Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
ο bmw έχει χάσει μαλλί ... οδεύεις προς καράφλα μύστη μου
Πέρασμα πριν λίγο από Παρισιου 36, Μπέτι, γυφτοειδης ευσωμουλα και η πάλαι ποτέ Μαρία η τρελλοκοτσιδου.
ωραια κωλοσουφριδα χυστη μου?Kαι γω εχω ξεφυγει μυστη...
Προχθες γλυφοκωλιαζα σα λυσσασμενος τη Βαλεντινα, την αραπινα στο κοτετσι(ιασωνος 36)
Δε τη γλυτωνω τη καραφλα με τπτ τελικα... :S
Αυτα μη τα λες σε μενα.
Αυτα να τα λες στα φιλαρακια σου που καθονται στα στουντιο και πινουν ποτα με τις πουτανες και γνωριζονται με τα νικνειμς τους.
Και σε κατι αλλα φιλαρακια σου που κυκλοφορουν με μια φωτογραφικη μηχανη στη Φυλης και χωρις να γαμανε καν, γραφουν διθυραμβους
Ετσι ειναι
Και για τα ψυχικα νοσηματα, απαιτειται η συνδρομη ψυχιατρου να συμπληρωσω...
Kι εγω και γλωσσοφυλα μεσα.Kαι γω εχω ξεφυγει μυστη...
Προχθες γλυφοκωλιαζα σα λυσσασμενος τη Βαλεντινα, την αραπινα στο κοτετσι(ιασωνος 36)
Δε τη γλυτωνω τη καραφλα με τπτ τελικα... :S
γαζελοχυστες μου...ετσι.Kι εγω και γλωσσοφυλα μεσα.
αν την βγαλει μονο με τριχοπτωση καλα θαναι τυπεΜπηκες και συ Βαλεντινα μυστη;
Απο τριχοπτωση πως τα πας;
Και σε εμενα συμβαινουν παρομοιες περιπωσεις και σε πολλες κοπελες και το ξερεις κι εσυ και παρα πολλοι συναγωνιστες..Απλα δεν υπαρχει λογος να το διαλαλω.Κρατα το για την παρτη σου και τερμα.Δεν υπαρχει λογος να μανουριαζετε.Για μενα πηγαινε αυτο ε;
Κι ομως δεν ελεγα ψεμματα. Απλα δεν ειχε νοημα να συνεχισω να τα γραφω...
Πληροφοριακα χθες περασα με ενα αλλο στανταρακι μου στη ντισνευ με 10 ευρω παρακαλω και επισης εκατσα 23 λεπτα με γλωσσοφιλα.
Ειχα και μαρτυρες συναγωνιστες.
Δεν με ενδιαφερει να με πιστεψετε βεβαια, (στα @@ μου κιολας), απλα το αναφερω.
Μια χαρα ειμαι τυπε μου.Δεν μου πεφτουν με τιποτα..Μπηκες και συ Βαλεντινα μυστη;
Απο τριχοπτωση πως τα πας;
Ο soukeras ειναι ο μεντορας μου!γαζελοχυστες μου...ετσι.
αν την βγαλει μονο με τριχοπτωση καλα θαναι τυπε
κυκλοφορει και εμπολα
Tυπαρα μου απο τα 16 εχω αρχισει την γαζελικη ηδονη δεν με πιανει τιποτα πια!αν την βγαλει μονο με τριχοπτωση καλα θαναι τυπε
κυκλοφορει και εμπολα
Στο Φωκαίας 27Β κάτω είδες την μελαχροινή Αλίνα-πρώην Άντρεα του Μεταξουργείου.
m16m4 ειναι αν ειδα καλα.
Προκειται για την Αλινα την οποια την εχω παρει πολλες φορες οσο εργαζοταν στο Μεταξουργειο. Μαζι μου ηταν πολυ καλη.
Εχει γραψει και ενας συναγωνιστης κριτικη και τα λεει μια χαρα