Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 146 άτομα (4 μέλη και 142 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Άννα Κου

Κατά τον βαθύ όρθρο, ήτοι τις πρώτες ώρες του Σαββάτου, στο ισόγειο μπουρδέλο Φωκαίας 25, αποπειράθηκα αναμνηστική συνουσία με την περιώνυμη Άννα Κου.

Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τον άμοιρο Ορέστη...

Αυτή η νεαρή γυναίκα, πέρα από το εκρηκτικό σώμα και το εκπάγλου καλλονής πρόσωπο, διαθέτει το χάρισμα να γλυκοπιάνει και να παρηγορεί τον άνδρα, μιλώντας με φιλοσοφική διάθεση.
Ενώ έξω έβρεχε δυνατά, η Άννα έλεγε γλυκά λογάκια, κράταγε το χέρι μου και έγλυφε το σώμα μου...
Τα λογάκια της είχαν ενδιαφέρον... Έλεγε ότι η ευτυχία δεν είναι αποτέλεσμα των εξωτερικών συνθηκών (π.χ. το σπίτι σου, τα λεφτά σου, οι συγγενείς σου), αλλά είναι προϊόν του μυαλού σου (π.χ. κάποιοι πάκηδες που πασαλείβουν τζάμια αυτοκινήτων, αλλά γελάνε, είναι ευτυχισμένοι).

Εκείνες τις στιγμές, αισθανόμουν ότι είχα από κάτω μου την κυρία Άννα Πυραύλου.

Άκρως εθιστικό θήλυ.
Μου χει καρφοθη ξανα να ερωτευτο πλασματικα μια ιεροδουλο, οποτε θα παω αννα κου σε λιγη ωρα να δω τι ψαρια πιανει :grin:

Επισκέπτης
Μου χει καρφοθη ξανα να ερωτευτο πλασματικα μια ιεροδουλο, οποτε θα παω αννα κου σε λιγη ωρα να δω τι ψαρια πιανει :grin:

FORMET η Αννούλα του χιονιά δουλεύει από τα μεσάνυχτα ως τις πρώτες πρωινές ώρες στις 7, άντε το πολύ 8.
Δηλαδή τέτοια ώρα έχει φύγει πλέον, οπότε μη κάνεις τον κόπο.

Επισκέπτης
Άννα Κου

Κατά τον βαθύ όρθρο, ήτοι τις πρώτες ώρες του Σαββάτου, στο ισόγειο μπουρδέλο Φωκαίας 25, αποπειράθηκα αναμνηστική συνουσία με την περιώνυμη Άννα Κου.

Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τον άμοιρο Ορέστη...

Αυτή η νεαρή γυναίκα, πέρα από το εκρηκτικό σώμα και το εκπάγλου καλλονής πρόσωπο, διαθέτει το χάρισμα να γλυκοπιάνει και να παρηγορεί τον άνδρα, μιλώντας με φιλοσοφική διάθεση.
Ενώ έξω έβρεχε δυνατά, η Άννα έλεγε γλυκά λογάκια, κράταγε το χέρι μου και έγλυφε το σώμα μου...
Τα λογάκια της είχαν ενδιαφέρον... Έλεγε ότι η ευτυχία δεν είναι αποτέλεσμα των εξωτερικών συνθηκών (π.χ. το σπίτι σου, τα λεφτά σου, οι συγγενείς σου), αλλά είναι προϊόν του μυαλού σου (π.χ. κάποιοι πάκηδες που πασαλείβουν τζάμια αυτοκινήτων, αλλά γελάνε, είναι ευτυχισμένοι).

Εκείνες τις στιγμές, αισθανόμουν ότι είχα από κάτω μου την κυρία Άννα Πυραύλου.

Άκρως εθιστικό θήλυ.

Κολοκύθια τούμπανα.

Επισκέπτης
Άννα Κου

...Εκείνες τις στιγμές, αισθανόμουν ότι είχα από κάτω μου την κυρία Άννα Πυραύλου.

Άκρως εθιστικό θήλυ.

...Ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος των Θεών, μιλάει για τον έρωτα των δημιουργημάτων τους, των θνητών, ως παρατηρητής από ψηλά...

"......Αυτός ο έρωτας των θνητών, είναι δική τους επινόηση, είναι κάτι που δεν είχαμε σχεδιάσει, προβλέψει ή επικυρώσει εμείς.
Πώς, λοιπόν, να μη μας συναρπάζει;

Τους δώσαμε εκείνη την ασυγκράτητη παρόρμηση των λαγόνων-ο Έρως και η Ανάγκη σε αγαστή συνεργασία- μόνο και μόνο για να ξεπεράσουν την απέχθειά τους ο ένας για την σάρκα του άλλου και να συνευρισκονται οικειοθελώς, για την πράξη της αναπαραγωγής, αφού μια και τους φτιάξαμε, δεν θέλαμε να τους αφήσουμε να εκλείψουν-έργα των χεριών μας ήταν άλλωστε, καλώς ή, όπως τόσο συχνά, κακώς....

...Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως ξεγλύστρησαν έτσι από τα χέρια μας και πήραν με κάποιον τρόπο το ελεύθερο να συγχωρούν ο ένας τον άλλον για όλα όσα δεν είναι...

....Δείξε μου δυο ανθρώπους την ώρα που το κάνουν και θα σου δείξω δυο ροζ καθρέφτες κολακευτικά παραμορφωμένους, σε έναν εναγκαλισμό αμοιβαίας ακατανοησίας.

Ερωτεύονται ούτως ώστε να βλέπουν τις υπέροχες πιρουέτες του εαυτού τους να αντανακλώνται στα μάτια του αγαπημένου.

Την αθανασία κυνηγούν-ναι, αυτό που εμείς ευχαρίστως θα πετάγαμε, αυτό λαχταρούν ή τουλάχιστον την ψευδαίσθησή του, την εντύπωση της παντοτινής ζωής μέσα σε μια στιγμή πάθους.

Εξου και οι τελετές τους της παράδοσης και της βουλιμίας.
Αγάπη-αχ, σε αυτό το φαγοπότι τρέφονται ο ένας απ'τον άλλο, αλληλοκαταβροχθίζονται.
Κι αυτό, αυτό ακριβώς είναι που ζηλεύει ο τρανός Ζευς, τις μικρές κατασκευασμένες εκστάσεις από τις οποίες εκείνος μένει απέξω..."

(Τζων Μπάνβιλ- "Άπειροι Κόσμοι" )

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
:offtopic:
KAΛHMEΡΑ! ;)

για τον xilnik!
tumblr_neo1j9e03p1thn5l7o1_250.gif
tumblr_neo1j9e03p1thn5l7o3_250.gif

για τον ΠΥΡ(Κ)ΑΥΛΟΣ!
tumblr_nd8oaeyfxE1thn5l7o1_250.gif
tumblr_ndl47ut0n81thn5l7o1_500.gif

για τον ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ!
tumblr_ncxz97SNKm1thn5l7o1_500.gif

για billy13!
tumblr_nb68q7j4G61thn5l7o1_500.gif

για orinosleon!
tumblr_ncs088QJIq1thn5l7o1_250.gif

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Έρικ ρισπέκτ για τις γνώσεις σου και το γνωστικό σου πεδίο...μου φαίνεται ότι θα έχουμε "επεισόδια" στη Φυλής και ραντεβού θανάτου... :sunglasses: :sunglasses:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
για Φανουρης Τζουρας!

tumblr_na58k1DpgN1thn5l7o1_400.gif

για professorx!
tumblr_ncezakGmyR1thn5l7o1_400.gif

για john fystikis!
tumblr_nc3hdaP5Se1thn5l7o1_500.gif

για bakalhs!
tumblr_n9hbd8QQG01thn5l7o1_400.gif

για Tommy De Vito!
tumblr_n9s4yjUyZS1thn5l7o1_500.gif

για amadeus_gr!
tumblr_n9opeqbAE81thn5l7o1_400.gif

για aoratos19!
tumblr_n9l1jfp2Ed1thn5l7o1_500.gif

για heelover!
tumblr_n9jhf9qjUZ1thn5l7o1_500.gif

Επισκέπτης
Φοβέρες ενημερώσεις για άλλη μια φορά και σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια χωρίς υπερβολές όπως και πολύ καλή η ενημέρωση από aoratos19... επίσης xilnik/Φ45/Ntountaras/free/spougenas!
Merci dude. Ό,τι μπορούμε κάνουμε και με ρίσκο ενίοτε να μη μας πάρουν μάτι!

Τσα2 ήταν η αγενής γουρνοπούλα ήταν εκεί?
Αλλά κι οι δύο θειάδες δε λένε και κάτι το ιδιαίτερο. Η μια είδα ότι είχε κρεμασμένα στήθια (δε φορούσε στηθόδεσμο). Πιστεύω ότι είναι εκτός ανταγωνισμού με τα 20Ε που ζητάνε.

Πάντως το σούρουπο (αν δε βρέχει και δεν προκύψει τίποτε έκτακτο) θα κάνω μια βόλτα να δω αν είναι ανοικτά τα μαγαζιά, αλλά για να μπω μέσα δε νομίζω.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλημερα!!

και κατι για εμενα! :grin:
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

κατεβαινω πιατσα με ΠΥΡΑΥΛΟΣ σε λιγο! :sunglasses:

:rockon: :rockon: :rockon:

Έρικ ρισπέκτ για τις γνώσεις σου και το γνωστικό σου πεδίο...μου φαίνεται ότι θα έχουμε "επεισόδια" στη Φυλής και ραντεβού θανάτου... :sunglasses: :sunglasses:

Λαγέ,άσε...θα του μάθω εγώ "τους νόμους της Φυλής"... :tooth: :tooth: :tooth:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Καλημέρα Zero
μας έφτιαξες πρωι πρωι

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
για orinosleon!

[/quote]

Καλημέρα κ. ZeroTolerance !
Μας έφτιαξες τη μέρα με τα ωραία σου βιντεάκια. Εύχομαι να ζούμε όλοι τέτοιες αξέχαστες στιγμές !

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
:offtopic:
KAΛHMEΡΑ! ;)

για τον xilnik!
tumblr_neo1j9e03p1thn5l7o1_250.gif
tumblr_neo1j9e03p1thn5l7o3_250.gif

για τον ΠΥΡ(Κ)ΑΥΛΟΣ!
tumblr_nd8oaeyfxE1thn5l7o1_250.gif
tumblr_ndl47ut0n81thn5l7o1_500.gif

για τον ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ!
tumblr_ncxz97SNKm1thn5l7o1_500.gif

για billy13!
tumblr_nb68q7j4G61thn5l7o1_500.gif

για orinosleon!
Σας ζηλεύω που ζείτε τέτοιες... εκρηκτικές στιγμές στους δρόμους του αγοραίου έρωτα!Οι περισσότεροι μόνο με τη φαντασία μας,συντροφιά με το... πουλί μας!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
...Ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος των Θεών, μιλάει για τον έρωτα των δημιουργημάτων τους, των θνητών, ως παρατηρητής από ψηλά...

"......Αυτός ο έρωτας των θνητών, είναι δική τους επινόηση, είναι κάτι που δεν είχαμε σχεδιάσει, προβλέψει ή επικυρώσει εμείς.
Πώς, λοιπόν, να μη μας συναρπάζει;

Τους δώσαμε εκείνη την ασυγκράτητη παρόρμηση των λαγόνων-ο Έρως και η Ανάγκη σε αγαστή συνεργασία- μόνο και μόνο για να ξεπεράσουν την απέχθειά τους ο ένας για την σάρκα του άλλου και να συνευρισκονται οικειοθελώς, για την πράξη της αναπαραγωγής, αφού μια και τους φτιάξαμε, δεν θέλαμε να τους αφήσουμε να εκλείψουν-έργα των χεριών μας ήταν άλλωστε, καλώς ή, όπως τόσο συχνά, κακώς....

...Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως ξεγλύστρησαν έτσι από τα χέρια μας και πήραν με κάποιον τρόπο το ελεύθερο να συγχωρούν ο ένας τον άλλον για όλα όσα δεν είναι...

....Δείξε μου δυο ανθρώπους την ώρα που το κάνουν και θα σου δείξω δυο ροζ καθρέφτες κολακευτικά παραμορφωμένους, σε έναν εναγκαλισμό αμοιβαίας ακατανοησίας.

Ερωτεύονται ούτως ώστε να βλέπουν τις υπέροχες πιρουέτες του εαυτού τους να αντανακλώνται στα μάτια του αγαπημένου.

Την αθανασία κυνηγούν-ναι, αυτό που εμείς ευχαρίστως θα πετάγαμε, αυτό λαχταρούν ή τουλάχιστον την ψευδαίσθησή του, την εντύπωση της παντοτινής ζωής μέσα σε μια στιγμή πάθους.

Εξου και οι τελετές τους της παράδοσης και της βουλιμίας.
Αγάπη-αχ, σε αυτό το φαγοπότι τρέφονται ο ένας απ'τον άλλο, αλληλοκαταβροχθίζονται.
Κι αυτό, αυτό ακριβώς είναι που ζηλεύει ο τρανός Ζευς, τις μικρές κατασκευασμένες εκστάσεις από τις οποίες εκείνος μένει απέξω..."

(Τζων Μπάνβιλ- "Άπειροι Κόσμοι" )
Συγχαρητήρια για την άψογη ποιητική παράθεση!Να δώσω κι εγώ τη δική μου φιλοσοφική,και να πω ότι όλες οι καταστάσεις και τα πράγματα είναι α-νόητα.Νόημα τους δίνουμε εμείς με το μηχανισμό της ψυχολογικής επένδυσης επάνω τους,μόνο και μόνο για να μην τρελαθούμε!Σταθείτε στην κορυφή ενός φανταστικού ουρανοξύστη απ'όπου έχεις θέα όλη τη Γη,απεκδυθείτε την ανθρώπινή σας ιδιότητα και αναρωτηθείτε, ''τί είναι όλα αυτά που γίνονται και γιατί;'' Έχετε έτοιμο το εισητήριο για το Δρομοκαΐτειο...
Αλλά μη μασάτε,και μη βασανίζετε το μυαλό σας μ'αυτά,απλά ''γαμάτε γιατί χανόμαστε!''

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μιλάμε δηλαδή για ''εταίρα'',με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου!Κι έπειτα απορούμε πώς μας παίρνουν τα μυαλά οι γυναίκες...
Διαφορα πορνης –ιεροδουλης
Η πόρνη είναι η ιερόδουλη, η ιέρεια που δεν ανοίγει απλά τα πόδια της, που δεν αφήνεται χύμα στο κρεββάτι, αλλά χωρίς να παριστάνει τη δασκάλα του σεξ, με τρόπο ιεροτελεστιακό απογειώνει τον άνδρα, τον φέρνει σε έκσταση, τον μεθάει στην ηδονή. Και του ψιθυρίζει στο αυτί πόσο υπέροχα πέρασε μαζύ του.

Η πορνεία μιας πορνης είναι μια κτηνωδία, μία πράγματι σκληρή δουλειά εργαζόμενης ανίκανης να διαχειριστεί τον εαυτό της και τα φράγκα που τσέπωνει. Από την άλλη, η πορνεία της ιέρειας είναι να σφραγίσει το εισιτήριο του πελάτη για το ταξίδι των αλλεπάλληλων οργασμών.
Y.Γ Αυτον τον zero χρειαζομαστε

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες!! Μηπως γνωριζει καποιος που εργαζεται η δεσποινις Μαρω απο Ιασωνος 44 αριστερο; Δουλευε εκει απογευματα πριν λιγο καιρο για λιγες εμφανισεις κ ηταν αρκετα φιλοτιμη στο δωματιο κ ωραιος χαρακτηρας...αν μπορει να βοηθησει καποιος ευχαριστω!!

Επισκέπτης
Καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες!! Μηπως γνωριζει καποιος που εργαζεται η δεσποινις Μαρω απο Ιασωνος 44 αριστερο; Δουλευε εκει απογευματα πριν λιγο καιρο για λιγες εμφανισεις κ ηταν αρκετα φιλοτιμη στο δωματιο κ ωραιος χαρακτηρας...αν μπορει να βοηθησει καποιος ευχαριστω!!

Φίλε μου μετά το Ιάσωνος 44 δούλεψε στο Ξανθίππης 2, στην περιοχή της Λιοσίων.

Πριν από ενάμιση μήνα, την πέτυχα να δουλεύει στο Δροσοπούλου 98, στην περιοχή της Κυψέλης.

Τότε μού είχε πει ότι τα πρωινά βρίσκεται εκεί εκτός Σαββάτου και Κυριακής-πραγματικά σήμερα το πρωί δεν ήταν εκεί αλλά με την συγκεκριμένη κρατάω μια πισινή γιατί τη μια στιγμή εμφανίζεται και την επόμενη χάνεται.

Αν, λοιπόν, περάσεις κι εσύ κάποια από τις επόμενες ημέρες, ενημέρωσέ μας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom