Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (11 μέλη και 247 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
παντως δεν τις εκανα κατι μαλλον θα μπερδευτηκε η θα φανταστηκε κατι λαθος

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ίσως είναι στραβωμένο τον τελευταίο καιρό το μωράκι γιατί
ίσως να τα έχει τσουγκρίσει με ένα προσώπατο που ίσως να
τον έβλεπε ως 'δικό της καψούρη και αίσθημα' και ίσως να
διαπίστωσε οτι ένας τόσο διάσημος πόρνος δεν μπορεί να
ανήκει μόνο σε μια κορασίδα...χεχεχε

Ποιός ξέρει...
Τωρα που ειπες αυτο τυπε μου , θυμαμε παλια που μια τανα με ειχε σαν δεδομενο καψουρι πελατη...Μολης τα τσουκρισαμε...Ηταν μεσα στα νευρα...και στις τελευταιες συνεβρεσης ηταν πολυ αποτομη με αλλους πελατες  :grin:

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Πιστεύω ότι μιας και την ξέρουμε χρόνια μπορούμε να ζητήσουμε και κανα εξτραδάκι παραπάνω  :rockon: :rockon: :grin: :grin:

Αρχοντικέ Κωστάκη, όταν ο πιο Διάσημος Ακάπωτος Πόρνος, όπως εσύ, κάνει τέτοιες δηλώσεις,
εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί...σκιαζόμαστε, και μας βλέπω με τριπλή ολόσωμη καπότα
άμα είναι να περάσουμε από 'χωράφια' που έχεις οργώσει...χεχεχε

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
ρε μαγκες η ρωξανα απο φωκαιας 19 ρεεεεεεεε που ειναι , ενα πιπινι για φαγωμα που δουλευε πρωτη βαρδια ,ξερει κανεις κατι ρε προφεσορα το χασαμε το κορμι το φελεκι μου  :headbang:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.252
Πόντοι
7.885
Αρχοντικέ Κωστάκη, όταν ο πιο Διάσημος Ακάπωτος Πόρνος, όπως εσύ, κάνει τέτοιες δηλώσεις,
εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί...σκιαζόμαστε, και μας βλέπω με τριπλή ολόσωμη καπότα
άμα είναι να περάσουμε από 'χωράφια' που έχεις οργώσει...χεχεχε

Ευχαριστώ για το τιμητικό ποστ σου φίλε VenomOne  :grin: :grin: :sunglasses: :sunglasses:.Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μιας και δεν είμαι πιπινολάτρης και σπάνια μπαίνω με κοπέλα κάτω από 40  ;) ;) :rockon: :rockon:.Εκτός άμα την ξέρω χρόνια οπότε εκεί αλλάζει :grin: :grin: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
Αυτη η Μικι τυπε μου ειναι gfe;

Δοκιμάστηκε πριν από λίγο.

Εντελώς άπειρη,αρκετά τρακαρισμένη,πολύ φοβισμένη,με περίεργα σημάδια σε κώλο και πόδια(περίεργα όχι από άποψεως υγείας...)κάθησε δίπλα μου ακίνητη,αμίλητη και ήταν δεκτική σε ότι της έκανα-και είμαι σίγουρος και σε ό,τι παραπάνω θα μπορούσα ή τυχόν θα ήθελα να της κάνω.

Και αυτό που σκεφτόμουν γι'αυτήν κατεβαίνοντας τα σκαλιά και φέρνοντας στο μυαλό μου το φοβισμένο πρόσωπό της ήταν ότι κάποιοι άνθρωποι πέφτουν στα χέρια λάθος ανθρώπων...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.023
Πόντοι
46.232

Εντελώς άπειρη,αρκετά τρακαρισμένη,πολύ φοβισμένη,με περίεργα σημάδια σε κώλο και πόδια(περίεργα όχι από άποψεως υγείας...)κάθησε δίπλα μου ακίνητη,αμίλητη και ήταν δεκτική σε ότι της έκανα-και είμαι σίγουρος και σε ό,τι παραπάνω θα μπορούσα ή τυχόν θα ήθελα να της κάνω.

Και αυτό που σκεφτόμουν γι'αυτήν κατεβαίνοντας τα σκαλιά και φέρνοντας στο μυαλό μου το φοβισμένο πρόσωπό της ήταν ότι κάποιοι άνθρωποι πέφτουν στα χέρια λάθος ανθρώπων...
όπως τα λές , την τίμησα το απόγευμα
σαν να διαβάζω πμ που έστειλα στον billy13

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Αυτα ειναι τυπε μου....Πω ρε τι εχασα λες να ειναι και αυριο  :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Ετσι ακριβος ηταν πολυ παλια η Αντριαννα στο φωκαιας 17....μετα εστρωσε....Θυμαμε ακουγα κατι βογγητα ηταν με συναγωνηστη σε δωματιο...ειχα γινει πυραυλος....Στο σερβις τρομαγμενη...αλλα δεχοταν πολλα...Βεβαια εκανε και ενα ξεσπασμα οχι σε μενα στο τηλεφονο...Η τσα τοτε μια ελληνιδα γιαγια μου ειπε πως ενας πελατης της εσκισε τον κολο  :2funny: Στο σημερα ειναι στουντιοκοριτσο  :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Τυπε για πες λεπτομεριες....Δεν εκανε κινιση να σου βαλη καποτα...κτλ...ολα τακανες εσυ  :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

:thumbsup:

όπως τα λές , την τίμησα το απόγευμα
σαν να διαβάζω πμ που έστειλα στον billy13

Ακριβώς,ίδια εμπειρία!  :)

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
Αυτα   δεν ειναι για  σχολιασμο
ΤΟ να τρωει μια ξυλο και να εχει σημαδια απο τα χτυπηματα απο τους νταβαδες για να βγει στην πορνεια ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ  ΚΑΙ καταγγελια
εγω ετσι καταλαβα απο τα συμφραζομενα παντως

ΓΑΜΑΜΕ  μονο οσες το κανουν σαν επαγγελμα με δικια τους βουληση!!!!!!!!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Να συμφωνήσω κι εγώ με τον jamescot. Και η ανέχεια σίγουρα δεν είναι επιλογή, αλλά το να γαμιέσαι με το ξύλο και το στανιό πάει σε άλλη πίστα  :s&m_1:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Η Αλιόνα (όπως έχει αναφέρει ο n.smirni76)ύστερα από ενημέρωση της υπηρεσίας της γυρίζει κατά τις 20 Σεπτεμβρίου(και αν...) ενώ και η ημερομηνία που επιστρέφει κλασσικά κάθε χρόνο η Ντενίζα είναι και αυτής περί τα τέλη Σεπτέμβρη.
Η Ντενίζα ήδη στήνει μουνί.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Αυτα   δεν ειναι για  σχολιασμο
ΤΟ να τρωει μια ξυλο και να εχει σημαδια απο τα χτυπηματα απο τους νταβαδες για να βγει στην πορνεια ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ  ΚΑΙ καταγγελια
εγω ετσι καταλαβα απο τα συμφραζομενα παντως

ΓΑΜΑΜΕ  μονο οσες το κανουν σαν επαγγελμα με δικια τους βουληση!!!!!!!!
:thumbsup:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Xαιρετώ τους συναγωνιστές!
Ας πάμε να δούμε ποιες κοπέλες εργαζόταν στα σπιτάκια στην απογευματινή βάρδια.
Το Κωνσταντινουπόλεως 206 κλειστό και αυτήν την φορά το απόγευμα.'Ετσι δεν μπόρεσα να πετύχω την Νατάσα του Σμύρνη.
Στο Τροφωνίου 13 στο ισόγειο ήταν κλασσικά η γκράνυ Ειρήνη,ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πίσω.Μαζί της μία άλλη ώριμη όχι αυτή που παίζει συνήθως ντούο,υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω και μεγάλα βυζιά.Η παρτούζα 30.
Στο Τροφωνίου 13 στον όροφο η ώριμη Βουλγάρα,γεματούλα με μεγάλα βυζιά και κοντά ξανθά μαλλιά που παίζει ντούο στο κάτω με την Ειρήνη.Έχει εργαστεί και στα Εξηκίου 18Β και Ελευσινίων 22.
Τα Τροφωνίου 11 και τα 2 ήταν κλειστά.
Στο Βέργας 6 στο υπόγειο ήταν η θεία Όλγα η Ρωσίδα παλιά γνώριμη.Ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,βυζάρες τις οποίες και έχει μικρύνει,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Με θυμάται απο παλιά που ήμουν πελάτης της.Μου είπε ότι στο μαγαζί αυτό εμφανίζεται εκτάκτως.Την είχα πετύχει και πριν μία εβδομάδα σαν υπηρεσία αλλά και ντούο με την Αλίνα.Για την ιστορία η θεία Όλγα (γκράνυ) είχε ξεκινήσει πριν γίνει ευρέως γνωστή απο το Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο,μετά συνέχισε Ακομινάτου 2, Ρεμούνδου 21 στον όροφο,Βέργας 6, Καλύμνου 48 κ.ο.κ. Μία ιερόδουλος με βαριά ένσημα.
Στο Βέργας 3 δεξιά ήταν η Ορνέλα με γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,γεματούλα ελαφρώς (έχει παχύνει).Στο αριστερό ήταν η "αδελφή" της (ομοιάζουν αρκετά) Κατερίνα απο τα Αγκύρας 12 και Διδύμου 20.Ψηλή,με αλαζονικό στυλάκι (τουπέ) που δεν το πάω καθόλου,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα, σιλικονάτα βυζιά και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Βέργας 3 στον όροφο η Βικτώρια,κανονικών κιλών,με καστανοκόκκινα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος.
Ενημερώνω ότι το Λιοσίων 73 το ισόγειο έχει αναρτήσει μεγάλη πινακίδα με κόκκινα γράμματα που γράφει "studio Λιοσίων 73".Ετοιμάζεται μάλλον να ανοίξει ως στούντιο αλλά θα το προτιμούσα σαν μπουρδελάκι.Ελπίζω να ανοίξει και το ιστορικό σπιτάκι του ορόφου αλλά σαν μπουρδέλο.
Στο Εξηκίου 18Α δηλαδή στο ισόγειο δεξιά ήταν 2 κοπέλες.Η Έλλη με απλό πρόγραμμα,παλιά θαμώνας του μαγαζιού,με ξανθά μαλλιά, σώμα κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μία καινούρια μιλφ η Στέλλα,κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω, σχετικά ενδιαφέρουσα.Η μιλφ Στέλλα μιλάει καλά Ελληνικά όπως και η Έλλη και προσφέρει επιπλέον σαν εξτρά και το κωλαράκι της. Η παρτούζα στοιχίζει 30 ευρώ.
Στο Εξηκίου 18Β στον όροφο δηλαδή ήταν κλασσικά η Αλεξάνδρα,ψηλή,γεματούλα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους αδιάφορη.
Στο Χωματιανού 11 στο ισόγειο στο οποίο σημειωτέον η επένδυση του καναπέ έχει καλυφθεί με ένα κολλάζ απο εξώφυλλα περιοδικών μόδας,αρκετά καλό σαν ιδέα, εργαζόταν η Ντενίζα.Γνωστή στους περισσότερους με απλό πρόγραμμα.
Στο Χωματιανού 11 όροφος εργαζόταν δύο καινούρια φιντανάκια,το πρώτο λεπτό με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους και το δεύτερο με καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους.    Το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο διοπριοφόρος υπηρέτης γνωστός απο το Μεταξουργείο ήταν το απλό.Και τα 2 νόστιμα ήταν με το μελαχρινό να μου κάνει ένα κλικ παραπάνω.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η Αλίνα απο τα Ιάσωνος 44&46.Κοντή,γεματούλα,με καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους περίπου και βυζάρες.Έχει παίξει και σαν ρεπατζού στα Διδύμου 18 και Έλλης 3,καθώς και εδώ.Γυμνό τσιμπούκι με ισπανική τελειωτική ανακοινώθηκε στο πρόγραμμα.Δεν φορούσε τα γυαλιά οράσεως.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Νίκα κλασσικά με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλο.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταη η Πατρίτσια η νεαρότερη Ρουμάνα που επαίζε και παλιότερα κυρίως στο Β. Παχουλή,με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά πλέον και μικρά βυζιά σε σχέση με τα κυβικά της.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος και κώλος ανακοινώθηκε.Η Πατρίτσια με την πρόσφατη επάνοδο της είχε θεαθεί να εργάζεται και στο Αγκύρας 12 αριστερά.
Στο Διδύμου 20 ήταν άλλη γκόμενα Ρωσόφωνη με τουπέ,η Όλγα.Κανονικών κιλών με καστανόμαυρα πλέον μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους και αρκετά ψυχρό σαλονάρισμα.
Στο Διδύμου 18 στο ισόγειο η επίσης ξινή Ρωσόφωνη Σοφία απο το Φώκαιας 25 όροφος και το Αλκιβιάδους 16Α.Κοντή,με καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών.Με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Η Σοφία σαφώς και είναι ανάξια να δουλεύει σε μαγαζί που έχει δουλέψει η Αλίονα.Αναμένουμε την επιστροφή της Αλιόνας.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο η πάντα ευγενική και πρόσχαρη και ας μην περνάς δωμάτιο Ιζαμπέλλα.Γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,μαύρα μακριά μαλλιά.Με πρωκτικό και τελειωτικό ισπανικό στο πρόγραμμα της.Σωστή επαγγελματίας στον τρόπο που φέρεται και πολλές κοπέλες θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα της.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο η γυρολόγος Χριστίνα.Αρκετά αδύνατη,με ξανθά μαλλιά πλέον πιασμένα αλογοουρά.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Διδύμου 8 στον όροφο κλασσικά πλέον οι 2 Ρωσόφωνες μιλφ Ντιάνα και Νατάσα.Η πρώτη κανονικών κιλών με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πίσω.Φοράει περιοδικά και γυαλιά οράσεως.Και η δεύτερη πιο γεμάτη και με μαύρα μαλλιά φλατ ως τους ώμους περίπου.Απλό πρόγραμμα ανακοινώνουν.
Το Φυλής 40 ήταν κλειστό.
Στο Φυλής 56 ήταν κοπέλα καινούρια νοστιμούλα,κανονικών κιλών με μακριά μαλλιά ως την πλάτη,καστανοκόκκινα και ίσια.Αρκετά θετική αύρα στο σαλονάρισμα και με πολύ κέφι.Νοστιμούλα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 59 ανοιχτό ήταν το ισόγειο όπου και εργαζόταν η Χριστίνα ή αλλιώς Φλώρη-χόμπιτ.Λεπτή κοντούλα με καστανόμαυρα πλέον μαλλιά ως τους ώμους.Ανακοινώνεται σπέσιαλ τσιμπούκι (ελεύθερο στοματικό).
Στο Φυλής 61 στο υπόγειο ήταν η Νίκη (η αλλιώς Τζούλια) με πρωκτικό.Κοντή,κανονικών κιλών με καστανά,κατσαρά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.
Στο Φυλής 72 ανοιχτό ήταν το αριστερό μόνο όπου και εργαζόταν καινούρια κοπέλα με όνομα Βανέσσα.Κοντή,λεπτή,με καστανά μαλλιά μακριά πιασμένα αλογοουρά.Έντονα βαμμένα κόκκινα χείλη που ερχόταν σε αντίθεση με το λευκό δέρμα της.Πανομοιότυπο μεικ απ με την Νάντια του ίδιου οίκου.Η Βανέσσα είναι σχετικά καινούρια και έχει εργαστεί και στο Κολωνού 27 όροφος προσφάτως.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 74 στο υπόγειο δεξιά ήταν αθίγγανη,κανονικών κιλών με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και μελαμψό δέρμα.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο σώμα και πρωκτικό.Μέτριας εμφανίσεως.Είχε εργαστεί και πέρυσι το καλοκαίρι στο Διδυμου 27 στο ισόγειο.Επανήλθε προσφάτως και την προηγούμενη εβδομάδα εργαζόταν στο Φυλής 72. Στο Διδυμου 27 εργαζόταν σαν Άννα αν θυμάστε.
Στο Φυλής 74 στο αριστερό η Μαρία απο το Μεταξουργείο.Κεραμικού 13,Κωλοκυνθούς 38,Ιάσωνος 37,Ιάσωνος 44.Καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους και σώμα κανονικών κιλών.
Στο Φυλής 66Δ ήταν η Τζουλιάννα απο το Φυλής 69 με γυμνό τσιμπούκι και νομίζω δεν ανακοινώθηκε αυτήν την φορά πρωκτικό.
Στο Φυλής 67 στο ισόγειο πρέπει να επανήλθε η Αντίνα και πάλι.Πιο αδύνατη αυτήν την φορά με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και σιλικονάτα βυζιά.Η πληροφορία μεταφέρεται με βεβαιότητα κάτα 70% και ενδεχόμενο λάθους 30%.
Τα Φυλής 71 όροφος και Φυλής 69 ήταν κλειστά.
Στο Αγκύρας 12 ανοιχτό ήταν το αριστερό όπου και εργαζόταν η Μιχαέλλα.Υπέρβαρη με καστανόμαυρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους και λευκό δέρμα.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο σώμα και πρωκτικό.Η κοπέλα αυτή έχει εργαστεί για λίγο και στο Φώκαιας 27.Αδιάφορης εμφανίσεως.
Στο Φώκαιας 17 στο ισόγειο ήταν κλασσικά η Eιρήνη απο τα Φώκαιας 24&27 τελευταία μαγαζιά αναφοράς.Με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους περίπου,έχει αδυνατίσει.Πρωκτικό.
Στο Φώκαιας 7 στον όροφο παρουσιάστηκε κοπέλα ψηλή,μελαμψή,με μαλλιά ως τους ώμους περίπου καστανά και ίσια με όνομα Ελένη.Πίσω στην μέση φέρει μεγάλο τατού.Πρέπει να ήταν η Ελένη η Αιγύπτια με λίγο αλλαγμένο λουκ.
Στο Φώκαιας 19 η επιστροφή της Χριστίνας στα παλιά της λημέρια.Κανονικών κιλών ,μελαμψό δέρμα.καστανοκόκκινα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος.Η Χριστίνα έχει εργαστεί και Διδύμου 8, Φώκαιας 24,Αλκιβιάδους 16Α,Διδύμου 20.
Στο Φώκαιας 25 στον όροφο καινούριο Ρωσιδάκι πρώτη μέρα στην δουλεία και αρκετά τρακαρισμένο και φοβισμένο σαλονάρισμα.Λεπτούλα,κοντή,με μαύρα αρκετά μακριά μαλλιά.Νοστιμούλα σχετικά.Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν το απλό.
Στο Φώκαιας 25 στο ισόγειο κλασσικά η Τζούλια με πρωκτικό.
Στο Φώκαιας 24 στον όροφο 2 κοπέλες η Γαβριέλλα (Χριστίνα απο Κολωνού 27) λεπτή,με καστανόμαυρα καρέ μαλλιά με γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος.Μαζί της η Μαξίμ λεπτή,με ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα σε μεγάλη αλογοουρά με φουλ πρόγραμμα.Πιο συγκρατημένη η Μαξίμ στο σαλονάρισμα απο την Γαβριέλλα.
Στο Φώκαιας 27 στον όροφο καινούρια και καλά κοπέλα με όνομα Αλίνα.Ελαφρώς γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και μαύρα μαλλιά κοντά στο καρέ περίπου.Σώμα με τατού.Ένα όπλο στο ένα της μπούτι,ένα μεγάλο λουλούδι στον ώμο και άλλα που δεν θυμάμαι.Πρόκειται για την Αλίνα απο τα Κολωνού 15 και Κολωνού 11 του Μεταξουργείου η οποία και ήρθε ως φαίνεται να δοκιμάσει την τύχη της στην Φυλής.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο η πρώτη συνεύρεση της ημέρας έγινε με την Ιζαμπέλα.Ψηλό Ρουμάνικο άτι (παρουσιάζεται σαν Τσέχα),με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,έκφυλο προσωπάκι, όμορφο σωματάκι και απίθανες ποδάρες.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος.Πολύ καλή μέσα όσες φορές την έχω πάρει.
Στο Αχαρνών 85 ώριμη Ελληνίδα,ελαφρώς γεματούλα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Με ισπανική τελιωτική σαν εξτρα.Αδιάφορη.
Στο Παιωνίου 47 ήταν Βραζιλιάνα και καλά με ελεύθερο στοματικό.Υπέρβαρη με ξανθά μακριά μαλλιά πλεγμένα σε κοτσίδα και μελαμψό δέρμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 υπόγειο με τέρμα στην διαπασών τα σκυλάδικα απο τον πειράτικο σταθμό "ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ" ήταν υπέρβαρη κοπέλα με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά και όνομα Άνδρεα.Αδιάφορη.Απλό πρόγραμμα.Τα 22&20 ισόγειο κλειστά.
Στο Ιάσωνος 44 στο ισόγειο δεξιά ήταν η Σόνια.Ξανθιά κανονικών κιλών σχετικά νόστιμη σε απλό.
Στο Ιάσωνος 44 στο ισόγειο αριστερά,υπέρβαρη με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 ισόγειο αριστερά κλασσικά η Μαρία η "φυλακόβια" με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.
Στο Ιάσωνος 46 μεσαίο κοπέλα κανονικών κιλών,με καστανόμαυρα μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Απλό πρόγραμμα.Καινούρια.Μέτρια εμφανιση.
Τέλος στο Ιάσωνος 46 στον όροφο καινούρια κοπέλα,κανονικών κιλών με μακριά καστανόξανθά μαλλιά,κάπως τραχύ καβλωτικό πρόσωπο και βυζιά δυομισάρια με μυτερές ρώγες.Κοπέλα απο Ρουμανία με όνομα Γκάμπυ.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα.Δέκα ευρώ.Πολύ καλή και με άνεση χρόνου.Έμεινα ικανοποιημένος.Μιλάει Ισπανικά και δσεν γνωρίζει Ελληνικά.Λεπτομέρειες την επαύριον.
Καληνύχτα σας!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο Φυλής 67 στο ισόγειο πρέπει να επανήλθε η Αντίνα και πάλι.Πιο αδύνατη αυτήν την φορά με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και σιλικονάτα βυζιά.Η πληροφορία μεταφέρεται με βεβαιότητα κάτα 70% και ενδεχόμενο λάθους 30%.
Καληνύχτα σας!

Αυτή είναι,το έγραψε πιο πριν ο @n.smirni76.... :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom