You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
οπως ειπε κ ο φιλος ενα 40αρι...αλλα ειχε πλακα μεγαληηηη,λεγαν τα μικρα τα δικα τους κ μεα τις αρχισα στα ουκρανικα κ παθανε.....ΟΙ ΚΑΒΛΟΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΣΣΣΣΠοσό κάνει η παρτουζα εκεί φίλε?
ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΜΗ ΧΥΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑ..ΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΓΩ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ.....
Συνέχεια στη Φωκαίας...
Φωκαίας 17α: Η πλατινέ σκουρόδερμη Ιονέλα ή Ελένη με το ωραίο κορμί-καλή κωλάρα την οποία και δίνει.
17β: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Αντζελα
Κοντή και αρκετά αδύνατη κοπέλα με μέτριο πρόσωπο-με μικρό στήθος και με ωραίο κωλαράκι.
Δεν είναι ούτε νέα κοπέλα ούτε και η Αντζελίνα.
19: Η ξανθιά Τζούλια,πιτσιρίκα με μέτριο πρόσωπο και με σώμα με πιασίματα-με κοιλιά στα πρόθυρα τυμπανισμού.
Με φουλ πρόγραμμα.
25α: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Νίκη,η πρώην Ρομπέρτα με πολύ αδύνατο σώμα και με μέτριο πρόσωπο με χαρακτηριστικό πηγούνι Γκμοχ.
25β: Η βετεράνος Τζούλια με τα πίρσινγκ.
27 υπόγειο: Η Κλαούντια.
Μελαχροινή κοπέλα,με όμορφο πρόσωπο με σκιστά μάτια,με μεγάλο στόμα και με τσιμπουκόχειλα και με σώμα με λίγα πιασίματα.
Δεν είναι άσχημη...
27 ισόγειο: Η μελαχροινή Μαρίνα.
Νεαρής ηλικίας με περίεργο πρόσωπο που φέρνει στην παλιά Ιζαμπέλα το άλογο.
Με κανονικό σώμα και με ελαφρώς ζουμερό κώλο-σε φουλ πρόγραμμα.
27 όροφος: Η Άνυ η γνωστή πορνοστάρ η οποία γλύκανε και στο πρόσωπο αλλά έφτιαξε και ωραίο κορμί.
24: Η μελαχροινή κοντή,αδύνατη Χριστίνα με τις πεταχτές ρώγες και το ωραίο κωλαράκι-δεν το δίνει πλέον.
Είναι η γνωστή Χριστίνα που παλιά δούλευε στο υπόγειο του Φωκαίας 27,κατόπιν πήγε Εξηκίου 18γ και πάει λέγοντας...
η Ελένη Η Αιγύπτια είναι η Ιονέλα;
Συνέχεια στη Φωκαίας...
24: Η μελαχροινή κοντή,αδύνατη Χριστίνα με τις πεταχτές ρώγες και το ωραίο κωλαράκι-δεν το δίνει πλέον.
Είναι η γνωστή Χριστίνα που παλιά δούλευε στο υπόγειο του Φωκαίας 27,κατόπιν πήγε Εξηκίου 18γ και πάει λέγοντας...
Έλεος φίλε...έχει αλλάξει 10 τσαρδιά.....
Ωραίος.
η Ελένη Η Αιγύπτια είναι η Ιονέλα;
Καμία σχέση....
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.709
- Πόντοι
- 3.656
Ωραίος.
Καμία σχέση....
τυπε η χριστινα θα ειναι η μονη πουτανα που δεν θα εχει δουλεια γιατι δεν θα μπορουμε να την πετυχουμε με τοσα τσαρδια που αλλαζει :S
Ωραίος.
Καμία σχέση....
Η Ελένη στο 17 οροφος δουλεύει ακόμα ή έχει αλλάξει πάλι; ξέρει κάποιος; ευχαριστώ!
Μου φαινεται ότι θα ακολουθήσει την τύχη των άλλων δύο: Δροσοπούλου 98 και Θήρας 13.Κάποια "κομπίνα" παίζεται στην περιοχή.Παιδες με το δροσοπουλου 97 παιζει κατι?Εχω παει αρκετες φορες το τελευταιο 10ημερο και παρολο που εχει πορτα ανοιχτη κλπ οταν χτυπας κουδουνι δεν ανοιγουν με την καμμια..Ξερεις κανεις τι γινεται??
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Μου φαινεται ότι θα ακολουθήσει την τύχη των άλλων δύο: Δροσοπούλου 98 και Θήρας 13.Κάποια "κομπίνα" παίζεται στην περιοχή.
οσο αφορα τη ντιανα στο 97...αν δε σε ξερει δυσκολα ανοιγει...πρωτα κοιταει απο το ματακι η τσα2 και μετα η ντιανα....και αν ειναι στο δωματιο..εχει δωσει σημα στη τσα2 να μην ανοιξει αν δε σε θυμαται και εκεινη.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Συνοπτική ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...
▪Περγάμου 27: Η κυρία Εύα και η Άννα το μελαχροινό μιλφ με το κοντό μαλλί και την κωλάρα.
▪Αλκαμένους 117: Η ξανθιά Κρίστυ.
▪Αλκαμένους 113: Η γνωστή μελαχροινή μιλφ Μαρία με τις βυζάρες και η επίσης γνωστή μιλφ Νίκη.
▪Ρεμούνδου 21 ισόγειο: Η Κάρλα, το γνωστό κοντό μπαζομιλφ και μελαχροινή Χριστίνα.
Ψηλή πιτσιρίκα, με όμορφο πρόσωπο, με κανονικό σώμα, με σχετικά μικρό στήθος και ωραίο, λίγο ζουμερό, κώλο.
Ενδιαφέρουσα περίπτωση...
▪Ρεμούνδου 21 όροφος: Η Αντζέλικα και η Ιβάννα.
Για όσους ενδιαφέρονται, η Καίτη επιστρέφει την Τρίτη.
▪Ρεμούνδου 20: Η γνωστή ξανθιά Νενίζα.
▪Περγάμου 1: Η όμορφη μελαχροινή πιτσιρίκα Μπέλα.
ρωτησα και γω τη τσατσα της καιτης στο ρεμουνδου και μου ειπε οντως την τριτη...πρωι η απογευμα ομως???αυτο το ξεχασα?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.111
- Πόντοι
- 42.697
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Φυλής...
Συνέχεια στη Διδύμου...
Συνέχεια στη Φωκαίας...
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Κάποιες φορές φέρονται και πράττουν ανάλογα με το πως "κόβουν" τον άλλον-έτσι έκαναν και παλαιότερα.
Έχει λίγο περίεργη πόρτα το Δροσοπούλου 97!
(Αρχίζω και μιλάω σαν τον FORMET. )
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Σημερα στην απογευματινη αλλαγη
Χωματιανου 11β οροφος ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ 8/10 Νεαρη μελαχρινη κοπελα με μακρυ μαλλι , ομορφο προσωπο , μικρομεσαιο στηθος και κανονικο κορμι με ωραιο κωλαρακι! Μου εκανε στενο μαρκαρισμα στο σαλονι! Δειχνει να ειναι ρομαντικο κοριτσι , οπως αλλωστε γραφτηκε και σε ειδικο θρεντακι!
Βεργας 3 δεξια Μια ξανθια 4/10 προ/μιλφ με βυζαρες , παχουλο σωμα και αδιαφορη φατσα.Αν δεν κανω λαθος ειναι η Τζενη.Δεν ειπε προγραμμα.
Φυλης 74 αριστερα Μια αδιαφορη Τσιγγανορουμανα προμιλφ! 4/10 Ελευθερο στοματικο αναφερθηκε.Μπαζο!!!
δεξια ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 6/10 Μελαμψη τσιγγανορουμανα με μικρομεσαιο στηθος , μετρια φατσα , κανονικο αναστημα , κανονικο κορμι με καποια πιασηματακια στην περιφερεια.Δεν μου εκανε κλικ.Αν δεν κανω λαθος αναφερθηκε ΚΩΛΟΣ.Ειναι στο στυλ της Εμμανουελας απο Φυλης 65β , αλλα η Εμμανουελα εχει καλυτερο σωμα!!!
Φυλης 84α ισογειο ΑΝΝΑ 7/10 Καινουργια νεαρη κοπελα με σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο , μικρομεσαιο στηθος , κανονικο αναστημα και κανονικο κορμι.Δεν μου εκανε κλικ εμφανισιακα , δεν ειναι ομως ασχημη κοπελα.Σαλοναρισε χαμογελαστη και αποπνεει θετικη ενεργεια.Νομιζω ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
Φωκαιας 27α ημιυπογειο ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ 8/10 Μια νεαρη κοπελα με μακρυ μαυρο μαλλι , εκφυλη και προστυχη φατσα με μια ελια! , μικρο στηθος και κανονικο κορμι με καποια πιασηματα στην περιφερεια.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ αναφερθηκε.Αν εκανε τελειωτικο η εδινε κωλο θα περνουσα οπωσδηποτε! Τι πορνοφατσα ειναι αυτη!!! Εκανε ντροπαλο σαλοναρισμα , τουλαχιστον χαμογελουσε.Αν την εχει παρει καποιος ας μας ενημερωσει!
Φωκαίας 27Β ισογειο ΜΑΡΙΝΑ 8/10 Ψηλη σχετικα νεαρη κοπελα με μακρυ μαυρο μαλλι , σχετικα ομορφο προσωπο , μικρομεσαιο στηθος , κανονικο σωμα με καποια πιασηματα κυριως στην περιφερεια.Ειναι αυτο που λεμε ΑΤΙ!!! Σαλοναρισε με πολυ αυτοπεποιθηση! Δεν ξερω , μου αφησε την εντυπωση φολας.Μπορει να κανω και λαθος.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ+ΚΩΛΟΣ. Την εχει παρει καποιος?!
Φωκαιας 19 ΤΖΟΥΛΙΑ 7/10 Μια ξανθια κοντη νεαρη κοπελα με μικρομεσαιο πεσμενο στηθος , σχετικα ομορφο προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα και κανονικο κορμι.ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ+ΚΩΛΟΣ! Τιμηθηκε σημερα με πολυ καλες εντυπωσεις! Θα ακολουθησει κριτικη.
Φυλης 134 ημιυπογειο ΤΖΕΣΣΙΚΑ 8/10 Η γνωστη ξανθια φολα! ΥΠΕΡΑΠΛΟ
Φυλης 134 οροφος ΤΑΝΙΑ 8/10 Καστανοξανθη κοπελα με παραξενο χτενισμα , σχετικα ομορφο προσωπο , μικρο στηθος , κανονικο αναστημα και ωραιο κορμι! ΑΠΛΟ+69 Εκανε αδιαφορο σαλοναρισμα και φαινονταν προβληματισμενη.Δεν σε προδιαθετει δηλαδη για να περασεις στο δωματιο.Ειναι η κοπελα που εχει εργαστει και Λιοσιων 73.Την εχει παρει καποιος τωρα προσφατα?
Φυλης 40 ΜΟΝΙΚΑ 5/10 Μια νεαρη Ρουμανα με αδιαφορη φατσα και κανονικο κορμι ΚΩΛΟΣ+ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.Δευτερη ηταν η ΚΟΡΙΝΑ 7/10 Μια νεαρη κοπελα με μακρυ μαυρο μαλλι , μικρο στηθος , μετρια φατσα και κανονικο κορμι που τουρλωνει οταν στρυφογυριζει στον στυλο! ΚΩΛΟΣ για την δευτερη.Η Κορινα σαλοναρισε χαμογελαστη και αποπνεει πιο πολυ θετικη ενεργεια.Την εχει παρει καποιος?!
Ρεμουνδου 21 ισογειο Η αδιαφορη ΚΑΡΛΑ 4/10 και η ΧΡΙΣΤΙΝΑ 7/10 Μια ψηλη κοπελα με μακρυ μελαχρινο μαλλι , μετρια φατσα και σωμα με πιασηματα! Ειναι αυτο που λεμε ΑΤΙ! ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ! Δεν μου εκανε ομως κλικ εμφανισιακα.
Κωνσταντινουπολεως 206 ΕΡΙΚΚΑ ηταν στο δωματιο και δεν περιμενα για να την δω.Πιθανον να ειναι η Ερρικα που δουλεψε Λιοσιων 76β,Κωνσταντινουπολεως 166.
Λιοσιων 76β ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ 7/10 απο Ιασωνος 19β οροφος.Συμφωνα με τις κριτικες φολα.
ΜΕΤΑΞΙ
Ιασωνος 46 μεσαιο ΝΤΕΝΙΖΑ 8/10 Μια νεαρη ψηλη μελαμψη κοπελα με ομορφο προσωπο , μικρο στηθος και κανονικο κορμι! Καπου την εχω ξαναδει! Μαζι της ηταν και η αδιαφορη ΜΑΡΙΑ 4/10 που εχει δουλεψει Φυλης.Αν δεν κανω λαθος ειναι η Μαρια απο Πιπινου 65.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ για την δευτερη.
Ιασωνος 37 οροφος Μια αδυνατη Αλβανιδα 5/10με αδιαφορη φατσα , ειναι γνωστη αλλα δεν θυμαμαι ονομα.Δευτερη κοπελα ηταν αυτη που ειχα δει πριν λιγο καιρο Φωκαιας 25α στον οροφο.Ειναι μια κοντη αδυνατη τσιγγανορουμανα με μελαψο δερμα , μικρο στηθος , μετρια προστυχη φατσα και ωραιο κωλαρακι και αδυνατο κορμι! ΚΩΛΟΣ για την δευτερη και ΑΠΛΟ για την πρωτη
Χωματιανου 11β οροφος ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ 8/10 Νεαρη μελαχρινη κοπελα με μακρυ μαλλι , ομορφο προσωπο , μικρομεσαιο στηθος και κανονικο κορμι με ωραιο κωλαρακι! Μου εκανε στενο μαρκαρισμα στο σαλονι! Δειχνει να ειναι ρομαντικο κοριτσι , οπως αλλωστε γραφτηκε και σε ειδικο θρεντακι!
Βεργας 3 δεξια Μια ξανθια 4/10 προ/μιλφ με βυζαρες , παχουλο σωμα και αδιαφορη φατσα.Αν δεν κανω λαθος ειναι η Τζενη.Δεν ειπε προγραμμα.
Φυλης 74 αριστερα Μια αδιαφορη Τσιγγανορουμανα προμιλφ! 4/10 Ελευθερο στοματικο αναφερθηκε.Μπαζο!!!
δεξια ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 6/10 Μελαμψη τσιγγανορουμανα με μικρομεσαιο στηθος , μετρια φατσα , κανονικο αναστημα , κανονικο κορμι με καποια πιασηματακια στην περιφερεια.Δεν μου εκανε κλικ.Αν δεν κανω λαθος αναφερθηκε ΚΩΛΟΣ.Ειναι στο στυλ της Εμμανουελας απο Φυλης 65β , αλλα η Εμμανουελα εχει καλυτερο σωμα!!!
Φυλης 84α ισογειο ΑΝΝΑ 7/10 Καινουργια νεαρη κοπελα με σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο , μικρομεσαιο στηθος , κανονικο αναστημα και κανονικο κορμι.Δεν μου εκανε κλικ εμφανισιακα , δεν ειναι ομως ασχημη κοπελα.Σαλοναρισε χαμογελαστη και αποπνεει θετικη ενεργεια.Νομιζω ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
Φωκαιας 27α ημιυπογειο ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ 8/10 Μια νεαρη κοπελα με μακρυ μαυρο μαλλι , εκφυλη και προστυχη φατσα με μια ελια! , μικρο στηθος και κανονικο κορμι με καποια πιασηματα στην περιφερεια.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ αναφερθηκε.Αν εκανε τελειωτικο η εδινε κωλο θα περνουσα οπωσδηποτε! Τι πορνοφατσα ειναι αυτη!!! Εκανε ντροπαλο σαλοναρισμα , τουλαχιστον χαμογελουσε.Αν την εχει παρει καποιος ας μας ενημερωσει!
Φωκαίας 27Β ισογειο ΜΑΡΙΝΑ 8/10 Ψηλη σχετικα νεαρη κοπελα με μακρυ μαυρο μαλλι , σχετικα ομορφο προσωπο , μικρομεσαιο στηθος , κανονικο σωμα με καποια πιασηματα κυριως στην περιφερεια.Ειναι αυτο που λεμε ΑΤΙ!!! Σαλοναρισε με πολυ αυτοπεποιθηση! Δεν ξερω , μου αφησε την εντυπωση φολας.Μπορει να κανω και λαθος.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ+ΚΩΛΟΣ. Την εχει παρει καποιος?!
Φωκαιας 19 ΤΖΟΥΛΙΑ 7/10 Μια ξανθια κοντη νεαρη κοπελα με μικρομεσαιο πεσμενο στηθος , σχετικα ομορφο προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα και κανονικο κορμι.ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ+ΚΩΛΟΣ! Τιμηθηκε σημερα με πολυ καλες εντυπωσεις! Θα ακολουθησει κριτικη.
Φυλης 134 ημιυπογειο ΤΖΕΣΣΙΚΑ 8/10 Η γνωστη ξανθια φολα! ΥΠΕΡΑΠΛΟ
Φυλης 134 οροφος ΤΑΝΙΑ 8/10 Καστανοξανθη κοπελα με παραξενο χτενισμα , σχετικα ομορφο προσωπο , μικρο στηθος , κανονικο αναστημα και ωραιο κορμι! ΑΠΛΟ+69 Εκανε αδιαφορο σαλοναρισμα και φαινονταν προβληματισμενη.Δεν σε προδιαθετει δηλαδη για να περασεις στο δωματιο.Ειναι η κοπελα που εχει εργαστει και Λιοσιων 73.Την εχει παρει καποιος τωρα προσφατα?
Φυλης 40 ΜΟΝΙΚΑ 5/10 Μια νεαρη Ρουμανα με αδιαφορη φατσα και κανονικο κορμι ΚΩΛΟΣ+ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.Δευτερη ηταν η ΚΟΡΙΝΑ 7/10 Μια νεαρη κοπελα με μακρυ μαυρο μαλλι , μικρο στηθος , μετρια φατσα και κανονικο κορμι που τουρλωνει οταν στρυφογυριζει στον στυλο! ΚΩΛΟΣ για την δευτερη.Η Κορινα σαλοναρισε χαμογελαστη και αποπνεει πιο πολυ θετικη ενεργεια.Την εχει παρει καποιος?!
Ρεμουνδου 21 ισογειο Η αδιαφορη ΚΑΡΛΑ 4/10 και η ΧΡΙΣΤΙΝΑ 7/10 Μια ψηλη κοπελα με μακρυ μελαχρινο μαλλι , μετρια φατσα και σωμα με πιασηματα! Ειναι αυτο που λεμε ΑΤΙ! ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ! Δεν μου εκανε ομως κλικ εμφανισιακα.
Κωνσταντινουπολεως 206 ΕΡΙΚΚΑ ηταν στο δωματιο και δεν περιμενα για να την δω.Πιθανον να ειναι η Ερρικα που δουλεψε Λιοσιων 76β,Κωνσταντινουπολεως 166.
Λιοσιων 76β ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ 7/10 απο Ιασωνος 19β οροφος.Συμφωνα με τις κριτικες φολα.
ΜΕΤΑΞΙ
Ιασωνος 46 μεσαιο ΝΤΕΝΙΖΑ 8/10 Μια νεαρη ψηλη μελαμψη κοπελα με ομορφο προσωπο , μικρο στηθος και κανονικο κορμι! Καπου την εχω ξαναδει! Μαζι της ηταν και η αδιαφορη ΜΑΡΙΑ 4/10 που εχει δουλεψει Φυλης.Αν δεν κανω λαθος ειναι η Μαρια απο Πιπινου 65.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ για την δευτερη.
Ιασωνος 37 οροφος Μια αδυνατη Αλβανιδα 5/10με αδιαφορη φατσα , ειναι γνωστη αλλα δεν θυμαμαι ονομα.Δευτερη κοπελα ηταν αυτη που ειχα δει πριν λιγο καιρο Φωκαιας 25α στον οροφο.Ειναι μια κοντη αδυνατη τσιγγανορουμανα με μελαψο δερμα , μικρο στηθος , μετρια προστυχη φατσα και ωραιο κωλαρακι και αδυνατο κορμι! ΚΩΛΟΣ για την δευτερη και ΑΠΛΟ για την πρωτη
Πολύ δυνατός και εσύ,με συνεχείς ενημερώσεις...Σημερα στην απογευματινη αλλαγη
Ωραίος.
Η Ελένη στο 17 οροφος δουλεύει ακόμα ή έχει αλλάξει πάλι; ξέρει κάποιος; ευχαριστώ!
Ναι,3η βάρδια... ;)
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Φυλής...
Συνημμένα
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Αχιλλέως και Μαραθώνος η Αγάπη, η ξανθιά ουκρανέζα με τα ίδια ρούχα εδώ και μέρες όπως είπε συναγωνιστής
Η Ελβίρα η μελαχρινή συνάδελφός της ήταν στο 59α και όπως μου είπε η τσατσά μπορεί να την φέρει για παρτουζίτσα.
Δηλαδή η Ελβίρα θα βγει με τη στολή καμαριέρας από το 59α θα περπατήσει στο ψοφόκρυο περνώντας από το συνεργείο με τους μαστόρους και θα πάει στο γωνιακό; χαχαχαχαχα
Η Ελβίρα η μελαχρινή συνάδελφός της ήταν στο 59α και όπως μου είπε η τσατσά μπορεί να την φέρει για παρτουζίτσα.
Δηλαδή η Ελβίρα θα βγει με τη στολή καμαριέρας από το 59α θα περπατήσει στο ψοφόκρυο περνώντας από το συνεργείο με τους μαστόρους και θα πάει στο γωνιακό; χαχαχαχαχα
Να΄σαι σίγουρος ότι πριν προλάβει να μπει στο τσαρδί,(όποιο κι αν είναι αυτό),θα πέσει... σύρμα!Η πειραιωτισα άγκυρας και αλκαμενους δεν είναι .....
Αν ξέρει κανείς κατι....
Επισκέπτης
Φωκαίας 27 όροφο ειναι η καμελεια σημερα ξέρει κανείς?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις