Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 278 άτομα (29 μέλη και 249 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.037
Πόντοι
46.232
Μέγιστη η ενημέρωσή σου n.smirni76  :thumbsup: Εύγε!

Και μόνο για το πατάκι του Winnie θα άξιζε για μένα μια επίσκεψη στο συγκεκριμένο μαγαζί καθότι ειμαι fan του αρκουδιού  :grin:
οκ , να περάσεις στο δωμάτιο που είναι απέναντι απο την πόρτα εισόδου...

Επισκέπτης
στο χαλάκι ήταν στα γόνατα η Ηρα και μου έπερνε πίπα , επειδή τσιμούκωνε αρκετή ώρα και λόγω του ότι είναι τεράστια σηκώθηκε με δυσκολία...

Επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν (ενίοτε...)την διαφορά...

1.Αυτός που πρώτος αναγνώρισε το καρτούν στο πατάκι ήταν ο lagonisian  :grin:

2.Από την Μίκη( την μίνι) στην Ήρα την τατάρα χθες ο n.smini76...
Αυτή και αν είναι ογκο-υψομετρική διαφορά!!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
η ηρα ταταρα δουλευει σε ντελο τωρα?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Λολα στο σαλονι Φολα στο αλονι...Για λαβινια που δοκιμασα πριν απο λιγο τυποι μου.....συνταμα θα ανεβη η κριτικη, Ειναι τελειος φολα...και οχι μετριοτητα.....Δεν νευριασα καθαρα λογο ανεσης οικονομικης αυτη την περιοδο....την εστηλα ευγενικα κτλ...Πηρα την δοση μου με Χριστινα απο καζαξταν....Που ηταν πολυ καλη...Βεβαια πλεον μετα απο 7 χρονια...πελατιακης σχεσης ειναι σαν να πηγαινο με τν γυναικα μου που τν εχω βαρεθη μεν...αλλα ξερει να με κανει τουρμπο απο την αλλη...και γαμαο καλα......Μερικα παραπονακια...αλλα ολα καλα  :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Να πω ακομα οτι στο φωκαιας 25 α δεν βρηκα την μικη αλλα μια αλλη με ατσουμπαλο κορμι τελειος,...με ονομα χριστινα...απο ρουμανια...Μαλλον δεν θα ξαναεργαστη ..ε ρε τη εχασα... :P Τελοσπαντον τοχο βιοσι αρκετες φορες ομως με καινουργιες κοπελες να μην 8ελουν νανε τρομαγμενες...αλλα να σαφηνουν να της γαμας καλα....οποτε δεν τοχο αποθημενο...αλλα τοθελα και με δαυτη τεσπα δεν πειραζι.... :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το βραδακι μια μινι multi ενημερωση
Κωνσταντινουπολεως 92 ισογειο σαμπρινα,πολυ σεξι μελαγχροινη κοπελα
Τι να λεμε,πηγα απλα για να καλυψω καπως ομορφα ενα μισαωρο μεχρι το ματς της εθνικης και η κοπελα με καβλωσε για τα καλα
Απιστευτα σεξι γυναικες
92 οροφος κλειστο
94 αντζι, ψηλη λεπτη μελαγχροινη κοπελα, μετρια οδοντοστοιχια
Η κοπελα συνεχισε τη δουλεια που ειχε ξεκινησει η σαμπρινα, εκατσε διπλα μου στο καναπε, μ ετριψε,μετα μου τον ετριψε και με κατακαβλωσε, κανοντας την κατασταση μη αντιστρεψιμη
166 ισογειο εκτος απο την αλεξανδρα δουλευε και η αλεξια,μια πανυψηλη ξανθια μεταμιλφαρα με δυνατο κορμι για την ηλικια της
Εντυπωσιακη μεταmlf που πρεπει να εχει δουλεψει και ιωαννινων 3
Αλκαμενους 113 δυο κοπελες,η βαλερια μου και η βανεσα , η πολυ γοητευτικη καστανη μιλφαρα απο διδυμου 16
Υ.Γ Ο smirni διανυει μια απο τις πιο ωριμες και δραστηριες περιοδους της ζωης του

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Δεν λές για την άντζυ την βουλγάρα που ξεκίνησε απο φυλής και μετά πήγε τριγγέτα, κροκέων κλπ ε ;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τωρα το βραδακι μια μινι multi ενημερωση

Υ.Γ Ο smirni διανυει μια απο τις πιο ωριμες και δραστηριες περιοδους της ζωης του

Συμφωνώ για n.smirni76...αλλά και εσύ είσαι μάχιμος... :rockon:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Δεν λές για την άντζυ την βουλγάρα που ξεκίνησε απο φυλής και μετά πήγε τριγγέτα, κροκέων κλπ ε ;
Όχι δεν λέει για αυτήν. Λέει για την ψηλή κοπέλα που δούλευε σαν Μαριλένα στα Κασσάνδρας και τώρα στο Βριλησσού 55 και στο Κωνσταντινουπόλεως 94

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλησπερα κανετε τελεια δουλεια ολοι σας
ενα μεγαλο ευχαριστω κι απο μενα προς ολους οσους
δινουν απο τον χρονο τους να ενημερωνουν τους υπολοιπους
μια ερωτηση ηθελα να κανω
αν γνωριζει κανεις που βρισκεται η Αθηνα ή Ελενα η πειραιωτισα που λενε?
δεν την εχω δοκιμασει αλλα διαβαζω απο εσας τα καλυτερα.....

Καλά δεν λένε και όλοι,τα καλύτερα... :tooth: :tooth: :tooth:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
στο Κολωνού 30 ανέβηκα μαζί με φίλο μου και περίμεναν άλλα έξι άτομα όρθια , κάθισα εγώ και ο φίλος μου και όταν
εμφανίστηκε η υπηρεσία είπε καλησπέρα , την παράγγειλα ένα γλυκό φραπόγαλο και γέλασε ενώ ο φίλος μου ζήτησε τσιπουράκι με μεζε...
γέλασε η υπηρεσία

στο χαλάκι ήταν στα γόνατα η Ηρα και μου έπερνε πίπα , επειδή τσιμούκωνε αρκετή ώρα και λόγω του ότι είναι τεράστια σηκώθηκε με δυσκολία...

ξεροχυνωωωωω με ρομαντικο καφενε  :cum: :cum: :cum: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλά δεν λένε και όλοι,τα καλύτερα... :tooth: :tooth: :tooth:

Έπειδή δεν είναι του δικού σου στυλ(οπότε δεν την έχεις δοκιμάσει κιόλας-άρα δεν αναφέρεσαι στον εαυτό σου...)ποιος έχει παράπονα από την Αθηνά και τις υπηρεσίες της;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έπειδή δεν είναι του δικού σου στυλ(οπότε δεν την έχεις δοκιμάσει κιόλας-άρα δεν αναφέρεσαι στον εαυτό σου...)ποιος έχει παράπονα από την Αθηνά και τις υπηρεσίες της;
Ας τα γράψουν μόνοι τους... :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Και τότε ρε τύπε γιατί τους επικαλείσαι αφού,εν τέλει,δεν τους αναφέρεις;

Δεν γράφονται όλα σε ένα σάιτ... Για αυτό... :rolleyes:
Να προσθέσω ότι αυτός που μου έχει πει κάποια πράγματα,δεν έχει λογαριασμό εδώ... :rolleyes:
Και τέλος,εννοείται δεν είναι του στυλ μου έτσι και αλλιώς... :rockon:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Παράθεση από: n.smirni76 στις 03/09/14, 13:01

Υ.Γ Στο Λιοσιων 73 γινονται εργασιες..λέτε να ξαναλειτιυργησει το ιστορικο μπουρδελακι(φωτο στον Ρομαντισμο όταν παω σπιτι)

0916_001.jpg

Σ' αυτό το μπαλκόνι δεν ήταν που έβγαινε "η γιαγιά με το νυφικό" και φώναζε για πελάτες?

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να εχει παραπονο απο την αθηνα..μου φαινεται αδιανοητο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom