You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
[size=11pt]Χε χε χε[/size]
Ιάσονος 10 (ισόγειο): 'Εφευγε η Ελένη (με τ' αστεράκια στη μέση), απ' το ισόγειο της Λεωνίδου 28 και τη Διδύμου 7 και ερχόταν για να δουλέψει, 20:00 με 6:00 το πρωί, η 21χρονη μολδαβή (όχι Ρουμάνα) Νίνα, με καστανόξανθο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο προσωπάκι, μικρό στήθος, χαμηλό ανάστημα, αδύνατο κορμάκι, ωραίο κωλαράκι, καλά πόδια. Σε απλό.
Πληρώθηκε...
Ωραία η μικρή,ελπίζω να πέρασες και εσύ καλά...όπως όταν την πήρα εγώ...
Σούπερ ενημέρωση...
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Μπεμπα υπαρχει βραζιλιανα και δεν την εχω εντοπισει στο μεταξι? Για εξηγησου πορνε μου.Πες μου ωρα και τοποθεσια...Ποιος τις διαδιδει αυτες τις μαλακιες;;;
Μια χαρα ειναι η Αννουλα, κουκλαρα, πεντακαθαρη και αψογη επαγγελματιας.
ΥΓ Ειδα παλι χθες το βραδυ το ατακτο πορνοοχημα σου στη Ντισνευ εκει στο Imperial γυρω στις 01:30
Βραζιλιανα πηγες;
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
A την ΤΕΡΕΖΑ λες... ΟΚ καταλαβα..Κολωνου47 οροφος. 2η και 3η βαρδια.
Αλλα δεν ειναι αυτο που φανταζεσαι... Ειναι οτι πιο τρομακτικο παιζει στη Ντισνευ
Επισκέπτης
Να ενημερώσω πως από απόψε νωρίς το βράδυ άρχισε να επαναλειτουργεί το ριζικά ανακαινισμένο μαγαζί στην Λιοσίων 73α...
Μπορεί λοιπόν η εξωτερική πινακίδα του να λέει STUDIO 73A και οι χώροι του εσωτερικά να είναι όντως πολυτελείς και διαμορφωμένοι όπως σε ένα στούντιο,όμως η τιμή βρίσκεται στα 20 ευρώ-οπότε,ουσιαστικά, μιλάμε για "στουντέλο",όσο δόκιμος μπορεί να θεωρηθεί ο χαρακτηρισμός και ο τίτλος αυτός.
Υπήρχαν δύο κορίτσια που δεν τα εχω δει να δουλεύουν κάπου αλλού:
Ζήνα, ψηλή, ξανθιά προμίλφ με μέτριο πρόσωπο, σπαστό μαλλί, σώμα με πολύ λίγα πιασίματα, μικρό στήθος και ζουμερό κώλο και Τζέσικα, μελαχροινή μικρή σε ηλικία,κοντή,με μακριά μαλλιά, λεπτό σώμα, μικρό στήθος και ωραίο πεταχτό κωλαράκι.
Μπορεί λοιπόν η εξωτερική πινακίδα του να λέει STUDIO 73A και οι χώροι του εσωτερικά να είναι όντως πολυτελείς και διαμορφωμένοι όπως σε ένα στούντιο,όμως η τιμή βρίσκεται στα 20 ευρώ-οπότε,ουσιαστικά, μιλάμε για "στουντέλο",όσο δόκιμος μπορεί να θεωρηθεί ο χαρακτηρισμός και ο τίτλος αυτός.
Ζήνα, ψηλή, ξανθιά προμίλφ με μέτριο πρόσωπο, σπαστό μαλλί, σώμα με πολύ λίγα πιασίματα, μικρό στήθος και ζουμερό κώλο και Τζέσικα, μελαχροινή μικρή σε ηλικία,κοντή,με μακριά μαλλιά, λεπτό σώμα, μικρό στήθος και ωραίο πεταχτό κωλαράκι.
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Ενδιαφέρουσα φάση!
Μπήκες να δεις τι παίζει? Από κορασίδες...?
Να ενημερώσω πως από απόψε νωρίς το βράδυ άρχισε να επαναλειτουργεί το ριζικά ανακαινισμένο μαγαζί στην Λιοσίων 73α...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.029
- Πόντοι
- 46.232
θα συμφωνήσω και εγώ για την Αθηνά , όσες φορές την έχω πάρει είναι πολύ καλήΣωστοί και οι δύο...
με την Αθηνά έχω συνευρεθεί 6 φορές. Άψογη σε όλες. Πάντα με βάση το δικό μου γούστο. Την τελευταία φορά στο Αλκαμένους γινότανε χαμός. Όλα τα δωμάτια γεμάτα και στο σαλόνι κόσμος περίμενε να μπει. Πρώτη φορά έβλεπα σε δέλο την τσατσά να διώχνει κόσμο και να τους λέει ελάτε σε μισή ώρα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.029
- Πόντοι
- 46.232
καλό φθινόπωρο Φανούρη[size=11pt]Χε χε χε[/size]
19:05-20:46 (χθες)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Φ69 Τζουλιάννα....την τίμησα προχθές με πολύ καλές εντυπώσεις...για περισσότερα περίμενε τους ειδήμονες να σου απαντήσουν...Καλημέρα,μπορεί κάποιος να μου πει για φουλ πρόγραμμα φυλής τωρα πρωινή;
ευχαριστώ φίλε μου,είδα κριτικές της ομως είδα ότι δεν έχει τελειωτικοΦ69 Τζουλιάννα....την τίμησα προχθές με πολύ καλές εντυπώσεις...για περισσότερα περίμενε τους ειδήμονες να σου απαντήσουν...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
α!! θες και τελειωτικό...ευχαριστώ φίλε μου,είδα κριτικές της ομως είδα ότι δεν έχει τελειωτικο
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
α!! θες και τελειωτικό...
Καλημέρα,μπορεί κάποιος να μου πει για [size=30pt]φουλ[/size] πρόγραμμα φυλής τωρα πρωινή;
όταν γράφει για φουλ αυτό εννοεί
το λέω επειδή πολλές τελικά κάνουν φουλ χωρίς τελειωτικοόταν γράφει για φουλ αυτό εννοεί
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Επιμένω: Το πιο γάργαρο και δροσερό νερό, τρέχει στη βρύση του πολυσύχναστου μπουρδέλου.
Η εξήγηση είναι απλή: Οι διαδοχικές πλύσεις ψωλών, μαστών, αιδοίων, κόλπων, πρωκτών, χειρών, μηρών, γλουτών, κλπ κλπ, προκαλούν μεγάλη ροή νερού, εξασφαλίζοντας έτσι τη φρεσκάδα του.
Ενδεικτικά, όταν τον Αύγουστο είχε αράπικη ζέστη, καμία άλλη βρύση δεν είχε τόσο ευχάριστα δροσερό και άοσμο νερό όσο οι βρύσες των λαϊκών πορνείων των Αθηνών.
Η εξήγηση είναι απλή: Οι διαδοχικές πλύσεις ψωλών, μαστών, αιδοίων, κόλπων, πρωκτών, χειρών, μηρών, γλουτών, κλπ κλπ, προκαλούν μεγάλη ροή νερού, εξασφαλίζοντας έτσι τη φρεσκάδα του.
Ενδεικτικά, όταν τον Αύγουστο είχε αράπικη ζέστη, καμία άλλη βρύση δεν είχε τόσο ευχάριστα δροσερό και άοσμο νερό όσο οι βρύσες των λαϊκών πορνείων των Αθηνών.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Λίγα και καλά....
Διδύμου 7α-Κλειστό
Διδύμου 7β- Μία κοπελίτσα μικρή με άσπρη επιδερμίδα και αδιάφορο πρόσωπο...Μακριά απ'τα γούστα μου...
Διδύμου 8α- Μία μελαχρινή με κατσαρό μαλλί μέχρι τους ώμους...Μακριά απ΄τα γούστα μου...
Διδύμου 8β- Η Ανίτα αν θυμάμαι καλά η ξανθιά που εργάζεται αρκετό καιρό εδώ στην πρωινή βάρδια...Μαζί της η Χριστίνα μία κοπέλα μελαχρινή με αδύνατο σώμα και σκουρόχρωμη επιδερμίδα...
Φυλής 56- Η Αλίνα,την είδα και χθες το απόγευμα σε μία μίνι τσάρκα πάλι...Σήμερα ήταν πρωί.Όμορφη δεν τη λες αλλά ούτε και άσχημη,καστανόξανθη απ'ότι θυμάμαι με όμορφο καλλίγραμμο σώμα με ωραία περιφέρεια...Κάτι όμως με χαλάει και δεν...
Φυλής 66-Ναταλύ,ξανθιά όμορφη με ωραίο σώμα και γλυκό πρόσωπο.Επίσης έχει και ωραίο στήθος...Την έχω στα υπ'όψιν!
Φωκαίας 17- Κλειστό και ήθελα να δω την μελαχρινή Ειρήνη που δουλεύει πρωί... ;)
Φωκαίας 19- Δύο κοπελες μου παρουσίασε η υπηρεσία αλλά δεν συγκράτησα ονόματα...
Φωκαίας 27 στον ημιόροφο- Η ξανθιά έκφυλη Ελένη με τα μεγάλα σιλικονάτα βυζιά!!!Τιμήθηκε και θα ακολουθήσει και κριτική!
Να είστε όλοι καλά!
Διδύμου 7α-Κλειστό
Διδύμου 7β- Μία κοπελίτσα μικρή με άσπρη επιδερμίδα και αδιάφορο πρόσωπο...Μακριά απ'τα γούστα μου...
Διδύμου 8α- Μία μελαχρινή με κατσαρό μαλλί μέχρι τους ώμους...Μακριά απ΄τα γούστα μου...
Διδύμου 8β- Η Ανίτα αν θυμάμαι καλά η ξανθιά που εργάζεται αρκετό καιρό εδώ στην πρωινή βάρδια...Μαζί της η Χριστίνα μία κοπέλα μελαχρινή με αδύνατο σώμα και σκουρόχρωμη επιδερμίδα...
Φυλής 56- Η Αλίνα,την είδα και χθες το απόγευμα σε μία μίνι τσάρκα πάλι...Σήμερα ήταν πρωί.Όμορφη δεν τη λες αλλά ούτε και άσχημη,καστανόξανθη απ'ότι θυμάμαι με όμορφο καλλίγραμμο σώμα με ωραία περιφέρεια...Κάτι όμως με χαλάει και δεν...
Φυλής 66-Ναταλύ,ξανθιά όμορφη με ωραίο σώμα και γλυκό πρόσωπο.Επίσης έχει και ωραίο στήθος...Την έχω στα υπ'όψιν!
Φωκαίας 17- Κλειστό και ήθελα να δω την μελαχρινή Ειρήνη που δουλεύει πρωί... ;)
Φωκαίας 19- Δύο κοπελες μου παρουσίασε η υπηρεσία αλλά δεν συγκράτησα ονόματα...
Φωκαίας 27 στον ημιόροφο- Η ξανθιά έκφυλη Ελένη με τα μεγάλα σιλικονάτα βυζιά!!!Τιμήθηκε και θα ακολουθήσει και κριτική!
Να είστε όλοι καλά!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ωραίος ο Βασίλειος!!!