Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (15 μέλη και 217 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αγαπητέ κ.  bakalhs...

Ως προς τον εαυτό μου ισχύει το λεχθέν από τον Guillaume Apollinaire "Όταν έχεις χρόνο, έχεις ελευθερία...".

Ως προς το πρόσωπό σας είναι προφανές ότι ισχύει το λεχθέν από την Simone De Beauvoir "Τους αρέσει να σκοτώνουν τον χρόνο τους περιμένοντας τον χρόνο να τους σκοτώσει...".

(Εάν οι προαναφερθέντες σάς είναι άγνωστοι, λυπάμαι...Δεν έχω χρόνο για να σάς διδάξω...)

Γνωστοί και γνωστές οι ρήσεις τους.
Τι γνώμη θα είχε άραγε η Σιμόν για το φίλο της Πολ Σατρ που σκότωνε το χρόνο του στα μπουρδέλα; :grin:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Αγαπητέ κ.  bakalhs...

Ως προς τον εαυτό μου ισχύει το λεχθέν από τον Guillaume Apollinaire "Όταν έχεις χρόνο, έχεις ελευθερία...".

Ως προς το πρόσωπό σας είναι προφανές ότι ισχύει το λεχθέν από την Simone De Beauvoir "Τους αρέσει να σκοτώνουν τον χρόνο τους περιμένοντας τον χρόνο να τους σκοτώσει...".

(Εάν οι προαναφερθέντες σάς είναι άγνωστοι, λυπάμαι...Δεν έχω χρόνο για να σάς διδάξω...)
Εμένα πάλι, οι προαναφερθέντες μου είναι άγνωστοι, για να πω τη μαύρη αλήθεια...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.164
Πόντοι
22.785

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Γνωστοί και γνωστές οι ρήσεις τους.
Τι γνώμη θα είχε άραγε η Σιμόν για το φίλο της Πολ Σατρ που σκότωνε το χρόνο του στα μπουρδέλα; :grin:

Έκανε και αυτή τα δικά της-σε σημείο να την καθαιρέσουν από καθηγήτρια επειδή διήφθειρε μαθήτριά της!

Αλλά αυτή ήταν που για να κάνει τον Σαρτρ να επιστρέψει στο Παρίσι (από την Αμερική όπου βρίσκονταν) τού έγραφε:

" Θα είμαι τόσο ευγενική και καλή, θα δεις, θα σφουγγαρίζω το πάτωμα, θα σου μαγειρεύω όλα τα γεύματα, θα γράφω το βιβλίο σου μαζί με το δικό μου, θα σου κάνω έρωτα δέκα φορές κάθε νύχτα κι άλλες τόσες κάθε μέρα, ακόμη κι αν αισθάνομαι κουρασμένη..."

(Βεβαίως ο Σαρτρ ήταν γνωστό ότι βίωνε επίμονα ψυχωτικά επεισόδια στα οποία πίστευε ότι τον καταδιώκουν τεράστιοι αστακοί και την πρόσκαιρη λύτρωσή του την απέδιδε και στα μπουρδέλα-ωραία δικαιολογία είχε βρει ο άτιμος!!!  :grin: )

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Ο Dude είναι γνήσιος και πάνω από όλα καθώς πρέπει μπουρδελιάρης! Θα ήθελα, δοθείσης της ευκαιρίας, να τονίσω σε όλα τα μέλη το γεγονός ότι οι κοπέλες (και οι υπηρεσίες φυσικά) είναι και αυτές ΑΝΘΡΩΠΟΙ και κατά αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.  Η συμπεριφορά και η νοοτροπία του Dude αποτελούν, κατά τη γνώμη μου, παράδειγμα προς μίμηση.

kaλημερα! Βγαζω το  :hi: στον Dude στον καθε Dude(ανθρωπινο μπουρδελιαρη)!!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Μετακινηση της μιλφαρας Ριτας,με το τατου σκορπιο στο κωλο,απο το Καλυμνου 36 στο Τροφωνιου 13 απογευμα(στο μαγαζι που η Μπετυ δουλευει πρωι)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μετακινηση της μιλφαρας Ριτας,με το τατου σκορπιο στο κωλο,απο το Καλυμνου 36 στο Τροφωνιου 13 απογευμα(στο μαγαζι που η Μπετυ δουλευει πρωι)

Μπράβο θείε Κρις....σου δίνω και ρισπέκτ....
Ωραίος. :hi:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα ωραίος ο CHRIS κλασική φιγούρα η Ριτα παλιά Καραβανα γνωστή σε ολους.Φιλέ CHRIS θυμηθηκα τον συγκλονιστικό τιτλο της πολύ ωραίας κριτικής που εγραψες για την Βασσιλισα Σόνια στο βεργας6.<<ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΝΙΑ>>Τιτλος μνημείο στην ιστορία των κριτικων θα μείνει για παντα ανεξιτυλος στο περασμα των εποχών δε ξαχαστει ποτέ κορυφαιος

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Μεταμεσονυχτια βολτα χθες και περνοντας απο το πορνοκοντεινερ του Ιασωνος 43 επεσα πανω στην παλια γνωριμη Εμμανουελα η οποια ειναι εγγυηση στις υπηρεσιες. Ειμουν ετοιμος να βγαλω το 10ρι αλλα κατι με τραβηξε πισω. Πολυ αδυνατισμενη και πλεον με μασελα.. Παει σε πολλα ο νους μου και φοβαμαι..  :- :think:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
kαλημερα σε ολους παληκαρια  νυχτερινη βολτα στο μεταξι λιγα λεπτα πριν της 01.00 μεσανυχτα με εντονη χιονοπτωση δημιουργοντας ενα απιθανο σκηνικο για γυρα ετσι λοιπον ειχαμε τα εξης

Κολωνου48 βαλερια η ξανθια προμιλφ ρωσσιδα και αλλη μια κοπελα που ηταν δωματιο και δεν την ειδα

Μαραθωνος59 Βικτωρια προμιλφ ουκρανη πεσμενη οπως την ειδα σημερα που με ειχε σε αποσταση αναπνοης ρυτιδες βυζια μικρα σακουλιασμενα δεν αξιωνει 20ευρω με τιποτα κανει ελευθερο στοματικο τα αλλα δυο μαγαζια διπλα κλειστα

Κωσταντινουπολεως166Α Τατιανα βουλγαρα μιλφ με τα τατου και Αλεξανδρα απο κωσταντινουπολεως206 και φυλης134 παλιοτερα η τατιανα κατι αξιζει αλλα το μαγαζι μπερτες σκετος απαραδεκτο σα χωρος

Και ενα περασμα απο Λιοσιων

Τροφωνιου11 ισογειο Αλεξανδρα μελαχρινη κοπελα με πολυ ωραιο προσωπο που εχει δουλεψει προσφατα και φωκαιας17Α που την παρουσιαζαν μαλιστα σαν μεξικανα πολυ γλυκεια στο σαλονι αξιολογη παρουσια μου ειπε για ελευθερο στοματικο αν περναγα

Καπου εδω τελειωσε και η σημερινη βολτα που ηταν ξεχωριστη με την χιονοπτωση και το ολο σκηνικο πολυ ωραια καλο ξημερωμα να εχετε φιλοι μου καλα να περνατε

Πολύ ενδιαφέρουσα πιπινοπερίπτωση η Αλεξάνδρα στο Τροφωνίου 11-και εκτός από ωραίο πρόσωπο έχει και ωραίο κορμάκι!  :cum:
Βρε τι κάνει η αναδουλειά-και ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα!

Μάχιμος ο @ aoratos υπό χιονόπτωση!   :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μεταμεσονυχτια βολτα χθες και περνοντας απο το πορνοκοντεινερ του Ιασωνος 43 επεσα πανω στην παλια γνωριμη Εμμανουελα η οποια ειναι εγγυηση στις υπηρεσιες. Ειμουν ετοιμος να βγαλω το 10ρι αλλα κατι με τραβηξε πισω. Πολυ αδυνατισμενη και πλεον με μασελα.. Παει σε πολλα ο νους μου και φοβαμαι..  :- :think:

Εγγύηση η Εμμανουέλα αλλά πλέον αρχίζει και γίνεται τρομακτική λόγω του υπερβολικού αδυνατίσματός της-δικαολογημένα πάει σε πολλά ο νους σου απλά είναι θέμα και αποτέλεσμα προσωπικών επιλογών και  καταχρήσεων της συγκεκριμένης. ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.164
Πόντοι
22.785
To έξέχων μέλλλλλλλλλος τής κοινότητος Dude007 πρέπει να πάρη τόν τίτλο.......
τού Τιμημένου, το έναυσμα αύτό σημαίνει ύπόμνηση πρός τό bourd... άσυμβίβαστη μέ κριτική έγρήγορση !!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ !!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
[quote author=Dude007
Πολύ ενδιαφέρουσα πιπινοπερίπτωση η Αλεξάνδρα στο Τροφωνίου 11-και εκτός από ωραίο πρόσωπο έχει και ωραίο κορμάκι!  :cum:
Βρε τι κάνει η αναδουλειά-και ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα!
[/quote]

Πραγματικά είναι πολυ όμορφη η Αλεξάνδρα απο τις πλεον αξιόλογες.Βέβαια εδώ να πω οτι η τσατσά μου είπε και καλά οτι το ελεύθερο στοματικό το κανει επιλεκτικά.Και η ίδια η Αλεξανδρα μου το ειπε αυτό απλα το αναφέρω έτσι για την ιστορία επειδή ξέχασα να το γράψω χτες.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
To έξέχων μέλλλλλλλλλος τής κοινότητος Dude007 πρέπει να πάρη τόν τίτλο.......
τού Τιμημένου, το έναυσμα αύτό σημαίνει ύπόμνηση πρός τό bourd... άσυμβίβαστη μέ κριτική έγρήγορση !!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ !!
++
κατευθειαν πορνορεπορτερ ο ντουτ.
δωστε τιτλο.
:hi:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
++
κατευθειαν πορνορεπορτερ ο ντουτ.
δωστε τιτλο.
:hi:

Ντουντ + Φανούρης.... :hi:
Και μετά προφέσορας....

Ιασωνος30Α Αντζελα καινουργια κοπελα νεαρη ψηλη με κοντοκουρεμενο καστανοκοκκινο μαλλι και πολυ καλο σωμα 

Για να κάνουμε,έναν έλεγχο...
Ωραίος. :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom