Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (6 μέλη και 117 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Για να καταλαβω.... Εγώ ο άσχετος... Καστελ και Νεασμυρνης έχουν διαφορές? Εξού και η αραίωση του δευτέρου απο τότε που σχεδόν ολοκληρωτικά κατέλαβε το νήμα ο πρώτος?
Και η εύλογη απορία.... Ο Καστέλ πως που και πότε τα προλαβαίνει και τα ξέρει όλα? Μήπως είναι Ζούπερμαν?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Για να καταλαβω.... Εγώ ο άσχετος... Καστελ και Νεασμυρνης έχουν διαφορές? Εξού και η αραίωση του δευτέρου απο τότε που σχεδόν ολοκληρωτικά κατέλαβε το νήμα ο πρώτος?
Και η εύλογη απορία.... Ο Καστέλ πως που και πότε τα προλαβαίνει και τα ξέρει όλα? Μήπως είναι Ζούπερμαν?

Τι θες να πεις,φίλε...τους ξέρω και τους 2 εγώ...άρα τελειώνει εδώ το όποιο θέμα... :rockon:

Και όντως ο Eric Castel...είναι Ζούπερμαν.. :thumbsup:

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Οκ ευχαριστω φιλτατε eric κ χαιρομαι που υπαρχουν τυποι σαν εσενα που γνωριζουν τοσα πολλα...δεν ειμαι κ πολυ της γυρας πλεον οπως παλια αλλα αν θα παω κ την βρω θα ενημερωσω σιγουρα...εκει ειναι στουντιο; (στο δροσοπουλου)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Περί την 6η πρωινή ώρα, στον βαθύ όρθρο, στο υπόγειο μπουρδέλο Φω25, άκουγα από μακρυά το διάλογο που γινόταν στο χώρο αναμονής και επιδείξεων...
Η θελκτική βοηθός έλεγε στον επισκέπτη: "Πάλι εδώ; Μα δεν καταλαβαίνεις ότι η κοπέλα έχει άντρα; Όσο κι αν έρχεσαι, όσο κι αν θέλεις, η κοπέλα έχει άντρα. Πόσες φορές πρέπει να στο πω ότι η κοπέλα έχει άντρα;"
Ο άλλος δε μιλούσε... 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Κολοκυνθούς, Ιάσονος (από τα μεγάλα νούμερα και πέρα), Λεωνίδου, Κεραμεικού, Καλλέργη[/size]

10:51-12:39 (Πρώτη βάρδια)

Κολοκυνθούς 38 αριστερά (ισόγειο): Η ξανθιά ασχημοκοντοπόδαρη, ρωσίδα Νάντια, απ΄το Ιάσονος 31 αριστερά και το υπερυψωμένο ισόγειο της Κολωνού 30. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ.
Κολοκυνθούς 38 δεξιά (όροφος): Η ξανθιά, γεροδεμένη μιλφ Στεφανία. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο): Δύο νεαρές ρουμάνες: Η Γκαμπριέλα, αψηλή, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλό προσωπάκι, μεσαίο στήθος, αδύνατο ωραίο κορμί. Η Αικατερίνα, λίγο πιο χαμηλού αναστήματος, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλό φιλήδονο πρόσωπο, επίσης μεσαίο στήθος, ωραίο κορμί. Σε απλό τα κορίτσια.
Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος): Δύο κοπέλες: Κλασικά η αλβανίδα μιλφ Ροζαλίντα, με ΚΩΛΟ. Η νεαρή Μαρία, με ίσιο καστανόμαυρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με σχιστά μάτια, μικρό στήθος, αδύνατη, χαμηλού αναστήματος. Σε απλό.
Ιάσονος 36: Θ' άνοιγε σε λίγο.
Ιάσονος 33: Η Ανέλια, μία νεαρή κοπέλα χαμηλού αναστήματος, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, γλυκό προσωπάκι, μεσαίο, κάπως πεσμένο, ωραίο στήθος, κώλος με ψωμάκια. Σε απλό, ενώ δεν γνωρίζει ελληνικά. «Μόνο γερμανικά κι ιταλικά».
Ιάσονος 31 δεξιά (ημιυπόγειο): «Τατιάνα, ΚΩΛΟΣ»
Ιάσονος 31 αριστερά (ημιυπόγειο): Δύο κοπέλες: Η τσουπωτή, κοντομαλλούσα, μέτρια στο πρόσωπο, βουλγάρα 'Αντζελα, από το απένατι 36, τον όροφο της Κολοκυνθούς 38 και κάπου αλλού που μου έχει γράψει ο Φιστίκης... Η αλβανίδα (?) Ανθούλα, επίσης από το απέναντι 36 και τα Κολωνού 11 και 15, εμφανίσιμη, καυλιάρα με μεσαίο στήθος. Απλό στα 10 ευρώ κι ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 15 ευρώ, για τα κορίτσια.
Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο): Η "υπερωκεάνια" Τζώρτζια, μια ξανθιά βυζαρού, απ' το ημιυπόγειο της Κολωνού 27. ΚΩΛΟΣ.
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): Η νεαρή Τζένη, με μαύρο μακρύ μαλλί πιασμένο πίσω, γλυκούλα, με μικρό στήθος, ωραίο κορμάκι. Σε απλό.
Ιάσονος και Λεωνίδου: Η Ναταλία, από τον όροφο της Ιάσονος 37, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο προσωπάκι, μικρό στήθος, χαμηλό ανάστημα, αρκετά αδύνατο κορμάκι. Σε απλό.
Λεωνίδου 28 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Θα ερχόταν η Τζούλια.
Λεωνίδου 28 αριστερά (όροφος): Κλειστός, όπως και στο τέλος της τσάρκας.
Ιάσονος 19 ισόγειο: Κάθισα στη μία απ' τις δύο διευθυντικές καρέκλες του σαλονιού... Εμφανίστηκε η ρουμάνα Γκαμπριέλα, μια κοντόφαρδη νεαρή, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο στρογγυλό πρόσωπο, μεγάλο στήθος. Απλό.
Ιάσονος 19 όροφος: Η «μπουλγκάρα» 'Αννα, μια ομορφούλα, μελαχρινή νεαρή, με μακρύ σγουρό μαύρο μαλλί, μικρό στήθος, καλό κορμάκι, αφράτο κωλο με κυτταριτιδούλα. Σε απλό.
Ιάσονος 20 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): H «ιταλίδα» Σύλβια. Σε απλό.
Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος): Η μέτρια εμφανισιακά, μελαχρινή, καλοθρεμμένη, νεαρή Ντανιέλα, απ' το υπερυψωμένο ισόγειο της Κολωνού 23. Σε απλό.
Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): Η ξανθιά, με το έκφυλο προσωπάκι και το πίρσινγκ στο κάτω χείλος, Αντελίνα, από τους άσους της Ιάσονος και το υπερυψωμένο ισόγειο της Κολωνού 23. Σε απλό.
Ιάσονος 10 δεξιά (ισόγειο): H ομορφούλα, χαμηλού αναστήματος, νεαρή ρουμάνα Ελένη  (με τ' αστεράκια στην οσφύ). Σε απλό.
Ιάσονος 10 μεσαίο (όροφος): Η νεαρή, επίσης ομορφούλα και ρουμάνα, Ντιάνα, με καστανόξανθο μαλλί πιασμένο πίσω, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο κορμάκι. Σε απλό.
Ιάσονος 1 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η 'Αννα, με ίσιο, καστανό, κοντό μαλλί, μέτριο πρόσωπο με σχιστά μάτια,μικρό στήθος, χαμηλό ανάστημα. Σε απλό.
Ιάσονος 1 μεσαίο (δεξιός όροφος): Η μελαχρινή "μοσχαροκεφαλή" Νικόλ, απ' την Ουκρανία. Σε απλό.
Ιάσονος 1 μεσαίο (αριστερός όροφος): Η νεαρή "ινδή" Γιασμίν, απ' το ισόγειο της Κεραμεικού 13, το ισόγειο της Ιάσονος 37. Σε απλό.
Ιάσονος 1 αριστερά (ισόγειο): Η καστανομαλλούσα, γλυκοπρόσωπη, ρωσίδα Βερόνικα (εμφανίστηκε με ρόμπα). Σε απλό.
Ιάσονος 2 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ουκρανή μιλφογκίλφ Αλεξάνδρα, με καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, φαρδιά μέση, λεπτά πόδια συγκριτικά με τον κορμό της. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Πληρώθηκε...

DSC06509.jpg

DSC06501.jpg

DSC06510.jpg

Ιάσονος 2 αριστερά (όροφος): Η Βίκυ, καστανόξανθη, ομορφούλα, αψηλή, με μικρό στήθος και σώμα με ωραίες καμπύλες. Σε απλό.
Κεραμεικού 13 αριστερά (όροφος): Κλασικά η αψηλή, καστανή ρουμάνα Ανίτα. Σε απλό.
Κεραμεικού 13 μεσαίο (ισόγειο): Κλασικά η αψηλή, ξανθωπή ρουμάνα Χριστίνα. Σε απλό.
Κεραμεικού 13 δεξιά (υπόγειο): Η Μαρία, μία εικοσιεξάχρονη Αλβανίδα, με καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, πρόστυχο πρόσωπο με λεπτά χείλη, μεγαλούτσικο, ωραίο, φυσικό στήθος, γεροδεμένα βραχιόνια, στιβαρό κορμό (όχι χοντρή), κώλο και μπούτια με κυτταριτιδούλα. Σε απλό.
Πληρώθηκε...

DSC06519.jpg

DSC06527.jpg

DSC06523.jpg

Κεραμεικού 15 αριστερά (1ος όροφος): Η νεαρή Ιζαμπέλλα, με ίσιο καστανό σκούρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος με προπετείς θηλές, χαμηλό ανάστημα, σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
Κεραμεικού 15 δεξιά (ισόγειο): Μια αψηλή, νεαρή μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο, μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, μεσαίο στήθος, καλλίκορμη. Η εικοσιτριάχρονη Κλαούντια, από Δεληγιώργη 39, υπερυψωμένο ισόγειο της Κολωνού 27,  που εκτελούσε χρέη υπηρεσίας, ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα.
Καλλέργη 33: Κλασικά η νεαρή ξανθιά Ιωάννα, απ' το υπερυψωμένο ισόγειο της Κολωνού 27. Σε απλό.

[...]
Λουκά Νίκα 1: Κλασικά η μιλφ Βίκυ, "παίζει" και στο Μυλλέρου 33 τ' απογεύματα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, χοντροκόκαλη (όχι χοντρή). «Είκοσι ευρώ, όλα τα γούστα!»
[...]
Διόρθωση: 'Οχι Βίκυ, αλλά Μπέτυ :grin:

Να'σαι καλά...@Φανούρης Τζούρας...
:thumbsup:
Φίλε Μπίλλυ, τα συγχαρητήριά μου για τον τίτλο του Τιμημένου!

μολις με ενημέρωσε ο κυριος τζουρας για μια κοπέλα ... thank you mr φανουρης τζουρας !!
Ανυτάιμ, μάι φρεντ spougenas!

...Η ξανθιά γεματούλα γυρολόγος του Μεταξουργείου Άννα ή Αννίτα...
[...]
Μάλιστα.

[...]
Άψογος-όπως πάντοτε άλλωστε... - ο Φανούρης Τζούρας!
ΥΓ: Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Να 'σαι καλά :)

[...]
Αυτα απο εμενα να δωσω και εγω συγχαρητηρια στον billy13 και τον Eric Castel οι οποιοι προσφερουν παρα πολυ στην ενημερωση
Φυσικα να μην ξεχασω και τα αλλα παιδια Φανουρη,ν.σμιρνι,Προφεσορα xilnik, aorato, amadeus και ολους οσους ενημερωνουν
Ωραίος φίλε Zero και θενξ!

Επίσης μέσα στη βδομάδα πληρώθηκαν...

Η Ειρήνη, απ' το Ιάσονος 1 αριστερά (ισόγειο), μία εικοσιτετράχρονη Ουκρανή, μέ ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, χαμηλό ανάστημα, ψιλοτσουπωτή. Σε απλό.

DSC06467.jpg

DSC06458.jpg

DSC06463.jpg

Η Σάρρα, απ' το μεσαίο Ιάσονος 1, αριστερό όροφο, μία νεαρή Ρουμάνα με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, φιλήδονο πρόσωπο μ' εύσαρκα χείλη, μεγάλο κρεμασμένο στήθος μ' έναν σπίλο στην έξω επιφάνεια του δεξιού μαστού, κανονικό κορμί. Σε απλό.

DSC06471.jpg

DSC06474.jpg

DSC06476.jpg

Η Κατερίνα, από Ιάσονος 2 αριστερά, τον όροφο, με ίσιο, μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, συμπαθητικό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αψηλό βαρύ κορμί (όχι χοντρή). Σε απλό.

DSC06484.jpg

DSC06488.jpg

DSC06489.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[size=11pt]Κολοκυνθούς, Ιάσονος (από τα μεγάλα νούμερα και πέρα), Λεωνίδου, Κεραμεικού, Καλλέργη[/size]

10:51-12:39 (Πρώτη βάρδια)

Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος): Η νεαρή Μαρία, με ίσιο καστανόμαυρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με σχιστά μάτια, μικρό στήθος, αδύνατη, χαμηλού αναστήματος. Σε απλό.

:thumbsup:
Φίλε Μπίλλυ, τα συγχαρητήριά μου για τον τίτλο του Τιμημένου!

Σε ευχαριστώ,φίλε μου...@Φανούρης Τζούρας...εύχομαι να έχεις δυνάμεις...ώστε να συνεχίσεις αυτό που - σε ευχαριστεί να - κάνεις...
Q2oCaRJ.gif

Απλά να προσθέσω ότι η νεαρή Μαρία είναι "φόλα" και χρειάζεται προσοχή...παιδιά...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686

Ιάσονος 2 αριστερά (όροφος): Η Βίκυ, καστανόξανθη, ομορφούλα, αψηλή, με μικρό στήθος και σώμα με ωραίες καμπύλες. Σε απλό.
Η κοπέλα είναι πολύ καλή,αδικείται όμως από την υπηρεσία,και τη θηλυκή και την αρσενική!Πολύ αγχωτική με το χρόνο,(κάτω του δεκαλέπτου),χωρίς να υπάρχει πάντοτε κόσμος έξω,(άντε ένας ή δύο το πολύ),και ο πελάτης αγχώνεται,και η κοπέλα δυσανασχετεί για την πίεση!Θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπεράσω,μ'αρέσει,αλλά διπλό εισιτήριο δεν πληρώνω για 2-3 λεπτά ακόμα...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Περί την 6η πρωινή ώρα, στον βαθύ όρθρο, στο υπόγειο μπουρδέλο Φω25, άκουγα από μακρυά το διάλογο που γινόταν στο χώρο αναμονής και επιδείξεων...
Η θελκτική βοηθός έλεγε στον επισκέπτη: "Πάλι εδώ; Μα δεν καταλαβαίνεις ότι η κοπέλα έχει άντρα; Όσο κι αν έρχεσαι, όσο κι αν θέλεις, η κοπέλα έχει άντρα. Πόσες φορές πρέπει να στο πω ότι η κοπέλα έχει άντρα;"
Ο άλλος δε μιλούσε... 
Κι άλλος πουτανοκαψούρης υποψήφιος για ψυχοφάρμακα...

serjiodk

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε όλους αν και το έχω βάλει στο αντιστοιχο θέμα το βάζω κι εδώ μπας και γνωριζει κάποιος,πριν κανενα μηνα πρωινη βάρδια στο ημιυπογειο Ιάσωνος 30(β) ήταν μια μελαχροινη γύρω στα 25 γλυκιά κοπελίτσα κάτω από 1,60,ίσιο μακρί μαλλί, πολύ καλά ελληνικά πιθανον ελληνιδα ο μαλάκας όμως δεν συγκράτησα το όνομά της.Από τότε έχω παει στο ίδιο καταστημα πρωί όσες φορες μπορεσα δεν την ετυχαίνω όμως αν γνωριζει καποιος κατι θα με βοηθουσε.

Επισκέπτης
Οκ ευχαριστω φιλτατε eric κ χαιρομαι που υπαρχουν τυποι σαν εσενα που γνωριζουν τοσα πολλα...δεν ειμαι κ πολυ της γυρας πλεον οπως παλια αλλα αν θα παω κ την βρω θα ενημερωσω σιγουρα...εκει ειναι στουντιο; (στο δροσοπουλου)

Το Δροσοπούλου 98 δεν είναι στούντιο-είναι υπόγειο μπουρδελάκι και πολύ ήσυχο σε πληροφορώ.

Επισκέπτης
καλησπερα σε όλους αν και το έχω βάλει στο αντιστοιχο θέμα το βάζω κι εδώ μπας και γνωριζει κάποιος,πριν κανενα μηνα πρωινη βάρδια στο ημιυπογειο Ιάσωνος 30(β) ήταν μια μελαχροινη γύρω στα 25 γλυκιά κοπελίτσα κάτω από 1,60,ίσιο μακρί μαλλί, πολύ καλά ελληνικά πιθανον ελληνιδα ο μαλάκας όμως δεν συγκράτησα το όνομά της.Από τότε έχω παει στο ίδιο καταστημα πρωί όσες φορες μπορεσα δεν την ετυχαίνω όμως αν γνωριζει καποιος κατι θα με βοηθουσε.

Φίλε μου μια κοντή γλυκιά κοπέλα με ωραίο στήθος αλλά με μαλλί που συνήθως το έχει πιασμένο κότσο(και με λίγο περίεργη μύτη)είναι η Αλεξάνδρα.

Μια άλλη κοντή,πολύ γλυκιά κοπέλα με ζουμερό στήθος και με χαρακτηριστικά ελαφρώς σκιστά μάτια,είναι η Μαρία αλλά αυτή τις περισσότερες φορές είναι πρωινή στο απέναντι μαγαζί της αλυσίδας,το Ιάσωνος 33.

Αυτές οι δύο μού έρχονται σε αυτό το στυλ που περιγράφεις-σίγουρα και τα υπόλοιπα παιδιά αν σκεφτούν κάτι θα μας πουν.

Επισκέπτης
Κεραμεικού 15 δεξιά (ισόγειο): Μια αψηλή, νεαρή μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο, μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, μεσαίο στήθος, καλλίκορμη. Η εικοσιτριάχρονη Κλαούντια, από Δεληγιώργη 39, υπερυψωμένο ισόγειο της Κολωνού 27,  που εκτελούσε χρέη υπηρεσίας, ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα.

Η Λάουρα ήταν, μεταγραφή από Φυλής. Την πήρα πριν από μία ώρα για 4η φορά μέσα σε 2 βδομάδες. Πολύ όμορφο κορίτσι, αν και σήμερα ήταν εμφανώς στεναχωρημένο. "Τι έχεις αγάπη μου;" της λέω. "Τίποτα" μου λέει. "Ένα τόσο όμορφο κορίτσι σαν εσένα και να είναι στεναχωρημένο; Γιατί;" Και της πρόσφερα όση χαρά μπορούσα με τον έρωτά μου.

ΥΓ: Η Κλαούντια πολύ ωραία σαν τσατσά. Της ζήτησα συγνώμη και της έδωσα 10 ευρώ.

serjiodk

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου μια κοντή γλυκιά κοπέλα με ωραίο στήθος αλλά με μαλλί που συνήθως το έχει πιασμένο κότσο(και με λίγο περίεργη μύτη)είναι η Αλεξάνδρα.

Μια άλλη κοντή,πολύ γλυκιά κοπέλα με ζουμερό στήθος και με χαρακτηριστικά ελαφρώς σκιστά μάτια,είναι η Μαρία αλλά αυτή τις περισσότερες φορές είναι πρωινή στο απέναντι μαγαζί της αλυσίδας,το Ιάσωνος 33.

Αυτές οι δύο μού έρχονται σε αυτό το στυλ που περιγράφεις-σίγουρα και τα υπόλοιπα παιδιά αν σκεφτούν κάτι θα μας πουν.
ευχαριστώ φιλαράκι η Αλεξάνδρα που λες σε ποιο αλλο μαγαζί δουλεύει και βάρδιες?αν ξερεις?παντως όσα πρωινα περασα παλι απο το 30β δεν την ξαναειδα στο 33 εχω να μπω πολύ καιρό θα δοκιμασω κι εκει.Ευχαριστώ παντως για τις πληροφορίες

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
καρντασια κατεβαινω βολτα στην πρωτευουσα και θα μεινω κοντα φυλης. ψαχνω νταρντανα καυλιαρα πουτανα. οποια γνωμη δεκτη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Λάουρα ήταν, μεταγραφή από Φυλής. Την πήρα πριν από μία ώρα για 4η φορά μέσα σε 2 βδομάδες. Πολύ όμορφο κορίτσι, αν και σήμερα ήταν εμφανώς στεναχωρημένο. "Τι έχεις αγάπη μου;" της λέω. "Τίποτα" μου λέει. "Ένα τόσο όμορφο κορίτσι σαν εσένα και να είναι στεναχωρημένο; Γιατί;" Και της πρόσφερα όση χαρά μπορούσα με τον έρωτά μου.

ΥΓ: Η Κλαούντια πολύ ωραία σαν τσατσά. Της ζήτησα συγνώμη και της έδωσα 10 ευρώ.
Τέλεια φυσικα και θα την τιμησω οταν ερθω αφου τωρα θα μπορω να την  :knockinb: με ενα δεκαρικο  :) Ελλαδα σε καμια 10αρια μερες.
καρντασια κατεβαινω βολτα στην πρωτευουσα και θα μεινω κοντα φυλης. ψαχνω νταρντανα καυλιαρα πουτανα. οποια γνωμη δεκτη.
Πολυ ωραια θα βρεθουμε και Φυλης και Μεταξουργειο  :)Πηγαμε μαζι στα Σαλόν της Αγιας Πετρουπολης οταν ειχες ερθεις θα παμε και στα Μπουρδελακια της Αθήνας :).
  Εγω υπολογιζω να ειμαι Αθήνα κατα της 18-20 Νοεμβριου για καμια δεκαρια μερες περιπου.Φυσικα καθε μερα θα ειμαι στα πηδηχτηρια της Φυλης και του Μεταξουργειο

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ΩΡΕ καβλιαρηδες τα ιδρυματα ειναι ανοικτα σημερα?μη φαμε βροχα τσαμπα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τέλεια φυσικα και θα την τιμησω οταν ερθω αφου τωρα θα μπορω να την  :knockinb: με ενα δεκαρικο  :) Ελλαδα σε καμια 10αρια μερες.Πολυ ωραια θα βρεθουμε και Φυλης και Μεταξουργειο  :)Πηγαμε μαζι στα Σαλόν της Αγιας Πετρουπολης οταν ειχες ερθεις θα παμε και στα Μπουρδελακια της Αθήνας :).
  Εγω υπολογιζω να ειμαι Αθήνα κατα της 18-20 Νοεμβριου για καμια δεκαρια μερες περιπου.Φυσικα καθε μερα θα ειμαι στα πηδηχτηρια της Φυλης και του Μεταξουργειο

Περιμένουμε,να μας οδηγήσεις... :thumbsup:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.778
Πόντοι
41.129

Καλως να μας ερθεις Τιτανομεγιστε Πορνομεταναστη !!
Οι πορνες της Φυλης  και του Μεταξουργειου μας εχουν τεραστια αναγκη αυτες τις κρυες μερες του χειμωνα να τις ζεστανουμε δια μεσου τριβης των κορμιων μας  :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom