Τωρα το απογευμα
Δοξατου 2 αλικη,ψηλη κοκκινομαλλα κοπελα με καλο κορμι
Πιθανοτατα η κοπελα που δουλευε φωκαιας 17 στον οροφο τα απογευματα
Αξιολογη περιπτωση εμφανισιακα,τιμη εκκινησης 40 ευρω
καλησπερα σε ολους αυτη ειναι που ειδες δουλευε και νυχτερινη βαρδια στο Φωκαιας17 οροφος μαλλον για αυτο τις τελευταιες μερες δεν δουλευει το μαγαζι στην τριτη βαρδια μετα της 24.00
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Πρωινή κατάθεση στο Φ69 στον όροφο όπου εκδιδόταν η Τζουλιάννα.Πρώτη φορά την έβλεπα και πραγματικά με κέρδισε με τη συμπεριφορά της. Χαμογελαστή, ευδιάθετη και ομιλιτική και σε συνδυασμό με το καλό πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, ελεύθερο στοματικό, 69, πέρασα στο δωμάτιο. όμορφη κοπέλα, ξανθιά, με φυσικό στήθος, ωραίο σώμα και περιφέρεια. Στο δωμάτιο, δεκτική, καλό στοματικό, με περιποίηση των @@, καλό τσιμπούκι και στο σεξ με ενέργεια...Λεπτομέρειες στην κριτική...Πάντως μια πολύ καλή επιλογή για την πρωινή βάρδια...
Επισκέπτης
καλησπερα σε ολους αυτη ειναι που ειδες δουλευε και νυχτερινη βαρδια στο Φωκαιας17 οροφος μαλλον για αυτο τις τελευταιες μερες δεν δουλευει το μαγαζι στην τριτη βαρδια μετα της 24.00
Είσαι σίγουρος;
Εκτός των άλλων διαφορών τους η Ξένια από Φωκαίας δεν έχει το τεράστιο κενό που έχει ανάμεσα στα δόντια η Ξένια από Δοξάτου.
(Ιπποφορβείο το κάναμε εδώ μέσα και κοιτάμε τις πουτάνες στα δόντια λες και είναι άλογα )
Επισκέπτης
Πρωινή κατάθεση στο Φ69 στον όροφο όπου εκδιδόταν η Τζουλιάννα.Πρώτη φορά την έβλεπα και πραγματικά με κέρδισε με τη συμπεριφορά της. Χαμογελαστή, ευδιάθετη και ομιλιτική και σε συνδυασμό με το καλό πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, ελεύθερο στοματικό, 69, πέρασα στο δωμάτιο. όμορφη κοπέλα, ξανθιά, με φυσικό στήθος, ωραίο σώμα και περιφέρεια. Στο δωμάτιο, δεκτική, καλό στοματικό, με περιποίηση των @@, καλό τσιμπούκι και στο σεξ με ενέργεια...Λεπτομέρειες στην κριτική...Πάντως μια πολύ καλή επιλογή για την πρωινή βάρδια...
Από την Μάνια στην Τζουλιάννα....
Πολύ στο ξανθό το έχεις ρίξει τελευταία lagonisian ;)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
μετά ρέφαρα με το μελαχρινάκι τη Στέλλα στο Κων/πόλεως80... και να σκεφτείς ότι είμαι του μελαχρινού πιο πολύ...Από την Μάνια στην Τζουλιάννα....
Πολύ στο ξανθό το έχεις ρίξει τελευταία lagonisian ;)
Επισκέπτης
μετά ρέφαρα με το μελαχρινάκι τη Στέλλα στο Κων/πόλεως80... και να σκεφτείς ότι είμαι του μελαχρινού πιο πολύ...
Παρόλα αυτά ομολογώ δεν σε αναγνωρίζω...
Εσύ είσαι ο παλιός, καλός μοντελοπνίχτης;;;
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
μην με μπερδέυεις με τον billy13....εγώ πάω και με μπαμπάτσικες...πάω και με αδύνατες...και με κανονικές...Παρόλα αυτά ομολογώ δεν σε αναγνωρίζω...
Εσύ είσαι ο παλιός, καλός μοντελοπνίχτης;;;
;)μην με μπερδέυεις με τον billy13....εγώ πάω και με μπαμπάτσικες...πάω και με αδύνατες...και με κανονικές...
Η κοπελα που δουλευει απογευμα στο Δοξατου2Α εχει δουλεψει σιγουρα φωκαιας17οροφο οπως ειπε ο Xilnik εσυ αναφερεσαι στην ξενια που ειναι αλλη κοπελαΕίσαι σίγουρος;
Εκτός των άλλων διαφορών τους η Ξένια από Φωκαίας δεν έχει το τεράστιο κενό που έχει ανάμεσα στα δόντια η Ξένια από Δοξάτου.
(Ιπποφορβείο το κάναμε εδώ μέσα και κοιτάμε τις πουτάνες στα δόντια λες και είναι άλογα )
Επισκέπτης
παιδιά δουλεύει η ηρα σήμερα το απόγευμα στο Κ166?
Δεν δουλεύει σήμερα-είναι μόνη της η χθεσινή μελαχροινή Αλεξάνδρα.
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Ξέρεις κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες για την Αλεξάνδρα; Είναι καλή περίπτωση;Δεν δουλεύει σήμερα-είναι μόνη της η χθεσινή μελαχροινή Αλεξάνδρα.
Επισκέπτης
Η κοπελα που δουλευει απογευμα στο Δοξατου2Α εχει δουλεψει σιγουρα φωκαιας17οροφο οπως ειπε ο Xilnik εσυ αναφερεσαι στην ξενια που ειναι αλλη κοπελα
Πάμε από την αρχή:
1.Έχω δει και τις δύο Ξένιες.
2.Δεν υπάρχει τρίτη Ξένια-μια που, όπως λες,"εσύ αναφέρεσαι στη Ξένια που είναι άλλη κοπέλα".
3.Η χθεσινή Ξένια από Δοξάτου την οποία(επαναλαμβάνω)είδα χθες με τα μάτια μου και η οποία(παρεμπιπτόντως)σχολάει από Δοξάτου στις 12(οπότε δεν ισχύει το ότι γι'αυτον τον λόγο είναι κλειστό τη νύχτα το Φωκαίας 17),δεν είναι η Ξένια από Φωκαίας.
4.Εύχομαι να μην μπερδεύεσαι τόσο συχνά όπως την άλλη φορά που συναγωνιστής έψαχνε να βρει την εξαφανισμένη(τότε) Ανδριάνα από (πρώην ) Διδύμου και (νυν)Ιάσωνος 10 και τον έστειλες σε στούντιο όπου είχες δει μια(άσχετη) Ανδριάννα.
(Παρεμπιπτόντως: Πολύ ωραίες, κατά τα υπόλοιπα,οι ενημερώσεις σου και μπράβο για τον κόπο σου).
4.Εύχομαι να μην μπερδεύεσαι τόσο συχνά όπως την άλλη φορά που συναγωνιστής έψαχνε να βρει την εξαφανισμένη(τότε) Ανδριάνα από (πρώην ) Διδύμου και (νυν)Ιάσωνος 10 και τον έστειλες σε στούντιο όπου είχες δει μια(άσχετη) Ανδριάννα.
Απλά να προσθέσω ότι η κορασίδα είχε πει στον n.smirni76...ότι πάει Ρομάνια να παντρευτεί...
Επέστρεψε σε 3 μήνες...
Επισκέπτης
Ξέρεις κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες για την Αλεξάνδρα; Είναι καλή περίπτωση;
Εμφανισιακά είναι μελαχροινή, μικρή σε ηλικία, με λίγα πιασίματα, μεσαίο στήθος, πρόσωπο με όμορφα χαρακτηριστικά(κάποιος είχε γράψει ότι στο πρόσωπο φέρνει στην Κατερίνα Παπουτσάκη στο πιο γεμάτο της).
Την έχω πάρει μια φορά όταν δούλευε στη Φυλής με μέτριες εντυπώσεις.
Επισκέπτης
Απλά να προσθέσω ότι η κορασίδα είχε πει στον n.smirni76...ότι πάει Ρομάνια να παντρευτεί...
Επέστρεψε σε 3 μήνες...
Ακόμη και αυτή η ίδια έχει ξεχάσει πόσες φορές έχει παντρευτεί
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
το μοναστήρι να ναι καλά...υπάρχουν τόσες άλλες...Εχουμε καποιο νεωτερο για την επιστροφη της Αλεξανδρας απο το Αχαρνων 85 ? ? ?
Την ειχα δει παλιοτερα, δεν τν τιμησα και μου εχει κατσει........
Ακόμη και αυτή η ίδια έχει ξεχάσει πόσες φορές έχει παντρευτεί
Ανδριάνα επιστροφή μετά από 3 μήνες ακριβώς.........
Ανδριάνα καύλα,φοβερό γαμησάκι....(υποτίθεται πως ήταν το τελευταίο της καριέρας της)......
Επισκέπτης
Εχουμε καποιο νεωτερο για την επιστροφη της Αλεξανδρας απο το Αχαρνων 85 ? ? ?
Την ειχα δει παλιοτερα, δεν τν τιμησα και μου εχει κατσει........
Από το μαγαζί της επιμένουν να δηλώνουν ότι έχει σταματήσει-τη μια λένε μόνιμα, την άλλη προσωρινά.
Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις σπάνια ισχύει το "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού" ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις