Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 267 άτομα (26 μέλη και 241 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλημέρα!
Μάλλον εννοείς Λιοσίων.
Έχεις δίκιο! Ο δαίμων του τυπογραφείου φταίει.

Φίλε Προφ, χωρίς να είμαι ειδήμονας και χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, έχω την εντύπωση πως είναι άλλη κοπέλα, αν και μοιάζουν στο σουλούπι. Την Ελένη τη φόλα, την είχα πάρει κι εγώ στον www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:45550/]όροφο του 84[/url]. Εκείνη η Ελένη ηταν Ρουμάνα κι έκανε τελειωτικό στο στήθος και στο σώμα, ενώ αυτή είναι Ρωσίδα και κάνει τελειωτικό στο στόμα.
Η Ελένη στο Φυλής 84 παρουσιαζόταν όντως σαν Ρουμάνα, αλλά εχθές στο Αλκιβιάδου 16Β δεν άκουσα την κοπέλα να μιλάει Ρώσικα.Οπότε κρατάω μία πισινή σε αυτό.Η Ελένη η φόλα απο το Φυλής 84 έχει ανακοινώσει στο σαλόνι και γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.

'Εχεις δίκιο η υπηρεσία Πάρκινσον έτσι την είπε.

Η υπηρεσία σε μένα είπε φουλ, με κώλο και «τσιμπουκάκι», χωρίς να διευκρινίσει ελεύθερο. Γι΄αυτό στη δική μου ενημέρωση έγραψα φουλ του κώλου.
Δεν πειράζει δεν πρόκειται να σε μαλώσω. Η Αλεξάνδρα κάνει και ελεύθερο τσιμπούκι.

Θα μού επιτρέψετε να διαφωνήσω και με τους δυο σας:  :grin:

Η Μάγια, την οποία είδα στην τρίτη βάρδια της Παρασκευής στο Φωκαίας 27 όροφος,με απόλυτη βεβαιότητα δεν είναι η Σάρα από το Ιάσωνος 1β αριστερά.

Το λέω αυτό διότι η δύσμοιρη Σάρα μάς έβλεπε (στο Ιάσωνος 1)τόσες νύχτες να βολτάρουμε (κυρίως με @pitsilistis αλλά και με  @John Fystikis...) δίχως να την  παίρνουμε καθότι φόλα που πλέον μάς είχε (και την είχαμε) μάθει απ'έξω και ανακατωτά!!!
Αφού την βλέπατε κάθε μέρα και την ξέρετε απέξω και ανακατωτά τότε δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου.Μάλλον είναι άλλη κοπέλα γιατί σαν υπηρεσία ανέφερε μόνο τελειωτικό στο στήθος και όχι ελεύθερο στοματικό που η Σάρα ανακοινώνει και εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση.

Όσο για την Τζόυ που είδατε και οι δυο σας στο Φυλής 80, πρόκειται για κοπέλα που δουλεύει εδώ και πολύ λίγο χρονικό διάστημα στο Ιάσωνος 1β αριστερά, τις περισσότερες φορές στην τρίτη βάρδια, δίδυμο με την Σάρα.
Εχθές στο Φυλής 80 εγώ δεν μπήκα οπότε δεν είχα την τιμή να γνωρίσω την Τζόυ.

Φανούρης Τζούρας και professorx σταθερές και αναλοίωτες αξίες -κάθε εβδομάδα όλοι περιμένουμε να διαβάσουμε τις ωραίες ενημερώσεις σας!!!
Ο λόγος απο έναν μάχιμο συναγωνιστή όπως έσυ είναι για εμένα σφραγίδα!

Αυτήν την Ελένη απο το Αλκιβιάδου 16Β και την Ελένη απο Φυλής 84 προσφάτως τις έχεις δει για να μου πεις αν είναι το ίδιο πρόσωπο; Μην κάψω κανένα εικοσάρικο τσάμπα και δεν λέει. Πιο διαφωτιστικό βέβαια θα ήταν αν κάποιος απο τους συναγωνιστές την έχει ήδη δοκιμάσει και ανεβάσει κριτική με τις επιδόσεις της για να μπορέσω να καταλάβω αν είναι η ίδια. Η δεύτερη που γράφω ήταν πολύ μεγάλη φόλα.

Να είσαι καλά Dude!

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.783
Πόντοι
5.267
φανουρη συγχαρητηρια για μια ακομη υπερτσαρκα. η προεδρος επεσε στο 20αρικο τελικα???

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
καλησπερα στην παρεα του μπου!! Θα μπορουσε καποιος καλος ανθρωπας να μου πει που δουλευει η Χριστηνα απο το Καζακσταν που αναφερθηκε ο dude007 μια σελιδα πιο πριν?
και γω εκει ειμαι γεννημενος και εχω σκαλωσει να παω με μια κοπελα απο εκεινα τα μεροι :grin: μερσι μποκου!!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
καλησπερα στην παρεα του μπου!! Θα μπορουσε καποιος καλος ανθρωπας να μου πει που δουλευει η Χριστηνα απο το Καζακσταν που αναφερθηκε ο dude007 μια σελιδα πιο πριν?
και γω εκει ειμαι γεννημενος και εχω σκαλωσει να παω με μια κοπελα απο εκεινα τα μεροι :grin: μερσι μποκου!!
Συνήθως είναι απογευματινή βάρδυα σε κάποιο από τα Φυλής 69 & 71.

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
να κανω μια ερωτηση??? ειπατε η λουιζα στο 46 . οπως βλεπουμε τα τρια μαγαζια αριστερα ειναι το Γ μεσσαιο το Β και το δεξια ειναι τοΑ. μετα βλεπουμε τα δυο 44 κοιτωντας απο αριστερα προς δεξια...εγω ανεβηκα τις σκαλες ειδα στο 46Α σημερα το πρωι ηταν μια κοπελιτσα κοντουλα μελαχρινη οχι κατι ιδιαιτερο εμφανισιακα αλλα ονομα δεν εμαθα...αυτη λετε οτι ειναι η λουιζα η λαθος εκανα? η δεν καταλαβα ποιο μαγαζι ειναι το 46??? διαφωτιστε με πλζ :-D

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
να κανω μια ερωτηση??? ειπατε η λουιζα στο 46 . οπως βλεπουμε τα τρια μαγαζια αριστερα ειναι το Γ μεσσαιο το Β και το δεξια ειναι τοΑ. μετα βλεπουμε τα δυο 44 κοιτωντας απο αριστερα προς δεξια...εγω ανεβηκα τις σκαλες ειδα στο 46Α σημερα το πρωι ηταν μια κοπελιτσα κοντουλα μελαχρινη οχι κατι ιδιαιτερο εμφανισιακα αλλα ονομα δεν εμαθα...αυτη λετε οτι ειναι η λουιζα η λαθος εκανα? η δεν καταλαβα ποιο μαγαζι ειναι το 46??? διαφωτιστε με πλζ :-D
Αυτή είναι!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Έχουμε και λέμε-με βάση τον κατάλογο του σάιτ αλλά και τις πινακίδες που έχουν τα τρία μαγαζιά:

Αριστερά είναι το 46α-όπου δούλευει η Μαρία η φυλακόβια.
Μεσαίο είναι το 46β-όπου (λογικά) δούλευε η Λουίζα.
Δεξιά είναι το 46 σκέτο, ο όροφος με τα πολλά σκαλιά δηλαδή-όπου τα πρωινά δουλεύει (συνήθως...) η Πολωνέζα πιτσιρίκα Αναστασία με τα ωραία μάτια.

Μια και η μικρή είναι όπως την περιγράφεις, δηλαδή κοντούλα και μελαχροινή,ελπίζω τελικά να είδες την Λουίζα!!!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Η Ελένη στο Φυλής 84 παρουσιαζόταν όντως σαν Ρουμάνα, αλλά εχθές στο Αλκιβιάδου 16Β δεν άκουσα την κοπέλα να μιλάει Ρώσικα.Οπότε κρατάω μία πισινή σε αυτό.Η Ελένη η φόλα απο το Φυλής 84 έχει ανακοινώσει στο σαλόνι και γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.

Αυτήν την Ελένη απο το Αλκιβιάδου 16Β και την Ελένη απο Φυλής 84 προσφάτως τις έχεις δει για να μου πεις αν είναι το ίδιο πρόσωπο; Μην κάψω κανένα εικοσάρικο τσάμπα και δεν λέει. Πιο διαφωτιστικό βέβαια θα ήταν αν κάποιος απο τους συναγωνιστές την έχει ήδη δοκιμάσει και ανεβάσει κριτική με τις επιδόσεις της για να μπορέσω να καταλάβω αν είναι η ίδια. Η δεύτερη που γράφω ήταν πολύ μεγάλη φόλα.

Να είσαι καλά Dude!

Professorx πριν από λίγο τσεκάρησα την Ελένη από το Αλκιβιάδου 16β- απόψε δούλευε μαζί με την γνωστή Νίκα.

Θα συμφωνήσω με τον Φανούρη Τζούρα ότι πρόκειται για διαφορετική κοπέλα από αυτήν που δούλευε με το όνομα Ελένη στο Φυλής 69 ισόγειο και στο Φυλής 84.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Στον όροφο είδα και τις δύο.Η ξανθιά φουμάριζε στο σαλόνι....

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπερα παιδια βολτα λιγα λεπτα μετα της20.00 σε μερικα μαγαζια ετσι εχουμε τα εξης

Φωκαιας25Α Μελαχρινη κοπελα με σπαστο μαυρο μαλλι σχετικα ψηλη νταρντανα ευσωμη δεν την εχω δει αλλη φορα
Φωκαιας17Α Ειρηνη μελαχρινη κοπελα με καλο σωμα στο σαλονι τσακωνοταν με καποιον που της εκανε παραπονα οτι τον κοροιδεψε ενω αυτη του ελεγε οτι εκατσα15λεπτα στο Δωματιο ειναι γνωστο οτι οι επιδοσεις της και οι υπηρεσιες της ειναι χαμηλοτατες
Φυλης54Β Βαλερια καστανοξανθη κοπελα με ωραιο σωματακι μετριο αναστημα
Πιπινου65Β Ανιτα νεαρη σχετικα κοπελα με κανονικο υψος καστανα μαλλια πολυ μετριο προσωπο
Καλυμου48Α Αννα ρωσσιδα μιλφ με κοντοκουρεμενο μαλλι ψηλη σωμα με πιασιματα παλια καραβανα ευγενικη στο σαλονι αλλα πριν απο χρονια που δουλευε Διδυμου8Β ειχα δοκιμασει μαζι της και δεν ειχα  περασει καλα
Αλλαγη κατευθυνσης προς Λιοσιων
Εξηκιου18Γ Χριστινα η αδυνατη γυρολογος απο φωκαιας27Α,αλκιβιαδου16Β εχει βαψει μαυρο το μαλλι της
Εξηκιου18 Τζουλια μελαχρινη Θωρηκτο μελαχρινη ψηλη κυτταριτιδα εντονη στα μπουτια
Εξηκιου18Β Ελλη ξανθια μιλφ που δουλευει καιρο τωρα σε αυτο το μαγαζι και Στελλα με κοντο καστανοκοκκινο μαλλι αρκετακαλο σωματακι φουλ προγραμμα παντως ειναι φιλοτιμη και καλη στο δωματιο
Βεργας2 Μικαελα η μικρη στρουμπουλη γεματουλα κοπελα με συμπαθητικη φατσα ιδιαιτερα ανωριμη στο δωματιο αλλα κουτοπονηρη για να κανει ξεπετα δυσκολη η συνενοηση μαζι της μιας και δεν ξερει Ελληνικα δοκιμασμενη με μετριες επιδοσεις παντως εξελισεται σε μεγαλη γυρολογο μιας και εχει περασει απο Αγκυρας12Β,Αλκιβιαδου16β,Φωκαιας24,Διδυμου22δεν ξερω αν ξεχναω καποιο
Λιοσιων76Β Καρινα νεαρη κοπελα με καστανοξανθο μακρι μαλλι ωραιο σωματακι χαμογελαστη ομορφο προσωπο
Λιοσιων73Α δυο κοπελες Βικυ μελαχρινη με λατιν χαρακτηστικα μακρια καστανα μαλλια βυζαρες και Χριστινα μελαχρινη ψηλη σωμα με πιασιματα μακρια μαυρα μαλλια καλες περιπτωσεις ειδικα η Βικυ κανουν παρτουζα στα 30ευρω
Ιωαννινων3 Ζακλυν μελαχρινη κοπελα ευσωμη οχι πολυ συμπαθητικο προσωπο καλη διαθεση στο σαλονι

Αυτα τα ολιγα προς το παρον και απο μενα να συγχαρω ολα τα παιδια που ενημερωνουν και συμετεχουν καλη συνεχεια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.049
Πόντοι
42.697
Εξηκιου18Β Ελλη ξανθια μιλφ που δουλευει καιρο τωρα σε αυτο το μαγαζι και Στελλα με κοντο καστανοκοκκινο μαλλι αρκετακαλο σωματακι φουλ προγραμμα παντως ειναι φιλοτιμη και καλη στο δωματιο

φιλε aorate19 Η Στελλα ειναι οντως παρα πολυ φιλοτιμη και τιμαει το 20αρικο. Σε προσφατη συνευρεση που ειχα μαζι της εντυπωσιαστηκα τοσο απο την υπομονη της οσο και τον επαγγελματισμο της

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.049
Πόντοι
42.697
και 2 ρομαντικα ενσταντανε απο το Περγαμου 27 ισογειο  :grin:

στη πρωτη φωτο βλεπουμε το ρομαντικο διχρωμο ζευγος σαγιοναρων , ενω στη 2η βλεπουμε τον καλτ χριστουγεννιατικο στολισμο του δωματιου με ενα αντικειμενο που αιωρειται απειλητικα πανω απο το κρεβατι σαν τεραστια ταραντουλα! :o

www.imagebam.com/image/b95a4b372557929] [/URL] www.imagebam.com/image/294ca1372558354] [/URL]

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα συναγωνιστη ZeroTolerance οφειλουμε να αναγνωριζουμε τις καλες και τιμιες παρουσιες του χωρου ετσι ωστε να ειμαστε σωστοι και αντικειμενικοι και  η Στελλα ειναι ξηγημενη και τιμα το20ευρω καλα να περνας.Ωραιες οι φωτο απο περγαμου27ισογειο γαμω τα σκηνικα πολυ γελιο απορω πραγματικα αν εχει χρησιμοποιησει ποτε κανεις τις σαγιοναρες απ οτι βλεπω δεν ειναι μιας χρησης

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Καλησπερα σε ολη την παρεα!!! Να ενημερωσω για μια ιδιαιτερη κ πολυ σεξυ παρουσια στο Κωνσταντινουπολεως 166 υπογειο, δευτερη βαρδια. Το ονομα της Αλεξια. Προκλητικα ομορφη κ με πολυ αισθησιακη αυρα, πολυ ομορφο καμπυλωτο κορμι κ τρομερο στητο στηθος με ρογα να κρεμασεις πετσετα μπανιου. Πολυ καλη συμπεριφορα στο δωματιο σε ολα της, με αισθησιακες κινησεις κ καλο στοματικο. Το μονο οτι κανει απλο προγραμμα, αλλα βγαζει ερωτισμο στο κρεβατι, το δερμα της ειναι βελουδινο κ η μυρωδια της απιστευτη. Δυστυχως μοτ ειπε οτι βρισκεται εκει μονο για 2-3 μερες καθοτι δουλευει σε στουντιο κ δεν της αρεσει ο χωρος. Παρολα αυτα δεν ειχε καθολου "τουπε" ,καθε αλλο θα ελεγα. Εχω την εντυπωση οτι δουλευε παλαιοτερα φυλης κ φωκαισς αλλα σε ερωτηση μου δεν το παραδεχτηκε. Τελος παντων αυριο μου ειπε θα ειναι μαλλον η τελευταια της μερα εκει, οποτε οποιος προλαβει...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Επισης αυριο πρωι ξεκιναει κ η Μαρσελα στο Μαραθωνος 59 οπου για μενα ειναι φοβερη περιπτωση κ περναω παντα καταπληκτικα μαζι της. Η αυρα της ειναι το κατι αλλο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom