Καλησπέρα έχει δουλέψει παλιά Διδυμου16 Αλκαμενους113,Κολωνου48,Κολωνου53 μερικά απο τα μαγαζιά που πέρασε η Βετεράνος Εύα πολύ καλή γυναικα πάντως παντα με χαμόγελο και διάθεση και στο δωμάτιο τίμια παντα δουλεύει και προσπαθει για το καλλίτερο τουλαχιστον έτσι τη θυμάμαι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Η Κορινα οντως κανει χαμογελαστο σαλοναρισμα και σε προδιαθετει για καλο γαμησι!
[/quote]
Κορίνα θα τιμηθεί στο άμεσο μελλον
Χίλια ευχαριστώ, φίλε μου. Νάσαι καλά.Καλησπέρα έχει δουλέψει παλιά Διδυμου16 Αλκαμενους113,Κολωνου48,Κολωνου53 μερικά απο τα μαγαζιά που πέρασε η Βετεράνος Εύα πολύ καλή γυναικα πάντως παντα με χαμόγελο και διάθεση και στο δωμάτιο τίμια παντα δουλεύει και προσπαθει για το καλλίτερο τουλαχιστον έτσι τη θυμάμαι
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
... η Βετεράνος Εύα πολύ καλή γυναικα πάντως παντα με χαμόγελο και διάθεση και στο δωμάτιο τίμια παντα δουλεύει και προσπαθει για το καλλίτερο τουλαχιστον έτσι τη θυμάμαι
Πολύ σωστός ο aoratos-τόσα χρόνια η κ.Εύα είναι ευδιάθετη, χαμογελαστή, ευγενική και τιμιότατη παντού, όπου κι αν δουλεύει.
Και πολύ εύστοχο(αλλά και με ωραία δόση χιούμορ!) το χθεσινό σου σχόλιο για την Νίκη και την σύγκρισή της με την υπηρεσία της στο Αλκαμένους 113! ;)
χθες το πρωι γυρω στις 10 κατεβηκα φυλης
Φωκαιας 17 ισογειο σαλοναρισε μια τσιτσιδι ξανθια με ονομα μαρια αδιαφορη , ελ.στοματικο και χυσιμο στα βυζακια
Φωκαιας 17 οροφος 2 κοπελες μια χοντρη και μια λεπτη, μπαζα και τα 2 . ισως υπο προυποθεσεις την λεπτη αλλα μολις την ειδα με σωληναριο να βγαινει απο το δωματιο .. .εξαφανιστηκα
Φωκαιας 25 ισογειο μια μαυρομαλα με φουλ προγραμμα , δεν ειπε ονομα . Στον οροφο δεν ανεβηκα , πολλα σκαλια ρε πουστη μου
Φωκαιας 27 υπογειο μια ξανθια αδιαφορη ουτε που συγκρατησα ονομα/υπηρεσιες
Φωκαιας 27 με τα 4-5 σκαλακια μια ξανθια που οχι φυσικα δεν θα πληρωνα , με τραβαγε απο εδω απο εκει τελικα καταφερα να ξεγλυστρησω .. Χελι !
Φωκαιας 27 οροφος Καμελια , αδιαφορη για τα γουστα μου σε καμια περιπτωση να πληρωσω για να πηδηξω τετοια γκομενα και παλι
Φυλης 66 το αριστερο μια καστανομελαχροινη προμιλφ φουλ προγραμμα εντελως αδιαφορη και παλι
εκει που αρχισα να ξενερωνω λεω ας παω και λιγο πιο πανω ...
Φυλής 67 η τσατσα παρουσιασε τη λαουρα φραουλιτσα κτλ με ελευθερο στοματικο . λεπτουλα κοπελα ειχε κατι μου με καυλωνε η μουρη της χωρις να τη λεω ωραια αλλα μου τον σηκωνε
ετσι λοιπον εσκασα το μπλε εισητηριο
και εισηλθα στο δωματιο
Ηρθε και η κοπελα και την ωρα που εμπαινε στο δωματιο εκραζε καποιον συναγωνιστη και του ελεγε καθε μερα εδω εισαι και ποτε δεν περνας κτλ κτλ
μπαινει μεσα .. της λεω γιατι τον κραζεις ; καθε μερα ερχεται με βλεπει και ποτε δεν περναει μου απανταει. καλα λεω εσυ ξερεις και ταυτοχρονα τον εχω βγαλει εξω και τον παιζω βλεποντας τη πορνοφατσα της . τον πιανει και κανει μια μουφα πιπα δηλαδη αν δεν με καυλωνε η μουρη της δεν θα ειχαμε αποτελεσμα... της λεω ελα απο πανω, πολυ καλη η σταση της εξαιρετικη θα ελεγα αλλα πρεπει να ειχε βαλει μεσα 4 κιλα κρεμα καθως δεν ηξερα αν ειχα μπει ή οχι !! της λεω ελα γυρνα πισω μπας και νιωσω τιποτα... με κοιταει σαν να μην καταλαβαινει
τον πιανω ... μαλακαααααα μονο που δεν εσταζε η πουτσα μου με τις κρεμες . αηδεια σκετη
τον βαζω μεσα , πλατσα πλουτσα πλατσα πλουτσα με τα πολλα ηρθε το χυσιμο.
Δεν θα ξαναπηγαινα , μπορει η κρεμα να ειναι οκ για τις κοπελες που δουλευουν στα σπιτια αλλα προτειμω να τον παιξω σπιτι παρα να τον βαζω εκει μεσα.
Επισης να πω οτι μαλλον λογω της ωρας ηταν ολο μεγαλες ηλικιες στα σπιτια 40+ παντου ... και ολες οι κοπελες ειχαν δωματιο παρολο που δεν κυκλοφορουσε πολυς κοσμος
Φωκαιας 17 ισογειο σαλοναρισε μια τσιτσιδι ξανθια με ονομα μαρια αδιαφορη , ελ.στοματικο και χυσιμο στα βυζακια
Φωκαιας 17 οροφος 2 κοπελες μια χοντρη και μια λεπτη, μπαζα και τα 2 . ισως υπο προυποθεσεις την λεπτη αλλα μολις την ειδα με σωληναριο να βγαινει απο το δωματιο .. .εξαφανιστηκα
Φωκαιας 25 ισογειο μια μαυρομαλα με φουλ προγραμμα , δεν ειπε ονομα . Στον οροφο δεν ανεβηκα , πολλα σκαλια ρε πουστη μου
Φωκαιας 27 υπογειο μια ξανθια αδιαφορη ουτε που συγκρατησα ονομα/υπηρεσιες
Φωκαιας 27 με τα 4-5 σκαλακια μια ξανθια που οχι φυσικα δεν θα πληρωνα , με τραβαγε απο εδω απο εκει τελικα καταφερα να ξεγλυστρησω .. Χελι !
Φωκαιας 27 οροφος Καμελια , αδιαφορη για τα γουστα μου σε καμια περιπτωση να πληρωσω για να πηδηξω τετοια γκομενα και παλι
Φυλης 66 το αριστερο μια καστανομελαχροινη προμιλφ φουλ προγραμμα εντελως αδιαφορη και παλι
εκει που αρχισα να ξενερωνω λεω ας παω και λιγο πιο πανω ...
Φυλής 67 η τσατσα παρουσιασε τη λαουρα φραουλιτσα κτλ με ελευθερο στοματικο . λεπτουλα κοπελα ειχε κατι μου με καυλωνε η μουρη της χωρις να τη λεω ωραια αλλα μου τον σηκωνε
ετσι λοιπον εσκασα το μπλε εισητηριο
και εισηλθα στο δωματιο
Ηρθε και η κοπελα και την ωρα που εμπαινε στο δωματιο εκραζε καποιον συναγωνιστη και του ελεγε καθε μερα εδω εισαι και ποτε δεν περνας κτλ κτλ
μπαινει μεσα .. της λεω γιατι τον κραζεις ; καθε μερα ερχεται με βλεπει και ποτε δεν περναει μου απανταει. καλα λεω εσυ ξερεις και ταυτοχρονα τον εχω βγαλει εξω και τον παιζω βλεποντας τη πορνοφατσα της . τον πιανει και κανει μια μουφα πιπα δηλαδη αν δεν με καυλωνε η μουρη της δεν θα ειχαμε αποτελεσμα... της λεω ελα απο πανω, πολυ καλη η σταση της εξαιρετικη θα ελεγα αλλα πρεπει να ειχε βαλει μεσα 4 κιλα κρεμα καθως δεν ηξερα αν ειχα μπει ή οχι !! της λεω ελα γυρνα πισω μπας και νιωσω τιποτα... με κοιταει σαν να μην καταλαβαινει
τον πιανω ... μαλακαααααα μονο που δεν εσταζε η πουτσα μου με τις κρεμες . αηδεια σκετη
τον βαζω μεσα , πλατσα πλουτσα πλατσα πλουτσα με τα πολλα ηρθε το χυσιμο.
Δεν θα ξαναπηγαινα , μπορει η κρεμα να ειναι οκ για τις κοπελες που δουλευουν στα σπιτια αλλα προτειμω να τον παιξω σπιτι παρα να τον βαζω εκει μεσα.
Επισης να πω οτι μαλλον λογω της ωρας ηταν ολο μεγαλες ηλικιες στα σπιτια 40+ παντου ... και ολες οι κοπελες ειχαν δωματιο παρολο που δεν κυκλοφορουσε πολυς κοσμος
Πολύ σωστός ο aoratos-τόσα χρόνια η κ.Εύα είναι ευδιάθετη, χαμογελαστή, ευγενική και τιμιότατη παντού, όπου κι αν δουλεύει.
Και πολύ εύστοχο(αλλά και με ωραία δόση χιούμορ!) το χθεσινό σου σχόλιο για την Νίκη και την σύγκρισή της με την υπηρεσία της στο Αλκαμένους 113! ;)
Ευχαριστώ dude εντάξει δεν θέλω να μειωσω την Νίκη που επίσης είναι ευγενική γυναίκα και φέρεται σωστα την έχω δοκιμάσει πιο παλία αλλά πλεον έχει μεγαλώσει αρκετά το μετάξι ίσως είναι η καλλίτερη επιλογή για αυτή.Πάντως η υπηρεσία με τα γυαλακια ευγενική πάντα σίγουρα πολύ καλλίτερη ειδικα σε σωματακι και απο τη Νίκη και τις αλλες γκιλφαρες της παρέας εκεί.Βέβαια την πρωτοκαθεδρία στις υπηρεσίες κατέχει η κύρια Βέρα απο κολωνου30Β γοητευτικότατη θα αποτελεί το απωθημένο πιθανότατα πολλών απο εμας.Κάθε φορά που βγαίνει στο σαλόνι να παρουσιασει τις κοπέλες κρεμομαστε απο τα χείλη της...ευσεβείς πόθοι πάμε παρακατω καλη συνέχεια καλό βράδυ σε ολους
Γρηγορη επισκεψη απο Ρεμουνδου 21Α και καθως βλεποντας τα δυο αλογα του οικου να μπαινουν για παρτουζα και μην εχοντας χρονο κατεληξα στο 20 που πετυχα τη μικρη λωρη!
Για τισ δικες μου απαιτησεισ (απλο προγραμμα) ενιωσα ανετα μαζι της και περασα καλα.Επισης μου ειπε οτι φευγει για διακοπες σημερα για 2 η 3 εβδομαδες.
Για τισ δικες μου απαιτησεισ (απλο προγραμμα) ενιωσα ανετα μαζι της και περασα καλα.Επισης μου ειπε οτι φευγει για διακοπες σημερα για 2 η 3 εβδομαδες.
NewDreamsX
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
το πρωι κατα της 10:30 εκανα βολτα στο μεταξουργιο μου εκανε εντυπωση μια κοπελα που εδινε και κωλο στο Ιασωνος 27Α υπογειο την εχω ξαναδει στα τελευταια της ιασωνος οπως ξεκιναει 30 - 40 απο δεξια ! δε θυμαμε νουμερο ! αλλα δε την εχω δοκιμασει και θα ηθελα να ξερω αν ειναι καλο αν και παλι για αλλη μια φορα μετα απο βολτα περασα με την ελενα κωλονου 30 μου εκανε καυλαντα και η τσατσα χαχαα ! εχει βελτιωσει τη πιπα της η ελενα κατα τη γνωμη μου προσπαθει πιο βαθεια και χωρις δοντια οπως εκανε ! απλα θα περιμενα κατι παραπανω απο αυτη ! και να ξεκινησει να δουλευει κωλο για να εχει προκοπη
kakokariolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα.Μιας και ειμαι καινουριος υπαρχει καμμια νεαρη ομορφη κοπελα αδυνατη κατα προτιμηση που να κανει ακα στοματικο;
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Σύντομη βόλτα πριν από λίγο στην δεύτερη βάρδια...
▪Φυλής 65 ισόγειο: Καινούρια κοπέλα.
Η καστανή Έμα, πιτσιρίκα σχετικά ψηλή, με συμπαθητικό πρόσωπο(αν και με λίγο περίεργο στόμα λόγω των δοντιών της),με ζουμερό σώμα.Με στήθος τεχνητά σηκωμένο από το σουτιέν της και με λίγο γεμάτο κώλο.
Φανερά αμήχανη και τρακαρισμένη στο σαλόνι.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό,69 και..."τερματικό στο στήθος"...Τερματίσαμε...
▪Φωκαίας 65 όροφος: Η μελαχροινή αδύνατη Τζούλια με το μέτριο πρόσωπο-η γνωστή που συνήθως δουλεύει δίδυμο με την Εμμανουέλα την ποντικόφατσα.
▪Φυλής 69 ισόγειο: Η ξανθιά Μαρία η Τσέχα, με το σχετικά γλυκό πρόσωπο και το ζουμερό κορμί.
▪Φυλής 86 ισόγειο: Η γνωστή Μάγια.
▪Φυλής 84 όροφος: Η Αντριάννα το μελαχροινό φολοπίπινο.
▪Φωκαίας 27 όροφος: Η ξανθιά μουνάρα Χριστίνα με τις βυζάρες-μέλος της γνωστής δυναστείας των Κου...
▪Φωκαίας 27 ισόγειο: Η Εστέλ και οι βυζάρες της...
▪Φωκαίας 27 υπόγειο: Η μελαχροινή Μαρίνα με το μέτριο πρόσωπο αλλά και με σχετικά ωραίο κορμί-με φουλ πρόγραμμα.
▪Φωκαίας 24: Η ξανθιά πιτσιρίκα Καρολίνα, με το κοριτσίστικο πρόσωπο και το ζουμερό σώμα.
▪Φωκαίας 25β: Η Τζούλια με τα πίρσινγκ.
▪Φωκαίας 17β: Η ξανθιά πιτσιρίκα Μαρία με το χαζό πρόσωπο και το γεμάτο σώμα με ωραίες βυζάρες.
▪Φωκαίας 17α: Η Ιονέλα, πρώην Ελένη με το ωραίο κορμί και με φουλ πρόγραμμα.
Τα Φωκαίας 19 και 25α ήταν κλειστά.
▪Φυλής 65 ισόγειο: Καινούρια κοπέλα.
Η καστανή Έμα, πιτσιρίκα σχετικά ψηλή, με συμπαθητικό πρόσωπο(αν και με λίγο περίεργο στόμα λόγω των δοντιών της),με ζουμερό σώμα.Με στήθος τεχνητά σηκωμένο από το σουτιέν της και με λίγο γεμάτο κώλο.
Φανερά αμήχανη και τρακαρισμένη στο σαλόνι.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό,69 και..."τερματικό στο στήθος"...Τερματίσαμε...
▪Φωκαίας 65 όροφος: Η μελαχροινή αδύνατη Τζούλια με το μέτριο πρόσωπο-η γνωστή που συνήθως δουλεύει δίδυμο με την Εμμανουέλα την ποντικόφατσα.
▪Φυλής 69 ισόγειο: Η ξανθιά Μαρία η Τσέχα, με το σχετικά γλυκό πρόσωπο και το ζουμερό κορμί.
▪Φυλής 86 ισόγειο: Η γνωστή Μάγια.
▪Φυλής 84 όροφος: Η Αντριάννα το μελαχροινό φολοπίπινο.
▪Φωκαίας 27 όροφος: Η ξανθιά μουνάρα Χριστίνα με τις βυζάρες-μέλος της γνωστής δυναστείας των Κου...
▪Φωκαίας 27 ισόγειο: Η Εστέλ και οι βυζάρες της...
▪Φωκαίας 27 υπόγειο: Η μελαχροινή Μαρίνα με το μέτριο πρόσωπο αλλά και με σχετικά ωραίο κορμί-με φουλ πρόγραμμα.
▪Φωκαίας 24: Η ξανθιά πιτσιρίκα Καρολίνα, με το κοριτσίστικο πρόσωπο και το ζουμερό σώμα.
▪Φωκαίας 25β: Η Τζούλια με τα πίρσινγκ.
▪Φωκαίας 17β: Η ξανθιά πιτσιρίκα Μαρία με το χαζό πρόσωπο και το γεμάτο σώμα με ωραίες βυζάρες.
▪Φωκαίας 17α: Η Ιονέλα, πρώην Ελένη με το ωραίο κορμί και με φουλ πρόγραμμα.
Τα Φωκαίας 19 και 25α ήταν κλειστά.
Ενημέρωση φλασκί....
Ωραίος.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Και ομως με την Καμελια θα περνουσες πολυ καλυτερα απο οτι με την βυζοΛαουρα!χθες το πρωι γυρω στις 10 κατεβηκα φυλης
Η μια κανει φουλ τα παντα ολα και η αλλη υπεραπλο!
ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.815
- Πόντοι
- 366
κανα ασιατικο φυλης παιζει ?
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Συμφορουμίτες, αυτή η Αντωνία το άλογο από Φυλής 71 είναι έπιπλο;
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Κατά γενική ομολογία, επιπλοφόλα!!!Συμφορουμίτες, αυτή η Αντωνία το άλογο από Φυλής 71 είναι έπιπλο;
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
α, ευχαριστώ αγαπητέ, με γλιτώσατε από μια άσκοπη κατάθεσηΚατά γενική ομολογία, επιπλοφόλα!!!
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Να είσαι καλά παίχτη! May the light of bourdela.com shine upon your next μπουρδελότσαρκα!!!α, ευχαριστώ αγαπητέ, με γλιτώσατε από μια άσκοπη κατάθεση
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Πες τα χρυσόστομε!
Ιδού και μερικές από τις κριτικές για δαύτην...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις