xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Σημερα το πρωι στη φυλης
84 ισογειο νικη,λεπτο μελαγχροινο σεξι πιπινι με ωραια επιδερμιδα αλλα μικρο στοματακι
84 οροφος κορινα,μελαγχροινη ρουμανα πιθανον,καλο κορμι,κυριως όμως ζεστη ερωτικη αυρα
Ο τροπος που με αγκαλιαζει και με φιλαει είναι πραγματικα πολύ ερεθιστικος
86 οροφος λαβινα,η ψιλολιγνη ομορφη κοπελα με τα υπεροχα ματια και τα ωραιο βλεμμα
Με προσεγγιζει πολύ ομορφα και ευγενικα στο σαλονι,οσες φορες την εχω δει
86 ισογειο εμμανουελα,νεα κοπελα από ουκρανια,ξανθια λεπτη με φουλ προγραμμα
Φαινεται να εχει ερθει πιθανον από καποιο χωριο το κοριτσι και είναι ακομη λιγο αμηχανη,πολύ λογικο ασφαλως
80 μαρια η ποντια
65β αντζελινα,η ψηλη λεπτη ξανθια μοντελε κοπελα
67 αουρορα,το καστανοξανθο κοντοπουτανο με το πλουσιο στηθος,μαυρισμενη επιδερμιδα
Φωκαιας
27 ισογειο μαρια,το ξανθο αλβανικο σεξι κοντοπουτανο
27 οροφος δυο κοπελες,η χριστινα από φυλης 80,η κοπελα με το στραβισμο όπως εχει αναφερθει,ωραιο κορμι
Δευτερη κοπελα,η αλινα που ειδα προσφατα στο ισογειο του 27 το απογευμα,τ ωραιοτερο μουνι,από τα ωραιοτερα που εχω δει τα τελευταια χρονια στη φυλης
Μελαγχροινη με υπεροχο σωμα,φοβερο προσωπο ,σεξι βλεμμα,ασφαλως για στουντιο και πολύ ευκολα
Χτες το βραδι μετα τα μεσανυχτα ειδα(με) οσον αφορα τα στουντιο
Μεγαλου αλεξανδρου 133 κελυ,από τα ωραιοτερα ξανθα μουνια που εχω δει το τελευταιο διαστημα
Την εχω ξαναδει αλλα αυτή τη φορα πολύ καλυτερα καθως καθισαμε αρκετη ωρα στο σαλονι και ειχα την ευκαιρια να τη βλεπω και να τη θαυμαζω από κοντα
Κωνσταντινουπολεως 80 ντονα,ψηλη μελαγχροινη σεξι κοπελα με κανονικο καλο κορμι και ποδαρες όπως και η κελυ
Κωνσταντινουπολεως 92 α ειδαμε δυο κοπελες,την αμαλια μελαγχροινο σεξι και εκφυλο κοντοπουτανο με ωραιο βλεμμα και την πενυ ντυμενη
Χτες το μεσημερι
Μαραθωνος και αχιλλεως γωνια λιλλυ,ξανθια μπαμπατσικη mlf,αρκετα σεξι και εμπειρη,μετριου αναστηματος με φοβερο στηθος
Μαραθωνος 59 ευα,μελαγχροινη κοντοπουτανη mlf,πολύ μετριας εμφανισης,με μαυρα εσωρουχα και ζαρτιερες
Βεργας
3 δεξια η στελλα,καστανη ψηλη ευσωμη mlf με αγελαδινο τρυφερο στηθος
3 οροφος η χρυσα όπως μου ειπε η στελλα
2 η καρολινα,ξανθια νταρντανοmlf ,πληθωρικη με πλουσια τα ελεη
Παιωνιου 47 αλεξανδρα,καστανοξανθη τροφαντη κοπελα,αρκετα σεξι και ναζιαρα
Εξηκιου
18 μονικα,μελαγχροινη νταρνανογκομεναρα,ψηλη και εντυπωσιακη
18 οροφος αλεξανδρα,κλασσικα,ξανθια γοητευτικη mlf
Γενικα στη βολτα το ξανθο θηλυκο γυναικειο πληθωρικο κορμι το ειδα πολλες φορες
18γ τζουλια η ρωσοφιλανδεζα
Λιοσιων 73 η λαουρα,πολύ ομορφη και γλυκια εντυπωσιακη κοπελα
Λιοσιων 79 οροφος σουζανα,ξανθια ζουμερη σχετικα νεα κοπελα,αρκετα χαριτωμενη
Κωνσταντινουπολεως 166 και τα δυο κλειστα,αν και χτες το υπογειο ηταν ανοικτο την ωρα που ειχαν κλεισει ολα
84 ισογειο νικη,λεπτο μελαγχροινο σεξι πιπινι με ωραια επιδερμιδα αλλα μικρο στοματακι
84 οροφος κορινα,μελαγχροινη ρουμανα πιθανον,καλο κορμι,κυριως όμως ζεστη ερωτικη αυρα
Ο τροπος που με αγκαλιαζει και με φιλαει είναι πραγματικα πολύ ερεθιστικος
86 οροφος λαβινα,η ψιλολιγνη ομορφη κοπελα με τα υπεροχα ματια και τα ωραιο βλεμμα
Με προσεγγιζει πολύ ομορφα και ευγενικα στο σαλονι,οσες φορες την εχω δει
86 ισογειο εμμανουελα,νεα κοπελα από ουκρανια,ξανθια λεπτη με φουλ προγραμμα
Φαινεται να εχει ερθει πιθανον από καποιο χωριο το κοριτσι και είναι ακομη λιγο αμηχανη,πολύ λογικο ασφαλως
80 μαρια η ποντια
65β αντζελινα,η ψηλη λεπτη ξανθια μοντελε κοπελα
67 αουρορα,το καστανοξανθο κοντοπουτανο με το πλουσιο στηθος,μαυρισμενη επιδερμιδα
Φωκαιας
27 ισογειο μαρια,το ξανθο αλβανικο σεξι κοντοπουτανο
27 οροφος δυο κοπελες,η χριστινα από φυλης 80,η κοπελα με το στραβισμο όπως εχει αναφερθει,ωραιο κορμι
Δευτερη κοπελα,η αλινα που ειδα προσφατα στο ισογειο του 27 το απογευμα,τ ωραιοτερο μουνι,από τα ωραιοτερα που εχω δει τα τελευταια χρονια στη φυλης
Μελαγχροινη με υπεροχο σωμα,φοβερο προσωπο ,σεξι βλεμμα,ασφαλως για στουντιο και πολύ ευκολα
Χτες το βραδι μετα τα μεσανυχτα ειδα(με) οσον αφορα τα στουντιο
Μεγαλου αλεξανδρου 133 κελυ,από τα ωραιοτερα ξανθα μουνια που εχω δει το τελευταιο διαστημα
Την εχω ξαναδει αλλα αυτή τη φορα πολύ καλυτερα καθως καθισαμε αρκετη ωρα στο σαλονι και ειχα την ευκαιρια να τη βλεπω και να τη θαυμαζω από κοντα
Κωνσταντινουπολεως 80 ντονα,ψηλη μελαγχροινη σεξι κοπελα με κανονικο καλο κορμι και ποδαρες όπως και η κελυ
Κωνσταντινουπολεως 92 α ειδαμε δυο κοπελες,την αμαλια μελαγχροινο σεξι και εκφυλο κοντοπουτανο με ωραιο βλεμμα και την πενυ ντυμενη
Χτες το μεσημερι
Μαραθωνος και αχιλλεως γωνια λιλλυ,ξανθια μπαμπατσικη mlf,αρκετα σεξι και εμπειρη,μετριου αναστηματος με φοβερο στηθος
Μαραθωνος 59 ευα,μελαγχροινη κοντοπουτανη mlf,πολύ μετριας εμφανισης,με μαυρα εσωρουχα και ζαρτιερες
Βεργας
3 δεξια η στελλα,καστανη ψηλη ευσωμη mlf με αγελαδινο τρυφερο στηθος
3 οροφος η χρυσα όπως μου ειπε η στελλα
2 η καρολινα,ξανθια νταρντανοmlf ,πληθωρικη με πλουσια τα ελεη
Παιωνιου 47 αλεξανδρα,καστανοξανθη τροφαντη κοπελα,αρκετα σεξι και ναζιαρα
Εξηκιου
18 μονικα,μελαγχροινη νταρνανογκομεναρα,ψηλη και εντυπωσιακη
18 οροφος αλεξανδρα,κλασσικα,ξανθια γοητευτικη mlf
Γενικα στη βολτα το ξανθο θηλυκο γυναικειο πληθωρικο κορμι το ειδα πολλες φορες
18γ τζουλια η ρωσοφιλανδεζα
Λιοσιων 73 η λαουρα,πολύ ομορφη και γλυκια εντυπωσιακη κοπελα
Λιοσιων 79 οροφος σουζανα,ξανθια ζουμερη σχετικα νεα κοπελα,αρκετα χαριτωμενη
Κωνσταντινουπολεως 166 και τα δυο κλειστα,αν και χτες το υπογειο ηταν ανοικτο την ωρα που ειχαν κλεισει ολα