- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.110
- Πόντοι
- 42.697
Αν δεν έχει γραφτεί, τώρα στο Ρεμούνδου 21Α και μέχρι το βράδυ Αντζέλικα/Ιβάννα τιμιότατες επιλογές αμφότερες.
[move]
Αν δεν έχει γραφτεί, τώρα στο Ρεμούνδου 21Α και μέχρι το βράδυ Αντζέλικα/Ιβάννα τιμιότατες επιλογές αμφότερες.
Kαλησπερα παιδιά πριν λιγα λεπτα φυλής
Αυτά τα ολίγα για την ωρα καλό απόγευμα να εχετε
Ενημέρωση από την πρώτη βάρδια στην Κολωνού...
Ενημέρωση από την πρώτη βάρδια στην Κολωνού...
▪Κολωνού 53: Η μελαχροινή όμορφη Χριστίνα, η ψηλή πιτσιρίκα και μαζί της η μία εκ των δύο γνωστών χοντροαδελφών, η μελαχροινή Βερόνικα.
Dude αυτη απο κολωνου 23 η φωτεινη ειναι μια ξανθια αδυνατη και θελω την αποψη σου για ΜΙΡΕΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΛΩΝΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΚΗ ΑΠΟ 27 ΚΟΛΩΝΟΥ οροφος 32 κολωνου υπογειο λαρισα ποια αξιζει το 10 ευρω
Η Χριστίνα δουλεύει την Πέμπτη ;;
Διδυμου22 Αλινα νεαρή μελαχρινή κοπελα με μαυρο ίσιο μαλλί καλη διάθεση στο σαλονι ωραίο σώματακι δεν την έχω δει πάλι
Κάποιοι κρατάνε κι ένα επίπεδο!Δεν είναι μόνο ''πληρώνουμε-γαμάμε-χύνουμε και φεύγουμε!''
Ο Dude είναι γνήσιος και πάνω από όλα καθώς πρέπει μπουρδελιάρης! Θα ήθελα, δοθείσης της ευκαιρίας, να τονίσω σε όλα τα μέλη το γεγονός ότι οι κοπέλες (και οι υπηρεσίες φυσικά) είναι και αυτές ΑΝΘΡΩΠΟΙ και κατά αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Η συμπεριφορά και η νοοτροπία του Dude αποτελούν, κατά τη γνώμη μου, παράδειγμα προς μίμηση.Σχετικά με την τελευταία παράγραφο με την Αντζελίνα. Μπράβο ρε φίλε Dude, είσαι τρυφερός , είσαι απίθανος.Καί πάλι μπράβο σου!
Σωστός ο φίλος ,filos. Εγκρίνω και .........επαυξάνω!Ο Dude είναι γνήσιος και πάνω από όλα καθώς πρέπει μπουρδελιάρης! Θα ήθελα, δοθείσης της ευκαιρίας, να τονίσω σε όλα τα μέλη το γεγονός ότι οι κοπέλες (και οι υπηρεσίες φυσικά) είναι και αυτές ΑΝΘΡΩΠΟΙ και κατά αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Η συμπεριφορά και η νοοτροπία του Dude αποτελούν, κατά τη γνώμη μου, παράδειγμα προς μίμηση.
Σωστός ο φίλος ,filos. Εγκρίνω και .........επαυξάνω!
Ο Dude είναι γνήσιος και πάνω από όλα καθώς πρέπει μπουρδελιάρης! Θα ήθελα, δοθείσης της ευκαιρίας, να τονίσω σε όλα τα μέλη το γεγονός ότι οι κοπέλες (και οι υπηρεσίες φυσικά) είναι και αυτές ΑΝΘΡΩΠΟΙ και κατά αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Η συμπεριφορά και η νοοτροπία του Dude αποτελούν, κατά τη γνώμη μου, παράδειγμα προς μίμηση.
Συμφωνώ συναγωνιστές. σεβασμός στα κορίτσια που
εκτελούν ένα δύσκολο λειτούργημα.