Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 193 άτομα (21 μέλη και 172 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.110
Πόντοι
42.697
Αν δεν έχει γραφτεί, τώρα στο Ρεμούνδου 21Α και μέχρι το βράδυ Αντζέλικα/Ιβάννα τιμιότατες επιλογές αμφότερες.

:erection:

[move]
gay.gif
[/move[/URL]]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.110
Πόντοι
42.697

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα πριν απο λιγη ώρα στοχευμένη επίσκεψη Διδυμου16 για κατάθεση στην νέα μιλφ Βαλερία αλλά απουσίαζε και θα επιστρέψει απο Παρασκευή στη θέση της δούλευε η Αννα μιλφογκιλφ Βουλγάρα που δουλεύει Περγάμου27Β μαζί με την Ειρηνη ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλι
Διδυμου20 Μελίνα νεαρή κοπελα μέτριο υψος σωμα με πιασιματα καστανοκόκκινο κοντό μαλλί
Διδυμου22 Αλινα νεαρή μελαχρινή κοπελα με μαυρο ίσιο μαλλί καλη διάθεση στο σαλονι ωραίο σώματακι δεν την έχω δει παλι
Διδυμου 27 κλειστό εδω θελω να πω οτι τον τελευταιο καιρό η ψηλή Αλέξια έχει γίνει πολύ αξιόπιστη πρόταση

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Dude αυτη απο κολωνου 23  η φωτεινη ειναι μια ξανθια αδυνατη και θελω την αποψη σου για ΜΙΡΕΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΛΩΝΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΚΗ ΑΠΟ 27 ΚΟΛΩΝΟΥ οροφος 32 κολωνου υπογειο λαρισα ποια αξιζει το 10 ευρω

Kenpachi14

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2014
Like
36
Πόντοι
0
Ενημέρωση από την πρώτη βάρδια στην Κολωνού...

▪Κολωνού 53: Η μελαχροινή όμορφη Χριστίνα, η ψηλή πιτσιρίκα και μαζί της η μία εκ των δύο γνωστών χοντροαδελφών, η μελαχροινή Βερόνικα.

Η Χριστίνα δουλεύει την Πέμπτη ;;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Dude αυτη απο κολωνου 23  η φωτεινη ειναι μια ξανθια αδυνατη και θελω την αποψη σου για ΜΙΡΕΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΛΩΝΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΚΗ ΑΠΟ 27 ΚΟΛΩΝΟΥ οροφος 32 κολωνου υπογειο λαρισα ποια αξιζει το 10 ευρω

Συναγωνιστή ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΣΠΑΡΗ  :rockon: δεν πας καλύτερα να κάνεις το 10ρικο σουβλάκια, να τα χλαπακιάσεις και να το ευχαριστηθείς κιόλας;

Η Φωτεινή (η Λουμινίτσα δηλαδή...) είναι μια ξανθοπλατινέ, όχι εντελώς αδύνατη.

(Κατά τ'άλλα τίποτα δεν ξέρεις αλλά την Φωτεινή την ξέρεις!Σιγανοκουφάλα!!  :s&m_1: )

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Διδυμου22 Αλινα νεαρή μελαχρινή κοπελα με μαυρο ίσιο μαλλί καλη διάθεση στο σαλονι ωραίο σώματακι δεν την έχω δει πάλι

Νομίζουν πως αλλάζοντας σπίτια και ονόματα θα πέσουμε στην παγίδα και θα φάμε τις φόλες!  :rockon:
Η Αλίνα είναι η Κλαούντια από το Χωματιανού 11 όροφος!Φόλα!  :orchestra:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επίσης πριν από λίγο...

Χωματιανού 11 όροφος: Η ψηλή μελαχροινή στυλιαροπιτσιρίκα Ιωάννα που δούλευε στα γνωστά μοντελάδικα και η νεαρής ηλικίας Αντριάννα, με το συμπαθητικό πρόσωπο και το κανονικό κορμί με την οποία και πέρασα.

Εντελώς παθητική (όχι με την κακή έννοια του όρου) στα ενδότερα αλλά πολύ δεκτική, υπομονετική και πρόθυμη, δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την σεληνιασμένη επίθεσή μου-μόνο για όσους θέλουν μία amateur κατάσταση και για εκείνους που τους αρέσει να έχουν το πάνω χέρι.

Και στο Λιοσίων 76β, στο ισόγειο δηλαδή, μία καστανή χοντρούλα κοντούλα πιτσιρίκα Άννα, ωραίο γιουβαρελάκι  με κοιλούμπα και με γλυκό πρόσωπο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
dude ευχαριστω πολυ για την βοηθεια  αυτη την φωτεινη την γαμησα το σαββατο δευτερη βαρδια που ηταν δυο φορες και εχω παρει αντριανα απο κολωνου οροφο και συμφωνω για την νταρια εχει γινει πολυ ομορφη και απο φυλης εχω στοχο αννι πορνοσταρ εστελ ιονελα και πατριτσια

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα φιλοι μου εξω η ατμόσφαιρα με το χιονακι θαυμάσια ξεκιναω γύρα απο το ρομαντικό μετάξι επανέρχομαι αργοτερα

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Κολωνού 27 όροφος μια μελαχροινη γύφτισα νεαρή με τσάτσο έναν τύπο απο κεραμεικού μακρυά

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
kαλημερα σε ολους παληκαρια  νυχτερινη βολτα στο μεταξι λιγα λεπτα πριν της 01.00 μεσανυχτα με εντονη χιονοπτωση δημιουργοντας ενα απιθανο σκηνικο για γυρα ετσι λοιπον ειχαμε τα εξης

Κολωνου53 Κατερινα ξανθια γκιλφ ρωσσιδα και μια πιο νεαρη αννα νομιζω την ειπε η τσατσα μακρι μαυρο μαλλι σχετικα καλο σωματακι
Κολωνου48 βαλερια η ξανθια προμιλφ ρωσσιδα και αλλη μια κοπελα που ηταν δωματιο και δεν την ειδα
Κολωνου30 Κατερινα Ελληνιδα μιλφ αρκετα καλο σωμα και παρουσια και Τανια μελαχρινη πληθωρικη ευσωμη μιλφ μαυρο σπαστο μαλλι
Λεωνιδιου6 Αλινα ρωσσιδα εχει αδυνατισει καπως αλλα δεν παυει να ειναι καλη παρουσια
Κολωνου23 Γκαμπριελλα μια μελαχρινη ψηλη κοπελα αχαρη και νωθρη στο σαλονι
κολωνου27Α Μιρελα αδυνατη μελαμψη κοπελα με την αποκρουστικη φατσα δουλευει καιρο σε αυτο το μαγαζι
Ιασωνος1Γ κλασικα η Μινα νεαρη κοπελιτσα με ωραιο σωματακι ολα τα αλλα μαγαζια στην πρεζοπιατσα κλειστα
Ιασωνος20Α Σαρα μελαχρινη κοπελα κανονικο υψος καλο σωματακι
Ιασωνος27Α Λανα η μιλφαρα ρωσσιδα πολυ καλη βγαζει ενα αρωμα εμπειρης γυναικας
Λεωνιδιου28 ισογειο Ελενη μελαμψη γεματουλα τσιγγανα μακρι καστανοξανθο μαλλι χαμογελαστη απο τις αγαπημενες των πακιστανων και γενικοτερα των ασιατων
Ιασωνος30Α Αντζελα καινουργια κοπελα νεαρη ψηλη με κοντοκουρεμενο καστανοκοκκινο μαλλι και πολυ καλο σωμα
Ιασωνος37Α Ναταλια αδυνατη μελαχρινη μακρι μαλλι οχι ομως μελαμψη οπως η συλβανα πιο ανοικτοχρωμη στυλιαρι απ τα λιγα τι γινεται εδω καλουπι εχουν ολες σχεδον με τις ιδιες προδιαγραφες
Ιασωνος44 υπερυψωμενο ισογειο δεξια Σοφια Αλβανιδα μιλφ ξανθια σωμα με πιασιματα και αριστερα διαδρομος Λουιζα νεαρη κοντη μελαχρινη κοπελα και Μαγδαλενα ψηλη ξανθια
Ιασωνος46 Κλαουντια μελαχρινη μιλφ με κοντο μαλλι κανονικο σωμα φουλ προγραμμα οπως μου ειπε η τσατσα μετρια παρουσια
Ιασωνος46β βερα απο φυλης84Α δεν δειχνει να την παλευει και πολυ....
Μεγαλου αλεξανδρου28Α Καρμεν νομιζω οτι την ειπε η τσατσα νεαρη κοντη μελαχρινη κοπελα με καλο σωματακι ελευθερο στοματικο φιλια παντου και στο στομα ειπε η υπηρεσια
Μεγαλου αλεξανδρου15 τα δυο Θωρηκτα Νικολ και Μαρια με τις βυζαρες εκαναν και παρτουζα οι πλατφορμες
Μαραθωνος59 Βικτωρια προμιλφ ουκρανη πεσμενη οπως την ειδα σημερα που με ειχε σε αποσταση αναπνοης ρυτιδες βυζια μικρα σακουλιασμενα δεν αξιωνει 20ευρω με τιποτα κανει ελευθερο στοματικο τα αλλα δυο μαγαζια διπλα κλειστα
Κωσταντινουπολεως166Α Τατιανα βουλγαρα μιλφ με τα τατου και Αλεξανδρα απο κωσταντινουπολεως206 και φυλης134 παλιοτερα η τατιανα κατι αξιζει αλλα το μαγαζι μπερτες σκετος απαραδεκτο σα χωρος

Και ενα περασμα απο Λιοσιων

Εξηκιου18 Ινα νεαρη μελαχρινη κοπελα απο Αλβανια καλο σωματακι ευχαριστη στο σαλονι
Βεργας2 Γκαμπριελλα νεαρη κοπελα με κοντο μαλλι ελαφρως αλληθωρη εχει δουλεψει πιο παλια κολωνου27Α και Φυλης80 για λιγο
Τροφωνιου11 ισογειο Αλεξανδρα μελαχρινη κοπελα με πολυ ωραιο προσωπο που εχει δουλεψει προσφατα και φωκαιας17Α που την παρουσιαζαν μαλιστα σαν μεξικανα πολυ γλυκεια στο σαλονι αξιολογη παρουσια μου ειπε για ελευθερο στοματικο αν περναγα
Τροφωνιου13 ισογειο Ελενη το γκρανυ απο ουκρανια που εχει δουλεψει παλιοτερα Διδυμου 27 και πιο παλια υπηρεσια στο Ιουλιανου71 φουλ προγραμμα για μερακληδες και μια ακομα μιλφ χοντρη ξανθια ρωσσιδα μαλλον Νατασα βακετα αδιαφορη εντελως

Καπου εδω τελειωσε και η σημερινη βολτα που ηταν ξεχωριστη με την χιονοπτωση και το ολο σκηνικο πολυ ωραια καλο ξημερωμα να εχετε φιλοι μου καλα να περνατε

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Σχετικά με την τελευταία παράγραφο με την Αντζελίνα. Μπράβο ρε φίλε Dude, είσαι τρυφερός , είσαι απίθανος.Καί πάλι μπράβο σου!
Ο Dude είναι γνήσιος και πάνω από όλα καθώς πρέπει μπουρδελιάρης! Θα ήθελα, δοθείσης της ευκαιρίας, να τονίσω σε όλα τα μέλη το γεγονός ότι οι κοπέλες (και οι υπηρεσίες φυσικά) είναι και αυτές ΑΝΘΡΩΠΟΙ και κατά αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.  Η συμπεριφορά και η νοοτροπία του Dude αποτελούν, κατά τη γνώμη μου, παράδειγμα προς μίμηση.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ο Dude είναι γνήσιος και πάνω από όλα καθώς πρέπει μπουρδελιάρης! Θα ήθελα, δοθείσης της ευκαιρίας, να τονίσω σε όλα τα μέλη το γεγονός ότι οι κοπέλες (και οι υπηρεσίες φυσικά) είναι και αυτές ΑΝΘΡΩΠΟΙ και κατά αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.  Η συμπεριφορά και η νοοτροπία του Dude αποτελούν, κατά τη γνώμη μου, παράδειγμα προς μίμηση.
Σωστός ο φίλος ,filos. Εγκρίνω και .........επαυξάνω!

Επισκέπτης

Ὑπέροχος, ὑπέροχος!  Καὶ μὲ πολὺν... ἐλεύθερον χρόνον!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αγαπητέ κ.  bakalhs...

Ως προς τον εαυτό μου ισχύει το λεχθέν από τον Guillaume Apollinaire "Όταν έχεις χρόνο, έχεις ελευθερία...".

Ως προς το πρόσωπό σας είναι προφανές ότι ισχύει το λεχθέν από την Simone De Beauvoir "Τους αρέσει να σκοτώνουν τον χρόνο τους περιμένοντας τον χρόνο να τους σκοτώσει...".

(Εάν οι προαναφερθέντες σάς είναι άγνωστοι, λυπάμαι...Δεν έχω χρόνο για να σάς διδάξω...)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Συμφωνώ συναγωνιστές. σεβασμός στα κορίτσια που
εκτελούν ένα δύσκολο λειτούργημα.

Χαράς το λειτούργημα!! Λεφτά άκοπα θέλουν να κερδίσουν. Αλλά αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να τις σεβόμαστε όπως όλους τους συνανθρώπους μας, που αξίζουν το σεβασμό μας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom