βόλτα(17.05-19.00)στην 2ή βάρδια , δύο καταθέσεις , ενημέρωση με την σειρά που τσάρκαρα
Πιπίνου 65 Τζούλια ξανθιά παχουλή με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 136 περίμεναν(ήταν στο δρόμο)την Εμμανουέλα μελαχρινή με πιασήματα 3.5άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό στα βυζιά.
Φυλής 134β Αννα ξανθιά με κατσαρό μαλλί κανονικό σώμα 2.5άρια ωραία βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134α Τζέσικα ξαθιά κανονικό σώμα 2άρι σιλικονάτο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134 κλειστό.
Φυλής 109β Αννα πίτσος λεπτή με ωραίο κώλο και 1.5άρι βυζί , με ακα , κάθησε στα πόδια μου και τα λέγαμε και η τσατσα με ρώτησε αν έχω περάσει μαζί της...
Μαγνησίας 11 Ντίνα η μελαχρινή γκίλφ σχιστομάτα με πιασήματα μικρό βυζί ,απλό ανακοινώθηκε και όχι άκα...
Φυλής 71α Άντζέλα η ξανθιά μουνάρα(φόλα)κανονικό σώμα υπέροχο κώλο 1.5άρι στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα , σαλονάρισε ολόγυμνη και κλασσικά κρατώντας τον στύλο έσκυψε και μου έφερε την κωλάρα της στο πρόσπωπο μου.
Φυλής 71 κλειστό.
Φυλής 69β κλειστό.
Φυλής 69α Χριστίνα μελαχρινή λεπτή ωραίο κώλο 2άρι σιλικονάτο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 επέστρεψε η Αντίνα , ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο σιλικονάτες τορπίλες ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Αντζελίνα ο ξανθός μούναρος , λεπτή με ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α περίμεναν κοπέλα
Φυλής 86β κλειστό.
Φυλής 86α Λαβίνια μελαχρινή λεπτή με πολύ μακρύ μαλλί μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αλεξάνδρα μελαχρινή με 2άρι βυζί , με ακα και κώλο.
Φυλής 84α Βέρα καστανή χοντρούλα με 2.5άρια βυζιά , με ακα.
Φυλής 80 Χριστίνα το στυλίαρι μούναρος λεπτή με ωραίο κορμί και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 Νίκη μελαχρινή κοντή 2.5άρι βυζί κανονικό σώμα , με κώλο.
Φυλής 59 κάτω Χριστίνα/φλόρι μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 πάνω κλειστό.
Φυλής 74 δεξιά Μαρία μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 74 αριστερά Μάντα μελαχρινή με πιασήματα 1.5άρι βυζί , με κώλο και Αννα ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα ωραίο κώλο 2άρι στητό βυζί , με κώλο
Φυλής 66δ Τζουλίανα ξανθιά με πιασηματάκια 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό και κώλο.
Φυλής 66α Ρενάτα μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα και Ναταλί ξανθιά με πιασηματάκια 3άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 56 Αλίνα καστανή με κανονικό σώμα μικρό βυζί χαλασμένα δόντια ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54β Αννα(μου έδωσε και ένα φιλάκι) ξανθιά κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα και Ξένια καστανή ψηλή με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 40 κλειστό.
Διδύμου 8α Νάντια καστανόξανθη μιλφάρα κανονικό σώμα ωραία κωλάρα 2.5άρι βυζιά ,απλό πρόγραμμα και Νατάσα μελαχρινή κοντή παχουλή με 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα με 30 ευρώ.
Διδύμου 8β Χριστίνα η γυρολόγος ξανθιά κοντή λεπτή με μικρό βυζί , με ακα και κώλο.
Διδύμου 7α Πατρίτσια το ξανθό λεπτό πιπίνι με 1.5αρι βυζί ,απλό πρόγραμμα
Διδύμου 7β Βαλερια ξανθιά με κόκκινες ανταύγειες κανονικό σώμα 2αρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 16α Ειρήνη ξανθιά μιλφογκίλφ με κοντό μαλλί με πιασηματάκια 2άρι βυζι , με ακα και Μελίνα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα κοιλίτσα 2άρι βυζί , με ακα , κάνουν και παρτούζα.
Διδύμου 18β Ιζαμπέλα με καστανοκόκκινο ανοιχτό μαλλί πιά χοντρή με τεράστια κωλάρα 2άρι βυζί , με κώλο , ευγενική χαμογελαστή και κοινωνική όπως πάντα.
ΔΙδύμου 18α Σοφία μελαχρινή μίλφ κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό.
Διδύμου 20 Όλγα με καστανομελί ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , με ακα.
Διδυμου 27 Ελένη γκράνι με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2.5άρι βυζί , με ακα τελειωτικό και Νικόλ ξανθιά κοντή χοντρή με 1.5άρι βυζί , με κώλο.
Φωκαίας 27Β πάνω Αλίνα η σέξι μελαχρινή με τα πολλά τατού(χαρακτηρηστικό το πολυβόλο στο δεξί μπούτι)κανονικό σώμα 2.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Φωκαίας 27Β κάτω Ιζαμπέλα μελαχρινή ψηλή με 1.5άρι βυζί , με ακα , η Ευα είπε ότι μέσα κάνει 8 στάσεις , ρώτησα την Ιζαμπέλα να μου τις πεί και μου τις είπε
Φωκαίας 27α Αλεξάνδρα(απο Φωκαίας και Διδύμου 8)ξανθιά κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα και κώλο , στο Διδύμου 8β ρώτησα για αυτήν και μου είπαν ότι έχει περίοδο..της το είπα και μου είπε ότι έφυγε απο εκει.
Φωκαίας 25β Τζούλια ξανθιά κοντή με 2.5άρια βυζιά , με τατού και πίρσινγκ , με κώλο.
Φωκαίας 25α καινούργια κοπέλα πρώτη της βάρδια Μίκη μελαχρινό ζυμαράκι με ίσια μακρυά μαλλία πεταχτώ κωλαράκι 1.5άρι βυζί , 20 χρονών απο Ρωσία(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φωκαίας 24 Μαξίμ ξανθιά με κανονικό σώμα 3άρια σιλικονάτα βυζιά πολλά τατού(χαρακτηρηστικό τα χείλη στο αριστερό κωλομάγουλο)με ακα τελειωτικό και κώλο και Γκάμπι/Γκαμπριέλα(απο Φυλής 65β, 80,84α κλπ) καστανή με καρέ μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό σε σώμα/βυζια.
Φωκαίας 19 Χριστίνα(απο Διδύμου 20 και 8β)κοκκινομάλλα κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με ακα και κώλο.
Φωκαίας 17β Ελένη η Αιγύπτια αδυνάτισε και άλλο , κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα , σαλονάρισε χωρίς γυαλιά.
Φωκαίας 17α Ειρήνη του μπέμπα , κανονικό σώμα μικρό βυζί υπέροχη κωλάρα , με κώλο.
Φωκαίας 9 δεξιά κλειστό.
Φωκαίας 9 κέντρο Μαρία η γυρολόγος απο το
Μεταξουργείο(τελευταία Ιάσωνος 44νέο , έχει ξαναδουλέψει εδώ)ξανθιά κανονικό σώμα κοιλίτσα 2άρι βυζί , με ακα.
Φωκαίας 9 αριστερά μπήκα αν και δεν είχαν ακόμα ανοίξει το φώς , πέτυχα στο σαλόνι την υπηρεσία και την κοπέλα να τρώνε τοστάκια...θα έπιανε δουλεία πιο μετά , η κοπέλα ήταν η Βανέσα το μελαχρινό ζυμαράκι με κανονικό σώμα 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
καλό απόγευμα.