Επισκέπτης
πσσσσ νασαι καλα πικερ, είναι φολα μεσα αλλα γουστάρω μαζι της.
Εδώ ρε τύπε εσύ γουστάρεις τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη, στην Ουάννα θα κολλήσεις;;;
πσσσσ νασαι καλα πικερ, είναι φολα μεσα αλλα γουστάρω μαζι της.
Εδώ ρε τύπε εσύ γουστάρεις τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη, στην Ουάννα θα κολλήσεις;;;
μου αρεσει αυτή η ψυχροτητα και η απαθεια που εκπεμπει, την θεωρω από τις πιο παρεξηγημένες προσωπικότητες του μεταξιού !
μου αρεσει αυτή η ψυχροτητα και η απαθεια που εκπεμπει, την θεωρω από τις πιο παρεξηγημένες προσωπικότητες του μεταξιού !
Μουνόχειλα με λειρί.
σιγουρος ο μπέμπας είπε οτι ήταν η τζίνα απο Φ 86,109 και άλλα μαγαζιά μόνη της, μια διευκρίνιση χύστες!
καλησπερα συναγωνιστες βολτα λιγο μετα της21.00 σε λισιων,μεταξι,φυλης οποτε εχουμε
Κολωνου23 Τζανινα ξανθια καλο σωμα εχει δουλεψει παλιοτερα Διδυμου7Α Για Φυλής 67 ξερω εγω Εχει δουλεψει και στην μοντελοαλυσιδα?
Ιασωνος27Α Αννα ξανθια γεωργιανη καλο σωματακι 10ευρω απλο15 και κωλο Μαλλον Μαρια ηθελες να πεις
Ιασωνος44 Μαγδαλενα ξανθια ψηλη νταρντανα συνηθως εκνευρισμενη στο σαλονι πριν λιγο καιρο δουλευε Φυλης84Β Καλα και εμενα στη Φυλης ηθελε με το ζορι να με βαλει στο δωματιο!
Φυλης40 ανοιξε παλι μετα απο λιγο καιρο και εχει ανακαινιστει καπως Μονικα καινουργια κοπελα νεαρη καστανο μαλλι ωραιο σωματακι Τι προγραμμα κανει? Φανταζομαι ειναι πιο ωραια απο την Ελενα που ειχε το μαγαζι τον τελευταιο χρονο
Καλησπέρα σε όλους ...!! Ποιά ειναι αυτη βανεσα Φυλής 72 & Φωκαίας 3ή βαρδια χτες ηταν.!μηπώς δουλεύει και αλλού
πολύ καλο πετίτ ρουμανάκι μαυρα μαλλια κοντούλικο με ωραία βυζάκια... . .το έχεις παρει κανεις.. απο υπηρεσίες τι λεέι ?
Λεμε για την Τζινα απο Φ86-109 μελαχροινη!!! Πηρε μεταθεση Λιοσιων 73??? αυτη που δεν ηξερε αν παει διακοπες η αν φυγει για παντα...Αυτή είναι τελικά-η γνωστή παλιά Τζίνα.
Απόψε μού είπε ότι θα είναι κάθε βράδυ και μέχρι το ξημέρωμα,στο νέο μαγαζί.
Ενημέρωση από την τρίτη βάρδια στη Φυλής με μέτρια κίνηση από κόσμο-κυρίως πιτσιρικάδες...
Φυλής 56: Πατρίτσια, ξανθό πιπινάκι,ωραίο κωλαράκι, αδύνατη, έχει χάσει και άλλα κιλά με αποτέλεσμα το μικρό στήθος της να έχει πέσει αρκετά.
Φωκαίας 27Β(όροφος): Αλεξία, μελαχροινή, με μακρυά μαλλιά, στητό στήθος με περίεργες μεγάλες ρώγες, μικρό και ωραίο πεταχτό κωλαράκι.
Ο καλυτερος ορισμος για τη χρυσα που μπορουσα να διαβασωΠεοθηλασμός άνευ περικαυλίδος, άνευ πάθους, άνευ συναισθήματος,...
Άπαντα τα μειονεκτήματα τα κάλυπτε η νεότης, το σφρίγος, και η καλή διάθεσις.
Το "άνευ συναισθήματος" το έγραψα χάριν αστεϊσμού.Ο καλυτερος ορισμος για τη χρυσα που μπορουσα να διαβασω
Ειχα προσπαθησει στη κριτικη αλλα και στον εαυτο μου,να περιγραψω ακριβως αυτο το κενο σημειο στις καταθεσεις,ομως δεν μπορουσες να το προσδιορισεις καλυτερα
Με δυο προτασεις,ανευ παθους,ανευ συναισθηματος και απο την αλλη,η νεοτης,το σφριγος ,η καλη διαθεσις,ενοιωσα σαν να λυθηκε μαθηματικα μια εξισωση.
Υ.Γ Μπραβο στα παιδια,eric,aorato,tommy και τον φιλο μου chris για τις ενημερωσεις τους!
Καλησπερα παιδια ναι φιλε DEVITO σωστα γραφεις οτι η Τζανιν ειχε δουλεψει και Φυλής 67 αλλα ειχε κανει καποιες λιγες βαρδιες Διδυμου7Α,επισης στο Ιασωνος27 Μαρια ηθελα να πω απλα πριν λιγες μερες ο τσατσος που δουλευε μαζι της την παρουσιασε σαν Αννα γενικα ειναι ευρυτερα γνωστη ως Μαρια σωστη η διορθωση που εκανες ευχαριστω.Τωρα για φυλης40 που ανοιξε παλι η καινουργια κοπελα μπορω να πω οτι εχει πιο ωραιο σωμα απο την Ελενη το προγραμμα της ειναι νορμαλ οπως ανακοινωθηκε απο την σπαστικη τσατσα αυτη παντως δεν αλλαξε συνεχιζει τα σχολια σε οσους δεν περνανε καλο απογευμα