυτή,Γωγώ με το συμπαθητικό πρόσωπο-τίμιο 10ρικο με κώλο στο πρόγραμμα.

▪Κολωνού 27 ισόγειο: Δύο ωραία μουνάκια.
Η γνωστή μελαχροινή Λάουρα,η φόλα από το Φυλής 65 όροφος και η καστανή Μπέλα, με όμορφο πρόσωπο και αυτή αλλά και με ωραίο κορμί.
Απίστευτα κωλαράκια και οι δυο τους αλλά...

▪Κολωνού 30 ισόγειο: Η ξανθιά Ντάρια με το ωραίο πρόσωπο και με βυζάρες αγαλματένιες...

▪Κολωνού 30 όροφος: Η μελαχροινή λεπτή Αντριάννα με τα γυαλάκια.
Μαζί της μια σχετικά καινούρια κοπέλα, η Ντιάνα.
Πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και με σώμα με πιασίματα κατανεμημένα όμως ψιλοατσούμπαλα.

▪Κολωνού 32 υπόγειο: Η Λαρίσα.
Μελαχροινή πιτσιρίκα με όμορφο πρόσωπο και με ωραίο αδύνατο σώμα-με μικρό στήθος και με καλό κωλαράκι.

▪Κολωνού 32 ισόγειο: Η αδύνατη κοκινομάλλα Άννα με την παπαγαλίσια μύτη-η γνωστή κοπέλα που δούλευε Φυλής 67 και 61 με φουλ πρόγραμμα.

▪Κολωνού 48: Η μελαχροινή μιλφ Άντζελα με το κοντό μαλλί και το αρκετά καλό, για την ηλικία της, σώμα.
Εγγυημένο το 10ρικο.

▪Κολωνού 53: Η μελαχροινή όμορφη Χριστίνα, η ψηλή πιτσιρίκα και μαζί της η μία εκ των δύο γνωστών χοντροαδελφών, η μελαχροινή Βερόνικα.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Τελευταίο αλλά ίσως το πιο πικρό...

Στο Φωκαίας 17β ανέβηκα τα σκαλιά γρήγορα πιο πολύ για να ζεσταθώ παρα από ανυπομονησία για το ποια δουλεύει...
"Μαζί μας απόψε η Αντζελίνα", ανήγγειλε με χαρά, σχεδόν με υπερηφάνια, η υπηρεσία...

Η μικρή Αντζελίνα...
Μικρή, φοβισμένη, τρομαγμένη...
Χτυπημένη...

Κατέβηκα αργά αργά τα σκαλιά και σκεφτόμουν ποια είναι τα χειρότερα σημάδια που θα μείνουν σε αυτό το κορίτσι...
Αυτά που φαίνονται απόψε, αύριο, κάποια άλλη μέρα;
Ή αυτά που κρύβει μέσα της που την κάνουν να σε, να με κοιτάζει σαν αγρίμι ακούγοντας την γεμάτη περηφάνια φωνή της υπηρεσίας να την αναγγέλει;

Βγήκα έξω στη Φωκαίας...Κρύο πολύ...Και το βλέμμα της Αντζέλικας επάνω μου, μέσα μου, μπροστά μου.....
Σχετικά με την τελευταία παράγραφο με την Αντζελίνα. Μπράβο ρε φίλε Dude, είσαι τρυφερός , είσαι απίθανος.Καί πάλι μπράβο σου!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Σχετικά με την τελευταία παράγραφο με την Αντζελίνα. Μπράβο ρε φίλε Dude, είσαι τρυφερός , είσαι απίθανος.Καί πάλι μπράβο σου!
Κάποιοι κρατάνε κι ένα επίπεδο!Δεν είναι μόνο ''πληρώνουμε-γαμάμε-χύνουμε και φεύγουμε!''

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Αν δεν έχει γραφτεί, τώρα στο Ρεμούνδου 21Α και μέχρι το βράδυ Αντζέλικα/Ιβάννα τιμιότατες επιλογές αμφότερες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom