professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Έχεις δίκιο! Ο δαίμων του τυπογραφείου φταίει.Καλημέρα!
Μάλλον εννοείς Λιοσίων.
Η Ελένη στο Φυλής 84 παρουσιαζόταν όντως σαν Ρουμάνα, αλλά εχθές στο Αλκιβιάδου 16Β δεν άκουσα την κοπέλα να μιλάει Ρώσικα.Οπότε κρατάω μία πισινή σε αυτό.Η Ελένη η φόλα απο το Φυλής 84 έχει ανακοινώσει στο σαλόνι και γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Φίλε Προφ, χωρίς να είμαι ειδήμονας και χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, έχω την εντύπωση πως είναι άλλη κοπέλα, αν και μοιάζουν στο σουλούπι. Την Ελένη τη φόλα, την είχα πάρει κι εγώ στον www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:45550/]όροφο του 84[/url]. Εκείνη η Ελένη ηταν Ρουμάνα κι έκανε τελειωτικό στο στήθος και στο σώμα, ενώ αυτή είναι Ρωσίδα και κάνει τελειωτικό στο στόμα.
'Εχεις δίκιο η υπηρεσία Πάρκινσον έτσι την είπε.Αλεξάνδρα.
Δεν πειράζει δεν πρόκειται να σε μαλώσω. Η Αλεξάνδρα κάνει και ελεύθερο τσιμπούκι.Η υπηρεσία σε μένα είπε φουλ, με κώλο και «τσιμπουκάκι», χωρίς να διευκρινίσει ελεύθερο. Γι΄αυτό στη δική μου ενημέρωση έγραψα φουλ του κώλου.
Αφού την βλέπατε κάθε μέρα και την ξέρετε απέξω και ανακατωτά τότε δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου.Μάλλον είναι άλλη κοπέλα γιατί σαν υπηρεσία ανέφερε μόνο τελειωτικό στο στήθος και όχι ελεύθερο στοματικό που η Σάρα ανακοινώνει και εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση.Θα μού επιτρέψετε να διαφωνήσω και με τους δυο σας:
Η Μάγια, την οποία είδα στην τρίτη βάρδια της Παρασκευής στο Φωκαίας 27 όροφος,με απόλυτη βεβαιότητα δεν είναι η Σάρα από το Ιάσωνος 1β αριστερά.
Το λέω αυτό διότι η δύσμοιρη Σάρα μάς έβλεπε (στο Ιάσωνος 1)τόσες νύχτες να βολτάρουμε (κυρίως με @pitsilistis αλλά και με @John Fystikis...) δίχως να την παίρνουμε καθότι φόλα που πλέον μάς είχε (και την είχαμε) μάθει απ'έξω και ανακατωτά!!!
Εχθές στο Φυλής 80 εγώ δεν μπήκα οπότε δεν είχα την τιμή να γνωρίσω την Τζόυ.Όσο για την Τζόυ που είδατε και οι δυο σας στο Φυλής 80, πρόκειται για κοπέλα που δουλεύει εδώ και πολύ λίγο χρονικό διάστημα στο Ιάσωνος 1β αριστερά, τις περισσότερες φορές στην τρίτη βάρδια, δίδυμο με την Σάρα.
Ο λόγος απο έναν μάχιμο συναγωνιστή όπως έσυ είναι για εμένα σφραγίδα!Φανούρης Τζούρας και professorx σταθερές και αναλοίωτες αξίες -κάθε εβδομάδα όλοι περιμένουμε να διαβάσουμε τις ωραίες ενημερώσεις σας!!!
Αυτήν την Ελένη απο το Αλκιβιάδου 16Β και την Ελένη απο Φυλής 84 προσφάτως τις έχεις δει για να μου πεις αν είναι το ίδιο πρόσωπο; Μην κάψω κανένα εικοσάρικο τσάμπα και δεν λέει. Πιο διαφωτιστικό βέβαια θα ήταν αν κάποιος απο τους συναγωνιστές την έχει ήδη δοκιμάσει και ανεβάσει κριτική με τις επιδόσεις της για να μπορέσω να καταλάβω αν είναι η ίδια. Η δεύτερη που γράφω ήταν πολύ μεγάλη φόλα.
Να είσαι καλά Dude!