Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (22 μέλη και 250 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η Λάουρα ήταν, μεταγραφή από Φυλής...

Πολύ όμορφο κορίτσι, αν και σήμερα ήταν εμφανώς στεναχωρημένο.
"Τι έχεις αγάπη μου;" της λέω.
"Τίποτα" μου λέει.
"Ένα τόσο όμορφο κορίτσι σαν εσένα και να είναι στεναχωρημένο; Γιατί;"
Και της πρόσφερα όση χαρά μπορούσα με τον έρωτά μου.

Αν μιλάμε για την γνωστή Λάουρα,πέντε φάσκελα και μια ντουζίνα κλωτσιές έπρεπε να της δώσεις της βρωμοφολάρας που έχει κλάψει κόσμος και κοσμάκης το 20ρικό του όταν δούλευε Φυλής...

Μέχρι που την πήραν χαμπάρι και από το παράθυρο του Φυλής 65 που χάζευε τον κόσμο από την αναδουλειά,βρέθηκε στο Μεταξουργείο-αλλά κι εκεί πεταμένο 10ρικο είναι.

Επισκέπτης
ευχαριστώ φιλαράκι η Αλεξάνδρα που λες σε ποιο αλλο μαγαζί δουλεύει και βάρδιες?αν ξερεις?παντως όσα πρωινα περασα παλι απο το 30β δεν την ξαναειδα στο 33 εχω να μπω πολύ καιρό θα δοκιμασω κι εκει.Ευχαριστώ παντως για τις πληροφορίες

Δυστυχώς κάθε φορά την πετυχαίνω σε άσχετη ημέρα,βάρδια και μαγαζί.

Την τελευταία φορά την βρήκα στο Ιάσωνος 37 όροφος στην δεύτερη βάρδια,δηλαδή από τις 5 το απόγευμα και μετά.

Την προηγούμενη,την βρήκα στο Ιάσωνος 33,πάλι στην δεύτερη βάρδια.

Αλλά κράτα μια επιφύλαξη αν πρόκειται και αν μιλάμε τελικά για την ίδια κοπέλα.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Αν μιλάμε για την γνωστή Λάουρα,πέντε φάσκελα και μια ντουζίνα κλωτσιές έπρεπε να της δώσεις της βρωμοφολάρας που έχει κλάψει κόσμος και κοσμάκης το 20ρικό του όταν δούλευε Φυλής...

Μέχρι που την πήραν χαμπάρι και από το παράθυρο του Φυλής 65 που χάζευε τον κόσμο από την αναδουλειά,βρέθηκε στο Μεταξουργείο-αλλά κι εκεί πεταμένο 10ρικο είναι.
Αυτή είναι... μετά το 27Α που ξεκίνησε στο Μεταξουργείο έχει μονιμοποιηθεί εκεί τα πρωινά αλλά την είχα πετύχει και μια απόγευμα να συνεχίζει!

Φίλε μου μια κοντή γλυκιά κοπέλα με ωραίο στήθος αλλά με μαλλί που συνήθως το έχει πιασμένο κότσο(και με λίγο περίεργη μύτη)είναι η Αλεξάνδρα.

Μια άλλη κοντή,πολύ γλυκιά κοπέλα με ζουμερό στήθος και με χαρακτηριστικά ελαφρώς σκιστά μάτια,είναι η Μαρία αλλά αυτή τις περισσότερες φορές είναι πρωινή στο απέναντι μαγαζί της αλυσίδας,το Ιάσωνος 33.

Αυτές οι δύο μού έρχονται σε αυτό το στυλ που περιγράφεις-σίγουρα και τα υπόλοιπα παιδιά αν σκεφτούν κάτι θα μας πουν.
Πολύ σωστός o Eric! Εμένα και η Εμμανουέλα μου πήγε στο μυαλό...

Ιάσονος
30Β η νεαρή Εμμανουέλα από Ιάσονος 33, καστανόξανθη :huh: με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, σήμερα ήταν βαμμένη και αρκετά όμορφη σε σχέση με όλες τις προηγούμενες φορές, ελαφρώς αδυνατισμένη με 2αρι βυζί και κώλο με λίγα πιασίματα και η μαυρούλα Τζούλια με το ωραίο κορμί και τον ακόμα πιο ωραίο κώλο και πάντα διαχυτική στο σαλόνι, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.

Ιάσονος 31 αριστερά (ημιυπόγειο): Δύο κοπέλες: Η τσουπωτή, κοντομαλλούσα, μέτρια στο πρόσωπο, βουλγάρα 'Αντζελα, από το απένατι 36, τον όροφο της Κολοκυνθούς 38 και κάπου αλλού που μου έχει γράψει ο Φιστίκης... Η αλβανίδα (?) Ανθούλα, επίσης από το απέναντι 36
Ιάσονος
37Β η νεαρή Άντζελα από Ιάσονος 27Α/31/33 και άλλα νομίζω, καστανομελαχρινή με κοντό μαλλί, αδιάφορο καθαρό πρόσωπο αγοροκοριτσίστικο, ατσούμπαλο σώμα με 2αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος και μπούτια με λίγα πιασίματα, πλέον δεν κάνει ελεύθερο στοματικό (κάτι είχε αρπάξει μου άφησε να καταλάβω) και ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα αλλά κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος όπως η ίδια μου είπε. Τσάτσος ο πιο καλτ του δρόμου από Ιάσονος 20Γ/Α. Μιχάλης Τσαουσόπουλος.
Την έχω πετύχει και στο 37Α λίγο παλιότερα... κοινώς γυρολόγος της Ιάσονος και αυτή όπως την άλλη την milf με το πρωκτικό αλλά η πρώτη λίγο πιο σταθερή σε αυτό που την είδες σήμερα!
Άψογος και σήμερα και όπως πάντα παρόλο τον άσχημο καιρό, Εύγε! :thumbsup:

Επισκέπτης

Αυτή είναι. Περνάω πολύ καλά μαζί της γιατί μου κάνει τα γούστα, όπως ακριβώς και η Οάνα την οποία όλοι επίσης θεωρούν φόλα. Είμαι ειδική περίπτωση όμως.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτή είναι. Περνάω πολύ καλά μαζί της γιατί μου κάνει τα γούστα, όπως ακριβώς και η Οάνα την οποία όλοι επίσης θεωρούν φόλα. Είμαι ειδική περίπτωση όμως.
Όταν λες γούστα τι εννοείς τύπε?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Μία γρήγορη καταδρομική στην απογευματινή βάρδια.Ωστόσο πιστεύω να σας φανεί χρήσιμη η ενημέρωση.
Βέργας 2 ήταν η Καρολίνα.Γεματούλα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους και λευκό δέρμα.Απλό ανακοινώθηκε.
Βέργας 3 στο δεξιό ήταν οι ώριμες Τζένη και η Στέλλα.Η πρώτη με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους και γεματούλα και η δεύτερη με κοντά μαλλιά,γεματούλα με βυζάρες.Η Στέλλα είναι γνωστή απο το Ιάσωνος 46 μεσαίο που εργάζοταν παλιότερα.Απλό.
Στο Βέργας 3 στο αριστερό ήταν η καινούρια Μίλα, μιλφ γύρω στα 35,ψηλή,νταρντάνα,με καστανά μαλλιά προς το καρέ,κιλά αρμονικά κατανεμημένα,κοιλίτσα.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι.Έναυσμα μου να περάσω στάθηκε η κριτική του zero και του sexdreamer.Πραγματικά η κοπέλα μπορεί να υστερεί σε εμφάνιση αλλά Μιλά(ει) στον Πούτσο.
Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει.Δεν γνωρίζω αν εργαζόταν και άλλη κοπέλα με την Μίλα καθότι την πήρα αμέσως μόλις την είδα.Ωστόσο θα ήθελα να δοκιμάσω και την Κλάρα.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η ώριμη Πατρίτσια, γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,βυζάρες και κοντά ξανθά μαλλιά.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Λαβίνια γυρολόγος απο Διδυμου 27 αρχικά,Φώκαιας 24&27 για αρκετό καιρό,Διδύμου 8 και άλλα μαγαζιά.Γυμνό τσιμπούκι.'Εχει εργαστεί και σαν Λάουρα αλλά το πιο κοινό της όνομα είναι το Λαβίνια.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,τραχύ πρόσωπο.Δεν είναι καλή σε υπηρεσίες.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η Φλώρη το χόμπιτ.Ίδιας ΕΣΟ Μπουρδέλων με Λαβίνια και στα ίδια μαγαζιά.Κοντούλα,με μαύρο πλέον μαλλί κάτω απο τους ώμους,λεπτή,με τραχύ πρόσωπο.Στο πρόγραμμα ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Ιουλιανού το υπόγειο ήταν ώριμη Ρωσόφωνη με ξανθό μαλλί,προς το καρέ,νταρντάνα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 20 ήταν η Μαρία με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλο.Κοπέλα επιεικώς μέτριας εμφανίσεως,γεματούλα σχετικά με κοντά καστανά μαλλιά.Φοράει πάντα ολόσωμο για ευνόητους λόγους.Ξεκίνησε το καλοκαίρι απο Διδύμου 8 ισόγειο.Τώρα την συναντάμε σε αυτό το μαγαζί και στα Αγκύρας 12.
Στο Διδύμου 18 υπόγειο ήταν η Άννα.Γεματούλα με φουλ πρόγραμμα.Γνωστή στους περισσότερους.
Στο Διδύμου 16 ήταν η Ειρήνη απο Πολωνία κλασσικά,ώριμη λεπτή, με κοντά ξανθά μαλλιά.Μαζί της η Βανέσσα.σχετικώς γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και μακριά καστανομελί μαλλιά.Στοματικό.
Στο Διδύμου 8 υπόγειο η βόλτα τερματίστηκε απρόσμενα.2 κοπέλες η πρώτη ήταν η Ναταλία,λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα.Έχει εργαστεί και Φυλής 71 όροφος όπου και την είχα δοκιμάσει καθώς και Φυλής 40.Μαζί της η Βανέσσα,νοστιμούλα,κανονικών κιλών,με μαύρα μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα,όμορφο τορνευτό κωλαράκι.Ανακοινώθηκε και για τις 2 κοπέλες φουλ πρόγραμμα.Πήρα την Βανέσσα να την δοκιμάσω.Σαφώς και δεν κάνει φουλ πρόγραμμα που ανακοινώνουν εσφαλμένα στο σαλόνι.Η κοπέλα απο υπηρεσίες είναι σαφώς λίγο παραπάνω απο τον μέσο όρο και αυτό λόγω εμφάνισης κυρίως.Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει.
Να έχετε ένα καλό Σαββατόβραδο!

p.s: Zero ευχαριστώ για την αφιέρωση.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
για amadeus_gr!
tumblr_n9opeqbAE81thn5l7o1_400.gif

Καλησπέρα και από μένα.

Ευχαριστούμε για τις εικαστικές αφιερώσεις.

Με εξαίρεση την Άννα την Μυστήρια, προτιμώ τα νεαρά στηλάρια . . .

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Επίσης να πώ ότι στην απογευματινή μου βόλτα στο Μετάξυ, πριν τελικά καταθέσω στην καυλιάρα Μαρσέλα στο καινούργιο μπουρδέλο της Μαραθώνος, είδα:

Ιασ. 1γ: Μίνα
Ιασ. 2: Δεξιά ένα ξανθό γκράνυ και αριστερά ένα ξανθό μιλφ με ακά
Ιασ. 31 υπ.: ένα ξανθό αδύνατο κοριτσάκι
Ιασ. 37 1ος: ένα από τα δύο κοντογυφταριά πιπίνια. Η Ναταλί θα πρέπει να ήταν στο Ι.27.
Ιασ. 37 ισ.: μια ζουζούνα που δεν θυμάμαι όνομα.

Κολ. 11 1ος: ένα στρουμπουλούτσικο ντροπαλό κοντό κοριτσάκι.
Κολ. 11 ισ.: Η Άννα η οδοντογλυφίδα με το καρέ μαλλάκι και η Λόλα η Φόλα από το Ιασ. 30
Κολ. 11 υπ.: η Ζωή κακόκεφη
Κολ. 15 αρ.: ένα καλούτσικο αδύνατο πορνίδιο.
Κολ. 15 δεξ.: η τρελάρο Αλεξάνδρα και ένα γλυκούλι αλλά άχρωμο στηλιάρι η Μαρία
Κολ. 23 1ος: μια ξανθιά μπουμπούκα σε μαύρο κορμάκι
Κολ. 23 υπ.: ένα καλύγραμμο μελαμψό πορνίδιο με καρέ μαλλάκι αλλά αυστηρό βλέμα (τι λέει αυτό ?) και μια άλλη φαγανή με φουλ.
Κολ. 27 1ος: ένα νεαρό κοντό κοριτσάκι
Κολ. 27 υπ.: η γνωστή κοντή μουτρωμένη πρωινή που δίνει κώλο και περπατάει λές και έχει πάθει ψύξη
Κολ. 27 ισ.: ένα εμφανίσιμο βιαρεστημένο
Κολ. 32 υπ.: η Ναταλί
Κολ. 32 & Λεων.: 2 κοπέλες. Η Αλεξάνδρα το ωραίο ψηλό άλογο και ένα άλλο ανθυπομέτριο.

Τελικά , αποφάσισα πως δεν θα αποφύγω  το 20-αρικο και έφτασα Μαραθώνος.

Μαρ. 59αρ: Μάλλον η Έυα με κορμάκι, κάλτσες & ζαρτιέρες. Σαν μπουμπουνιέρα ντύθηκε
Μαρ. 59 1ος: η Βερόνικα (δλδ η Ιωάννα από Βέργας 3) και η Μαρσέλα.
Αχιλ.: ένα καινούργιο ανθυπομέτριο.

Αυτά τα ολίγα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επίσης να πώ ότι στην απογευματινή μου βόλτα στο Μετάξυ, πριν τελικά καταθέσω στην καυλιάρα Μαρσέλα στο καινούργιο μπουρδέλο της Μαραθώνος, είδα:

Κολ. 23 υπ.: ένα καλύγραμμο μελαμψό πορνίδιο με καρέ μαλλάκι αλλά αυστηρό βλέμα (τι λέει αυτό ?) και μια άλλη φαγανή με φουλ.

Αν λες την Κατερίνα - υγειονομική βόμβα - έχω κριτική... :grin:
Ενώ είχα πει ότι δεν θα την έπαιρνα ξανά...πέρασα πάλι μαζί της,δωμάτιο την Τρίτη...  :o
Η κριτική μου είναι από τον δίπλα οίκο,Κ.23... ;)

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Ευχαριστω φιλε (eric) για τις πληροφοριες. Την καλημερα μου!!

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Επισης να πω κι εγω για την Μαρσελα απο Μαραθωνος 59 οτι την επισκεφτηκα χθες απογευμα κ εμεινα αρκετα ικανοποιημενος...η κοπελα το εχει...αν κ πολυ μετριο στοματικο, στην υπολοιπη συνεδρια ηταν ακρως ικανοποιητικη, με πολυ καλη συμετοχη κ διαθεση σε ολες τις στασεις...βγαζει μια καβλα που σε φτιαχνει!!! Μπραβο της, με κατι τετοιες γυναικες νιωθεις οτι θες να βγαλεις ολα τα γουστα σου...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Διδύμου 18, πριν 30 χρόνια: Αντριάνα (άνω) και Αλιόνα (κάτω)

Συνημμένα

• Cocksucking-with-a-rimming-3.jpg
    Cocksucking-with-a-rimming-3.jpg
    170 KB · Εμφανίσεις: 36

Επισκέπτης
Επισης να πω κι εγω για την Μαρσελα απο Μαραθωνος 59 οτι την επισκεφτηκα χθες απογευμα κ εμεινα αρκετα ικανοποιημενος...η κοπελα το εχει...αν κ πολυ μετριο στοματικο, στην υπολοιπη συνεδρια ηταν ακρως ικανοποιητικη, με πολυ καλη συμετοχη κ διαθεση σε ολες τις στασεις...βγαζει μια καβλα που σε φτιαχνει!!! Μπραβο της, με κατι τετοιες γυναικες νιωθεις οτι θες να βγαλεις ολα τα γουστα σου...

Η Μαρσέλα και με τα χαρακτηριστικά της και με όλο το σύνολό της (με ιδιαίτερα προκλητικά εσώρουχα-κορμάκια) βγάζει κάτι το απλώς πονηρό εως ελαφρώς πρόστυχο στο σαλόνι ενώ στο δωμάτιο (σύμφωνα με τους περισσότερους που την έχουν πάρει...) γίνεται έκφυλο εως πορνοσταρικό θηλυκό...

ΥΓ: Feelgood,είσαι από τους λίγους νέους (με ή χωρίς εισαγωγικά η λέξη...) πού δεν ρωτάς μόνο αλλά και ενημερώνεις.
Αν το έκαναν όλοι αυτό σίγουρα θα ξέραμε πολύ περισσότερα για να αποφεύγουμε τυχόν κακοτοπιές...

Επισκέπτης
Μεταμεσονύκτια έφοδος στο Μεταξουργείο...

Καινούρια, ενδιαφέρουσα κοπέλα με το όνομα Ελένη, στο Κολωνού 11 όροφος.
Μικρή σε ηλικία, κοντή, με χαρακτηριστικό χαλκοκόκκινο χρώμα μαλλιών ξυρισμένο από τη μια πλευρά, σχετικά αδύνατη αλλά όχι στεγνή, με ενδιαφέρον θηλυκό πρόσωπο.

Στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα, η επιστροφή της παλαιάς γνωστής ξανθιάς Αλβανίδας, της Χριστίνας, από το Λεωνίδου 28 ισόγειο, με μαύρο μαλλί πλέον και σε άλλο μαγαζί, στο Κολωνού 30 όροφος.

Για όσους δεν την ξέρουν ή δεν την θυμούνται, είναι λεπτή, με σχετικά συμπαθητικό(αλλά πονηρό εως πρόστυχο...)πρόσωπο και αρκετά καλή στα ενδότερα-για όσους τους αρέσουν οι άγριες καταστάσεις...

Στο Κολωνού 32α, ήταν το μελαχροινό δίδυμο που σκοτώνει:
Η μινιόν Αλεξάνδρα (που όμως αναδεικνύεται εξαίσια επάνω στα τακούνια) με το πολύ ωραίο πρόσωπο και το μοντελέ κορμί και η γνωστή Αγάπη, με το ωραίο, αρκετά αδύνατο σώμα-όπως πήγαινε στο δωμάτιο το κωλαράκι της σαν να μου φάνηκε ακόμη πιο μπασμένο...

Στο Κολωνού 37 ισόγειο, ήταν η ξανθιά Ρωσίδα μιλφάρα Λάνα.
Απίστευτο θηλυκό, με αέρινο παρουσιαστικό και μοναδικό κορμί-ας την δει κάποιος και ας μου πει τι ηλικία είναι...

Στο Ιάσωνος 20β, με τα πολλά σκαλιά,ήταν η μελαχροινή ομορφούλα πιτσιρίκα Χριστίνα.
Σχετικά κοντή, με ωραίο θηλυκό πρόσωπο και σώμα με ελάχιστα(αλλά όμορφα κατανεμημένα) πιασίματα.

Στο Ιάσωνος 20α, ήταν ο μελαχροινός πιπινομούναρος Αντριάννα.
Εμφάνιση, στυλ, παρουσία ξεπεταγμένου πιπινιού...

Αν θυμηθώ και κάτι άλλο ενδιαφέρον, εδώ είμαστε...

ΥΓ: Θρεντάρα ο Σχολιασμός της Ημερήσιας Ενημέρωσης...  :rockon:
Εδώ θα τα γράφω όλα...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Ευχαριστω (eric) για το σχολιο...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Αν κ μπροστα στις δικες σας ενημερωσεις δεν ειναι καν αξιο λογου, εκτιμω πολυ τις προσπαθειες σας για αυτο που κανετε, ειναι πιστευω ανεκτιμητο για ολους εμας που ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενος.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
live τωρα

Μαγνησιας 11 Αντζελικα μελαχρινη χοντρουλα με μαλλι αλογοουρα 2αρι βυζι ,απλο προγραμμα
Φυλης 109α Μαρια απο Φυλης 134β ξανθια με μαλλι μεχρι ωμους με πιασηματα 1.5αρι βυζι και χορταστικη κωλαρα ,τα παντα εκτος πρωκτικου
Φυλης 109β η υπηρεσια στην πορτα περιμενε την Αννα πιτσος που λογω του κλειστου κεντρου ερχοταν με τα ποδια
Φυλης 134 Παολα το καστανοξανθο πιπινι με το πεταχτω κωλαρακι του Κου.Πυραυλου ,απλο προγραμμα , τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη
Φυλης 134α Τζεσικα η ξανθια λεπτη βουλγαρα με το 2αρι σιλικονατο βυζι ,απλο προγραμμα.
Φυλης 134β κλειστο
Φυλης 136 Αννιτα ξανθια λεπτη μικρο βυζι με ακα και κωλο.
Πιπινου 65α η γιαγια Ελενη απο Διδυμου 27 με ακα τελειωτικο και Μαρια μελαχρινη λεπτη με μικρο βυζι με ακα τελειωτικο και κωλο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom