Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 502 άτομα (25 μέλη και 477 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ξερει κανεις αν δουλευει η Καιτη τωρα πρωι στο Ρεμουνδου 21; Καλημερα...

Η Καίτη είναι απογευματινή σήμερα-αν σε βολεύει πρωί θα δουλεύει αύριο μαζί με την Αλίκη.

Τώρα δουλεύουν η Αντζέλικα και η Ιβάννα.

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Ξερει κανεις αν δουλευει η Καιτη τωρα πρωι στο Ρεμουνδου 21; Καλημερα...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Η Ιβαννα ειναι καλη? Σκεφτομουν να παω.  Αντζελικα δοκιμασα, αρκετα καλη

Ευχαριστω πολυ τον τομυ ντεβιτο για την κριτικη.  Η τζουλια ειναι απιστευτη σε gfe.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τις εχω δει, ευχαριστω.
Απλως ειμαι αναποφασιστος μιας και μολις με ξεζουμισε η τζουλια, πριν.

Ειδα και Αντωνια στο 71, Αντζελινα στο 65. Στο 65 ομως εμεινα με ανοιχτο το στομα. Τι μουνι ειναι αυτο...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Ευχαριστω φιλε Dude... εισαι εγγυηση!!!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Πριν τη μεσημεριανή σιέστα χρειαζόμουνα μια ακά τελειωτική,οπότε κατέφυγα στην πιο κοντινή και σίγουρη λύση,στη Μαρίνα στο Ιάσωνος 1α.Στα συν τα καινούργια στρώματα,(οι σημερινοί τα εγκαινιάσαμε,δεν θα έχουν και δικαιολογία ότι δεν βολεύονται...),και η χαλαρή με τον χρόνο υπηρεσία,καμία σχέση με τον πανικό που έχουμε συνηθίσει να ζούμε και να το θεωρούμε φυσιολογικό...
Ήταν και η μελαχροινή γεματούλα Βερόνικα,συμπαθητική μου φαίνεται,αλλά το χαρτί δεν το αλλάζω!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Η Ιβαννα ειναι καλη? Σκεφτομουν να παω.  Αντζελικα δοκιμασα, αρκετα καλη

Ευχαριστω πολυ τον τομυ ντεβιτο για την κριτικη.  Η τζουλια ειναι απιστευτη σε gfe.
Χαιρομαι που περασες καλα!!! :hi: :hi: :hi:
Εγω δεν γραφω οτι μου κατεβει στο κεφαλι στις κριτικες! :rockon: Γραφω τα πραγματα με το ονομα τους! :rockon: Χωρις στρογγυλεματα και υπεκφυγες! :rockon:
Κοιταξε εγω με την Ιβαννα περασα με μετριες εντυπωσεις :(.Εχω γραψει κριτικη.Ομως τα περισσοτερα παιδια περασαν πολυ καλα με την κοπελα και την χαρακτηριζουν ως vfm! Δεν εχω λογο να τους αμφισβητησω! :hi: Η κοπελα εχει τεσταριστει απο εγκριτους κριτικογραφους! :hi: Θεωρω οτι στον συγκεκριμενο οικο η Αντζελικα ειναι η καλυτερη απο πλευρας υπηρεσιων και μετα ακολουθει η Καιτη.Απλως η Ιβαννα εχει καλυτερο σωμα απο τις προηγουμενες δυο.
Η Αντζελινα απο Φυλης 65 ειναι οντως καραμουναρα αλλα κανει τυπικο γαμησι!
Την Αντωνια απο Φυλης 71 δεν την εχω παρει αλλα συμφωνα με τις κριτικες ειναι μεγαλο ΕΠΙΠΛΟ και ΚΑΡΑΦΟΛΑΡΑ!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Εγω την ειδα απο το δωματιο που εχει τρυπα και παιρνεις ματακι.
Ο τυπος που επαιρνε ματι την κατερινα απο φυλης 134 τοτε..
Μονο που δεν υπηρχε τρυπα στο δωματιο
Αν διαβαστει και ολη η σελιδα που εχει σημειωθει η παραθεση,νομιζω βγαινουν αρκετα συμπερασματα οσον αφορα την αξιοπιστια του μελους

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ο τυπος που επαιρνε ματι την κατερινα απο φυλης 134 τοτε..
Μονο που δεν υπηρχε τρυπα στο δωματιο
Αν διαβαστει και ολη η σελιδα που εχει σημειωθει η παραθεση,νομιζω βγαινουν αρκετα συμπερασματα οσον αφορα την αξιοπιστια του μελους

Λες ότι είναι μουφαδόρος,ο τύπος;  :hi:

evil_dead

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες,ριξτε μια ενημερωση για παρτουζα στην φυλης.Ποιο σπιτακι εχει δυο μεσα?

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Θυμάται κανείς μια Αλεξία/Αλεξάνδρα (ψηλούτσικη, μελαχρινή, εμφανιζόταν με ένα fishnet συνήθως), που δούλευε Τροφωνίου 11 στον όροφο μεταμεσονύκτια βάρδια πέρσι; Βοσκάει κάπου στα πέριξ;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Θυμάται κανείς μια Αλεξία/Αλεξάνδρα (ψηλούτσικη, μελαχρινή, εμφανιζόταν με ένα fishnet συνήθως), που δούλευε Τροφωνίου 11 στον όροφο μεταμεσονύκτια βάρδια πέρσι; Βοσκάει κάπου στα πέριξ;

Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά,στην τρίτη βάρδια.

(Παλιότερα κάποιες φορές έπαιζε και στο Κωνσταντινουπόλεως 206 αλλά έχω καιρό να την πετύχω εκεί)

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Χίλα ευχαριστώ, Dude(είναι από τις λίγες μη κοντές που μ' αρέσουν, αν και, στο κρεβάτι, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο).

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Πολύ μικρή βολτίτσα στην αρχή της τωρινής απογευματινής βάρδιας:

Ιάσωνος 19πάνω: μια μαυριδερή τσιγγάνα με πιασίματα που μου θύμισε Ινδή

Ιάσωνος 19κάτω: μια σχετικά νέα με κανονικό σώμα και χαλαρά βυζιά που τα άφηνε ελεύθερα στο σαλόνι

Ιάσωνος 20β (μεσαίο-όροφος): Ιωάννα, μια νεαρή ρουμάνα στην οποία και κατέθεσα. Ωραίο προσωπάκι, κοντό μαύρο μαλλί, μικρά τατού σε ώμο και μέση. Γενικά σώμα που μοιάζει με της τρελοντενίζας χωρίς τις βυζάρες. Εγώ αυτό το λέω λεπτή και αφήνω τον όρο στυλιάρι για ακόμα πιο κοκκαλιάρες. Στο δωμάτιο ήταν απαθής αλλά δεκτική σε ότι ζητούσα. Συμμετοχή και έκφραση κάπως ψυχρή, αλλά την έκανα και χαμογέλασε σε κάποιες φάσεις. Αν αρχίσει και το κάνει και από μόνη της έχει κάποιο μέλλον, αλλιώς λίγα πράγματα. Γενικά ηταν καθαρή και μύριζε ωραία εκτός από μια φάση που της χαϊδευα την -αξύριστη- κωλοτρυπίδα και αναδύθηκε χαρακτηριστικό άρωμα κωλίλας (ανακοινώνει και 69 στο σαλόνι τρομάρα της  :2funny:). Το δεκάρικο δεν το έκλαψα μόνο και μόνο γιατί ήμουν από τους πρώτους και είχε καλή αίσθηση το μουνάκι της. Όπως έγραψα, αν αρχίσει να χαμογελάει και να παίζει με τους πελάτες θα μπορεί να προταθεί. Τώρα μόνο για πιπινολάτρες.

manos_20

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
96
Πόντοι
1
στο αγκυρας 1 παιδες αποψε ξερετε ποια δουλεύει?  :)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Χίλα ευχαριστώ, Dude(είναι από τις λίγες μη κοντές που μ' αρέσουν, αν και, στο κρεβάτι, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο).

Να είσαι καλά!

Όσο για την κοντούλα Αντελίνα που ψάχνεις τις τελευταίες ημέρες είναι στο Διδύμου 20,στην δεύτερη βάρδια.

Δουλεύει πλέον με το όνομα Μελίνα ενώ έπαιζε και στο καινούριο διπλανό σπίτι,στο Διδύμου 22.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom