Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 181 άτομα (19 μέλη και 162 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Σημερα το πρωι στη φυλης
84 ισογειο νικη,λεπτο μελαγχροινο σεξι πιπινι με ωραια επιδερμιδα αλλα μικρο στοματακι
84 οροφος κορινα,μελαγχροινη ρουμανα πιθανον,καλο κορμι,κυριως όμως ζεστη ερωτικη αυρα
Ο τροπος που με αγκαλιαζει και με φιλαει είναι πραγματικα πολύ ερεθιστικος
86 οροφος λαβινα,η ψιλολιγνη ομορφη κοπελα με τα υπεροχα ματια και τα ωραιο βλεμμα
Με προσεγγιζει πολύ ομορφα και ευγενικα στο σαλονι,οσες φορες την εχω δει
86 ισογειο εμμανουελα,νεα κοπελα από ουκρανια,ξανθια λεπτη με φουλ προγραμμα
Φαινεται να εχει ερθει πιθανον από καποιο χωριο το κοριτσι και είναι ακομη λιγο αμηχανη,πολύ λογικο ασφαλως
80 μαρια η ποντια
65β αντζελινα,η ψηλη λεπτη ξανθια μοντελε κοπελα
67 αουρορα,το καστανοξανθο κοντοπουτανο με το πλουσιο στηθος,μαυρισμενη επιδερμιδα
Φωκαιας
27 ισογειο μαρια,το ξανθο αλβανικο σεξι κοντοπουτανο
27 οροφος δυο κοπελες,η χριστινα από φυλης 80,η κοπελα με το στραβισμο όπως εχει αναφερθει,ωραιο κορμι
Δευτερη κοπελα,η αλινα που ειδα προσφατα στο ισογειο του 27 το απογευμα,τ ωραιοτερο μουνι,από τα ωραιοτερα που εχω δει τα τελευταια χρονια στη φυλης
Μελαγχροινη με υπεροχο σωμα,φοβερο προσωπο ,σεξι βλεμμα,ασφαλως για στουντιο και πολύ ευκολα

Χτες το βραδι μετα τα μεσανυχτα ειδα(με) οσον αφορα τα στουντιο
Μεγαλου αλεξανδρου 133 κελυ,από τα ωραιοτερα ξανθα μουνια που εχω δει το τελευταιο διαστημα
Την εχω ξαναδει αλλα αυτή τη φορα πολύ καλυτερα καθως καθισαμε αρκετη ωρα στο σαλονι και ειχα την ευκαιρια να τη βλεπω και να τη θαυμαζω από κοντα
Κωνσταντινουπολεως 80 ντονα,ψηλη μελαγχροινη σεξι κοπελα με κανονικο καλο κορμι και ποδαρες όπως και η κελυ
Κωνσταντινουπολεως 92 α ειδαμε δυο κοπελες,την αμαλια μελαγχροινο σεξι και εκφυλο κοντοπουτανο με ωραιο βλεμμα και την πενυ ντυμενη  :)

Χτες το μεσημερι
Μαραθωνος και αχιλλεως γωνια λιλλυ,ξανθια μπαμπατσικη mlf,αρκετα σεξι και εμπειρη,μετριου αναστηματος με φοβερο στηθος
Μαραθωνος 59 ευα,μελαγχροινη κοντοπουτανη mlf,πολύ μετριας εμφανισης,με μαυρα εσωρουχα και ζαρτιερες
Βεργας
3 δεξια η στελλα,καστανη ψηλη ευσωμη mlf με αγελαδινο τρυφερο στηθος
3 οροφος η χρυσα όπως μου ειπε η στελλα
2 η καρολινα,ξανθια νταρντανοmlf ,πληθωρικη με πλουσια τα ελεη
Παιωνιου 47 αλεξανδρα,καστανοξανθη τροφαντη κοπελα,αρκετα σεξι και ναζιαρα
Εξηκιου
18 μονικα,μελαγχροινη νταρνανογκομεναρα,ψηλη και εντυπωσιακη
18 οροφος αλεξανδρα,κλασσικα,ξανθια γοητευτικη mlf
Γενικα στη βολτα το ξανθο θηλυκο γυναικειο  πληθωρικο κορμι το ειδα πολλες φορες
18γ τζουλια η ρωσοφιλανδεζα
Λιοσιων 73 η λαουρα,πολύ ομορφη και γλυκια εντυπωσιακη κοπελα
Λιοσιων 79 οροφος σουζανα,ξανθια ζουμερη σχετικα νεα κοπελα,αρκετα χαριτωμενη
Κωνσταντινουπολεως 166 και τα δυο κλειστα,αν και χτες το υπογειο ηταν ανοικτο την ωρα που ειχαν κλεισει ολα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
keep on the good work guys :thumbsup:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Ρε παιδια...στο Κολωνου 30Α καθε σαββατο γυρω στις 22:00 βγαινει η τσατσα με το εξης παραμυθι........
Και το πρωί το ίδιο παραμύθι λέει

*πιο πολυ με καβλωνει η ελληνιδα τσατσα που μου θυμιζει την κλασσικη κρυφοπουτανοκαβλογειτονισσα.

Συμφωνώ απολύτως

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Λιοσίων 79 ισόγειο: Τζούλια, κοντή γεμάτη πλέον, με μεσαίο στήθος και μεγάλο κώλο, σχιστά μάτια-καμμία σχέση με την μουνάρα που ήταν όταν έκανε πιάτσα στην Σόλωνος πριν από χρόνια με το όνομα Ράνια...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
συγχαρητηρια ΜΕΓΑΛΟΣ γνωστης της πιατσας

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
Συνοπτική Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φυλής και Φωκαίας...

69 όροφος: Χριστίνα η Καζακστανή.

84 όροφος: Κορίνα.

ευτυχώς επέστρεψε την έχω ανάγκη!!

είναι η κοπέλα που έχει δουλέψει στο Λ73? ρωτώ διότι προτιμώ να την πάρω Φυλης παρά να ακούω την πόρτα στο δεκάλεπτο!

Επισκέπτης

dark_avenger

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Συνοπτική Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φυλής και Φωκαίας...

Φυλής 71α: Στεφανία.

71 όροφος: Ναταλί.

69 ισόγειο: Εύα.

69 όροφος: Χριστίνα η Καζακστανή.

71β: Άννα.

71α: κλειστό.

86 ισόγειο:Μαρία.

86 όροφος: Λαβίνια.

84 όροφος: Κορίνα.

84 ισόγειο: Κλαούντια η νέα μελαχροινή μικρούλα αδυνατούλα κοντούλα.

80: Χριστίνα και Τζούλια.

61: Αλεξάνδρα.

59: Ρομπέρτα, όχι η γνωστή Νίκη-Ρομπέρτα, άλλη παλιά πιτσιρίκα κοντή, με αδύνατο σώμα και μικρό στήθος, κοριτσίστικο προσωπάκι.

74: Δεξιά η Τερέζα.
Αριστερά η Άννα η ψηλή ξανθιά και μια καινούρια μελαχροινή αρκετά ψηλή, με σώμα με πιασίματα με το όνομα Τζοβάννα.

66δ: Λάουρα η μελαχροινή με το τσουλούφι από Φυλής 69 ισόγειο.

66α: Ρενάτα και Ναταλία.

56: Πατρίτσια και Αλίνα.

54: Βαλέρια και Σοφία.

Φωκαίας...

Φωκαίας 9:Δεξιά η Νέλυ.
Αριστερά το Βανεσάκι και η Κική.

17α: Ξένια.

17β: Ελένη η Αιγύπτια.

19: Μάγια η μελαχροινή από Αλκιβιάδου.

25 όροφος: Γιούλη ή Γιουλιάννα.

25 ισόγειο: Μάγια η μέλισσα, το στουντιοκόριτσο με ξανθό μαλλί, ευδιάθετο, ευχάριστο, χαμογελαστό.

27 υπόγειο: Χριστίνα-δίχως την Βικτώρια σήμερα.

27 ισόγειο: Αλίνα η μελαχροινή.

27 όροφος: Μέγκυ.

24: Ελένη η πλατινέ με το τατουάζ πεταλούδα.

Να ζητήσω συγγνώμη για το πολύ συνοπτικό της ενημέρωσης αλλά προέκυψε έκτακτη υποχρέωση.
Πάλι τα έβαψε;

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες ημουν σημερα φυλης απογευμα και θελω αν ξερετε να μου πειτε αν ειναι καλές μια μελαχρινη στο Φωκαίας 27Β κατω με τατουαζ ενα m3 στο μπουτι , μια ξανθια μοντελε  στο φωκαιας 25β και μια μελαχρινη με προσωπαρα και 2 τορπιλες νομιζω στο Φυλής 72 η στο 66δ ... αλλη φορα θα προσεχω ονοματα και θα κραταω σημειωσεις :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[quote author=donald fuck  link=topic=26.msg5789546#msg5789546 date=1412966066]
ρε μαγκες ημουν σημερα φυλης απογευμα και θελω αν ξερετε να μου πειτε αν ειναι καλές μια μελαχρινη στο Φωκαίας 27Β κατω με τατουαζ ενα m3 στο μπουτι , μια ξανθια μοντελε  στο φωκαιας 25β και μια μελαχρινη με προσωπαρα και 2 τορπιλες νομιζω στο Φυλής 72 η στο 66δ ... αλλη φορα θα προσεχω ονοματα και θα κραταω σημειωσεις :)
[/quote]

Διάβασε τις ενημερώσεις/κριτικές φίλε....το έχετε παρακάνει κάποιοι...
Και στην τελική,φάε καμιά φόλα να μας ενημερώσεις... :)

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ε γι αυτο ρωταμε ωστε οι φολες να ειναι οσο το δυνατον λιγοτερες :rolleyes:

stam86

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρουμε αν δουλευει σημερα στην απόγευμαματινη βαρδια η ιζαμπελα στο διδύμου 20? Ευχαριστώ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[quote author=donald fuck  link=topic=26.msg5789573#msg5789573 date=1412966816]
ε γι αυτο ρωταμε ωστε οι φολες να ειναι οσο το δυνατον λιγοτερες :rolleyes:
[/quote]

Ξεκίνα διάβασμα...στις κριτικές μας...είναι πολλές και μετά διάβασε ενημέρωση!
Δεν είναι δυνατόν τα παιδιά να τα δίνουν όλα έτοιμα στο πιάτο,θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα...και να μην διαβάζετε καν τι γράφουν!
Όλα υπάρχουν ήδη στο site και βαριέσαι να διαβάσεις...
...à la carte...τέλος... ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Άγριο πράγμα. :rockon:

(Να μη μιλήσω δηλαδή, έτσι;;;Να μη δώσω πληροφορίες billy; )

Άσε να διαβάσει λίγο πρώτα και αν έχει απορίες,εδώ είμαστε... Είναι πολλοί σαν αυτόν,δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν τίποτα και ρωτάνε...
Είναι ασέβεια προς τα παιδιά που κόντρα στα προβλήματα των καιρών,είναι εδώ "απίκο" * ( Μεταφορικά είμαι απίκο σημαίνει είμαι έτοιμος)...γράφοντας τα πάντα!

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Άσε να διαβάσει λίγο πρώτα και αν έχει απορίες,εδώ είμαστε... Είναι πολλοί σαν αυτόν,δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν τίποτα και ρωτάνε...
Είναι ασέβεια προς τα παιδιά που κόντρα στα προβλήματα των καιρών,είναι εδώ "απίκο" * ( Μεταφορικά είμαι απίκο σημαίνει είμαι έτοιμος)...γράφοντας τα πάντα!

Αν και δεν ξερω τι παιζει με τον φιλο που αναφερεσαι μην εχετε αυτη την λογικη.Δεν ξερω ποσο κοντα μενει ο καθενας μας στο Μεταξι η στην Φυλης αλλα εγω τουλαχιστον πρεπει να χαλασω με 1.6/λιτρο 6-7 ευρω για να παω και να ερθω.Το δε μετρο δεν βολευει διοτι πολυ απλα δεν βρισκω να παρκαρω ουτε για δειγμα κοντα στον πλησιεστερο σταθμο ωστε να παω στο Μεταξι.Επισης στο παρελθον μου εκαναν το αμαξι καλοκαιρινο και αναγκαζομαι και το αφηνω στου διαολου τη μανα.Περπατω κανα χιλιομετρο για να φτασω στην περιοχη με τα σπιτακια και παντα βιαζομαι και εχω το αγχος του αμαξιου.Τι θεαμα θα δω παλι οταν θα επιστρεψω να το παρω.Οσο για τις κριτικες,παντα καθομαι να διαβασω αλλα πολλες φορες δεν καταλαβαινω αν αναφερονται στην κοπελα που με ενδιαφερει η δεν μου λυνονται ολες οι αποριες που εχω απο τον συναγωνιστη.

Μακαρι να ειχα τον χρονο και την ελευθερια να βολταρω 1-2 ωρες και να γραφω κι εγω ωστε να βοηθω τους συναγωνιστες αλλα δυστυχως και για τους αλλους αλλα και για την καβλα μου οι παραπανω λογοι δεν με αφηνουν.1-2 φορες εχω ευχαριστηθει τα τελευταια χρονια να βολταρω και να γαμησω χωρις αγχος και την μια φορα το αφησα στη σπυρου πατση και την αλλη χαλαλησα κοντα 15 και 15ευρω για ταξι.

Ολα αυτα τα λεω για να καταληξω οτι μην κακοχαρακτηριζετε αυτους που απλα ποσταρουν που και που μονο για να ζητησουν καποια πληροφορια.Καποιοι μπορει οντως να βαριουνται να διαβασουν η στ'αρχιδια τους να ενημερωσουν αλλους αλλα για καποιους σαν κι εμενα η πληροφορια ειναι πραγματικα χρυσος.Μην τους παιρνει ολους η μπαλα ρε παιδια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom