Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 201 άτομα (17 μέλη και 184 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
:grin:

Έχω μια ενημερωσούλα από την τρίτη βάρδια χθες στο Μεταξουργείο από καμμιά 50αριά μπουρδέλα αλλά ας την αφήσω καλύτερα για να μη προκληθούν καρδιοεγκεφαλικά επεισόδια......
μα τι κάνετε εκεί επιτέλους?? θα μας αφήσετε στο έρεβος?? σας παρακαλώ πάραυτα να τη "χώσετε"... :helpplea:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.045
Πόντοι
41.129
Στη θέση του ήταν το Κορινάκι    και η υπηρεσία μάς είπε ότι τώρα πιο πολύ πρωινά θα δουλεύει το Λαρισάκι  .
Αληθεύει;

(Στο Κολωνού 32α ήταν η Αγάπη αλλά ήταν τόσο πολύ μανουριασμένο...Τί της έκανες;;;  )

:S                    :S
τι αλλαγες είναι αυτές   :headbang: ... παλι καλα που ενημέρωσες.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.045
Πόντοι
41.129

Συνημμένα

• untitled.png
    untitled.png
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 23

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
από καμμιά 50αριά μπουρδέλα αλλά ας την αφήσω καλύτερα για να μη προκληθούν καρδιοεγκεφαλικά επεισόδια......

Τωρα καταλαβα το υπουλο παιχνιδι σου!!!

Γαμας μια στις τοσες αυτες τις τσατσαδες που μας καβλωνουν και σου στελνουν ενημερωση! Τωρα στους gay και στις γριες...μπορει απλα να το πετας εξω και να τους κανεις το ελικοπτερο για να καβλωσουν.

ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!....ουτε ο σπορτ Μπιλλυ!

Respect .

Επισκέπτης
μα τι κάνετε εκεί επιτέλους?? θα μας αφήσετε στο έρεβος?? σας παρακαλώ πάραυτα να τη "χώσετε"... :helpplea:

Δεν είσθε εσείς για Μεταξουργείο και δεν σας αγγίζουν οι ενημερώσεις περί των χαμαιτυπείων τούτων...

Μόλις με ενημερώσει ο ανταποκριτής μου για τα FKK,άντε...έστω για τα Moulin Rouge (καθότι γνωρίζω για το ευαίσθητόν της ψυχής σας...) θα σας την παραθέσω άμεσα...

Προς το παρόν, ως ειδήμων επί των στουντιακών θεμάτων, θα ήθελα να σας θέσω το κάτωθι ερώτημα:

Αξίζει η καλλίπυγος δεσποσύνη Μπιάνκα, η εργαζόμενη και γαμευόμενη εν Ισμήνης 2, να γαμευθεί με το αντίτιμο των 20 ευρώ;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Δεν είσθε εσείς για Μεταξουργείο και δεν σας αγγίζουν οι ενημερώσεις περί των χαμαιτυπείων τούτων...

Μόλις με ενημερώσει ο ανταποκριτής μου για τα FKK,άντε...έστω για τα Moulin Rouge (καθότι γνωρίζω για το ευαίσθητόν της ψυχής σας...) θα σας την παραθέσω άμεσα...

Προς το παρόν, ως ειδήμων επί των στουντιακών θεμάτων, θα ήθελα να σας θέσω το κάτωθι ερώτημα:

Αξίζει η καλλίπυγος δεσποσύνη Μπιάνκα, η εργαζόμενη και γαμευόμενη εν Ισμήνης 2, να γαμευθεί με το αντίτιμο των 20 ευρώ;
χωρίς δεύτερη σκέψη...πες μου ότι την βρήκες σε μπουρδέλο...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Aυτος που μπορει να σου πει αντε γαμησου ΠΥΡΑΥΛΕ

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
ΓΙΑ EBELINA  καπου πηρε το ματι μου μια κριτικη για εβελινα σε στουντιο  μηπως ειναι αυτη?

η ΕΒΕΛΙΝΑ στο ΚΩΝ/ΛΕΟΣ  80 ειναι καστανη παντως και δουλευε ΦΩΚΑΙΑΣ όπως λένε 
ΑΝ δεν ΈΙΝΑΙ αυτή τα ίχνη της αγνοόυνται,Οποιος ξέρει να πει

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παροτι ειναι η ομορφοτερη γυναικα στη Φυλης αυτη την περιοδο(γνωμη μου), μεχρι να βαλει 69 στο προγραμμα, δεν μπαινω...  :-
Βασικα θελω μονο ρεκτιφιε να της κανω, δε με ενδιαφερει να τη γαμησω

Μπέμπα,το ίδιο έχω πάθει και εγώ με Τζωρτζιάννα...τώρα που είναι εντελώς στυλιάρι...  :cum: Θέλω να γλύψω κωλότρυπα και μουνί για 15 λεπτάκια...  :kissass: χωρίς τίποτα άλλο...έτσι και αλλιώς την πήρα το προηγούμενο Σάββατο...
(εννοείται ότι έχω σεληνιαστεί  :grin: )...

Επισκέπτης
ΓΙΑ EBELINA  καπου πηρε το ματι μου μια κριτικη για εβελινα σε στουντιο  μηπως ειναι αυτη?

η ΕΒΕΛΙΝΑ στο ΚΩΝ/ΛΕΟΣ  80 ειναι καστανη παντως και δουλευε ΦΩΚΑΙΑΣ όπως λένε  
ΑΝ δεν ΈΙΝΑΙ αυτή τα ίχνη της αγνοόυνται,Οποιος ξέρει να πει

Η Εβελίνα που δουλεύει στο Κωνσταντινουπόλεως 80 είναι η Ιζαμπέλα που δούλευε στο Φωκαίας 17.

Περισσότερες πληροφορίες:κ.Lagonisian.

(Κανονίστε τώρα να μας πείτε, τιμημένα και μη,μέλη του 20λεπτου ότι δεν ήταν φολάρα στη Φωκαίας η Ιζαμπέλα...)

ΥΓ: Άγριο πράγμα.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Μπέμπα,το ίδιο έχω πάθει και εγώ με Τζωρτζιάννα...τώρα που είναι εντελώς στυλιάρι...  :cum: Θέλω να γλύψω κωλότρυπα και μουνί για 15 λεπτάκια...  :kissass: χωρίς τίποτα άλλο...έτσι και αλλιώς την πήρα το προηγούμενο Σάββατο...
(εννοείται ότι έχω σεληνιαστεί  :grin: )...
γουσταρω να ακουω χυστες για ρουφοκωλια :rockon: :cum:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Kαι γω εχω ξεφυγει μυστη...
Προχθες γλυφοκωλιαζα σα λυσσασμενος τη Βαλεντινα, την αραπινα στο κοτετσι(ιασωνος 36)
Δε τη γλυτωνω τη καραφλα με τπτ τελικα...  :S
μπεμπας,μπιλυς,σουκερας

340350yu50.gif

:grin:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
Πέρασμα πριν λίγο από Παρισιου 36,  Μπέτι,  γυφτοειδης ευσωμουλα και η πάλαι ποτέ Μαρία η τρελλοκοτσιδου.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Kαι γω εχω ξεφυγει μυστη...
Προχθες γλυφοκωλιαζα σα λυσσασμενος τη Βαλεντινα, την αραπινα στο κοτετσι(ιασωνος 36)
Δε τη γλυτωνω τη καραφλα με τπτ τελικα...  :S

Κάτι πρέπει να γίνει...έχουμε πάθει παράκρουση,τι είναι αυτό το πράγμα...να μας αρνούνται ορισμένες...να γλύψουμε... :grin:

Η Ανδριάννα στο Ιάσωνος 10 πάνω - προς τιμήν της - ,μου εξήγησε γιατί δεν δέχεται στο Μεταξουργείο 69... :-* :-* :-* :-* :-*
Όπως και η από Φυλής 84Α Γαβριέλα,μου είχε πει ότι δέχεται 69 μόνο από το αγΚόρι της... :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom