Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (30 μέλη και 265 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Ανεπανάληπτη ενημέρωση από τον συναγωνιστή Φανούρη Τζούρα.

Επικές αναφορές από έναν Μέγιστο συνάδελφο.  :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[size=11pt]Χε χε χε[/size]

Ιάσονος 10 (ισόγειο): 'Εφευγε η Ελένη (με τ' αστεράκια στη μέση), απ' το ισόγειο της Λεωνίδου 28 και τη Διδύμου 7 και ερχόταν για να δουλέψει, 20:00 με 6:00 το πρωί, η 21χρονη μολδαβή (όχι Ρουμάνα) Νίνα, με καστανόξανθο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο προσωπάκι, μικρό στήθος, χαμηλό ανάστημα, αδύνατο κορμάκι, ωραίο κωλαράκι, καλά πόδια. Σε απλό.
Πληρώθηκε...

Ωραία η μικρή,ελπίζω να πέρασες και εσύ καλά...όπως όταν την πήρα εγώ... :rockon:
Σούπερ ενημέρωση... :sunglasses:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Ποιος τις διαδιδει αυτες τις μαλακιες;;;  :jerking: :s&m_2:
Μια χαρα ειναι η Αννουλα, κουκλαρα, πεντακαθαρη και αψογη επαγγελματιας.

ΥΓ Ειδα παλι χθες το βραδυ το ατακτο πορνοοχημα σου στη Ντισνευ εκει στο Imperial γυρω στις 01:30
Βραζιλιανα πηγες;  :grin: :rockon:
Μπεμπα υπαρχει βραζιλιανα και δεν την εχω εντοπισει στο μεταξι? :think: Για εξηγησου πορνε μου.Πες μου ωρα και τοποθεσια...

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26

Επισκέπτης
Να ενημερώσω πως από  απόψε νωρίς το βράδυ άρχισε να επαναλειτουργεί το ριζικά ανακαινισμένο μαγαζί στην Λιοσίων 73α...

Μπορεί λοιπόν η εξωτερική πινακίδα του να λέει STUDIO 73A και οι χώροι του εσωτερικά να είναι όντως πολυτελείς και διαμορφωμένοι όπως σε ένα στούντιο,όμως η τιμή βρίσκεται στα 20 ευρώ-οπότε,ουσιαστικά, μιλάμε για "στουντέλο",όσο δόκιμος μπορεί να θεωρηθεί ο χαρακτηρισμός και ο τίτλος αυτός.

Υπήρχαν δύο κορίτσια που δεν τα εχω δει να δουλεύουν κάπου αλλού:

Ζήνα, ψηλή, ξανθιά προμίλφ με μέτριο πρόσωπο, σπαστό μαλλί, σώμα με πολύ λίγα πιασίματα, μικρό στήθος και ζουμερό κώλο και Τζέσικα, μελαχροινή μικρή σε ηλικία,κοντή,με μακριά μαλλιά, λεπτό σώμα, μικρό στήθος και ωραίο πεταχτό κωλαράκι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπήκες να δεις τι παίζει? Από κορασίδες...?  :zfuck:

Να ενημερώσω πως από  απόψε νωρίς το βράδυ άρχισε να επαναλειτουργεί το ριζικά ανακαινισμένο μαγαζί στην Λιοσίων 73α...

Μπορεί λοιπόν η εξωτερική πινακίδα του να λέει STUDIO 73A και οι χώροι του εσωτερικά να είναι όντως πολυτελείς και διαμορφωμένοι όπως σε ένα στούντιο,όμως η τιμή βρίσκεται στα 20 ευρώ-οπότε,ουσιαστικά, μιλάμε για "στουντέλο",όσο δόκιμος μπορεί να θεωρηθεί ο χαρακτηρισμός και ο τίτλος αυτός.

Υπήρχαν δύο κορίτσια που δεν τα εχω δει να δουλεύουν κάπου αλλού:

Ζήνα, ψηλή, ξανθιά προμίλφ με μέτριο πρόσωπο, σπαστό μαλλί, σώμα με πολύ λίγα πιασίματα, μικρό στήθος και ζουμερό κώλο και Τζέσικα, μελαχροινή μικρή σε ηλικία,κοντή,με μακριά μαλλιά, λεπτό σώμα, μικρό στήθος και ωραίο πεταχτό κωλαράκι.

:thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.029
Πόντοι
46.232
Σωστοί και οι δύο...

με την Αθηνά έχω συνευρεθεί 6 φορές. Άψογη σε όλες. Πάντα με βάση το δικό μου γούστο. Την τελευταία φορά στο Αλκαμένους γινότανε χαμός. Όλα τα δωμάτια γεμάτα και στο σαλόνι κόσμος περίμενε να μπει. Πρώτη φορά έβλεπα σε δέλο την τσατσά να διώχνει κόσμο και να τους λέει ελάτε σε μισή ώρα.
θα συμφωνήσω και εγώ για την Αθηνά , όσες φορές την έχω πάρει είναι πολύ καλή

spprkis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα,μπορεί κάποιος να μου πει για φουλ πρόγραμμα φυλής τωρα πρωινή;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Καλημέρα,μπορεί κάποιος να μου πει για φουλ πρόγραμμα φυλής τωρα πρωινή;
Φ69 Τζουλιάννα....την τίμησα προχθές με πολύ καλές εντυπώσεις...για περισσότερα περίμενε τους ειδήμονες να σου απαντήσουν... :sunglasses:

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους ...!! Ποιά ειναι αυτη βανεσα Φυλής 72 & Φωκαίας  :pipa3: 3ή βαρδια  χτες ηταν.!μηπώς δουλεύει και αλλού
πολύ καλο πετίτ ρουμανάκι μαυρα μαλλια κοντούλικο με ωραία βυζάκια... :tits2:. :tits:.το έχεις παρει κανεις..  απο υπηρεσίες τι λεέι ? :fuck2:

spprkis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φ69 Τζουλιάννα....την τίμησα προχθές με πολύ καλές εντυπώσεις...για περισσότερα περίμενε τους ειδήμονες να σου απαντήσουν... :sunglasses:
ευχαριστώ φίλε μου,είδα κριτικές της ομως είδα ότι δεν έχει τελειωτικο

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Επιμένω: Το πιο γάργαρο και δροσερό νερό, τρέχει στη βρύση του πολυσύχναστου μπουρδέλου.
Η εξήγηση είναι απλή: Οι διαδοχικές πλύσεις ψωλών, μαστών, αιδοίων, κόλπων, πρωκτών, χειρών, μηρών, γλουτών, κλπ κλπ, προκαλούν μεγάλη ροή νερού, εξασφαλίζοντας έτσι τη φρεσκάδα του.
Ενδεικτικά, όταν τον Αύγουστο είχε αράπικη ζέστη, καμία άλλη βρύση δεν είχε τόσο ευχάριστα δροσερό και άοσμο νερό όσο οι βρύσες των λαϊκών πορνείων των Αθηνών.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Ξέρει κανείς η Νικολέτα από το Φυλής 66Α που παίζει ???

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Λίγα και καλά....

Διδύμου 7α-Κλειστό

Διδύμου 7β- Μία κοπελίτσα μικρή με άσπρη επιδερμίδα και αδιάφορο πρόσωπο...Μακριά απ'τα γούστα μου...

Διδύμου 8α- Μία μελαχρινή με κατσαρό μαλλί μέχρι τους ώμους...Μακριά απ΄τα γούστα μου...

Διδύμου 8β- Η Ανίτα αν θυμάμαι καλά η ξανθιά που εργάζεται αρκετό καιρό εδώ στην πρωινή βάρδια...Μαζί της η Χριστίνα μία κοπέλα μελαχρινή με αδύνατο σώμα και σκουρόχρωμη επιδερμίδα...

Φυλής 56- Η Αλίνα,την είδα και χθες το απόγευμα σε μία μίνι τσάρκα πάλι...Σήμερα ήταν πρωί.Όμορφη δεν τη λες αλλά ούτε και άσχημη,καστανόξανθη απ'ότι θυμάμαι με όμορφο καλλίγραμμο σώμα με ωραία περιφέρεια...Κάτι όμως με χαλάει και δεν...

Φυλής 66-Ναταλύ,ξανθιά όμορφη με ωραίο σώμα και γλυκό πρόσωπο.Επίσης έχει και ωραίο στήθος...Την έχω στα υπ'όψιν!

Φωκαίας 17- Κλειστό και ήθελα να δω την μελαχρινή Ειρήνη που δουλεύει πρωί...  ;)

Φωκαίας 19- Δύο κοπελες μου παρουσίασε η υπηρεσία αλλά δεν συγκράτησα ονόματα...  :dunno:

Φωκαίας 27 στον ημιόροφο- Η ξανθιά έκφυλη Ελένη με τα μεγάλα σιλικονάτα βυζιά!!!Τιμήθηκε και θα ακολουθήσει και κριτική!

Να είστε όλοι καλά!  :grouphug:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ωραίος ο Βασίλειος!!! :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom